Iohannis în postură perfectă de chelner la Seul. FOTOGRAFIA ZILEI

De Cronicar  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele român Klaus Iohannis a purtat mănuși albe la ceremonia depunerii unei coroane de flori la Seoul National Cemetery.
 
Aceasta a fost una dintre condițiile obligatorii la acest ceremonial la care au luat parte și Carmen Iohannis, dar și ceilalți membri ai delegației.

Vizita a presupus un protocol special
 
Atât Klaus Iohannis cât și soția sa au fost obligați ca, în afara mănușilor albe, să poarte haine negre și să urmeze exact impuși. Să încline capul într-un unghi de 45 de grade la un moment bine stabilit, să închidă ochii și să ardă câteva bucăți de tămâie, scrie Cotidianul. VIDEO: AICI.
 
FOTOGRAFIA ZILEI:
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Cronicar Ortodox 22.04.2024 14:49
  De când AN umblă cu fake-uri? E clar pentru oricine că doamna și chinezul de lângă, nu sunt din poză, ci puși...un amic de al meu, acum călugărul Martirie, se pricepea la astfel de chestii, a terminat Automatica ceva specializare foto...o făcea mult mai profesionist. Nu cred că îmi veți publica comentariul...Deși văd acum sursa "cotidianul" în link, tot e fake. Mai selectivi în aitenticitate, nu tot ce zboară...
 • Roncea.ro 22.04.2024 17:27
  Doamne ajută! Nu e nici un trucaj. Vedeți filmarea aici: https://www.activenews.ro/stiri/Ghinion-Iohannis-a-nimerit-in-Coreea-de-Sud-tocmai-cand-Phenianul-isi-testeaza-rachetele-balistice.-Zborul-de-la-Sibiu-tot-cu-aeronava-de-LUX-188908
 • Scapa cine poate 26.04.2024 19:23
  Dom' Cronicar Ortodox ai cam luat-o pe cai neortodoxe... adica de "fact checker" aservit puterii, nu e bine domnule
 • vasile grozav 22.04.2024 14:49
  Perfect . Purtand manusi, el si ea nu vor lasa nici o amprenta asupra noastră în urma vizitei făcute. La cerere, El Nino și ea Nineta au făcut un unghi de 45 grade la umbra, in semn de carte. Atat li s-a cerut atat au putut. Din poza se vede ca distinsul candidat la funcția NATO e mulțumit ca americanii au bombardat orașele Hirosima și Ngasaky și dacă ar fi cazul, el, viitorul secretara general nu ar ezita sa repete experienta gustului victoriei pe seama a 200.000 mii de morți.
  PS. O vizita turistica inutila pe modelul vizitei in unele tari africane. Safarii, animale bolnave, egoism, infantilism intelectual, neputință, trandavie, furt din avutul obștii, grandomanie, aroganta, parvenitism, puturism, infantilism. Gurile rele spun ca navetistul va fi ridicat la stadiul de luptător sumo. La aflarea vestii, noi cei mulți, am rămas perplex știind ca luptătorii de sumo au și creier și suflet și spirit. De, s-o fi schimbat criteriile de admitere. O fi suficient sa ai o soție cu genunchi intelectuali și sub fusta intelectuali, obraji de fata de masa brodata cu modele diforme de mainute bono bono și lenesi cu blana impregnata cu alge. Concluzia: Navetistul e neam de traista și de tarate și de harciogi neomarxisti de mucava și se putori sorosiste.
 • Mars.60 Stefan 22.04.2024 14:57
  Cum au ajuns saracii, mai ales Carmen... Zici ca-s doi elevi puturosi prinsi cu lectia neinvatata si pusi la colt... Imi inchipui cum aratau daca nimereau in Coreea de Nord!
 • eu-noi 22.04.2024 15:01
  nu trebuia sa aiba si un sortz?...asa, ca lumea ailalta
 • Naeh 22.04.2024 15:53
  Și, ce? Merită plimbarea!
 • Un Strain 22.04.2024 20:10
  Am o singura nedumerire.... In calitate de... CE... Doamna e in aceasta vizita si pe banii cui???
 • Rusi 23.04.2024 14:46
  O sluga nesimtita.
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Marea minciună a lui Antihrist, dezvăluită: Francmasoneria, "religia mondială unică" - O opinie catolică (VIDEO)

 10. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

Ultima oră

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar

12:10

"Nu am fost noi". Israelul anunță că nu a fost implicat în moartea președintelui iranian