Iohannis abandonează Ziua Națională pentru 3 minute în Dubai

De Andrei Nicolae  /  

Ilustrație de GeoGrafik pentru ActiveNews

Ilustrație de GeoGrafik pentru ActiveNews

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Klaus Iohannis, abia venit din Africa, își pregătește bagajele pentru vizita la Dubai. Pentru a fi sigur că ajunge la Convenția Cadru a Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP28), Iohannis a decalat recepția de 1 decembrie, Ziua Națională. Președintele va decola spre Dubai chiar de Ziua Națională a României, pentru a susține un discurs de aproximativ trei minute la COP28, informează Q Magazine.

Administrația prezidențială a transmis un comunicat prin care se face cunoscut programul președintelui Iohannis în perioada 2-4 decembrie, la Dubai.

Iohannis nu pierde deloc timpul! După Africa, președintele pleacă în Dubai 

În discursul de trei minute pe care președintele îl va susține în dimineața de 2 decembrie „va evidenția faptul că schimbările climatice se intensifică, iar efectele acestora sunt dezastruoase în întreaga lume”.

„În același timp, va reliefa ambiția României de a reduce în continuare emisiile de gaze cu efect de seră și deschiderea spre cooperare într-un cadru multilateral pe teme relevante pentru diplomația climatică a țării noastre. În intervenția sa, Președintele Klaus Iohannis va face un apel cu privire la un angajament comun ambițios având ca obiectiv protejarea mediului înconjurător, în beneficiul tuturor cetățenilor.”, se mai arată în comunicat.

Iohannis nu invită toate partidele la ultima lui recepție de Ziua Națională. În drum spre Dubai, opozanții și concurenții sunt ignorați regal la halta Cotroceni

Programul zilei de 3 decembrie al președintelui Iohannis include evenimentul care marchează alăturarea României la Alianța Solară Internațională.

În mesajul său, va evidenția, printre altele, „beneficiile pentru România care derivă din aderarea la această alianță de state care promovează extinderea energiei solare”, mai informează sursa citată.

GeoGrafik a surprins momentul pentru ActiveNews (ilustrație mai sus)

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
 • Aly09 28.11.2023 22:55
  Îl doare la babană pe Mutalău de România.

  La pușcărie cu el
 • Neptune 28.11.2023 23:05
  Probabil va sarbatori ziua nationala a Germaniei, ce treaba are el cu Ziua nationala a Romaniiei. E presedintele tarii noastre doar cu numele.
 • Tic 29.11.2023 00:14
  Nesimtitul dracului!De ce nu reduci ,mă,emisiile tale si ale nasoasei tale neveste stând acasă ,iar nu vanturandu- vă cururile prin lume ,ca sa va întoarceți mai prosti decât ati venit?Mergi în Dubai ca sa iei indicații despre cum sa ne chinui mai mult?Din partea mea să nici nu mai apari la vreuna din sărbătorile noastre,sunt doar ale noastre,iar tu nu faci decât sa le murdaresti! Ar trebui să te întâmpine românii cu spatele de cate ori te-or vedea.Chiar ,de ce nu ne facem noi ale noastre ,excluzand liftele ?Bagandu-i in seamă nu facem decât să îi tinem in viața noastră pe acesti paraziti sangerosi.
  Du-ți mutule iapa unde vei vedea cu ochii si acolo sa rămâneți.
 • crazy bobz 29.11.2023 00:24
  Amin!
 • Nata 29.11.2023 00:34
  Neam prost - din neam de traista s-a nascut, neam de traista a ramas cu tot umblatul lui prin lume. Nu intelege servitorul asta nimic....
 • Mihai Cantuniari 29.11.2023 07:17
  Sluga nu intelege, ci executa.
 • Tic 29.11.2023 10:19
  Bine zis servitor ,sluga ticaloasa!
 • Catalin1972 29.11.2023 07:05
  În Dobrogea a fost efectiv paralizata de căderile de zăpadă,toate drumurile inclusiv autostrada și drumurile europene au fost închise, școlile au fost închise luni în municipiile Tulcea și Constanța au fost închise școlile,zeci de localități nu au avut curent mai mult de 24 de ore...dar președintele e îngrijorat de încălzirea globala !
 • Mihai Cantuniari 29.11.2023 08:54
  Nu Dubai, ci Du-te bai si nu te mai intoarce.
 • BLUE 29.11.2023 11:27
  "Ambiția României"??? Ne-a întrebat pe vr'unu' din noi de Vrem asta _sau ce vrem, în general??? "Binele nostru"?? Perfect se zice că-l recunoști pe diavol că vrea să-ți facă binele cu forța!!!
 • Cristian Zoica 01.12.2023 22:22
  Deci a mai ars niște kerosen ca să le spună ălora cum mă angajez eu, tanti Viorica și nea Grigore să dăm centrala mai încet și să mergem mai mult cu bicicleta.
  Mai tolerăm ipocriziile astea ecologiste?
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România