Inventatorul tehnologiei ARN mesager: Dictatura este mai periculoasă decât Virusul - Asistăm la o PSIHOZĂ în masă - Care este Tratamentul?

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Robert Malone, cel care a inventat tehnologia originală ARN mesager în urmă cu 40 de ani, l-a elogiat pe Arhiepiscopul Viganò pentru recentul său apel la formarea unei mari alianțe antiglobaliste.

„Cred că a spus lucrurilor pe nume. Cred că a definit perfect situația.  Și mai cred că a dat dovadă de mare curaj și de viziune”, a comentat Malone într-un interviu realizat de LifeSiteNews.

Pe 18 noiembrie, Monseniorul Carlo Maria Viganò a lansat o chemare la „eliberarea omenirii de un regim totalitar care adună la un loc ororile celor mai cumplite dictaturi din toate timpurile”.

El i-a chemat pe „conducătorii, liderii politici și religioși, intelectuali și oamenii cu bune intenții, invitându-i să se unească într-o alianță care să lanseze un manifest antiglobalist, respingând punct cu punct erorile și derapajele distopiei Noii Ordini a Lumii și propunând alternative concrete pentru un program politic inspirat de binele comun, de principiile morale ale Creștinismului, de valorile tradiționale, de ocrotirea vieții și de familia tradițională, de ocrotirea afacerilor și a muncii, de promovarea educației și cercetării și respectarea Creației”.

În interviul acordat LifeSiteNews, dr. Robert Malone s-a manifestat ca un adversar înverșunat al obligativității vaccinării și măștii și al lockdown-urilor.

Potrivit cercetărilor sale, toate aceste măsuri sunt nu doar ineficiente în combaterea coronavirusului, ci au și un potențial nociv pentru sănătatea oamenilor.

Pe fondul înăspririi acestor restricții, LifeSiteNews i-a cerut doctorului Rober Malone să comenteze recentele sale declarații pe care le-a făcut în emisiunea War Room a lui Steve Bannon, potrivit cărora omenirea este amenințată de pericolul unui „totalitarism global”, care este deja pe punctul de a se instala în țări considerate până ieri democratice, precum Austria sau Australia.

Expertul în vaccinare a comparat lockdown-urile cu zicala despre „nasul cămilei”: „Odată ce nasul cămilei a pătruns în cort, curând va intra în cort toată cămila”.

„Avem această tendință în democrațiile occidentale – sincer, cred că Marea Britanie este susceptibilă în mod special – ideea că, pentru binele comun, putem face inginerii sociale, putem realiza astfel de acțiuni”, a comentat Malone.

În timp ce regimurile din aceste țări democratice pretind că asemenea măsuri sunt „limitate la un singur aspect”, observăm cum se produce „această sporire sistematică”, a continuat medicul.

El a dat ca exemplu Trusted News Initiative (menită să combată dezinformarea) din Marea Britanie. Având drept scop inițial „combaterea acțiunilor intereselor politice externe împotriva sistemului nostru politic”, TNI a devenit astăzi o „armă împotriva disidenței vaccinale”.

Și dr. Robert Malone a continuat:

„Și apoi... vom face același lucru cu schimbarea climatică. Și cine știe care va fi următorul obiectiv al ingineriei sociale? Pare că asistăm pur și simplu la o erodare cronică a drepturilor civile și a libertăților potrivit logicii că statele și guvernele susți că este OK să facă inginerie socială prin asemenea intervenții. Cred că acest lucru este cu adevărat îngrijorător.”

În acest context, lui Malone i s-a cerut să comenteze inițiativa formării unei alianțe antiglobalizare a Arhiepiscopului Viganò.

„Sunt convins, la fel cum și el (Viganò) este că există ceva aici care depășește cu mult domeniul vaccinurilor și al sănătății publice”, a răspuns dr. Malone.

„Este imposibil să explici tot ce se petrece acum în lume doar prin prisma sănătății publice și a politicii vaccinale sau antivirale, și am devenit convins că ne aflăm în situația în care toate drepturile noastre sunt atacate și că există o forță mult mai mare deasupra noastră.”

Și doctorul a continuat:

„Am colegi care vorbesc pe larg despre această forță malefică. Tot mai mulți oameni au sentimentul că ceva fundamental rău se instalează. (…) Am devenit convins că ceea ce se petrece acum este practic o dezvoltare și o expansiune a tiraniei globale, care este armonizată, condusă și uniformizată în toate statele, și care pare să fie aliniată cu interesele economice ale unui mic grup de fonduri de investiții care reprezintă o mare parte a capitalului occidental.”

Aici dr. Malone găsește similitudini între ideile sale și cele ale monseniorului Viganò.

„Ceea ce mă îngrijorează în mod special – pe mine, pe mulți alții și se pare că și pe Arhiepiscop – este că această parte a capitalului occidental a devenit atât de mare încât acum are mai multă putere decât au statele naționale.”

Într-adevăr, prelatul italian a descris situația într-un mod foarte asemănător cu dr. Malone. Iată ce spunea el în apelul pentru formarea unei alianțe internaționale antiglobaliste:

„Sunt doi ani de când suntem martorii unei lovituri de stat, prin care elita financiară și ideologică a reușit să controleze părți ale guvernelor naționale, instituțiilor publice și private, presei, justiției, politicienilor și liderilor religioși. Toți aceștia, fără excepție, au fost subjugați de noii stăpâni care le asigură noilor complici putere, bani și afirmare socială. Drepturi fundamentale, care până ieri erau prezentate ca inviolabile, au fost călcate în picioare în numele unei urgențe: astăzi, o urgență sanitară, mâine, o urgență ecologică, și apoi o urgență a internetului.”

În interviul său, dr. Malone a deplâns și el „dezvoltarea transaționalismului Noii Ordini Mondiale, în ultimele două decenii. Astăzi, îl vedem la acțiune.”

Malone este convins că „una din problemele fundamentale care a dus la această ruptură în sânul societății noastre, la această fragmentare a societății noastre, la sentimentul că lucrurile nu mai au sens, că nu mai au legătură unele cu altele, este consecința faptului că am ajuns să folosim limbajul economic pentru a descrie condiția umană.”

Și medicul a continuat:

„Prin chiar limbajul nostru am redus condiția umană la dimensiuni economice, iar aceasta ne face pe toți practic niște pioni economici în procesul creșterii continue a bogăției.”

„Am înlocuit limbajul binelui și al răului, iar acum binele și răul lucrează în folosul profitului. Există un capital uriaș care este decuplat de statele naționale. Acesta se poate muta unde dorește, iar mișcarea sa are drept cauză primordială profitul investițiilor. Nu are indicator moral. Nu are o componentă morală. Răspunde doar oportunității de a căuta un profit cât mai mare al investițiilor.”

Potrivit doctorului Robert Malone, problema cu acest tip de capital este că a devenit acum „atât de mare încât poate dicta politica, politica economică și politica națională în diferite state naționale. Iar acest capital a cumpărat principalele organe de presă, toate marile companii tehnologice și toate marile companii producătoare de vaccinuri și de produse farmaceutice. De aceea, acționează unitar la scară mondială.”

Această „fuziune a intereselor corporatiste și de stat” este „globală”, drept care o numește „totalitarism global”.

În concepția lui Malone, ceea ce face ca situația actuală să fie atât de malefică este faptul că acest capital „nu are moralitate intrinsecă”.

„De aceea, cu ajutorul vostru, am încercat să ajung la Vatican”, a precizat doctorul, sperând că Biserica Catolică se va ridica împotriva  totalitarismului global.

„De aceea, l-am sprijinit pe Arhiepiscop (Viganò)... Am fost șocat de curajul Arhiepiscopului de a vorbi atât de liber despre aceste lucruri. Și, de asemenea, m-am simțit cumva confirmat de către altcineva, care, independent, vine dintr-un alt domeniu, dintr-un alt cadru de referință, dintr-o tradiție diferită și care totuși a ajuns la aceleași concluzii ca mine.”

Dr. Robert Malone l-a citat și pe Mattias Desmet, profesor la clinica de psihologie a Universității din Gent și argumentul acestuia despre „psihoza în masă” la care asistăm.

Profesorul Desmet susține că „ei (oamenii) sunt realmente hipnotizați, o mare parte a populației este hipnotizată”, o situație asemănătoare cu ceea ce i s-a petrecut poporului german în anii 1920 și 1930.
 

 
Teoria profesorului Desmet, crede dr. Malone, „explică numeroase comportamente care altminteri sunt inexplicabile, cum ar fi acest nivel extrem de agresivitate și de ură care se manifestă împotriva oricui susține altceva, tot ce nu corespunde discursului dominant. Ei atacă aceste lucruri în termeni foarte personali. Iar atacurile lor pline de ură nu se bazează pe nici un fel de date sau informații.”

Prin urmare, consideră dr. Malone, un mijloc important de a combate situația actuală este de a „construi relații în sânul comunității voastre locale”.

Aceasta presupune „realizarea de liste de contact, în special cu cei mai vârstnici din comunitatea voastră. Indiferent de forma de organizare a comunității voastre, întocmiți liste de contact, liste de apel, rămâneți în legătură unii cu alții și mai ales încercați să rămâneți în legătură cu grupurile cu risc mare, cu persoanele vârstnice etc.”

Dr. Malone a recomandat de asemenea printarea și împărțirea în sânul comunității a protocoalelor de tratament timpuriu.

„Aceasta este o metodă de a înfrânge psihoza de masă, și exact acesta este și punctul de vedere al profesorului Mattias: Putem face oamenii să înțeleagă că totalitarismul global reprezintă o amenințare mai mare decât virusul. (…) Acesta este tratamentul. Acesta este tratamentul bolii pe care Mattias Desmet a diagnosticat-o, și care este psihoza în masă, nebunia mulțimilor.”

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
 • Orizont 05.12.2021 15:49
  https://www.cotidianul.ro/video-proteste-in-serbia-si-olanda/

  https://youtu.be/_DaceZTxnMc
 • Filipan Daniel Marius 05.12.2021 16:23
  Cum fac bani (mai multi, tot mai multi) marile corporatii bani ? Cumparand alte corporatii sau firme mai mci sau eliminandu-le de pe piata ! Sau isi cumpara trusturi de presa cu totul si dau marea lovitura, astfel asa-zisii oameni de presa care lucreaza la ei ofera doar versiunea prietenoasa corporatiei care le plateste salariile .
  Modul asta salbatic si total contraproductiv pe termen lung pentru 99% dintre noi trebuie sa fie interzis . Companiile trebuie sa fie limitate pur si simplu ! O companie suficient de mare practic nu mai are concurenta sau poate sa controleze indirect prin interpusi sau prin lantul de aprovizionare asa-zisa concurenta .
  Acum practic s-a ajuns la asasinarea micilor afaceri, am intrat zilele trecute sa-mi iau niste bocanci fabricati la noi desigur, aproape 300 de lei, nu zic sunt de calitate, dar omul mi-a zis ca astea sunt preturile vechi si ca noile produse vor fi cu mult mai scumpe, cu circa 30% mai scumpe ! Mi-a zis ca e posibil ca sa cumpere produsele si sa nu reuseasca sa le vanda ! Gazul i s-a dublat in cateva luni si nu reuseste sa-si incalzeasca magazinul ! O afacere emblematica, facem cumparaturi de acolo de vreo 20 de ani si acuma omul nu mai stie daca o sa mai functioneze anul viitor .
  O cunostinta a inchis o afacere tot asa vreo 20 de ani, pur si simplu nu a mai facut fata la cheltuieli .
  Pentru ca unii sa faca miliarde si triliarde in plus exista miliarde de oameni care au de suferit cumplit ! Si statul nu doar ca nu ne apara, INCURAJEAZA ACEASTA MISCARE CRIMINALA !
  Este o actiune concertata de eliminare a clasei de mijloc si practic de reducere a populatiei, la fel e si SUA, clasa de mijloc practic a fost decimata !
  De aici nu beneficiaza doar producatorii de asa-zise vaccinuri, beneficiata toate marile corporatii care profita din inchiderea la scara larga a micilor afaceri !
  Avand in vedere vremurile pe care le traim acum, odata ce ramai fara mica afacerea de familie sau fara jobul stabil devii practic UN RATAT !
 • Christinne Radu 05.12.2021 16:26
  https://jurnalul-militar.ro/2021/12/04/minciuna-lui-arafat-si-caracatita-de-interese-bargaoanu-filiera-geoana-groningen/
 • Filipan Daniel Marius 05.12.2021 16:40
  Doctorul Robert Malone recomanda cu insistenta folosirea vitaminea D3 ! Pentru a incheia excrocheria trebuie printre altele sa ramanem sanatosi, sa nu ajungem prin spitale si sa murim cat mai putini, deci aveti grija de familie, de prieteni si cunostinte, vecini !
  https://brandnewtube.com/watch/florida-covid-summit-nov-6th-2021_hnp8RRG6J6nXN8e.html
  Incepand de la 1 ora si 40 de minute .
 • Orizont 05.12.2021 16:58
  In continuare se impun masuri fara nici o logica ! La intrarea in vami oamenii liberi sunt persecutati cu teste inutile si bagati in carantina , iar vacsinatii "detectati" cu varianta k'rului Macron au liber sa umble cum vor si fara carantinare, doar pentru a justifica mizeria "certifcatului" nazist !
  Pai daca este asa de "periculos" noul carcalac , atunci nu este asta FRAUDA criminala si sabotare intentionata a Romaniei??
  Pentru doua cazuri fasaite , un agent OMS si un agent Mossad fac tot ce le sta in putere pentru a prelungi nedeterminat tirania si a sabota economia !

  https://www.cotidianul.ro/video-primele-masuri-in-cazul-omicron-se-introduce-formularul-de-localizare/
 • Filipan Daniel Marius 05.12.2021 17:37
  Profitul maxim nu se obtine prin logica, adica cel putin nu printr-o logica de tipul win-win !
  Frauda criminala a devenit din momentul in care profesorul doctor la Standford John Joannidis a demonstrat prin studiu faptul ca asa-zisele masuri vor ucide pe termen lung mai multi oameni decat amaratul asta de virus ! Oameni de stiinta reputabili au demonstrat inca de la inceput ce era de demonstrat stiintific, de acum depinde doar de noi sa-i oprim !
 • Agentul Termic 05.12.2021 18:29
  Vaccinați au dreptul de liberă circulație tocmai pentru că ei sunt purtători siguri și eficienți ai virusului și pot favoriza apariția de noi tulpini. Nu este exclus ca vaccinații să fie medii de cultură virusologică, fiind folosiți pentru întreținerea virusului.
 • Orizont 05.12.2021 17:53
  Initiativa importanta luata de un grup de romani la Iasi ! Primul ziar romanesc tiparit cu continut antipropaganda plandemica :

  https://www.docdroid.net/0Wg8KaG/timpul-nou-ziar-nr-1-2021-pdf
 • Orizont 05.12.2021 18:54
  Cristian Terhes in fruntea protestului de la Bruxelles o cheama pe escroaca globalista Ursula fata in fata cu poporul :

  https://www.stiripesurse.ro/video-ciocniri-la-bruxelles-intre-fortele-de-ordine-si-manifestantii-impotriva-restrictiilor-un-europarlamentar-roman-in-prim-plan_2129015.html

  https://twitter.com/OTrintrin/status/1467495894320922626
 • DanCapitanDePlai 05.12.2021 19:28
  Apropos de psihoză si noua anormalitate:

  Noul Reset și Disonanța Cognitivă:
  https://chiazna.ro/22155/noul-reset-si-disonanta-cognitiva
  Inversarea normalului:
  https://chiazna.ro/21711/inversarea-normalului

  Conformitatea ca monedă a viitorului:
  https://chiazna.ro/21762/conformitatea-ca-moneda-a-viitorului
 • Christinne Radu 05.12.2021 23:50
  https://www.bitchute.com/video/lI63jHAfsIGG/
 • UN_OM 06.12.2021 07:28
  ' Dezaxații lumii' își continuă planul, în traducere proverbială : căinii latră, ursul merge !
 • Cotco-emy 06.12.2021 08:51
  Din ce in ce mai multi oameni adevărați si foarte buni specialisti din mai multe domenii recunosc forta malefică care a preluat conducerea întregii omeniri.Psihoza e de la cel rau,stim cu totii f bine.Fratilor,sa stam cu totii strâns lipiți de Hristos si sa avem răbdare.In final va fi bine.Doamne ajuta!
 • OMAGA 06.12.2021 08:58
  Adevarul incepe sa iasa la suprafata, inclusiv in presa aservita.

  Dosare de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți decedați la secția ATI COVID a spitalului județean din Sibiu
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/dosare-de-ucidere-din-culpa-in-cazurile-a-13-pacienti-decedati-la-sectia-ati-covid-a-spitalului-judetean-din-sibiu-1758715
 • Bali Crator 06.12.2021 12:39
  Comentariul lui Malone este totusi insuficient de convingator.
  Nu nominalizeaza cine sint "baietii rai" chiar daca-i stie foarte bine.
  Nici Vigano nu ne spune prea multe despre subiect.
  De ce Vaticanul are arhive secrete ? Ce adevaruri sint ascunse acolo ?
  De ce Vigano nu ne spune ce contin ele si doar se plinge de vaxinarea care incalca autoritatea bisericeasca a "trimisului" lui "sefu" pe pamint?
  Solutia este simpla: armata, singura aparatoare a poporului (nu ma refer la armata romana) trebuie sa extirpe tumora pina nu devine maligna pentru toti ! Adevaratii conducatori, care-si iubesc din suflet poporul si tara vor face asta.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 10. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei