Întrebarea care stă pe buzele tuturor! Va candida George Simion la prezidențiale?

De Cronicar  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Întrebat dacă candidează la prezidențiale, George Simion a spus: ”Este o posibilitate. Tot mai mulți colegi îmi propun acest lucru. Pot, fiind un luptător, să duc această sarcină la bun sfârșit cu șanse", a afirmat liderul AUR, conform RomâniaTV.

Președintele AUR, George Simion, a declarat că sâmbătă va avea loc congresul pentru alegerea candidatului la prezidențiale. ”Vrem să ne batem cu acest sistem comasat nedemocratic, a spus Simion. El a precizat, despre intrarea în cursa pentru prezidențaile, că este o posibilitate și că tot mai mulți colegi îi propun acest lucru.

”AUR va avea șase mandate, sperăm și la al șaptelea, în funcție de cei care trec sau nu pragul, USR va avea trei și să vedem ce fac cei de la UDMR și de la SOS. Avem consilieri în toate consiliile municipale și județene, cu excepție Harghita și Covasna. Suntem bucuroși că aceste. Aceste alegeri au fost puternic afectate, a fost un haos în organizare”, a declarat Simion.

El a precizat că AUR ”atacă cu tărie alegerile prezidențiale”. ”Avem o ședință de Biroul Național diseară, iar sâmbătă congres pentru alegerea candidatului la prezidențiale. Vrem să ne batem cu acest sistem comasat nedemocratic. Nu poți să zici că ai șanse reale la niște alegeri locale când sunt alegeri într-un singur tur și sunt decalate cu patru luni”, a mai spus Simion.

Întrebat dacă candidează la prezidențiale, George Simion a spus: ”Este o posibilitate. Tot mai mulți colegi îmi propun acest lucru. Pot, fiind un luptător, să duc această sarcină la bun sfârșit cu șanse.”
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • Death to the world 11.06.2024 11:25
    Deși nu e băiat rău, sper că nu va candida, i s-a pus o etichetă de „golan, impulsiv, anarhist, needucat, etc.” și partidul a pierdut voturi din cauza asta. Trebuie să fie o persoană mai așezată. Doamne, ajută toți românii să fie uniți întru Tine!
  • Mars.60 Stefan 11.06.2024 12:00
    Sper din toata inima ca George Simion sa candideze TOCMAI pentru a spulbera acea ETICHETA MINCINOASA rostogolita in media de catre dusmanii poporului roman. Leul nu se teme de muste si nici nu le baga in seama. Poporul roman trebuie sa vada diferenta dintre lumina si intuneric, dintre adevar si minciuna.
    Nu are ce sa piarda daca va candida, nici poporul roman si nici AUR, ba dimpotriva.
    Doamne, Ajuta!
  • Passagero ► Mars.60 Stefan 11.06.2024 13:22
    Sa inteleg ca George Simion este leul? Mda, ne place sa ne jucam cu metafore care nu-si au rostul aici si acum.
    Leii nu mananca muste chiar daca sunt tari, insa cei slabi chiar ca sunt mancati devreme de muste.
    Trebuie un om lucid si foarte abil CARE SA BAGE BINE DE SEAMA, ori George Simion, in momente cheie, a dovedit contrariul. Daca va candida ACUM, esecul este garantat.
    Trebuie intarit partidul, dovedind ca este un partid al romanilor, in acest fel va atrage in randurile sale romani de valoare care stau pe margine pentru ca nu POT face trocul cu sobolii de la PSD si PNL si cu alti popandaci rozatori. Dupa aceasta se poate gandi si la acest aspect, insa NU ACUM.
  • Mars.60 Stefan ► Passagero 11.06.2024 15:00
    E posibil sa aveti dreptate, e tanar si nu e bine sa se grabeasca, va multumesc pt. observatie! Un moment "foarte" cheie a fost plandemia si George Simion a fost lucid si a fost acolo, in strada si in parlament, vizibil, pentru toti romanii care poate si datorita lui au bagat de seama si nu s-au nenorocit pe vecie prin vaxxarea cu serul demonic, dar nu ne mai luam de la atata lucru. Romanii tin minte bine lucrurile rele care li se intampla, mai putin pe cele bune. Adica romanului daca-i dai un sut in "eshapament" nu te uita toata viata, daca-i dai 1000 de euro te uita a doua zi. Totusi, in toamna cineva "lucid si foarte abil CARE SA BAGE BINE DE SEAMA" cum spuneti dvs., va trebui sa fie propus si de AUR pt. a candida la presedintie. Care ar fi acea persoana care "sa nu poata fi mancata de muste" grase cu stele pe umar si sortulete triunghiulare? Totusi, observ ca se duce mediatic o campanie accelerata de discreditare a lui Simion asa cum l-au "lucrat" si pe Dragnea, pe principiul "bate-voi pastorul si AUR, care creste enervant si ne strica ghesheft-ul, se va risipi". Nu credeti?
  • Mircea Dragan 11.06.2024 11:37
    Candidatul AUR va fi Ghe Piperea. Simion nu e bun ptr asa functie.
  • Mars.60 Stefan 11.06.2024 12:31
    Daca alogeni ca ilici, tzapu', ex-piratu' petrov si hardaul cu ficus calator care au indatorat peste masura si au eshuat Romania au fost "buni" de presedinti atatia ani de zile facand ca poporul roman sa emigreze in masa de saracie si de scarba, romanul curajos si patriot unionist George Simion, presedintele si fondatorul AUR de ce n-ar fi bun pt. Cotroceni?
  • Passagero ► Mars.60 Stefan 11.06.2024 14:11
    AUR si Simion, trebuie sa creasca si sa se maturizeze ca sa mature rozatoarele PSD/PNL-iste si ceilalti popandaci rozatori, PAS CU PAS. A se vedea cat a durat lupta dreptei din Franta.
    Sobolii PSD/PNL il vor sabota in eventualitatea ideala ca ar ajunge presedinte si-l vor lucra cu maistrie incat nu-i va ramane decat sa-si fac seppuku politic.
    Nu am incredere in capabilitatile lui Simion, a dovedit-o cu prilejul vizitei la inalta poarta ashkenaza cand n-a stiut sa raspunda cu abilitate la intrebarile agresive si perfide ale acelui ziarist khazar si a facut pipi pe memoria eroilor romani catalogati "anti-semiti", asta dovedeste ca nu are nici suficienta anvergura si experienta politica si istorica, iar consilierii pe care-i are sunt de-a dreptul necetitzi.
  • Mars.60 Stefan ► Passagero 11.06.2024 15:30
    Le-a raspuns diplomatic, de complezentza, exact ce le-ar fi placut khazarilor sa le auda urechile ca de obicei, asa cum au facut de-a lungul vremii toti ghioceii politici perindati pe la inalta poarta din celelalte partide "frecventabile". Ce-ar fi putut sa faca, sa raspunda fix ce gandeste predandu-le lectii de istorie, dand apa la moara celor care catalogheaza AUR partid extremist "nefrecventabil"? A raspuns diplomatic, doar era in vizita, pe terenul lor. Acasa, doar doamnei Sosoaca i se permite sa le dea lectii de istorie "extremiste", la Simion e riscant.
  • Passagero ► Mars.60 Stefan 11.06.2024 20:59
    Raspunsul care putea sa-l dea era simplu, el trebuia dat pe baza unor argumente solide, nu pe ce vroia sa auda perfidul askenaz. Este treaba istoricilor sa ajunga la un consens asupra acestui subiect pe baza de documente si marturii ale vremii, din partea personalitatilor evreiesti si romanesti, nu era in capacitatea si atributia lui Simion sa dea acest raspuns, el nu a trait pe vremea aia si nici nu cunoaste istoria respectiva. Este greu de dat cu piciorul in tzepusha Adevarului, nu-i asa?
    Ne primejduim cariera...
  • Mars.60 Stefan 11.06.2024 12:35
    Domnul avocat Ghe Piperea ar face o echipa perfecta cu domnul Terhes alaturi de ceilalti europarlamentari AUR la Bruxelles.
  • Marhild Ordo 11.06.2024 13:11
    Sincer, as prefera sa candideze la presedentie d-nul Piperea. Dar daca va candida d-nul Simion, eu il voi vota.
  • Passagero 11.06.2024 13:11
    Daca va candida George Simion, va fi o idee foarte proasta si un esec care nu va fi benefic pentru AUR.
    Partidul poate fi tras in sus alegand oameni capabili si care s-au facut cunoscuti intr-un anumit context care sa candideze sub sigla sa. Ideea cu Terhes si Piperea a fost foarte buna, acelasi lucru trebuie sa fie si cu cel care se va bate pentru presedentie sub AUR. Cautati si veti gasi !
    Se poate intra in istorie si conducand cu abilitate politica un partid, nu neaparat fiind presedinte de tara.
    Omul nu trebuie sa se grabeasca, are destul timp de invatat, daca vrea sa invete.
  • Georgian Tiberiu 11.06.2024 15:00
    Daca va candida, isi va arata rapid limitele. Spun asta pentru ca unii nu cred ca si le-a aratat deja si considera victorie ceea ce este, de fapt, un esec. AUR este mult sub ceea ce ar trebui sa fie un partid suveranist intr-o tara ortodoxa ca Romania. Ar trebui evitat cultul personalitatii lui Simion si pentru binele lui, si al partidului, si al tarii. El curand se va crede, daca nu o face deja, ceea ce nu este si nu poate fi. Poate narui, din mandrie, ceea ce ar putea castiga, prin smerenie.
    Pe de alta parte, un lider de anvergura, daca exista, nu sta sa il astepte pe Simion.
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  3. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  8. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO