Întorsătură de situație! De pe lista europarlamentarelor, la Primăria Capitalei - Gabriela Firea este oficial candidatul PSD

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Marcel Ciolacu/Facebook

Foto: Marcel Ciolacu/Facebook

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marcel Ciolacu a anunțat oficial pe pagina sa de Facebook decizia de a merge cu Gabriela Firea în alegerile pentru București: "Este soluția corectă"

"Decizia ca PSD și PNL să meargă cu proprii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență  și circ! 

Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București! 

Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă.  

Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă. 

De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!", a scris Ciolacu.
 

Gabriela Firea, prima reacție

Președinta organizației PSD București, Gabriela Firea, a salutat decizia lui Marcel Ciolacu de a o nominaliza oficial candidat la Primăria Capitalei.

"Mulțumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureștenilor la o viață mai bună, într-un oraș civilizat. Voi redeschide toate șantierele blocate și voi reda curățenia și frumusețea Capitalei. Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în școli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură", a scris Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook. 

Astfel, Gabiela Firea îi va avea contracandidați pe Nicușor Dan, cel care a învins-o în 2020, pe Sebastian Burduja (PNL) și pe Cristian Popescu Piedone (PUSL). 
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

IMNUL CARPATIN-FĂGĂRĂȘENILOR - Ion Gavrilă Ogoranu (+1 mai 2006):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Mircea Dragan 23.04.2024 16:36
    Nicusor Dan a castigat deja alegerile.
    Cine sa voteze o hoata?
  • 1821 23.04.2024 16:52
    Suficient de multi ca sa va spulbere !
  • Mircea Dragan ► 1821 23.04.2024 21:41
    1821 nu sunt in tabara niciunuia. Firea m-a deranjat in plandemie cu declaratiile ei deplasate. Daca atat poate oferi PSD atunci nu au cum sa-l concedieze pe Nicusor.
  • radu office ► Mircea Dragan 24.04.2024 18:12
    nicusor,prin comparatie, a fost dealtfel ghiocel in pandemie.nu uita ca usr-ul lui nicusor, vlad voiculescu si epilatoarea aia din oradea au facut ''ordine'' in spitale..bine ca nu sunt bucurestean.
  • Constantin Dimulescu 23.04.2024 17:28
    Manevra tipica la bolsevici, acum intrebuintata pana si de fascisti; se creaza o situatie insuportabila, se pune un candidat pe post de fantosa ca lumea sa-l injure si nemultumirea sa ajunga la maximum-spume.
    Apoi apare candidatul salvator, care chiar daca este un hot/hoata sau scula a serviciilor, pare mai acceptabila decat primul candidat, pacalit si scurs de bani pentru partid/campanie.
    Dar unde este candidatul cu adevarat capabil sa rezolve problemele functiei si sa mai fie si cinstit?
  • dejuan 23.04.2024 17:38
    Problema lui Firea (si a lui Burduja) este ca sunt unelte globaliste, fac toate tampeniile cerute de satanele de la Bruxelles etc. De exemplu, legea aceea a copilului si alte legi cat a fost ministreasa (dezintegrarii) familiei. Ea a inceput infrastructura oraselor de 15 minute.
    O sa vedeti garduri intre cartiere, antene 5G intre blocuri care sa va iradieze pana cadeti lati cu Alzheimer, tiuit in urechi si cancer. Nicusor, Burduja vor face la fel ca si ea, ce li se ordona de UE. (Ati auzit-o pe Carmen Avram sa protesteze -- si cum ii mai mergea gura la documentarele de la a3! La fel de tradatoare ca si astia.)
    Nu sunt nici unul o alternativa. Legile au fost deja votate:

    https://www.facebook.com/photo?fbid=939343704866551&set=a.498693605598232
    CÂND VĂ ESTE RĂU DE LA ANTENE CEREȚI DSP SĂ ÎȘI FACĂ DATORIA ȘI SĂ ÎNLĂTURE SURSA RADIAȚIILOR NOCIVE.

    https://r3media.ro/viata-romanilor-dupa-finalizarea-a-90-din-revolutia-verde-a-ue-impartit-biciclete-case-mici-plante-degeaba/
    Viața europenilor/românilor, după finalizarea a 90% din „revoluția verde” a UE. Vom împărți biciclete, vom fi „stimulați” să ne mutăm în case mai mici și vom mânca plante. Și tot nu va fi de ajuns!

    https://r3media.ro/comuism-coalitia-psd-pnl-usr-lege-sa-renuntam-la-masina-proprie-in-favoarea-transportului-public-orase-de-15-minute-zone-emisii-scazute-taxa/
    Un proiect de lege „privind mobilitatea urbană durabilă” inițiat de Guvernul Nicolae Ciucă urmărește să instituie un control total al statului asupra modului în care cetățenii se deplasează în orașe, ba chiar și asupra spațiului de locuit și numărul de rezidenți la hectar. Proiectul a fost pus în circuitul parlamentar și adoptat de Senat în februarie 2023, zilele acestea fiind în discuția comisiilor Camerei Deputaților.

    https://r3media.ro/control-total-un-proiect-de-lege-vrea-sa-oblige-toti-cetatenii-romani-sa-aiba-card-salariile-sa-fie-platite-doar-in-cont-iar-institutiile-sa-nu-mai-accepte-numerar-initiatorul-legii-fost-ofiter-s/
    Control total: Un proiect de lege vrea să oblige toți cetățenii români să aibă card, salariile să fie plătite doar în cont, iar instituțiile să nu mai accepte numerar. Inițiatorul legii, fost ofițer SRI (= TRUTZA, candidatul PSD la Sectorul1!)
  • Rusi 24.04.2024 17:44
    Vremea Gabielei Firea si a lui Sebastian Burduja a trecut. Romanii nu mai vor tradatori de tara.
Ultima oră

17:30

Familia Ortodoxă: De la moarte la viață

17:00

ÎN VINEREA PATIMILOR - un text emoționant scris de Emil Gârleanu cu un secol în urmă

16:43

Irina Bazon: Digitalizarea școlii și alinierea învățământului românesc la agenda tehnocratică și transumanistă

15:56

Biden: Japonia, India, China și Rusia sunt țări „xenofobe” pentru că „nu vor imigranți”

15:02

SUA acuză Rusia că folosește "arme chimice" în Ucraina - E vorba de Gaze Lacrimogene, la fel cu cele folosite de poliția americană împotriva manifestanților pro-palestinieni

15:01

O femeie din Mureș, mamă a trei copii, s-a trezit cu un diagnostic crunt după un banal consult medical: Cancer la colon, plămâni și metastaze la ficat

15:00

Cum ne cenzurează Facebook: IPS Teodosie, membru al Academiei Europene din Salzburg alături de IPS Andreicuț, și o Troiță de la Fântâna Albă, considerate cu un ”conținut grafic violent” de cenzorii Inteligenței Soroșiste. FOTO

14:33

Cititoare ActiveNews din Sistemul Medical: Unora plandemonia le-a prăjit creierul. Nimeni nu stie cât chin îndură cei vaxxați și câte turbo-cancere în stadiul IV vedem. NU, lumea nu este pregătită sa afle adevărul despre serurile experimentale!

14:24

Dr. Geanina Hagimă: Noua medicină tehnologizată post-covid – direcție cerută sau impusă? APEL PENTRU REALIZAREA DE DEZBATERI PE TEMA TEHNOLOGIILOR INVIZIBILE

13:54

3 Mai - Ziua Presei: Mare parte din jurnaliștii care slujesc adevărul și dreptul cetățeanului la corectă informare sunt prost plătiți. LA MULȚI ANI!

13:41

Vloggerul Selly a fost invitat să vorbească la summit-ul NATO, organizat la Miami

13:02

Noile automobile au devenit deja jucării controlate de la distanță, cu telecomanda în mâna Sistemului

13:00

Vinerea Mare sau Vinerea Neagră: Ziua în care Hristos a murit pe cruce pentru noi

12:09

Dezvăluirile unui medic de la Institutul Inimii din Cluj, după operația de urgență a lui Florin Piersic: ”Trebuie dus la Viena. Urgent”!

11:30

Johnson & Johnson plătește despăgubiri de 6,5 miliarde de dolari pentru a soluționa toate procesele de cancer legate de pudra de talc