Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

De Cătălin Vușcan  /  

Captură Foto: Die Weltwoche/ Președintele sârb Aleksandar Vucic

Captură Foto: Die Weltwoche/ Președintele sârb Aleksandar Vucic

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Trenul a plecat din gară și nimeni nu-l poate opri". Europa va fi în război cu Rusia. Acestea sunt cuvintele președintelui Serbiei, Aleksander Vucic, în cel mai recent interviu. El crede că Europa va fi în război cu Rusia ”în trei sau patru luni", asta în cel mai fericit caz.

Președintele Vucic spune că "nimeni nu încearcă să oprească războiul. Nimeni nu vorbește despre pace. Pacea este aproape un cuvânt interzis".
 

Într-un interviu acordat publicației elvețiene Die Weltwoche, Vucic a dezvăluit că oficialii sârbi au fost instruiți să "verifice stocurile de petrol, făină și zahăr", având în vedere amenințarea tot mai mare a unui conflict global.

Când a fost întrebat despre apropierea unui al treilea război mondial, liderul sârb a răspuns: "Cred că nu suntem departe de el. Nu mai mult de trei, patru luni. Și există pericolul să se întâmple chiar înainte de asta".

"Ne apropiem de un adevărat dezastru. Cine este pregătit să piardă 1 milion, 2 milioane, 5 milioane, 10 milioane și 15 milioane de oameni? Eu nu sunt pregătit să pierd un singur om și nu voi participa la așa ceva."

Vucic a criticat, de asemenea, oficialii NATO care sugerează că președintele Putin "blufează" cu privire la desfășurarea de arme nucleare în Ucraina.

El a comentat: "Dacă pariezi că cineva blufează, înseamnă că nu ai cărți mai bune. Aș fi întotdeauna foarte atent atunci când evaluez voința lui Putin și următoarea sa mișcare".

Președintele sârb a menționat, de asemenea, că mulți lideri europeni "l-au subestimat pe Putin și Rusia".

El a comentat: "În Europa de astăzi, toți se comportă ca marii eroi, dar nu sunt cinstiți și nu le spun cetățenilor lor că vor plăti cu toții un preț mare dacă se va ajunge la război".
 
Interviul complet poate fi urmărit mai jos
  
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (28)
 • Popescu Ioana 19.06.2024 15:16
  Povesti de adormit copiii.
  Mai lasati-ne cu prostiile astea.
  Anul trecut au mai fost vreo 3 interviuri in care se garanta inceperea razboiului pana la sfarsitul anului.
 • Wolf Edmond 19.06.2024 19:35
  Poate ar trebui să observați și să luați aminte la câte lucruri se întâmplă simultan. Submarine și nave de război ruse pot fi văzute cu ochiul liber de pe coastele Floridei și Angliei, escadre rusești vizitează Egiptul și Libia, au loc trageri cu rachete în Marea Albă, au loc manevre militare rusești cu utilizarea muniției nucleare tactice pe simulatoare, Putin și omologul său nord coreean au semnat azi tratatul de asistență strategică reciprocă (dacă unul e atacat răspund amândoi atacului) iar Koreea de Nord se obligă să treacă la producția în masă a muniției de artilerie pentru Russia. Putin a subliniat apăsat astăzi „furnizarea de către occidentul colectiv Ukrainei a avioanelor F-16 și armelor cu bătaie lungă pentru a fi utilizate împotriva teritoriului Federației Ruse”, adică cu alte cuvinte dacă occidentul colectiv furnizează asemenea arme, Russia va furniza tehnologie militară înaltă Koreei de Nord. Nu mai pomenesc alte aspecte ca să nu trebuiască să ne petrecem toată noaptea scuipându-ne în sân.
 • Radu Comsuta ► Wolf Edmond 20.06.2024 00:17
  Corect. Sunteți realist!
 • Mars.60 Stefan 19.06.2024 21:09
  Exact. Povesti de adormit copiii. E intocmai ca-n povestea cu Petrica si lupul... :(
  https://www.google.com/search?client=opera&q=Petrica+si+lupul&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:9b388984,vid:z139SCnI02s,st:0
 • Nick Cohen 20.06.2024 04:24
  Orban avertizeaza si el asupra iminentei declansarii razboiului. Toate conditiile de conflict sunt intrunite . Sa speram ca nu va fi !
 • Dumitru 8915 21.06.2024 08:37
  Cita exactitate : 3 - 4 luni ?
 • viorel craciun 19.06.2024 15:28
  Urmarind interviul in speta , cu presedintele Sarb ( vecina noastra de la est ) am putea puncta cele mai importante asepcte prezente dar posibil schimbate viitoare , adica :
  - fractiunea popoarelor slave , prin conflictul in sine , adica UKRAINA , cu SERBIA , BULGARIA , RUSIA , ( flancul de nord , de sud-est , si de sud ) care geografic ne inconjoara pe noi ROMANIA . Acum o fractiune , dupa spusele dansului , dictate de interes de moment .
  - interesul finaniciar al Chinei , pentru investitii tocmai in aceasta asa zisa , fractiune , slava : si in Ukraina , prin terti si in Bulgaria , SERBIA si UNGARIA direct .
  - posibiliul conflict armat direct intre UKRAINA SI RUSIA , in curand , dansul spune 3-4 luni , fiind in iunie acum asta inseamna la inceputul toamnei . Acum se pune aspectul care parte il va declansa " din cele stiute RUSII nu ataca , toamna sau iarna , se pare ca UKRIANA , apoi se pune problema " Seriozitatii lui Putin si a Rusiei , in aceasta etapa noua de " declansare a razboiului total " INFORMATIA A FOST CLARA " NU SUBESTIMATI POPORUL RUS SI PE PUTIN " Este corect ca pana acum , rusii au practicat doar un razboi " de hartuire " si de stabilire pe pozitii ca in " PRIMUL RAZBOI MONDIAL ' , stabilire " TRANSEE SI CONSOLIDARE " TEREN . Poate au evitat , tocmai victimele " civile colaterale slave " prin RAZBOIUL TOTAL cautand o solutie de negociere " privind teritoriul rus , armele nucleare din Ukraina ( instalate de NATO ) si populatia locala slava .
  Poate domnul presedinte in cauza , a cautat cu interviul dat publicatiei germane , avand in vedere " idealul revansist german si dorinta veche de " acaparare noi teritorii " , ca fiecare " parte sa mai negocieze " pentru a nu se ajunge la victime civile de ordinul a milioane de oameni , ca in al doilea razboi mondial , de data acesta preponderent slave , ca si atunci .Dar si " atunci cand trenul pleaca din gara " , vorba lui Taylor , precizata metaforic in discurs , mai poate avea o halta , sau " mai poate fi deraiat " daca " SEFUL TRENULUI ESTE INCAPATANAT IN PERSEVERENTA LUI .
  SIgur un conflict militar , real de proportii ( totale ) pe tot cuprinsul UKRAINEI , ne va afecta si pe noi , vecinii ei ,
  in bine in nici un caz , in rau da , economic , social si politic , fiindca rusii militar nu vor invada ROMANIA , DAR O VOR INVADA " ECONOMIC , SOCIAL SI POLITIC " cu consecinte de data asta pe termen , mediu sau si lung .
  Economic ei detin direct sau indirect prin terti , toata industria de procesare , comercializare produse petroliere in ROMANIA , industrie CARE ESTE " COLOANA VERTEBRALA A ECONOMIEI ROMANE SI A FUNCTIONARII STATULUI ROMAN . , LA FEL O DETIN SI IN ALTE TARI EST-EUROPENE : BULGARIA , UNGARIA , SLOVACIA , SERBIA , GRECIA .Dar " RAMANE DE VAZUT " daca " TRENUL CARE A PLECAT DIN GARA , SE OPRESTE IN HALTA , DERAIAZA SAU SE DUCE IN NESTIRE "
 • Wolf Edmond 19.06.2024 15:34
  Având în vedere că Vucik are relații bune atât în est cât și în vest iar serviciile de inteligență sârbe sunt unele foarte profesioniste, am toate motivele să-l cred și să mă îngrijorez în același timp. Ai noștri ieoropeni nu fac altceva decât să ne anunțe foarte apropiata înfrângere a rușilor în Ukraina, horoscopul lui Putin și istoricul nenumăratelor boli foarte grave de care suferă acesta. Nu știu cât pot fi crezuți aceștia în condițiile în care astăzi Vladimir Vladimirovici Putin a fost la volanul mașinii prezindențiale Aurus cu care l-a transportat pe Kim Jong-un, aflat pe scaunul copilotului, pe străzile Pionyang-ului. Cu al nostru ne mândrim că doarme mult, că știe să meargă pe bicicletă și candidează la șefia OTAN..
 • Wolf Edmond 19.06.2024 15:38
  Ar mai fi de spus ceva. Noi nu verificăm stocurile de petrol, de făină și de zahăr pentru că nu avem așaceva. Nu ne trebuie. Noi avem nevoie de multe tancuri, avioane și sisteme Patriot, etc. dar nu acum. Când se vor fabrica sau mai precis când vor fi disponibile pentru noi pentru că am dat toți banii pe ele. Nu mai avem de făină.
 • Mihai_T 20.06.2024 09:33
  Observațiile tale sunt excelente (și aici și la celelalte comentarii din articol), dar voi rafina un pic acest comentariu:
  ”Noi nu verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr pentru că nu le avem. Noi avem tancuri, avioane și sisteme Patriot furnizate de americani, dar nu acum. Le vom avea când vor fi gata. Dar de plătit le-am plătit deja, că suntem băieți buni. Mai avem plătite 5 sisteme Patriot care au ajuns la noi, dar numai unul e funcțional - celelalte patru nu au fost operaționalizate nici până în ziua de azi”.
 • Mihai_T 20.06.2024 09:42
  România este un stat falimentar la nivel politic, economic, militar. Un stat normal, unde lucrurile merg, menține în funcțiune mecanismele normale de funcționare (plata salariilor, pensiilor etc), dar simultan mai face și investiții strategice. Ce s-a construit în România în ultimii 34 de ani mai exact, pe partea de siguranță strategică ? Un stat normal consturiește buncăre antiatomice, depozite subterane de provizii (actualizate la zi cu stocuri pe mulți ani), face programe clare de instruire a populație ce să facă în caz de atac nuclear, chimic, bacteriologic, convențional, invazie; pune la dispoziție facilități pentru diverse contingențe. Un stat normal își dotează armata cu tot ce trebuie pentru a se putea apăra, are sisteme de apărare (buncăre, fortificații, depozite de provizii și muniție). Un stat normal are bani să construiască construiește autostrăzi, fabrici, blocuri pentru oameni. Blocuri s-au mai construit, dar autostrăzi și elemente de infrastructură strategică nu prea. Din câte văd suntem complet nepregătiți să rezistăm în cazul unui război puternic, și numai Dumnezeu ne poate salva.
 • Horia Cornescu 19.06.2024 17:51
  Cred ca exagereaza Dl Vucic-chiar daca vreun oficial Rus de rang inalt i-a soptit ceva. Europa va refuza in ceasul al 24'lea imboldul Americanilor spre razboi, pentru ca.........Europa nu-si permite un razboi cu Rusia; doar dobitocii ar crede altfel.
 • Mielu' 19.06.2024 20:29
  Pai, nu cred ca mai e vreo indoiala, chiar ploua cu dobitoci, din nefericire. Care au pus Eu pe butuci (si nu doar de cativa ani, ci progresiv, de la caderea Zidului Berlinului). Nu sunt in stare sa vada alta iesire din groapa ce am sapat-o noua insine. Lichidarea amenintarii rusesti e un fel de Eldorado imbatator. Rusia si aliatii sai sunt singura mare piedica in calea instaurarii dictaturii tehno globale unipolare, aka Resetarea.
  Ukraina a fost pe rol de cal troian.
 • Mars.60 Stefan 19.06.2024 21:16
  Pana acum Europa a executat fix ce a dat ordin America. De ce nu si-ar permite in continuare? Vucic nu exagereaza, explica logic spre ce duce obedientza Europei fatza de sistemul sionist anglo-american.
 • Dorel Popa 22.06.2024 13:01
  Doar dobitocii cred ca Europa mai decide ceva.. ????
 • Brick 19.06.2024 20:48
  Asta se da da porumbelul pacii insa se pregateste pt o eventuala bumbaceala in Bosnia Hertegovina din motive de republica Srpska.
 • Iuliparte 19.06.2024 21:55
  Trei sau patru luni va dura razboiul sau in 3-4 luni va incepe? Titlul spune una, textul spune alta.
 • Radu Comsuta 20.06.2024 00:16
  Din păcate nu cred că exagerează, dar și așa e prea repede. Eu mă gândeam peste un an de zile, adică la anul pe vremea asta. Totul depinde de unul din marii actanți jucători de pe terenul de fotbal numit Planeta Pământ. Unul care să își recunoască înfrângerea oricât de rușionoasă, și oricâte implicații geo-strategice o fi având, că oricum a luat-o-n barbă nu doar în Ucraina ci și în alte locuri fierbinți ale planetei. Unul ar putea fi și Israelul. Se ține încă bățos acolo, dar nu îl văd prea bine. Că așa-i în tenis, ca și în box, dealtfel, o dai dar o mai și primești...
 • Neanae 20.06.2024 01:05
  Nu pot aprecia, de fapt cred ca nu vreau, daca acest domn sârb are ori nu are dreptate. Sper ca trage și el în pianist, așa, de façon! Însă ceea ce începe să mă scoată din țâțâni e că:
  1. De unde și până unde toată omenirea trebuie să sară în apărarea Ucrainei, ca a devenit obligatoriu ca școala primară, intrând de-a dreptul într-un război nimicitor CA SĂ CE? Dom-le DE CE?
  2. Ca să fie Rusia învinsă? Hahahahaha! Rasă de pe hărți? Distrusă? Râd curcile de câtă demență duc unii în cranii!
  Demența a devenit contagioasă, asta e unica certitudine. Un război mondial e mai puțin periculos decât cretinizarea planetei !!! Mi-e scârbă, nu frică
 • Bizzu 20.06.2024 05:58
  Hai să dăm puțin din casă, răspunzând la aceste întrebări:
  1. Ca să ce? Simplu: din răzbunare pentru cele două state - Rusia și China - care au desființat prin invazie militară imperiul khazar acum o mie de ani, sătui fiind de tâlhăriile khazare. State care au determinat migrația khazară spre occident. Khazari ai căror urmași au infestat astăzi majoritar guvernările din lagărul globalist și vor insista cu demența lor sionistă până la capăt. Pentru ei nu mai există cale de întoarcere în ura lor turbată. NOI trebuie să-i oprim. Cu orice preț.
  2. Pentru ce? Simplu: pentru a începe refacerea imperiului khazar de pe teritoriul Ucrainei, ca parte a vechiului imperiu medieval. După care anexăm sudul Rusiei la noul imperiu - și IATĂ DE CE se dorește spargerea Rusiei în mai multe state. După care alipim și o bună parte din Kazakhstan și am rezolvat problema complet. Ia să vedem dacă se prinde cineva UNDE va fi capitala noului imperiu. ;-)
  Nu trebuie să fii geniu ca să știi să citești o hartă:
  https://www.veteranstodayarchives.com/wp-content/uploads/2011/09/Khazaria1.jpg
  Nah, toate astea Vucic le știe prea bine...
 • Carbid ► Bizzu 20.06.2024 09:41
  Astana…in Kazakhstan!!!
 • Bizzu ► Carbid 20.06.2024 10:04
  Felicitări, punctaj maxim!
 • Mars.60 Stefan ► Bizzu 20.06.2024 14:03
  "Hai sa dam putin din... synagoga Astanei..."
  care s-a latzit si se tot latzeste pe tot Pamantul.
  FELICITARI DOMNULE BIZZU!
 • Dorel Popa ► Bizzu 22.06.2024 12:59
  Da, dar mai sunt și interesele americane ura lor profunda cultivata de decenii împotriva rușilor transformata acum în rusofobie la nivel planetar, o propaganda bine instrumentata și eficienta și plus ceea ce se decide în mod strict secret netransparent și nedemocratic de grupul ocult de la Bildenberg
 • Davinci 20.06.2024 09:29
  Cred ca nu s-a remarcat ca sirbii nu vor participa la acest razboi. Fratele lui Milosovici este la Moscova după ce a fost ucis pe cind in pușcăria europeana a fratelui sau care a condus Serbia. Cind vorbea i se dădeau tote difuzoarele jos ... se știe ce si cum . Sa uite popoarele ortodoxe atacul din ziua de Paste al americanilor. Niciodată. Eram in S.U.A. atunci si știu bine ce apeluri se făceau la CLinton sa nu atace Serbia terestru . Era moarte curată. ORicum au răpit vreo doi sau trei ostași americani ce erau la granița. Soldații americani inervievati nu situa dece merg in Serbia si unde este localizata. In Serbia nu a cîștigătorii nimeini. Iugolsavia cred ca se numea atunci încă.
  Ei bine marele nostru președinte Emil Constantinescu care ulterior avea sa vinda nordul Bucovinei Ucrainei din nou pentru totdeauna împreună cu nepotul Anei Pauker Adrian Severin dădea unde verde pentru avioanele NATO s atace IUgoslavia. Asta nu se poate uita. Apoi este clar ca se dorește un război pentru a-l menține pe senil la Casa Alba. Insa jocurile sint grave si urite pentru SUA pe cind mulți au ieșit din alianță iar Europa nu vor juca cu ei... asta este clar pentru ca sint saturi de UE si de S.U.A. cum menajeaza aceste timpuri. priviți cum România nu vrea sa dea armele importante Ucrainei pentru ca ar deveni tzinta. Așa ca cine nu știe a cui este Kosovo sa pun min pe carte. JEgurile astea de albanezi amestecați in toate traficurile ar trebui sa primească o lecție. Si o vor primi.
 • viorel craciun 20.06.2024 15:56
  Domnule Da Vinci , corect analizat si bine precizat , avand in vedere " KOSOVO"-ALBANIA - si mai curand noile asa zise informatii " cu COLDEA ( general SRI ) consilierul premierului ALBANEZ ( detronat ) , cu implicatii privind " asa zise scurgeri de informatii prin COLDEA " , Siguranta nationala , tot tacamul " TOT SA VREI SA AI " PE MASA " GHIVECIUL INFORMATIV MEDIATIC " ACTUAL .Dar cum bine ati subliniat , in sensul informarii " corecte " , atacul NATO , a fost asupra " populatiei slave /sarbe " in asa zisa aparare a " populatiei musulmane " din Balcani . Mai departe ,cum bine sa stie de atunci " pentru intrarea in NATO " , DOMNUL FOST PRESEDINTE EMIL CONSTANTINESCU , a cedat , partea romana din UKRAINA , ( Bucovina de nord ) , deoarece la vremea aceea , parte slava conducatoare , a negociat in Romania ( Bucovina de Nord sau intrarea in NATO si interzicerea spatiului aerian pentru ajutor SERBIA ) Am ales si am cules si vom culege , lasand la o parte ( influentele Israel de atunci prin presedinte in cauza in conducerea Romaniei ) trecute , prezente si viitoare . Dar cum bine spuneti , aceasta " mezalianta de atunci " , privind " RUPEREA SERBIEI " si atacarea " POPULATIEI SLAVE " a afectat si atunci si acum si sigur si in viitor , decizia " cetateanului american de origine slava " cat si relatiile intre cele doua mari puteri : SUA -RUSIA , Adica : dupa conflictul SARB , in anii 2000 , a venit la putere " securistul de PUTIN " CARE PAS CU PAS A ELIMINAT SI VA ELIMINA " DECIZILE ALCOOLICE ALE LUI ELTIN " DE CE ? Simplu , tocmai de la " atacarea populatiei slave in SERBIA " ceea de a dat de inteles " dispretul american pentru populatia slava europeana ' , ceea ce a dat de inteles ca oricand se poate intampla la fel , cu alta " populatie slava de sacrificiu " , ceea ce s-a intamplat si se intampla acum dupa 20 si ceva de ani de la " DESTRAMAREA SERBIEI " CU " DESTRAMAREA UKRAINEI " si viitorul posibil " genocid " intre " SLAVI " privind " MOTIVATIA DEMOCRATIEI MONDIALE " ,Pacat , ca acolo , in " MAREA DEMOCRATIE AMERICANA " s-a ajuns ca pe vremuri si actual in " MICA DEMOCRATIE ROMANA " . SA FACI BANII FARA NUMAR , FARA NUMAR , DAR FARA NICI UN " SCRUPUL " ucigand " tocmai cetateanul simplu , asa zisa baza a " DEMOCRATIEI BANULUI " Pacat , ne -am intors la " COMUNISM RAPACE SUB FORMA BANULUI DEMOCRATIC "
 • Dorel Popa 22.06.2024 12:50
  Noi românii și în special slavetii iau în derâdere orice avertisment mai ales cele venite chiar de la Putin și asta pt ca sunt smekeri și se simt superiori rușilor?!?!
  Ce dracu, suntem aliați cu America.. Iar rusii sunt niște țărani bolsevici.. care vor sa fure teritorii din Ucraina ca la capitolul asta stau prost... ????Cam asta e mentalitatea.
 • dejuan 22.06.2024 22:06
  https://www.thefp.com/p/were-all-soviets-now

  Un guvern cu un deficit permanent și o armată umflată. O ideologie falsă împinsă de elite. Sănătate precară în rândul oamenilor obișnuiți. Lideri imbatraniti. Va sună cunoscut?

  Niall Ferguson: Acum suntem cu toții sovietici
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre