Interviu exploziv cu Novak Djokovic, despre vaccinul anticovid: Sunt pro alegere. Este un drept fundamental al omului să fie liber să decidă ce lucruri să își introducă în corpul lui și ce nu

De Andrei Nicolae  /  

Ilustrație: Telegraph

Ilustrație: Telegraph

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Novak Djokovic a oferit un interviu de colecție pentru Corriere della Serra, dezvăluind multe lucruri pe care nimeni nu le-ar fi bănuit, relatează ProSport.

În cadrul interviului, Djokovic a dezvăluit că nu este anti vaccin, dar nici pro vaccin. ” Sunt pro alegere” a mărturisit starul sârb.

”Am suferit totul pe pielea mea. Mulți oameni au apreciat faptul că am rămas consecvent. Nouăzeci și cinci la sută din ceea ce s-a scris și s-a spus la televizor despre mine în ultimii trei ani este total fals.”

”Eu nu sunt anti vaccin și nu am spus în viața mea că aș fi așa. Nu sunt nici pro vaccin. Eu sunt pro alegere: apăr libertatea de alegere. Este un drept fundamental al omului să fie liber să decidă ce lucruri să își introducă în corpul lui și ce nu. Am explicat acest lucru o dată la BBC, la întoarcerea mea din Australia, dar au eliminat multe fraze, cele care nu erau convenabile. Așa că nu am mai vorbit niciodată despre asta.”

Întrebat despre cum a fost în Australia, Djokovic a afirmat că a fost ”o închisoare. Nu puteam să deschid fereastra. Am stat mai puțin de o săptămână, dar am găsit băieți, refugiați de război, care erau acolo de foarte mult timp. Cazul meu a servit pentru a face lumină asupra lor, aproape toți au fost eliberați, iar asta a fost o consolare. Un tânăr sirian era acolo de nouă ani.”

„Acum este în America, când mă întorc în această vară vreau să îl găsesc și să îl invit să mă vadă la US Open, mă simt legat și de el. Judecătorul australian mi-a acceptat apelul, dar ministrul imigrației, care are puterea de a expulza pe oricine dorește fără motiv, m-a deportat. Cu toate acestea, nu am încălcat regulile. Am intrat în Australia cu documentele necesare și corecte, așa cum a recunoscut magistratul din primul proces.”

”Făcusem Covid și m-am vindecat. Am respectat toate reglementările și nu am pus pe nimeni în pericol. Totuși, odată ajuns acolo, am devenit un caz politic, cineva care a pus în pericol lumea. Sistemul, din care face parte și mass-media, cerea o țintă, una care să se opună curentului principal; iar eu am devenit una. Mi-au pus eticheta de „no vax”, un lucru complet fals, care și acum îmi face rău la stomac. Apoi s-a dovedit că situația pandemică era foarte diferită de cum a fost prezentată. Acum, Organizația Mondială a Sănătății a scris că virusul nu mai este atât de grav, că face parte din toți virușii pe care îi avem.”

„Cu toate acestea, societatea era divizată. Iar eu am fost pus la mijloc, desemnat ca persona non grata. M-am trezit singur, mă simțeam ca oaia, înconjurat de douăzeci de lupi. Iar un om singur împotriva mass media nu are nicio șansă. Uit repede, mă concentrez asupra lucrurilor bune. Am făcut Covid a doua oară. Am acceptat întotdeauna regulile, nu puteam să merg în America și nu am mers, am renunțat la două US Open pentru a rămâne consecvent cu mine însumi. Nu am vorbit pentru că am văzut că ceea ce spuneam era denaturat. M-am întors în Australia și am câștigat. Dar am fost dezamăgit. De către mass-media și de mulți colegi.”

„Nu dau nume. Dar când jumătate din societate este împotriva ta, atunci vezi adevărata față a oamenilor. Și mulți oameni au întors capul în altă parte. Mulți jucători și unii organizatori”, a mai dezvăluit tenismenul.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Corina George 19.05.2023 14:02
    Acest mare sportiv este purtător de creier adevărat. Are o conștiință și un DUmnezeu care i-a dat curajul sa lupte pentru drepturile lui și implicit ale noastre. Categoric ca acesta este termenul corect anume
    "libera alegere" și asta ne-a dat-o Dumnezeu atunci cine nu L-a dat jos de pe cruce pe Cristos pe cine Mulțimea cerea. Da prin democrație Isus a fost condamnat dar și blestemele au căzut și încă vor cade peste cei care au acceptat-o bă chiar au cerut-o. Îmi aduc aminte de statementul Simonei Halep care nu era de acord cu acest mare jucător. Azi se vede cum s-a ales praful și de familia ei și de cariera ei. Dumnezeu nu doarme. Poate a învățat ceva și ea și alții care îl acuzau pe sirb. îmi aduc perfect aminte ce spunea duplicitarul securist de Țiriac care sugera sa fie dați afara toți din țară care nu se vor vaccina. Asta este "Frumusețea" mitocanismului al duplicitarului al șmecherului cu ban gen aceste matusalemic senil. Drepturile tale ca om afișate la Nurenberg sau juramintul lui Hypocrate sint doar termeni nume și atitt. Pentru globaliste cuvintele au fost alese pentru a ascunde adevarul. Am fost martor aici în SUA unde vecinul american a murit după ce a avut criza de prostata dus la spital și acolo i s-a administrat moderna împotriva voinței lui mai precis era în starea de semiinconstienta și o fi semnat ceva. La o saptamina murea pentru ca avea insuficienta respiratorie iar pamfletul medicamentului spunea clar de a se tine cont de așa ceva. In Europa ajungea fără aceste pamflete unde se arata nici ca a fost aprobat de FDA și de acolo tot ce a urmat. Și a fost "spurcat" aruncat la lada de gunoi și de sportivi și de politic. Toți sub imperiul banului bă multi chiar creștini însă doar cu numele. Nu văd pe nimeni sa continue lupta cu tartorii mondiali cu privire la codul de la Nurenberg la tot ce înseamnă un vaccin la cit timp trebuie aprobat. Dar cum sa o faci cine șeful OMS este luptător marxist și un corupt fără limite? Drepturile ne-au fost incalcatate și se poate numi crima sa scoți alternativele de pe piața ca medicamente și sa impui un mare neadevăr. Interesele ordinare ale globalistilor care și-au propus așa cum spunea Gates și Kissinger cu ani în urma sa se imputineze populația și sufereau prin războaie, boli și înfometare. Tot respectul și îmi înclin capul fata de acest om care s-a luptat cu un glob plin de secăturil. Sa îl respectați oameni! Este un semn al lui Dumnezeu pentru ca a apărut exact cine trebuie și a luptat așa cum trebuie sa lupte un creștin. Dumnezeu cu tine!
  • Sdv 20.05.2023 15:38
    Nu am cuvinte sa descriu BUCURIA pe care mi-a dat-o acest om in acesti teribili ani.
    Lupta lui, MARTURISIREA lui, tenacitatea de care a dat dovada.
    VICTORIA sa este victoria binelui asupra raului.
    Ai luptat impotriva unei intregi planete, Novak...si ai invins! Ai facut ceea ce miliarde (miliarde!!!) de oameni nu au fost in stare sa faca: nu ai cedat! Ce poate fi mai glorios decat atat? A fost meciul vietii tale si l-ai castigat cu demnitate si onoare, cu ochii la Dumnezeu din cer.

    Dumnezeu si Maica Domnului sa va apere pe tine si familia ta oriunde si oricand, ajutandu-va sa pastrati mereu calea buna! MULTUMIM, NOVAK DJOKOVIC!...
Ultima oră

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO

09:02

A murit Laurent Cantet, câștigător al premiului Palme d'Or în 2008. Cineastul avea 63 de ani