Înotătorul, vaccinul și cîmpenii. Olivia Steer: Am un lapsus

De Olivia Steer  /  

Noua Normalitate a lui Sorin Cîmpeanu (sic)

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Am un lapsus:

La ce infracțiune din Noul Cod Penal se încadrează fapta ministrului care, abuzînd de funcția și autoritatea sa și, probabil, fără acordul părinților, se folosește de un minor și de momentul acestuia de glorie sportivă, ca sa facă reclama, în mod ilegal, unei campanii de fas ci na re, cu seruri experimentale, care au costat contribuabilii români contravaloarea spitalelor, policlinicile, stadioanelor, fabricilor, școlilor, drumurilor pe care țara nu le are și nici nu le va mai avea, caci "nu sînt bani” - afacere mega-sulfuroasă, investigată, as we speak, de către DNA?

Aștept răspuns!
Rog seriozitate!
Rog celeritate!

* * *

Numim „zădărnicirea combaterii trolilor” nerespectarea măsurilor cu privire la prevenirea si combaterea fake-news-ului, dacă a avut ca urmare răspândirea de informații mincinoase, care au indus stări de panică și durere sufleteasca, sentimente de disperare și jale familiei, prietenilor, cunoscuților și fanilor, la nivel național.

Infracțiunea nu se pedepseste. Se încurajează.

Dacă este savîrșită de către un organ de presă cu acoperire națională, ea se premiază în cadrul concursurilor prestigioase anuale, ce recompensează excelența în arta dezinformării oficiale.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Sascha 19.08.2022 12:25
  Despre Sorin Câmpeanu s-au scris destule și cred că,pentru orice om cu "scaun la cap",lucrurile sunt cât se poate de limpezi : Acest funcționar este unul dintre cele mai nocive personaje din întreaga istorie a Învățământului românesc, acționând,la comandă, în slujba unor interese străine de cele ale țării noastre,cu consecințe incalculabile pentru viitorul ei. La distrugerea agriculturii,a industriei,a economiei,în ansamblu, se adaugă,astfel, cea a educației, SINGURA,în stare să salveze acest neam de la pierderea identității și dispariție. Faptele Ministrului Câmpeanu nu trebuie nici uitate, nici iertate,sau prescrise,pentru că ele echivalează cu un genocid intelectual.
  Cât despre tânărul sportiv: nu e obligatoriu ca un multiplu campion să fie și un mare caracter... E încă tânăr,daaar... e cam devreme să te lași,astfel, cumpărat și manipulat. E și asta o probă,la un altfel de campionat.
 • Mars.60 Stefan 19.08.2022 12:25
  Foarte bun articolul, felicitari! Lucrurile sunt extrem de grave si ar trebui facut ceva pt. ca toti cei care s-au implicat in PLANdemie cu buna stiinta si rea credinta, SA PLATEASCA dupa faptele lor conform legii .

  Tribunal: Moartea prin vaccinarea Corona este ca moartea prin sinucidere!

  https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2022/08/23234/TribunalMoarteaPrinVaccinareaC_480p.webm

  Verdictul scandalos al unei instanțe: asumarea unui risc letal, cum este vaccinarea Covid 19, trebuie considerată din punct de vedere legal ca o sinucidere, deoarece nu se precizează caracterul inofensiv al vaccinării. Dacă, potrivit instanței, vaccinarea voluntară este considerată sinucidere, nu este vaccinarea obligatorie ordonată de stat echivalentă cu o crimă la comandă?
  ----------------------------------------------------------------------

  Art 191 Determinarea sau înlesnirea sinuciderii | Codul Penal din 2009

  https://lege5.ro/gratuit/gezdmnrzgi/art-191-determinarea-sau-inlesnirea-sinuciderii-codul-penal?dp=gqytsojugu4tc

  (1) Fapta de a determina sau înlesni sinuciderea unei persoane, dacă sinuciderea a avut loc, se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 7 ani.
  (2) Când fapta prevăzută în alin. (1) s-a săvârșit față de un minor cu vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani sau față de o persoană cu discernământ diminuat, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 10 ani.
  (3) Determinarea sau înlesnirea sinuciderii, săvârșită față de un minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani sau față de o persoană care nu a putut să-și dea seama de consecințele acțiunilor sau inacțiunilor sale ori nu putea să le controleze, dacă sinuciderea a avut loc, se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
  (4) Dacă actele de determinare sau înlesnire prevăzute în alin. (1) - (3) au fost urmate de o încercare de sinucidere, limitele speciale ale pedepsei se reduc la jumătate.
 • Constantin8 19.08.2022 12:45
  Pe langa acest articol ar merge si o dare in judecata !
 • ActiveNewsRo 19.08.2022 13:29
  Vedeți și https://www.activenews.ro/stiri/VACCINAREA-SINUCIDERE-Un-cititor-ii-raspunde-Oliviei-Steer-Indemnarea-la-vaccinare-se-regaseste-in-Codul-Penal-din-2009-la-Art-191-Determinarea-sau-inlesnirea-sinuciderii.-VIDEO-Tribunal-din-Franta-Moartea-prin-vaccinarea-Covid-este-sinucidere-175660
 • Mars.60 Stefan 19.08.2022 14:05
  MULTUMESC ACTIVENEWS.RO!
 • ActiveNewsRo ► Mars.60 Stefan 19.08.2022 15:19
  Și noi! Doamne, ajută!
 • INJECTIA FINALA 20.08.2022 01:40
  Felicitari, Olivia !
 • Rusi 22.08.2022 15:31
  Sorin Câmpeanu trebuie condamnat la puscarie pe viata impreuna cu toti complicii lui.
 • Floros 22.08.2022 18:01
  Globaliștii pot să se folosească de cine vor ei cu lobby pentru vaccin. Cine îi ascultă??? Doar oamenii creduli. Cei care gândesc ,au dreptul să-și pună întrebări. Adicătelea GATES cu ai lui dau drumul deliberat la virus și după declarațiile lui și ale clicii din care face parte vor să salveze planeta de .... oameni și eu să accept tratamentul lui satanist??? NICIODATĂ.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol