Înotătorul, vaccinul și cîmpenii. Olivia Steer: Am un lapsus

De Olivia Steer  /  

Noua Normalitate a lui Sorin Cîmpeanu (sic)

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am un lapsus:

La ce infracțiune din Noul Cod Penal se încadrează fapta ministrului care, abuzînd de funcția și autoritatea sa și, probabil, fără acordul părinților, se folosește de un minor și de momentul acestuia de glorie sportivă, ca sa facă reclama, în mod ilegal, unei campanii de fas ci na re, cu seruri experimentale, care au costat contribuabilii români contravaloarea spitalelor, policlinicile, stadioanelor, fabricilor, școlilor, drumurilor pe care țara nu le are și nici nu le va mai avea, caci "nu sînt bani” - afacere mega-sulfuroasă, investigată, as we speak, de către DNA?

Aștept răspuns!
Rog seriozitate!
Rog celeritate!

* * *

Numim „zădărnicirea combaterii trolilor” nerespectarea măsurilor cu privire la prevenirea si combaterea fake-news-ului, dacă a avut ca urmare răspândirea de informații mincinoase, care au indus stări de panică și durere sufleteasca, sentimente de disperare și jale familiei, prietenilor, cunoscuților și fanilor, la nivel național.

Infracțiunea nu se pedepseste. Se încurajează.

Dacă este savîrșită de către un organ de presă cu acoperire națională, ea se premiază în cadrul concursurilor prestigioase anuale, ce recompensează excelența în arta dezinformării oficiale.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Doamna Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca:

Întreaga emisiune cu cercetătorii CNSAS Florin Duțu, Florian Bichir și Victor Roncea:

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

PFIZER: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Sascha 19.08.2022 12:25
  Despre Sorin Câmpeanu s-au scris destule și cred că,pentru orice om cu "scaun la cap",lucrurile sunt cât se poate de limpezi : Acest funcționar este unul dintre cele mai nocive personaje din întreaga istorie a Învățământului românesc, acționând,la comandă, în slujba unor interese străine de cele ale țării noastre,cu consecințe incalculabile pentru viitorul ei. La distrugerea agriculturii,a industriei,a economiei,în ansamblu, se adaugă,astfel, cea a educației, SINGURA,în stare să salveze acest neam de la pierderea identității și dispariție. Faptele Ministrului Câmpeanu nu trebuie nici uitate, nici iertate,sau prescrise,pentru că ele echivalează cu un genocid intelectual.
  Cât despre tânărul sportiv: nu e obligatoriu ca un multiplu campion să fie și un mare caracter... E încă tânăr,daaar... e cam devreme să te lași,astfel, cumpărat și manipulat. E și asta o probă,la un altfel de campionat.
 • Mars.60 Stefan 19.08.2022 12:25
  Foarte bun articolul, felicitari! Lucrurile sunt extrem de grave si ar trebui facut ceva pt. ca toti cei care s-au implicat in PLANdemie cu buna stiinta si rea credinta, SA PLATEASCA dupa faptele lor conform legii .

  Tribunal: Moartea prin vaccinarea Corona este ca moartea prin sinucidere!

  https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2022/08/23234/TribunalMoarteaPrinVaccinareaC_480p.webm

  Verdictul scandalos al unei instanțe: asumarea unui risc letal, cum este vaccinarea Covid 19, trebuie considerată din punct de vedere legal ca o sinucidere, deoarece nu se precizează caracterul inofensiv al vaccinării. Dacă, potrivit instanței, vaccinarea voluntară este considerată sinucidere, nu este vaccinarea obligatorie ordonată de stat echivalentă cu o crimă la comandă?
  ----------------------------------------------------------------------

  Art 191 Determinarea sau înlesnirea sinuciderii | Codul Penal din 2009

  https://lege5.ro/gratuit/gezdmnrzgi/art-191-determinarea-sau-inlesnirea-sinuciderii-codul-penal?dp=gqytsojugu4tc

  (1) Fapta de a determina sau înlesni sinuciderea unei persoane, dacă sinuciderea a avut loc, se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 7 ani.
  (2) Când fapta prevăzută în alin. (1) s-a săvârșit față de un minor cu vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani sau față de o persoană cu discernământ diminuat, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 10 ani.
  (3) Determinarea sau înlesnirea sinuciderii, săvârșită față de un minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani sau față de o persoană care nu a putut să-și dea seama de consecințele acțiunilor sau inacțiunilor sale ori nu putea să le controleze, dacă sinuciderea a avut loc, se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
  (4) Dacă actele de determinare sau înlesnire prevăzute în alin. (1) - (3) au fost urmate de o încercare de sinucidere, limitele speciale ale pedepsei se reduc la jumătate.
 • Constantin8 19.08.2022 12:45
  Pe langa acest articol ar merge si o dare in judecata !
 • ActiveNewsRo 19.08.2022 13:29
  Vedeți și https://www.activenews.ro/stiri/VACCINAREA-SINUCIDERE-Un-cititor-ii-raspunde-Oliviei-Steer-Indemnarea-la-vaccinare-se-regaseste-in-Codul-Penal-din-2009-la-Art-191-Determinarea-sau-inlesnirea-sinuciderii.-VIDEO-Tribunal-din-Franta-Moartea-prin-vaccinarea-Covid-este-sinucidere-175660
 • Mars.60 Stefan 19.08.2022 14:05
  MULTUMESC ACTIVENEWS.RO!
 • ActiveNewsRo ► Mars.60 Stefan 19.08.2022 15:19
  Și noi! Doamne, ajută!
 • INJECTIA FINALA 20.08.2022 01:40
  Felicitari, Olivia !
 • Rusi 22.08.2022 15:31
  Sorin Câmpeanu trebuie condamnat la puscarie pe viata impreuna cu toti complicii lui.
 • Floros 22.08.2022 18:01
  Globaliștii pot să se folosească de cine vor ei cu lobby pentru vaccin. Cine îi ascultă??? Doar oamenii creduli. Cei care gândesc ,au dreptul să-și pună întrebări. Adicătelea GATES cu ai lui dau drumul deliberat la virus și după declarațiile lui și ale clicii din care face parte vor să salveze planeta de .... oameni și eu să accept tratamentul lui satanist??? NICIODATĂ.
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 6. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Tandemul Poturaev - Bănescu și Hristosul de Plastic

 10. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

Ultima oră

21:56

Tatăl Laurei Roșca după autopsie: ”Nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”. Doi DJ români morți în condiții neelucidate: DJ Lalla pe plajă, DJ Claudiu Găzdaru, alias Dubphone, găsit mort în casă după 7-8 zile de la deces

21:10

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ pe adresa Patriarhiei Române - Pfizer: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

20:30

Antonio Guterres, despre pregătirea pentru “următoarea pandemie” - ONU îndeamnă guvernele și platformele să-i urmeze instrucțiunile pentru cenzurarea “dezinformării” și “discursurilor instigatoare la ură”

20:00

Profesoara Emilia Corbei din Gorj și Oana Mocanu din Roman au murit subit la 48 și 44 de ani. Ambele lasă în urmă câte un soț și un copil mic

19:15

Ce mai aduce preotul-influencer Vasile Ioana

18:35

† Daniel Arhiereul: Până la canonizare, răstignirea Părintelui Arsenie Boca continuă!

17:37

Mărturia sfintei închisorilor comuniste, Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca - VIDEO

16:30

Mihai Tîrnoveanu: Perversitatea regizorilor alogeni și a figuranților lor. Atacul la Sfântul Ardealului, Arsenie Boca

15:45

USR-ista Clotilde Armand a fost prinsă de Poliția Rutieră

15:00

DON'T LOOK UP! Să nu cumva să îndrăzniți! Nu ridicați privirea din pământ! Priviți numai in jos!

14:07

În buricul UE se formează un Nucleu Anti-Război

13:00

1 octombrie: Rugăciune pentru Acoperământul Maicii Domnului

01:00

1 Octombrie 911: Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului - minunea de la ora 4 din Vlaherne. Maica Domnului mereu cu noi

00:10

1 octombrie: Sfinții Cuvioși Iosif și Chiriac de la Bisericani. „Rămâneți pe loc, că și aceasta este Grădina Mea” - Minunea de la Bisericani: Grădina Maicii Domnului. Ce a făcut Sfântul Ștefan cel Mare

22:00

Av. Marina-Ioana Alexandru: Filmul "Arsenie. Viața de apoi" este o imensă blasfemie la adresa ortodoxiei, la adresa creștinilor ortodocși români, la adresa Bisericii Ortodoxe Române