Injecția booster Covid MI-A UCIS MAMA în 7 minute: „A căzut moartă înainte de a ajunge pe podea”. MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O canadiancă a murit la 7 minute după o injecție de rapel; medicul legist a decis că este vorba de „cauze naturale”.

O femeie canadiană a murit subit, pe 14 septembrie, într-o farmacie din Saskatoon, Canada, la câteva minute după ce a primit noua injecție de rapel bivalentă COVID-19, potrivit fiicei sale (foto twitter în bază).

Carol Pearce i-a trimis un mesaj fiicei sale, Stephanie Foster, la ora 12:31 p.m. pentru a spune că a primit injecția de rapel și că aștepta cele 15 minute recomandate la farmacie. La ora 12:38 p.m., Pearce era inconștientă.

Un martor ocular a declarat pentru SASKTODAY.ca că se afla în magazin când a auzit țipete și plânsete. „Spuneau în magazin că au trecut aproximativ șapte minute”, după ce Pearce a primit injecția de rapel că s-a prăbușit pe podea, a spus martorul.

Un purtător de cuvânt de la autoritatea de sănătate a provinciei din vestul Canadei, Saskatchewan Health, a declarat joi pentru SASKTODAY.ca că Pearce a murit din „cauze naturale”, scrie The Defender, publicația organizației lui Robert Kennedy de apărare a sănătății copiilor (CHD).

„Serviciul de medicină legală din Saskatchewan a investigat acest caz și a stabilit că persoana a murit din cauze naturale”, a declarat Dale Hunter, un consultant în comunicare din cadrul Ministerului Sănătății din Saskatchewan, într-un e-mail.

„Nu cred că acest lucru a fost provocat din cauze naturale”, a spus Foster. „Mama mea nu avea nicio problemă de sănătate. Cred că dacă nu ar fi primit acea injecție cu Covid, atunci ar fi fost aici cu noi astăzi!”

Familia a spus că atunci când Pearce a plecat la programare, era fericită și sănătoasă.

Pe un site de strângere de fonduri pentru înmormântare, fiica celei decedate subit a scris:

„Viața frumoasei mele mame a fost luată ieri de INJECȚIA BOOSTER COVID!

Era fericită și perfect sănătoasă! Și-a petrecut ieri dimineață vizitându-mă la mine acasă până la ora programării. A plecat la programare fericită și plină de energie! Nu a avut nicio problemă medicală!

Mama mea mi-a trimis un mesaj imediat după ce a primit injecția pentru a mă anunța că așteaptă cele 15 minute, iar eu i-am răspuns la mesaj. Imediat după aceea, la Shoppers Drug Mart s-a spus că „a căzut moartă înainte de a ajunge pe podea”! Așa ne-au spus medicii.

Acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple NICIODATĂ dacă ar fi știut ce injectează în noi!!!! Frumoasa mea mamă ar fi fost încă aici!”

TWITTER:
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Mircea Dragan 26.09.2022 19:15
    ''O canadiancă a murit la 7 minute după o injecție de rapel; medicul legist a decis că este vorba de „cauze naturale”.''
    Asa se intampla cand traiesti in puscaria Canada cu sef gardian Trudeau.
  • Coronoia 26.09.2022 19:44
    Da, deci asta e un semn ca vaxinul functioneaza. Asa am auzit eu pe la vaxinati: cu cat sunt reactiile secundare la injectare mai puternice, cu atat mai bine, asta fiind un semn ca sistemul imunitar reactioneaza, vaxul isi face treaba (treaba mare!).
    Iar decesul fiind cel mai beton efect secundar, eu zic ca doamna mama din poza a avut bafta de o doza de elixir mRNA foarte eficienta. Acum nu trebuie sa-si mai faca griji ca face covrig nici lung nici scurt.
  • Scapa cine poate 26.09.2022 22:00
    Sa ma ierte Dumnezeu, doamna in cauza(fie-i tarana usoara) era fericita si sanatoasa si foarte voioasa ca s-a programat la booster unde a mers plina de entuziasm, precis si mandra de ea insasi ca e educata si responsabila nu ca noi astia retardati care am inteles ce e cu serurile astea criminale... "despre morti numai de bine"...majoritatea lor incriminau nevaccinatii cu manie proletara... asta-i viata.
  • Sabin G 26.09.2022 23:32
    A murit fericita
  • Mircea Dragan 27.09.2022 10:53
    ''„A căzut moartă înainte de a ajunge pe podea”'' Excelent. Ce sa fac daca sunteti IDIOTI!
  • Tic 27.09.2022 13:05
    Nu înțeleg de ce se fac cereri pt donații ajutor de înmormântare! Toate familiile celor morți după intepare cer ajutoare pt înmormântare!
    Dar pt cei care și-au pierdut putința de a câștiga o pâine, prin refuzul injectării, prin închiderea micii afaceri de ce nu donează înțepații?
  • Mircea Dragan 27.09.2022 19:45
    Intepatii ne condamnau ca-i ..... imbolnavim pe ei , aia cu 2 doze de ser de ''imunizare'' in vene. Nu-s ei tampiti?
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)