Infarct la 27 de ani: Mariasofia Paparo, înotătoare de performanță din Italia, a murit subit cu câteva săptămâni înainte de absolvirea facultății și la o lună după ce se logodise. Era în floarea vârstei și avea o viață înainte

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă o moarte subită: Sportiva Mariasofia Paparo din Italia a decedat în urma unui infarct la vârsta de numai 27 de ani, cu o săptămână înainte de a împlini 28 de ani și cu o lună înainte de a termina facultatea. Ea tocmai spusese DA unei cereri în căsătorie din partea iubitului ei, Matteo Scarpaticu care se cunoscuse în martie 2020, chiar înainte de lockdownul impus în pandemie, după care dragostea lor a fost alimentată de mesajele pe care și le trimiteau pe Internet din izolare. Pagina ei de Instagram dovedește modul în care cei doi au evoluat împreună după ieșirea din carantina covidiană. Deși sportiva făcea reclamă la multe produse cosmetice și de nutriție, nu apar fotografii care să arate că s-ar fi vaccinat sau că îndemna la vaccinare. Apoi, dintr-o dată, în primăvara anului 2022, Maria Sofia a făcut infarct și a murit pe neașteptate. Cauza decesului este necunoscută și stârnește mirare, având în vedere că vorbim, pentru a câta oară, de o persoană aflată în floarea vârstei și cu o sănătate excelentă.

Italianca era o înotătoare profesionistă, crescută în San Giorgio a Cremano, în provincia vezuviană Napoli, potrivit napoli.repubblica.it, citată de Observator News

Pe 28 aprilie ar fi urmat să devină absolventă a Universității Parthenope. Instituția a postat pe rețelele de socializare un mesaj de condoleanțe în memoria tinerei sportive: 

„Mariasofia Paparo s-a stins din viață prematur; era studentă absolventă a Departamentului de Știință și Tehnologie (ar fi absolvit în aprilie) și înotătoare profesionistă. Simțim durerea familiei sale și a tuturor prietenilor săi. Ultimul rămas bun de la Maria Sofia va avea loc astăzi, 12 aprilie, în biserica Sant'Antonio di Padova din San Giorgio a Cremano (NA), la ora 15:00”.

Mariasofia era o înotătoare de performanță, fiind înscrisă în Clubul Nautic Posillipo. În 2019 a făcut parte din echipa Trofeului Swim4Life, aferent Circuitului Supermaster FIN. A făcut parte și din Speedo Master Team și în 2020 a participat la traversarea strâmtorii Messina, precum și la Capri-Napoli.

Toate acestea o vădesc ca o persoană plină de viață și cu o perfectă stare de sănătate. Cu atât mai contrariant este decesul subit, în urma unui inexplicabil atac de cord. 
 
Să iubești și să mori în timpuri pandemice
 
Mariasofia s-a cunoscut cu prietenul ei, Matteo, pe 8 martie 2020, pe ultima sută de metri înaintea lockdown-ului pandemic care i-a despărțit pentru următoarele câteva luni. Dragostea lor a crescut în izolare și a învins orice constrângere.
 
 
 Aproximativ 2 ani mai târziu, pe 12 martie 2022, cei doi înotători s-au logodit la Napoli. Ceremonia a fost atât una religioasă, cât și o sărbătoare alături de cei dragi.
După mai puțin de o lună, viața ei a fost curmată brusc de un infarct. Mariasofia a fost înmormântată marți, 12 aprilie 2022, potrivit presei locale. Pe 28 aprilie ar fi urmat să absolve facultatea.
 
 Dumnezeu să o odihnească în pace!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Rusi 16.04.2022 09:19
    Sigur ere vaccinata.
Ultima oră

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!