Încă un român devenit CARNE DE TUN în Ucraina: Sebastian Acostăchioaie, un tânăr de 20 de ani din regiunea Cernăuți, ucis pe front, a fost petrecut pe ultimul său drum pământesc. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

De Cronicar  /  

Foto: Facebook

Foto: Facebook

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


22 ianuarie a fost cea mai întunecată și tristă seară în satul Culiceni, regiunea Cernăuți – o seară plină de lacrimi și durere. Toți locuitorii au întâmpinat trupul neînsuflețit al tânărului român Sebastian Acostachioaie, de 20 de ani, ucis în război. De la intrare în sat cu sufletul distrus l-au întâlnit frații săi, colegii, prietenii. Până  la casa părintească a fost format un coridor viu de oameni cu flori și candele aprinse, se arată într-un articol publicat de agenția BucPress. 

„Acasă, cu inima frântă, îl aștepta Mama… Această seară nu va fi uitată, toate străzile au rămas umede de lacrimile vărsate de oamenii adunați. Nu așa trebuia să-l întâmpine acest sat, nu așa trebuia să se termine viața acestui tânăr. Ziua aceasta a fost fără culoare, în loc să-și trăiască floarea vieții din plin, tinerii din sat sunt nevoiți să sape groapa pentru prietenul lor, să plângă asupra sicriului lui Sebastian… Nu există cuvinte care ar putea acoperi durerea ce o simțim acum. Ne rămâne doar să ne rugăm neîntrerupt  Bunului Dumnezeu, să oprească acest război, să nu mai moară suflete tinere!”, scrie publicația nord-bucovineană.
 

„Pe 23 ianuarie Sebastian a fost petrecut pe ultimul său drum pământesc, care a fost așternut cu petale de trandafiri. Avea doar 20 de ani… Atât de multe trebuia să facă pe acest pământ. Pentru satul Culiceni este o durere enormă, fiindcă este al treilea consătean care și-a pierdut viața în lupta pentru libertatea noastră. Este vorba despre Andrei Stiopenco, Igor Sidor și, acuum, Sebastian Acostachioaie. Prin pozele triste care le publicăm prin rețelele sociale vrem să redăm durerea noastră și să strigăm cât de mult ne doare. Noi vrem Pace, să fim cu toții acasă și ce-i dragi să ne fie în viață! Sebastian, vei rămâne mereu în memoria noastră ca un băiat îndrăzneț, cu o privire plină de bunătate, un zâmbet sincer și o inimă mare…

Odihnește-te în pace Eroul nostru!”, încheie Tatiana Gheorghiu, pentru Agenția BucPress din Cernăuți. Titlul aparține redacției noastre.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Radu Comsuta 28.01.2023 16:14
  Dumnezeu să-i odihnească cu drepții pe toți acești tineri nefericiți care sunt forțați să lupte, pentru cauza altora, și aceea nedreaptă.
  Mă uit la steagul ucrainean cum vrea să-l contrafacă prin culori-simbol pe al nostru: da, albastrul cerului care ar fi trebuit să amintească de locașul lui Dumnezeu, Tatăl ceresc; culoarea galbenă simbolizând holdele de grâu, soarele, deci prosperitate pe acest pământ, în viața de aici și de acum. Însă cel mai important lucru care le lipsește este tocmai culoarea roșie, a sângelui jertfelnic. Nu poți să ai viață îmbelșugată și fericită pe acest pământ iar mai apoi să câștigi și Împărăția Cerurilor, fără un dram de sânge, de sudoare amestecată cu sânge, de o suferință cât de mică. Hristos ne-a arătat că, calea care duce la Împărăția cerurilor e îngustă și presupune suferință. Calea largă, facilă cu un trai tihnit și fără griji unde ți se dă totul de-a gata fără să faci nimic, duce de fapt la iad... Iată și o definiție pentru NOM.
 • Tabără Octavian-Adrian 28.01.2023 19:05
  Dumnezeu să-l ierte și să ne miluiască pe noi, pe toți nevrednicii Săi robi.
 • Vasile Pdure 28.01.2023 21:09
  Când moare un soldat moldovean spunem că-i român. Când preoții și creștinii ortodocși sunt persecutați spunem că aparține de ruși.Și-au împărțit bine sarcinile: rușii îi omoară pe români și ucrainienii ne distrug credința. S-au ucrainienii le fac pe amândouă? Întreb?
 • Rusi 29.01.2023 15:02
  Romanii trebuie sa moara pentru nazistii de ucrainieni?
Ultima oră

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență