În Iași a început deja în școli Educația homosexuală pe placul lui Cîmpeanu. ȘCOALĂ DE VARĂ TRANSSEXUALĂ - FOTO / INFO

De Andrei Nicolae  /  

Foto de la Școala din Hălăucești publicată de organizația de propagandă homosexuală și transsexuală Rise Out

Foto de la Școala din Hălăucești publicată de organizația de propagandă homosexuală și transsexuală Rise Out

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Am avut marea bucurie să fim prezenți în cadrul școlii de vară organizată săptămâna trecută în Hălăucești - Sat European de Tineret 2022, județul Iași.”, a anunțat pe 18 august organizația de propagandă homosexuală Rise Out, organizatoarea marșului homosexual cu copii din Iași, într-o postare pe Facebook.

 „Colegul nostru Mike a ținut două ateliere pentru două grupuri de tineri curioși, cu inițiativă și plini de viață, la care sperăm noi, s-au deschis câteva orizonturi noi de cunoștințe și opinii.

Printre altele, Mike a vorbit despre conceptele ce stau la baza comunității LGBTQ, despre cum este necesar să ne susținem unii pe alții, ce înseamnă o comunitate, incluziune, echitate și discurs activist.

Ne bucurăm enorm că feedback-ul a fost unul pozitiv și le mulțumim din suflet celor din Hălăucești că ne-au oferit ocazia să luăm legătura și cu tinerii din mediul rural, și pentru inițiativa deosebită pe care au arătat-o în desfășurarea acestei școli de vară.”, mai scrie organizația, în spiritul „reformei educației” lui Sorin Cîmpean și Klaus Iohannis.

Citiți și Protejați-vă copiii… pentru că Marea Resetare vine peste ei

De la organizatori mai aflăm că a avut loc și un „atelier de educație sexuală, foarte iubit de tineri si ascultat cu mare atenție, aceștia acumulând mai multe informații despre bolile cu transmitere sexuală”.

Oare părinții și-au dat acordul scris pentru aceste activități? Primăria Hălăucești știe ce a găzduit la sânul ei? Inspectoratul Școlar Județean Iași știe?

Citiți și Andrei Dincă: Bătaie de joc și nerușinare față de români din partea lui Cîmpeanu la simulacrul de dezbatere organizată la MEC pe tema „reformei educației” pe linia directivelor globaliste de tip „Marea Resetare”

„Școala de vară” s-a derulat în siajul unui program „european” de tip sorosit desfășurat la nivel național și care pare dedicat tâmpirii copiilor de la sate. „Programul European Youth Village urmărește să contribuie la dezvoltarea sectorului de tineret din mediul rural, prin activarea tinerilor și autorităților publice, consolidarea politicilor de tineret” etc, se susține pe pagina personajelor.

Foto cu „Mike” și copiii participanți, mai jos. Repetăm întrebarea către autoritățile locale responsabile: Părinții și-au dat acordul scris pentru aceste activități?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Dd 24.08.2022 17:29
  Sub figura marelui Ștefan au murdărit satanele acei copii....
  Las' că m-oi face eu școală pentru copilul meu.... oricum, nu mai aștept nimic bun de la "statul" român...
 • DARIA 24.08.2022 17:58
  Comuna Hălăucești, Iași https://ro.wikipedia.org/wiki/Comuna_H%C4%83l%C4%83uce%C8%99ti,_Ia%C8%99i
 • Mars.60 Stefan 7649 24.08.2022 19:05
  Din punct de vedere confesional, majoritatea locuitorilor sunt romano-catolici (86,9%), cu o minoritate de ortodocși (9,13%). Pentru 3,9% din populație, nu este cunoscută apartenența confesională.
  Poate ca si din cauza confesionala "feedback-ul a fost unul pozitiv" ?
 • __ ► Mars.60 Stefan 7649 25.08.2022 05:48
  sunt săraci
  "In comuna Halaucesti sunt cele mai multe familii din care ambii parinti sunt plecati in strainatate, si anume un numar de 63 de familii, cu 130 de copii, dintre care 126 stau la rude fara forme [...] sursa: netu
 • Tic 24.08.2022 22:17
  Primăria din Halaucesti este responsabila de aprobarea și punerea la dispoziție a localului unde se tine mizeria! Ca primar, eu nu le-aș fi dat voie nici pe câmp sa își expună turpitudinea!
  Sa ne aducem aminte cum mergeam noi, vara și în alte vacanțe, în tabere de limbi străine, gimnastica, alte sporturi, matematica, fizica, chimie, orientare montană și câte altele!
  Ce focuri de tabăra încingeam, ce cântece frumoase cantam, jocuri, dans, drumeții! Si noi ne indragosteam în tabăra,ca doar tineri eram, ne țineam de mana, ne sărutam, ne juram dragoste eterna(unor cupluri din acea vreme le ține "eternitatea" chiar și azi) și aveam destulă educație (inclusiv sexuală) căpătata de la școală, din familie, din discuțiile cu prieteni mai în vârstă cu câțiva ani, încât sa nu ne punem poalele în cap și sa ne respectam pe noi înșine. Participarea la asa ceva denota lipsa de respect fata de propria persoana!
  Vai de părinții ai căror copii ajung pe acolo!
 • __ 25.08.2022 05:35
  Câmpeanu bate câmpii... corigent la: dimorfismul sexual
  Văd că tot lovesc în Moldova. Așteptăm să vină în sat la mn în Ardeal. Am mulți infractori vecini cu copii.

  să iasă la o tabără, un joc, counterstrike, ceva... posibilitățile sunt infinite...
 • Arcas 25.08.2022 06:07
  Își mai fac și publicitate, sodomitiI! Au obținut, prin cine știe ce influență acces în școala comunei! Au motivat prezența prin vreo activitate de tip, prevenirea bolilor cu transmitere sexuală. Au adunat, în mod viclean, un număr de tineri și și-au expus și aberațiile! Și, gata, publicitatea!
 • Rusi 25.08.2022 17:15
  Pana cand isi permit spurcatii astia sa ne calce pe nervi?
 • Hus 01.11.2022 19:43
  Un homosexual numit Mike a venit sa dea lectii copiilor inocenti de la tara din Romania.
  Si asta sub obladuirea Ministerului Educatiei.
  Eu ma mir ca nu l-au luat parintii la bataie.
  Urmeaza probabil sa se imparta si prezervative la scoala, asa cum se face in vest.
  Atentie romani, diavolul cauta pe cine sa inghita, fiindca stie ca mai are putina vreme.
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO