Împotriva vaccinării copiilor, „o măsură criminală”: Dr. Monica Pop și avocații Elena Radu și Gheorghe Piperea la Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu. VIDEO

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Monica Pop, av. Elena Radu și av. Gheorghe Piperea au fost invitații lui Răzvan Dumitrescu la emisiunea „Subiectiv” de luni seară, unde au dezbătut despre „cine și de ce pune presiune pentru vaccinarea copiilor împotriva SARS-CoV-2”.

Medicul Monica Pop a comentat la Antena 3 concluziile unui medic care a trimis Curții Supreme din Israel o analiză a efectelor vaccinului Pfizer administrat tinerilor.


Potrivit acesteia, riscurile asociate vaccinurilor cresc direct proporțional cu forța sistemului imunitar, ceea ce înseamnă că vaccinurile vor duce la o creștere a riscului pentru tineri mult mai mare decât COVID-19.

Concluzia medicului este că pentru cei sub 30 de ani mortalitatea provocată de vaccinul COVID crește direct proporțional cu administrarea sa tinerilor cu vârste tot mai fragede. Pentru tinerii sub 20 de ani mortalitatea indusă de vaccinul COVID este de 10 ori mai mare decât toate vaccinurile administrate celor de peste 20 de ani.
 
Gheorghe Piperea: Anthony Fauci, efectiv nebun de legat, trebuie să ajungă la pușcărie!
 
Avocatul Gheorghe Piperea a spus că dr. Anthony Fauci și alții ca el, care vor să impună vaccinarea copiilor începând de la vârste foarte fragede, este nebun de legat. El a vorbit și despre imoralitatea publicității înșelătoare la vaccinuri și care pot fi efectele ei parșive pe termen lung.

„Eu nu știu cum de mai este în libertate acest domn Fauci, pentru că omul acesta este pur și simplu nebun de legat, efectiv! Să spui că dacă părinții refuză să își vaccineze copiii de doi ani, atunci trebuie să le pună măști unor copii de doi ani, asta este nebunie. Deci omul acesta, repet, este nebun de legat și trebuie să fie băgat cât mai repede în pușcărie. Eu sunt acuzat întotdeauna că mă bag pe chestiuni de sănătate, dar aici este o chestiune juridică, de psihologie a iresponsabililor.

La începutul acestei pandemii, reclama la televizor suna cam așa: Purtați mască pentru că orice viață contează! Purtați mască pentru că în felul acesta îi salvați pe bunici șamd. Acuma, dacă îi întrebi pe cei care au luat contact într-un fel sau altul - doctori, autorități publice, politicieni - cu această realitate înspăimântătoare a morților, deceselor în rândul tinerilor după ce s-au vaccinat, vor spune în continuare: „beneficiile sunt mai mari decât pierderile”, riscurile. Asta este o frază tipică pe care eu, personal, nu o înțeleg.

La un moment dat, această campanie absolutamente abjectă și înspăimântătoare la adresa părinților de copii va duce la o reacție adversă care ne privește pe toți și care va face ca oamenii aceștia să fie criminali: lumea o să deteste în sine ideea de vaccin, iar vaccinul nu este o idee rea. Vaccinul, care este important pentru bolile alea de genul poliomielitei șamd trebuie să fie făcut, dar lumea nu-l va mai face nici pe ăla. Oamenii aceștia se joacă cu focul: lumea nu va mai avea nici un pic de încredere în ideea de vaccinare. Eu cred că trebuie să se oprească rapid cu ideea asta pentru că este o nebunie”, a opinat avocatul Gheorghe Piperea.
 
Elena Radu: Nu există bază juridică pentru obligativitatea vaccinării

„Momentan nu avem nici o bază juridică în această privință, având în vedere faptul că noi nu avem o lege a vaccinării obligatorii care să oblige cetățeanul să se vaccineze. Noi avem o lege a vaccinării obligatorii doar în ceea ce privește statul să pună la dispoziție în mod gratuit vaccinurile conform unei anumite scheme - acelea pe care le-am făcut toți în copilărie. Deci, dacă părinții vor să își vaccineze copiii cu acele vaccinuri, au acces și pot să fie vaccinați. 

Însă, noi nu avem o lege care să ne oblige să facem un vaccin, de exemplu cel anti-Covid. În Parlament este în curs de legiferare un proiect de lege privind vaccinarea obligatorie. El se află în cameră decizională, în Camera Deputaților, pe 9 martie anul trecut a fost pus pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, însă, ulterior, nu a mai fost supus votului. Am văzut că acel proiect a fost întors în Comisie pentru a face alte amendamente, amendamente care n-au apărut până în prezent! Deci, din punct de vedere legal, noi nu avem nici o lege care să ne oblige în vreun fel să facem aceste vaccinuri”, a concluzionat av. Elena Radu. 

 


 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre