Îmbălsămătorii vorbesc: Cheaguri imense în cadavre, cu o compoziție ciudată, neumană, lungi cât un picior și de grosimea unui deget. FOTO CU AVERTISMENT DE OROARE

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ne iertați că poate vă stricăm ziua cu imaginea de mai sus și articolul de față dar nu ne facem decât datoria de a vă prezenta ceea ce apare și în presa conservatoare mai cunoscută din Statele Unite. Cu siguranță, aceste informații nu le veți afla în prea multe publicații din România, așa că ne asumăm riscul de a vă afecta pofta de mâncare. E bine să trimiteți totuși acest articol și cunoscuților vaccinați, cu rugămintea de a începe cât mai repede tratamente de dezintoxicare.

The Epoch Times:

Mai mulți îmbălsămători din întreaga țară au observat cheaguri mari, uneori foarte lungi, „fibroase” și „cauciucate” în interiorul cadavrelor pe care le tratează și vorbesc despre descoperirile lor.

Numeroși îmbălsămători din diferite state au confirmat pentru The Epoch Times că au observat acești cheaguri ciudate, începând fie din 2020, fie din 2021.

Nu se știe încă dacă cauza noului fenomen al cheagurilor este COVID-19, vaccinurile, ambele sau ceva diferit, scrie prevăzător sursa citată.

The Epoch Times (la fel ca și ActiveNews) a primit videoclipuri și fotografii ale cheagurilor anormale, dar nu le-a putut încărca spre publicare din cauza nivelului de oroare pe care îl declanșează vizionarea acestora.

Citiți și Declarația șocantă a unui patron de pompe funebre din Marea Britanie: Numărul de copii morți este de 10 ori mai mare. Sunt foarte multe cazuri de miocardită în ultimul timp. De când s-au vaccinat oamenii, unitățile de depozitare sunt pline

Mike Adams, care conduce un laborator acreditat ISO-17025 în Texas, a analizat cheagurile în luna august și a constatat că acestea sunt lipsite de fier, potasiu, magneziu și zinc.

Laboratorul lui Adams folosește spectrometrie de masă cu plasmă cuplată inductiv (ICP-MS), spectrometru de masă cu triplu cuadripol și cromatografie lichidă-spectrometrie de masă, testând de obicei alimentele pentru metale, pesticide și glifosat.

„Am testat unul dintre cheagurile de la îmbălsămătorul Richard Hirschman, prin ICP-MS. De asemenea, a fost testat cot la cot, sânge uman viu de la o persoană nevaccinată”, a declarat Adams pentru The Epoch Times.

El a constatat că cheagurilor le lipsesc elemente cheie prezente în sângele uman sănătos, cum ar fi fierul, potasiul și magneziul, ceea ce sugerează că acestea sunt formate din altceva decât sânge.

Adams își unește forțele analitice cu mai mulți medici și intenționează să investească din propriul buzunar în echipamente pentru a determina mai departe compoziția și cauza probabilă a acestora.

Structurile asemănătoare unor corzi diferă ca mărime, dar cele mai lungi pot fi la fel de lungi cât un picior de om, iar cele mai groase pot fi de grosimea degetului mic de la mână.

Citiți și Termografia computerizată și analizele de sânge ale vaccinaților anti-Covid. Medic român din SUA: „Ca medic internist cu o experiență de peste 20 de ani, nu am văzut niciodată ceva atât de devastator în implicațiile sale”, „Opriți acum vaccinările!” 

Creșterea dramatică a numărului de cheaguri

Richard Hirschman, un director de pompe funebre și îmbălsămător autorizat din Alabama, a reamintit că lucrează în această meserie de la tragedia din 11 septembrie 2001.

„Înainte de 2020, 2021, probabil că am fi văzut undeva între 5 și 10 la sută din cadavrele pe care le îmbălsămam [având] cheaguri de sânge", a declarat Hirschman pentru The Epoch Times.

„Suntem familiarizați cu ceea ce sunt cheagurile de sânge și a trebuit să ne confruntăm cu ele de-a lungul timpului”, a spus el.

El spune că, în prezent, între 50 și 70 la sută din cadavrele pe care le vede au cheaguri.

„Pentru mine, să îmbălsămez un cadavru fără cheaguri, cam cum era pe vremuri, înainte de toate aceste lucruri... este deja rar”, a spus Hirschman.

„Excepția este să îmbălsămezi un corp fără cheaguri”, a precizat el.

Analiza cheagurilor

Graficul de mai jos arată diferențele dintre sângele celor nevaccinați și cheagul testat cu ICP-MS, conform analizei lui Adams:„Observați că markerii elementali-cheie ai sângelui uman, cum ar fi fierul, lipsesc în cheag (care este doar la nivelul 4,4% din sânge). O situație similară se înregistrează cu magneziul, potasiul și zincul. Aceștia sunt markeri clari pentru sângele uman. Sângele uman viu va avea întotdeauna un nivel ridicat de fier, altfel persoana ar fi moartă. Acești cheaguri nu au aproape deloc fier, nici magneziu, etc.", a declarat Adams pentru sursa citată.

Vă invităm să studiați analiza integrală de domeniul ororii la The Epoch Times.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
 • Andri 04.09.2022 21:11
  De mentionat ca:
  1. Caciucurile astea, puse in formol, continua sa creasca la viteza foarte mare
  2. Mike Adams a incercat sa le arda, nu au ars. Au fost taiate, s-au reunit.
  Va amintiti? “ Și în zilele acelea vor căuta oamenii moartea și nu o vor afla și vor dori să moară; moartea însă va fugi de ei.”

  https://www.redvoicemedia.com/video/2022/08/dr-jane-ruby-shocking-white-embalmer-clots-are-self-assembling-circuits/

  https://www.redvoicemedia.com/2022/07/post-vaccine-clot-mysteries-revealed-with-new-lab-results-dr-jane-ruby-health-ranger-mike-adams-videos/
 • aspenter2002 04.09.2022 22:41
  Phil Schneider a avertizat că aceasta se va intâmpla,suntem sub atac biologic extra-intra-terestru(demoni?).De aceea a fost și ucis.
 • Andri 05.09.2022 06:01
  Ca si cu potopul, asa si acum. Oamenii so-au stricat ADN-ul.
  Un cuvios a spus acum cativa ani: Daca prima oara Dumnezeu a pierdut omenirea prin apa, acum o va pierde prin foc. Nu intelegeam paralela dansului..acum are sens.
 • Radu Comsuta 05.09.2022 11:53
  Un sâmbure de adevăr este și în ipoteza lui Phil Schneider. În acest sens Hollywood-ul a avut grijă să ne pregătească psihologic cu încă un thriller, "Annihilation" din 2018 cu Natalie Portman. O să recunoașteți acolo în film și tema cu cheagurile lungi din articolul de mai sus, transumanismul, posesiunea demonică prezentată cu ștaif ca pe ceva "cool". Mă rog, tot tacâmul.
 • Andri ► Radu Comsuta 05.09.2022 13:46
  Portman e mare fan Harari, aka nenumitul
 • Enya ► Radu Comsuta 07.09.2022 16:33
  M-am uitat azi-noapte la filmul Anihilation. E vorba despre hibridizarea noastra cu demonii prin injectarile succesive.

  Oricum, inca de la primul “vaccin”, oile au primit genele demonilor, sunt ai lor pe vecie si nimic nu va mai putea schimba asta! Iar pe pamant, pana cand vor trece in eternitatea lor, oile deja apartin satanelor de aici care au patentul.

  NICI UN VACCINAT NU-SI MAI APARTINE SIESI SI LUI DUMNEZEU!

  Replica-cheie din film:

  “Trupurile si mintile noastre vor fi rupte in cele mai marunte parti ale lor
  Pana cand nu va mai ramane nici o parte.”

  adica

  Trupurile si mintile noastre vor fi rupte (hibridizate) in cele mai marunte parti ale lor (pana la ADN-ul divin)
  Pana cand nu va mai ramane nici o parte (DIVINA).


  Cand (DACA) vor captura toata specia umana si Terra, demonii vor hibridiza absolut toate speciile vii si nevii de pe Pamant pentru a si le face compatibile si, deci, folositoare lor. De-aici imaginile din film cu mutatiile plantelor si animalelor din “Licurire”.

  Alte replici:

  - Deci, era de natura extraterestra... A venit aici cu un motiv anume. Producea mutatii in mediu, distrugea totul.
  - Nu distrugea. Schimba totul. CREA CEVA NOU.
  - Ce crea?
  - Nu stiu.

  Descifrat:

  - Deci, erau demonii, cei care ne-au insotit si influentat pe tot parcursul istoriei noastre. Au inceput sa intre pe frecventa noastra pentru ca acum suntem pregatiti de hibridizare, suntem in stadiul cel mai jos al degradarii noastre incat acum e posibila hibridizarea lor cu noi. Nu distrug Terra pentru ca au nevoie de ea, dar o schimba producand mutatii in mediu, in toate speciile. Si creeaza ceva nou.

  CREEAZA RASA HIBRID DEMON-OM.

  Inca un film hollywoodian de programare mentala planetara.


  Ah, inca ceva!

  Mai, mai, dar ce seamana celula multiplicata din film de la minutul 1.35.07 cu guvidul nostru inexistent!...
 • Andri 05.09.2022 15:15
  Israeli Government Lied and Covered Up Long-Lasting Harmful Effects of Covid Injections and Corporate Media Refuses to Cover the Story

  In an article published yesterday, Steve Kirsch detailed the proof that Israel found serious safety problems with the Covid “vaccines” and then deliberately covered it up. “Israel didn’t start to gather safety data until a year into the vaccine program. They gathered 6 months’ worth of data and found that the vaccines weren’t safe so they lied to the world about it,” he wrote. “This is the single most important article on my Substack”

  The Israeli Ministry of Health (“MoH”) was informed by their own hand-selected outside expert group headed by Prof. Mati Berkowitz that the Covid injections are not as safe as the MoH had been claiming to the Israeli people. It was just the opposite. Adverse events were not mild and short-term but were serious and long-lasting. Instead of admitting their mistake, the MoH covered it up by issuing a report that distorted the expert report.

  https://expose-news.com/2022/09/05/israeli-gov-lied-about-harmful-effects-of-injections/
 • __ 05.09.2022 16:48
  Nimeni din mass-media sau comunitatea medicală nu vrea să atingă această poveste. Nu doar Richard vede asta ci toți cei din industrie cu care a vorbit despre asta. Toți le văd, dar Richard este singura persoană din SUA (până acum) dispusă să vorbească despre asta.

  chiar vorbește:
  https://www.reddit.com/r/AdverseReactionReport/comments/spbl3j/embalmer_richard_hirschman_started_noticing_blood/

  (probabil nu vorbesc ca să nu "rănească" rata idolului numit Vaccin). Rușinică!!!
 • dejuan 06.09.2022 03:54
  02 Sept: https://health.ec.europa.eu/system/files/2022-09/2022_covid-19_prep-autumn-winter_en.pdf

  Nou document al Komisiei europene despre vaccinare si Certificat covid.

  ...further rollout of vaccination programmes
  ...Thanks to the EU’s Vaccines Strategy, Member States are equipped to plan and launch their vaccination campaigns
  ...the Commission continues to be in close contact with the suppliers of critical components that are needed throughout the production process
  ...the Commission is closely following the development of vaccines with intranasal, intramuscular and intradermal delivery systems
  Overall objectives and priorities:
  ... Close vaccination coverage gaps. Improving vaccine uptake of the primary vaccination course and first booster dose among eligible individuals, including eligible children and adolescents
  ...Target hard to-reach population groups
  ...promote uptake of additional vaccine doses
  ...the benefits of the primary course and boosters ... including for those who already had the disease.
  ...vaccine hesitancy and disinformation campaigns linked to anti-Western and anti-EU narratives
  ...channels where disinformation is circulating in relation to other crises

  ...urgent need to develop and sustain resilient population-based integrated surveillance systems
  ... limiting the size of mass gatherings have proved effective to limit transmission of the virus
  ... (19) If adequate ventilation is not possible, the use of air-cleaning devices... filters ... ultraviolet germicidal irradiation (UVGI) can be considered.

  ...eight COVID-19 therapeutics of different categories have been authorised, including six antivirals...four Joint Procurement Framework Contracts, including extensions
  ... These cover the following therapeutics: REMDESIVIR, bamlanivimab and etesevimab, casirivimab and imdevimab, and xevudy/sotrovimab.
 • X-link 27.11.2022 09:39
  Subtittrat in romana

  https://www.bitchute.com/video/MHf3DaS1mi6P/

  https://we.tl/t-ZwGnYci7iV

  https://m.youtube.com/watch?v=vpLkA60TfL8
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă audiați 14 ore la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: CONTROL JUDICIAR

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 9. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

 10. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan