Îmbălsămătorii vorbesc: Cheaguri imense în cadavre, cu o compoziție ciudată, neumană, lungi cât un picior și de grosimea unui deget. FOTO CU AVERTISMENT DE OROARE

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ne iertați că poate vă stricăm ziua cu imaginea de mai sus și articolul de față dar nu ne facem decât datoria de a vă prezenta ceea ce apare și în presa conservatoare mai cunoscută din Statele Unite. Cu siguranță, aceste informații nu le veți afla în prea multe publicații din România, așa că ne asumăm riscul de a vă afecta pofta de mâncare. E bine să trimiteți totuși acest articol și cunoscuților vaccinați, cu rugămintea de a începe cât mai repede tratamente de dezintoxicare.

The Epoch Times:

Mai mulți îmbălsămători din întreaga țară au observat cheaguri mari, uneori foarte lungi, „fibroase” și „cauciucate” în interiorul cadavrelor pe care le tratează și vorbesc despre descoperirile lor.

Numeroși îmbălsămători din diferite state au confirmat pentru The Epoch Times că au observat acești cheaguri ciudate, începând fie din 2020, fie din 2021.

Nu se știe încă dacă cauza noului fenomen al cheagurilor este COVID-19, vaccinurile, ambele sau ceva diferit, scrie prevăzător sursa citată.

The Epoch Times (la fel ca și ActiveNews) a primit videoclipuri și fotografii ale cheagurilor anormale, dar nu le-a putut încărca spre publicare din cauza nivelului de oroare pe care îl declanșează vizionarea acestora.

Citiți și Declarația șocantă a unui patron de pompe funebre din Marea Britanie: Numărul de copii morți este de 10 ori mai mare. Sunt foarte multe cazuri de miocardită în ultimul timp. De când s-au vaccinat oamenii, unitățile de depozitare sunt pline

Mike Adams, care conduce un laborator acreditat ISO-17025 în Texas, a analizat cheagurile în luna august și a constatat că acestea sunt lipsite de fier, potasiu, magneziu și zinc.

Laboratorul lui Adams folosește spectrometrie de masă cu plasmă cuplată inductiv (ICP-MS), spectrometru de masă cu triplu cuadripol și cromatografie lichidă-spectrometrie de masă, testând de obicei alimentele pentru metale, pesticide și glifosat.

„Am testat unul dintre cheagurile de la îmbălsămătorul Richard Hirschman, prin ICP-MS. De asemenea, a fost testat cot la cot, sânge uman viu de la o persoană nevaccinată”, a declarat Adams pentru The Epoch Times.

El a constatat că cheagurilor le lipsesc elemente cheie prezente în sângele uman sănătos, cum ar fi fierul, potasiul și magneziul, ceea ce sugerează că acestea sunt formate din altceva decât sânge.

Adams își unește forțele analitice cu mai mulți medici și intenționează să investească din propriul buzunar în echipamente pentru a determina mai departe compoziția și cauza probabilă a acestora.

Structurile asemănătoare unor corzi diferă ca mărime, dar cele mai lungi pot fi la fel de lungi cât un picior de om, iar cele mai groase pot fi de grosimea degetului mic de la mână.

Citiți și Termografia computerizată și analizele de sânge ale vaccinaților anti-Covid. Medic român din SUA: „Ca medic internist cu o experiență de peste 20 de ani, nu am văzut niciodată ceva atât de devastator în implicațiile sale”, „Opriți acum vaccinările!” 

Creșterea dramatică a numărului de cheaguri

Richard Hirschman, un director de pompe funebre și îmbălsămător autorizat din Alabama, a reamintit că lucrează în această meserie de la tragedia din 11 septembrie 2001.

„Înainte de 2020, 2021, probabil că am fi văzut undeva între 5 și 10 la sută din cadavrele pe care le îmbălsămam [având] cheaguri de sânge", a declarat Hirschman pentru The Epoch Times.

„Suntem familiarizați cu ceea ce sunt cheagurile de sânge și a trebuit să ne confruntăm cu ele de-a lungul timpului”, a spus el.

El spune că, în prezent, între 50 și 70 la sută din cadavrele pe care le vede au cheaguri.

„Pentru mine, să îmbălsămez un cadavru fără cheaguri, cam cum era pe vremuri, înainte de toate aceste lucruri... este deja rar”, a spus Hirschman.

„Excepția este să îmbălsămezi un corp fără cheaguri”, a precizat el.

Analiza cheagurilor

Graficul de mai jos arată diferențele dintre sângele celor nevaccinați și cheagul testat cu ICP-MS, conform analizei lui Adams:



„Observați că markerii elementali-cheie ai sângelui uman, cum ar fi fierul, lipsesc în cheag (care este doar la nivelul 4,4% din sânge). O situație similară se înregistrează cu magneziul, potasiul și zincul. Aceștia sunt markeri clari pentru sângele uman. Sângele uman viu va avea întotdeauna un nivel ridicat de fier, altfel persoana ar fi moartă. Acești cheaguri nu au aproape deloc fier, nici magneziu, etc.", a declarat Adams pentru sursa citată.

Vă invităm să studiați analiza integrală de domeniul ororii la The Epoch Times.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
  • Andri 04.09.2022 21:11
    De mentionat ca:
    1. Caciucurile astea, puse in formol, continua sa creasca la viteza foarte mare
    2. Mike Adams a incercat sa le arda, nu au ars. Au fost taiate, s-au reunit.
    Va amintiti? “ Și în zilele acelea vor căuta oamenii moartea și nu o vor afla și vor dori să moară; moartea însă va fugi de ei.”

    https://www.redvoicemedia.com/video/2022/08/dr-jane-ruby-shocking-white-embalmer-clots-are-self-assembling-circuits/

    https://www.redvoicemedia.com/2022/07/post-vaccine-clot-mysteries-revealed-with-new-lab-results-dr-jane-ruby-health-ranger-mike-adams-videos/
  • aspenter2002 04.09.2022 22:41
    Phil Schneider a avertizat că aceasta se va intâmpla,suntem sub atac biologic extra-intra-terestru(demoni?).De aceea a fost și ucis.
  • Andri 05.09.2022 06:01
    Ca si cu potopul, asa si acum. Oamenii so-au stricat ADN-ul.
    Un cuvios a spus acum cativa ani: Daca prima oara Dumnezeu a pierdut omenirea prin apa, acum o va pierde prin foc. Nu intelegeam paralela dansului..acum are sens.
  • Radu Comsuta 05.09.2022 11:53
    Un sâmbure de adevăr este și în ipoteza lui Phil Schneider. În acest sens Hollywood-ul a avut grijă să ne pregătească psihologic cu încă un thriller, "Annihilation" din 2018 cu Natalie Portman. O să recunoașteți acolo în film și tema cu cheagurile lungi din articolul de mai sus, transumanismul, posesiunea demonică prezentată cu ștaif ca pe ceva "cool". Mă rog, tot tacâmul.
  • Andri ► Radu Comsuta 05.09.2022 13:46
    Portman e mare fan Harari, aka nenumitul
  • Enya ► Radu Comsuta 07.09.2022 16:33
    M-am uitat azi-noapte la filmul Anihilation. E vorba despre hibridizarea noastra cu demonii prin injectarile succesive.

    Oricum, inca de la primul “vaccin”, oile au primit genele demonilor, sunt ai lor pe vecie si nimic nu va mai putea schimba asta! Iar pe pamant, pana cand vor trece in eternitatea lor, oile deja apartin satanelor de aici care au patentul.

    NICI UN VACCINAT NU-SI MAI APARTINE SIESI SI LUI DUMNEZEU!

    Replica-cheie din film:

    “Trupurile si mintile noastre vor fi rupte in cele mai marunte parti ale lor
    Pana cand nu va mai ramane nici o parte.”

    adica

    Trupurile si mintile noastre vor fi rupte (hibridizate) in cele mai marunte parti ale lor (pana la ADN-ul divin)
    Pana cand nu va mai ramane nici o parte (DIVINA).


    Cand (DACA) vor captura toata specia umana si Terra, demonii vor hibridiza absolut toate speciile vii si nevii de pe Pamant pentru a si le face compatibile si, deci, folositoare lor. De-aici imaginile din film cu mutatiile plantelor si animalelor din “Licurire”.

    Alte replici:

    - Deci, era de natura extraterestra... A venit aici cu un motiv anume. Producea mutatii in mediu, distrugea totul.
    - Nu distrugea. Schimba totul. CREA CEVA NOU.
    - Ce crea?
    - Nu stiu.

    Descifrat:

    - Deci, erau demonii, cei care ne-au insotit si influentat pe tot parcursul istoriei noastre. Au inceput sa intre pe frecventa noastra pentru ca acum suntem pregatiti de hibridizare, suntem in stadiul cel mai jos al degradarii noastre incat acum e posibila hibridizarea lor cu noi. Nu distrug Terra pentru ca au nevoie de ea, dar o schimba producand mutatii in mediu, in toate speciile. Si creeaza ceva nou.

    CREEAZA RASA HIBRID DEMON-OM.

    Inca un film hollywoodian de programare mentala planetara.


    Ah, inca ceva!

    Mai, mai, dar ce seamana celula multiplicata din film de la minutul 1.35.07 cu guvidul nostru inexistent!...
  • Andri 05.09.2022 15:15
    Israeli Government Lied and Covered Up Long-Lasting Harmful Effects of Covid Injections and Corporate Media Refuses to Cover the Story

    In an article published yesterday, Steve Kirsch detailed the proof that Israel found serious safety problems with the Covid “vaccines” and then deliberately covered it up. “Israel didn’t start to gather safety data until a year into the vaccine program. They gathered 6 months’ worth of data and found that the vaccines weren’t safe so they lied to the world about it,” he wrote. “This is the single most important article on my Substack”

    The Israeli Ministry of Health (“MoH”) was informed by their own hand-selected outside expert group headed by Prof. Mati Berkowitz that the Covid injections are not as safe as the MoH had been claiming to the Israeli people. It was just the opposite. Adverse events were not mild and short-term but were serious and long-lasting. Instead of admitting their mistake, the MoH covered it up by issuing a report that distorted the expert report.

    https://expose-news.com/2022/09/05/israeli-gov-lied-about-harmful-effects-of-injections/
  • __ 05.09.2022 16:48
    Nimeni din mass-media sau comunitatea medicală nu vrea să atingă această poveste. Nu doar Richard vede asta ci toți cei din industrie cu care a vorbit despre asta. Toți le văd, dar Richard este singura persoană din SUA (până acum) dispusă să vorbească despre asta.

    chiar vorbește:
    https://www.reddit.com/r/AdverseReactionReport/comments/spbl3j/embalmer_richard_hirschman_started_noticing_blood/

    (probabil nu vorbesc ca să nu "rănească" rata idolului numit Vaccin). Rușinică!!!
  • dejuan 06.09.2022 03:54
    02 Sept: https://health.ec.europa.eu/system/files/2022-09/2022_covid-19_prep-autumn-winter_en.pdf

    Nou document al Komisiei europene despre vaccinare si Certificat covid.

    ...further rollout of vaccination programmes
    ...Thanks to the EU’s Vaccines Strategy, Member States are equipped to plan and launch their vaccination campaigns
    ...the Commission continues to be in close contact with the suppliers of critical components that are needed throughout the production process
    ...the Commission is closely following the development of vaccines with intranasal, intramuscular and intradermal delivery systems
    Overall objectives and priorities:
    ... Close vaccination coverage gaps. Improving vaccine uptake of the primary vaccination course and first booster dose among eligible individuals, including eligible children and adolescents
    ...Target hard to-reach population groups
    ...promote uptake of additional vaccine doses
    ...the benefits of the primary course and boosters ... including for those who already had the disease.
    ...vaccine hesitancy and disinformation campaigns linked to anti-Western and anti-EU narratives
    ...channels where disinformation is circulating in relation to other crises

    ...urgent need to develop and sustain resilient population-based integrated surveillance systems
    ... limiting the size of mass gatherings have proved effective to limit transmission of the virus
    ... (19) If adequate ventilation is not possible, the use of air-cleaning devices... filters ... ultraviolet germicidal irradiation (UVGI) can be considered.

    ...eight COVID-19 therapeutics of different categories have been authorised, including six antivirals...four Joint Procurement Framework Contracts, including extensions
    ... These cover the following therapeutics: REMDESIVIR, bamlanivimab and etesevimab, casirivimab and imdevimab, and xevudy/sotrovimab.
  • X-link 27.11.2022 09:39
    Subtittrat in romana

    https://www.bitchute.com/video/MHf3DaS1mi6P/

    https://we.tl/t-ZwGnYci7iV

    https://m.youtube.com/watch?v=vpLkA60TfL8
  1. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  2. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  3. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  4. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  5. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  6. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

  7. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  8. Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

  9. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  10. De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

Ultima oră

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale