Iată cum OMS și institutele naționale s-au făcut preș în fața Chinei

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Washington Post

Washington Post

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iată cum OMS și institutele naționale s-au făcut preș sau au pus jos genunchiul în fața Chinei, negând pandemia, până când China și-a dat acordul ca restul lumii să fie pus în stare de urgență pentru plandemie, rest al lumii care acum, după aproape un an și jumătate de auto-distrugere pas cu pas, începe să realizeze că a fost tras pe sfoară. 

În cele 301 pagini de emailuri obținute în justiție de Judicial Watch apar Tedros, Fauci, bilgheiț, Neil Ferguson și toți nemernicii birocrați de rang înalt care, în conflicte de interese cu Big Pharma și în solda Chinei fiind, au impus plandemia și, mai ales, fake news-ul prin omisiune la care se reduce sintagma "informați-vă numai din surse oficiale”, adică, numai din sursele aprobate de gloriosul partid unic conducător, în frunte cu eternul său președinte Xi Jinping și minunatul său prieten și filantrop pe veresie bilgheiț. 

Aceste paragrafe ale poveștii ar trebui să fie lămuritoare pentru enoriașii cultului covid (dar nu vor fi, din motive de judecată prescurtată și oligorațiune, adică gândire stereotipică, înăuntrul cutiei de confort): 

"Conținutul e-mailurilor ar părea să sugereze un accent de la sine înțeles pus pe garantarea supunerii față de autoritățile chineze, având în vedere că investigațiile și acordurile de confidențialitate au fost aranjate astfel încât să fie pe placul chinezilor, mai degrabă decât pe placul oricărei alte țări sau organizații, promovând, în acest fel, interesele naționale sau apărând mândria națională a Chinei”.

„Aceste e-mailuri arată că OMS și NIH-ul lui Fauci au făcut o concesie specială față de eforturile comuniștilor chinezi de a controla informațiile”. 

„Aceste e-mailuri au dat tonul încă de la începutul epidemiei. Este clar că OMS a permis Chinei să controleze fluxul de informații încă de la început”. 

Deci, așa cum spuneam și în postarea anterioară, o mulțime de berbeci oficiali s-au aruncat cu capul înainte în capcana întinsă de China, cu suportul OMS. 

Lumea supusă, lumea din cutia de confort, are și acum convingerea că nu se puteau înșela chiar toți berbecii oficiali. Și că Big Pharma ne vor binele și sănătatea. 
Iată că s-a putut. 
 
Le-au dat Fauci și bilgheiț pastile de putut și, cu ajutorul neprecupețit al stăpânilor internetului (care au stabilit și cine să fie președinți sau premieri ai țărilor mari, "civilizate”), s-a prea putut. 
Iată că Big Pharma și Big Tech nu sunt interesate decât de controlul nostru. Prin frică. Exact ca în regimurile de teroare de sorginte iacobină. 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Dan Puric despre Identitate la Librăria Sophia - Conferințele Familia Ortodoxă

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • JoeB 28.05.2021 11:52
    Traducere Google



    LifeSiteNews

    Creștinii trebuie să reziste tuturor restricțiilor COVID-19. Iata de ce
    Blocările, urmate de mandatele pentru mască, urmate de discuțiile despre mandatele vaccinului, m-au convins că COVID-19 nu era la fel de serios pe cât pretindea guvernul, dar că răspunsul va fi mult mai rău. Am avut dreptate.
    Miercuri 26 mai 2021 - 11:52 AM EST



    Imagine prezentată
    Restricții Coronavirus Shutterstock
    De Lora Young
    26 mai 2021 (LifeSiteNews) - De la Geneza până la Apocalipsa, Biblia este plină de porunci care demonstrează valoarea pe care Dumnezeu o dă vieții. Câteva exemple:

    Omul a fost creat după chipul lui Dumnezeu. (Geneza 1:27)

    Cele mai stricte pedepse sunt pentru cei care iau o viață inocentă. (Numere 35: 30-31)

    wcea twitter.png
    Legile purității se referă la viață. Unul devine impur ritualic dacă intră în contact cu un cadavru. (Numere 19:11) O femeie este rituală impură în timpul menstruației. (Levitic 15:19 - Mijloacele de susținere a unei vieți potențiale sunt expulzate. În plus, viața este în sânge și se pierde.)

    Deși Sabatul este cea mai sfântă dintre toate zilele sfinte din Biblie, rabinii au învățat că salvarea unei vieți a fost un motiv valid pentru încălcarea Sabatului.

    Isus a învățat că chiar și ameliorarea suferinței umane a fost un motiv valabil pentru încălcarea Sabatului. (Matei 12: 9-14)

    ABONAȚI-vă la titlurile zilnice ale LifeSite
    Adresa de e-mail
    ABONATI-VA
    SUA Canada World Catholic
    Există cei care spun că Romani 13: 1-7 ne îndeamnă să ascultăm autoritățile guvernamentale pentru că au fost puse acolo de Dumnezeu. În general, sunt de acord. Cu toate acestea, există cazuri, atât biblice, cât și istorice, în care sfidarea guvernului a fost nu numai permisă, ci și lăudată. Exemple:

    Mama lui Moise l-a ascuns de Pharoah, încălcând legea. (Exodul 2: 2; Evrei 11:23)

    Moașele evreiești au încălcat legea și apoi au mințit în legătură cu aceasta, pentru a păstra viața băieților israeliți. (Exodul 1: 17-20)

    Rahab a ascuns spionii și apoi a mințit autoritățile. (Iosua 2: 1-6)

    Mulți oameni au încălcat legea nazistă pentru a salva vieți evreiești: familia celor zece Boom, Dietrich Bonhoeffer, Oskar Schindler, Irene Sandler, pentru a numi doar câteva. Nu spun că ar trebui să putem alege ce legi să respectăm, dar atunci când legea este în mod clar anti-viață, avem datoria de a ne întoarce.

    Având în vedere afirmația copleșitoare a vieții de către Dumnezeu, creștinii pot face ceva mai puțin decât să prețuiască viața și să reziste la orice care compromite viața umană, în toate formele ei?

    CDC, OMS și guvernul SUA au mințit cu privire la severitatea COVID-19
    Testul PCR, utilizat pentru a diagnostica COVID-19, nu a fost niciodată destinat să fie utilizat pentru a diagnostica o boală. În plus, testul a fost efectuat folosind peste 35 de cicluri, care probabil ridică fragmente de virus inofensive. New York Times sugerează că până la 90% din toate testele COVID-19 pozitive sunt fals pozitive.

    Rapoartele recente ale CDC indică faptul că numărul morților celor care au murit de COVID-19, spre deosebire de moartea cu COVID-19, este cu mult, mult mai mic decât se menționa inițial. Numărul de decese a fost mult exagerat. Aceste rapoarte arată că doar 6% din toate decesele asociate cu COVID-19 au fost de fapt atribuite numai COVID-19. Aceasta înseamnă mai puțin de 10.000 de decese. Numărul total de decese enumerate pentru COVID-19 (împreună cu comorbiditățile) nu este cu mult mai mare decât numărul deceselor cauzate de gripă în 2017 (~ 500K vs ~ 400K). Și totuși, nu ne-am oprit pentru gripă.

    COVID-19 are o rată de recuperare de 99% pentru cei cu vârsta sub 70 de ani.

    În plus, ratele de deces pentru 2020 au rămas destul de consistente cu ratele de deces din anii precedenți, indicând că nu a existat deloc pandemie.

    După cum a raportat LifeSiteNews:

    O lucrare de cercetare recentă în prestigioasa revistă The Proceedings of the National Academy of Sciences subliniază aceste statistici și apoi o afirmație și mai surprinzătoare:

    „Comparația este mai izbitoare când anii de viață pierdută (YLL) sunt măsura utilizată. Goldstein și Lee (11) estimează că pierderea medie de ani de viață pentru o persoană care moare din cauza COVID-19 în Statele Unite este de 11,7 ani. Înmulțirea a 377.000 de decedați cu 11,7 y pierduți pentru fiecare decedat dă un total de 4,41 milioane de ani de viață pierdut de COVID-19 în 2020, doar o treime din cei 13,02 milioane de ani de viață pierduți din cauza mortalității excesive în Statele Unite în 2017 (Tabelul 1). Motivul pentru care comparația este atât de mai clară pentru YLL decât pentru decesele în exces este că decesele prin COVID-19 în 2020 s-au produs la vârste mult mai vechi, în medie, decât decesele în exces din 2017. ”

    Dacă COVID-19 nu este la fel de răspândit sau periculos pe cât am fost conduși să credem, nu există niciun motiv pentru mandatele care limitează viața.

    Abuzul intern, abuzul de droguri și sinuciderile au crescut în timpul blocării
    Acest raport CDC este doar un instantaneu al acestor efecte:

    În perioada 24-30 iunie 2020, adulții din SUA au raportat condiții adverse de sănătate mintală considerabil crescute asociate cu COVID-19. Adulții mai tineri, minoritățile rasiale / etnice, lucrătorii esențiali și îngrijitorii adulți neplătiți au raportat că au experimentat rezultate disproporționat mai slabe de sănătate mintală, consum crescut de substanțe și idei suicidare crescute.

    Cu siguranță suntem cu toții de acord că abuzul în familie, abuzul de droguri și gândurile sinucigașe nu dau viață.

    wcea facebook
    Purtarea măștii este nesănătoasă și are potențialul de a face rău și de a pierde vieți omenești
    În primul rând, măștile nu opresc virușii. Orice virus. Spune chiar așa pe cutia de măști albastre pe care o ridici la Target.

    În al doilea rând, le dăunează oamenilor. Acestea cresc nivelul de CO2 și scad aportul de oxigen. Un comentariu pe acest site a declarat:

    Sunt președinte al unei companii producătoare din Saskatchewan, Canada. Conform Regulilor de Sănătate și Siguranță în Muncă din Saskatchewan, este ilegal pentru mine să expun pe oricare dintre angajații mei la un mediu periculos, peste 1.500 ppm niveluri de CO2 (atmosferic este de 375 până la 400 ppm) sau sub 19,5% niveluri de oxigen (oxigenul atmosferic este de 20,9%) . Ofițerii de siguranță OSHA au măsurat nivelurile de oxigen la 17,4% în spatele unei măști N95 cu un monitor de gaz IBRID 6. Del Bigtree, jurnalist de cercetare medicală, a măsurat nivelurile de CO2 între 8.000 și 10.000 ppm în spatele unei măști de pânză și peste 10.000 ppm în spatele unei măști N95 care este un mediu periculos!

    Dacă măștile restricționează într-adevăr oxigenul și cresc CO2, pot exista și alte consecințe neintenționate. Avorturile spontane și nașterile mortale au crescut cu peste 300% pe o perioadă de șase săptămâni la începutul anului 2021. Obstetricienii raportează, de asemenea, cordoane ombilicale mai mici, ceea ce indică faptul că bebelușul născut nu primește tot oxigenul (prin placentă) pe care ar trebui să-l .

    Atât sănătatea emoțională, cât și cea fizică sunt afectate de utilizarea măștilor. În mod clar, acestea nu sunt în interesul vieții.

    S-a dovedit că împușcăturile provoacă reacții adverse grave, inclusiv moartea
    Injectiile de MRNA sunt considerate „vaccinuri” doar pentru că definiția „vaccinului” s-a schimbat în ultimele luni pentru a include injecțiile cu ARNm.

    În primul rând, un mic context privind sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS): a fost înființat în 1990 pentru a ține evidența tuturor evenimentelor adverse ale vaccinului și acum le include pe cele din vaccinurile COVID-19. Un studiu Harvard Pilgrim Healthcare Inc. a indicat că doar 1% din toate evenimentele adverse ale vaccinului sunt raportate la VAERS.

    Potrivit VAERS, fotografiile COVID-19 de la toți producătorii combinate au avut ca rezultat peste 180.000 de evenimente adverse, inclusiv peste 4.000 de decese. Dacă, așa cum arată studiul de la Harvard, acesta este doar 1% din toate evenimentele adverse și decesele, ne uităm la o pierdere oribilă de vieți și sănătate. Chiar dacă, datorită unei mai mari conștientizări cu privire la evenimentele adverse la vaccin, acest număr este de 10%, se ridică în continuare la aproape 2 milioane de evenimente adverse și la 40.000 de decese. Comparați-l cu vaccinul împotriva poliomielitei din anii 1950, care a fost tras după 5 decese. Vaccinul antigripal din anii 1970, care a fost tras după 53 de decese. Și Tylenol a fost scos de pe rafturi după șapte decese.

    - Articolul continuă sub Petiție -
    PETIȚIE: Nu la vaccinarea obligatorie pentru coronavirus
    Afișați textul petiției

    1.029.566 au semnat petiția. Să ajungem la 1.050.000!
    Adăugați semnătura:
    E-mail
    Nume
    Numele de familie

    Țară...
    Semnează această petiție
    Păstrați-mă la curent prin e-mail cu privire la această petiție și problemele conexe.
    „Vaccinurile” au primit aprobarea FDA în conformitate cu autorizația de utilizare de urgență. Acest lucru, în sine, este problematic. Legea prevede că EUA poate fi permisă numai dacă nu există tratamente pentru o anumită boală. Dar în cazul COVID-19, există.

    Există tratamente eficiente pentru COVID-19
    Ivermectina și hidroxiclorochina s-au dovedit a fi doar două dintre mai multe tratamente pentru COVID-19. Ambele au fost folosite de zeci de ani și sunt considerate extrem de sigure. Au fost folosite off-label pentru a trata cu succes COVID-19, fie singur, fie în combinație cu alte suplimente și antibiotice. În plus, sunt ieftine.

    Toate fotografiile COVID-19 sunt conectate la industria avortului
    De departe, cel mai mare motiv al meu pentru a refuza aceste înfiorări oribile este că toate sunt legate de industria avortului. Acest lucru este incontestabil anti-viață.

    John-Henry Westen al LifeSite împărtășește câteva clipuri din mărturia lui Stanley Plotkin de 9 ore în fața Senatului SUA. Plotkin a recunoscut cu reticență că peste 70 de cadavre ale bebelușilor au fost folosite în procesul de găsire a celor două linii celulare care ar fi utilizate într-un număr de vaccinuri. Unii oameni spun că, din moment ce aceste linii celulare, obținute în anii 1970, sunt atât de îndepărtate de avort, încât nu sunt contaminate, este bine să primiți vaccinurile. Faptul este că noi linii celulare sunt dezvoltate tot timpul, deoarece liniile celulare se sting în cele din urmă și nu sunt suficiente pentru toate cercetările pe care „oamenii de știință” vor să le facă.

    Pamela Acker este un biolog și cercetător care explică ororile avorturilor făcute pentru a obține materiale pentru cercetare medicală - inclusiv cercetarea, testarea și fabricarea vaccinurilor. Acești copii nevinovați sunt livrați prin secțiunea cezariană. Țesuturile lor sunt recoltate de la ele în timp ce sunt încă în viață și fără a beneficia de anestezie, deoarece acest lucru ar afecta utilitatea țesuturilor. WI-38, MRC-5, HEK-293, PER C-6 sunt câteva dintre liniile celulare care sunt utilizate în prezent la fabricarea diferitelor vaccinuri.

    Injecția Johnson & Johnson conține fragmente de ADN de la copiii avortați. Injecțiile Moderna și Pfizer au fost testate pe țesutul fetal avortat. Toate sunt create în detrimentul unui copil nevinovat. Nu pot și nu voi fi parte la o asemenea barbarie.

    Concluzie
    Chiar la începutul „crizei COVID”, am tot spus că numerele nu s-au adăugat. Fie lucrurile au fost mult mai rele decât ni s-a făcut să credem, sau nu au fost la fel de rele. Blocările, urmate de mandatele pentru mască, urmate de discuțiile despre mandatele vaccinului, m-au convins că COVID-19 nu era la fel de serios pe cât pretindea guvernul, dar că răspunsul va fi mult mai rău. Am avut dreptate. Nu știu de ce există atât de multă presiune pentru ca toată lumea să primească jabul: recompense, amenințări, constrângere. De ce face toate acestea dacă jabul este cu adevărat sigur și eficient? De fapt, dacă este eficient, atunci de ce să vă faceți griji cu privire la cei care nu o primesc?

    Și cred că asta este marea mea întrebare. De ce? Răspunsurile posibile mă sperie și ar trebui să sperie fiecare persoană gânditoare de pe planetă.

    Lora Young este mama a trei absolvenți ai școlii la domiciliu și bunica a zece copii mici (dintre care opt sunt acum școlari la domiciliu). Activistă pasională pro-viață și care deține dorința de a fi un adevărat discipol al lui Hristos, ea continuă să predea într-o multitudine de moduri. Luptându-se cu propriile sale decizii cu privire la blocaje, mandatele de mască și vaccinuri, Lora a simțit nevoia să scrie totul. Acesta este rezultatul multor ore de rugăciune, citind Scripturile Sale și cercetări.

    wcea twitter.png
    Restricții împotriva coronavirusului, vaccin împotriva coronavirusului, efecte secundare ale vaccinului

    Păstrați aceste știri la dispoziția dvs. și a altor milioane
    Darul tău va răspândi adevărul, va învinge minciunile și va salva vieți

    Distribuiți acest articol



    TREBUIE SĂ CITIȚI
    Instanța franceză îndepărtează 6 copii de la părinții britanici de 10, după disputa cu privire la școala catolică
    Știri de Dorothy Cummings McLean
    Pr. Altman: Îți mulțumesc că ai stat cu mine și cu parohia mea
    Știri de personalul LifeSiteNews
    Un nou proiect de lege privind sinuciderea asistată a fost introdus în Parlamentul Regatului Unit
    Știri de Michael Haynes
    Papa Francisc îl numește pe episcopul Marii Britanii cunoscut pentru critica liturghiei tradiționale ca șef al Congregației pentru Cultul Divin
    Știri de Michael Haynes
    Acțiune

    NewsOpinionBlogsShowsVideoLifeFactsPetitions
    Toate conținutul Copyright 1997-2021 LifeSiteNews.com. Toate drepturile rezervate.

    https://lifesitenews.us1.list-manage.com/track/click?u=3b519162c561a81f1ee4736a3&id=a99429156e&e=eb3f428632
Ultima oră

23:00

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. Să nu-i lăsăm! DOCUMENTAR VIDEO TRADUS

22:07

În Japonia a avut loc o conferință de presă majoră despre procesele în care mai multe victime solicită despăgubiri pentru vătămările grave în urma vaccinării COVID-19 – VIDEO

20:54

Pfizer și Moderna au început la Londra bătălia juridică privind brevetele pentru tehnologia din “vaccinurile” Covid - Moderna susține că a brevetat tehnologia ARNm între 2010 și 2016, cu mult înaintea pandemiei COVID-19

20:30

Papirusurile de la Herculaneum dezvăluie locul în care a fost înmormântat Platon

19:31

Au inventat o nouă cauză a morții subite – bolul de mâncare. Cum au fost prinși cu minciuna. O femeie din Sibiu și un bărbat din Brașov au ajuns la spital în stare gravă după ce s-au “înecat cu mâncare”. Femeia făcuse AVC iar bărbatul a murit

18:00

De ziua lui Gigi Becali: ”VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult, pentru a fi iertați.” VIDEO

17:00

Raport al guvernului britanic: Rata de decese este mai mare la tinerii vaccinați Covid cu 4 doze – au un risc cu 318% mai mare să moară decât cei care nu au primit vaccinul. Studii

16:10

ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu

16:08

"Găsit mort, fără urme de violență". Moartea subită l-a găsit pe un tânăr de 21 de ani pe o stradă din Orăștie

16:00

Iulian Rusanovschi: Lansarea cărții “Războiul Monumentelor” din Basarabia are loc și la București, miercuri, 24 aprilie, ora 16.00, la Fundația Titulescu. Vă așteptăm!

15:18

Claudia Marcu: Energia verde a leșinat

14:26

Un miliard de dolari pentru primul Studio de film fără influențe woke. Elon Musk a pus banii jos pentru Mel Gibson! Cu ce alți actori și producători a bătut palma CEO-ul Tesla. ACTUALIZARE

14:11

România scrie istorie! Aur la Campionatul Mondial de Robotică din Texas

14:00

TRANSMISIE ÎN DIRECT: Dan Puric la Conferințele Familia Ortodoxă de la Librăria Sophia, despre Identitatea Națională: TREZEȘTE-TE, POPOR ROMÂN!

13:48

Monseniorul Viganò: Legătura dintre Asasinarea lui JFK și Biserica Paralelă