INCREDIBIL. Ministerul Sănătății susține că NU DEȚINE contractele de VACCINURI COVID și că, oricum, „SUNT SECRETE”. O organizație a sesizat DNA. ActiveNews este singura publicație din România care a publicat CONTRACTELE SECRETE

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a sesizat DNA, împotriva funcționarilor din Ministerul Sănătății care au semnat o adresă oficială în care neagă existența unor contracte încheiate cu furnizorii de vaccinuri împotriva COVID-19, informează ȘtiripeSurse.

Se pune foarte serios întrebarea cine le-a negociat din partea statului român, cine le-a semnat și UNDE SUNT? Cazul a fost transmis DNA care trebuie să răspundă. Este vorba de contracte de peste UN MILIARD DE EURO.

Citiți și Secretul și umbrele din sufletul lui Alexandru Polichinelle Pinocchio Rafila: Există dovezi științifice că vaccinul anti-Covid nu mai oprește transmiterea. Vom cumpăra altul, mai bun. Masca la loc, pe bot. DE CE NU TREBUIE SĂ-L LĂSĂM

Este de observat că Ministerul Sănătății face volute pe sub legea României invocând clauzele contractelor dintre Comisia Europeană și producători. Dar organizația FACIAS a solicitat expres cele patru contracte ale Guvernului României - așa cum au fost comandate de Guvernul României prin OUG - , acte ce, conform Legii, sunt PUBLICE.

„Concret, semnatarii adresei au atestat împrejurări nereale privind inexistența acestor contracte, consecutiv acțiunii de includere a informațiilor despre aceste contracte în categoria celor clasificate/confidențiale, în scopul ascunderii încălcării legii de către oficialii care au încheiat respectivele contracte păguboase pentru statul român.

Deși în actele oficiale ale Guvernului României se arată clar existența unui număr de patru contracte semnate cu producătorii cu care Comisia Europeană a încheiat Acorduri de cumpărare, oficiali ai Ministerului Sănătății au atestat faptul că aceste contracte nu există.

Răspunsul oficial al acestora a venit în urma cererii FACIAS de a fi făcute publice cele patru contracte, pentru a respecta principiul transparenței și pentru corecta informare a publicului larg.

Astfel, negarea existenței celor patru contracte în adresa oficială trimisă FACIAS înseamnă că semnatarii adresei au dezinformat și distorsionat realitatea. De aceea, FACIAS a sesizat DNA sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals intelectual, prev de art. 321 alin. 1 Cod penal, favorizarea făptuitorului, prev. de art. 269 alin. 1 Cod penal și abuz în serviciu, prev. de art. 297alin. 1 Cod penal.

Actele oficiale ale guvernului care fac referire la cele patru contracte sunt publice, astfel încât din examinarea comparativă a datelor/informațiilor din cele două înscrisuri oficiale, reiese cu evidență că funcționarul din cadrul Serviciului Relații publice și presă al Ministerului Sănătății, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a atestat fapte necorespunzătoare adevărului, falsificând astfel înscrisul oficial.

Totodată, funcționarii Ministerului Sănătății au afirmat despre conținutul acestor contracte că este secret și că poate fi comunicat doar cu acordul Comisiei și al producătorilor. Din nou, un fapt nereal, așa cum demonstrează existența publică a acordurilor încheiate de Comisia Europeană, disponibile pe site-ul oficial al UE.

Acțiunile funcționarilor publici prejudiciază cetățenii, în sensul că neagă acestora dreptul la informare asupra unor probleme de interes public, cum sunt cele legate de sănătatea publică în contextul pandemiei și risipirea banului public pe vaccinuri ce nu sunt folosite și urmează să expire.

FACIAS a cerut în mai multe rânduri explicații oficiale privind cheltuirea iresponsabilă a banilor în procesul de achiziție de vaccinuri împotriva COVID-19 și a solicitat renegocierea contractelor existente, în contextul în care România nu a folosit majoritatea dozelor cumpărate și s-a obligat să mai achiziționeze un număr semnificativ de doze.”, arată un comunicat FACIAS, potrivit sursei citate.

ActiveNews este singura publicație din România care a publicat CONTRACTELE SECRETE ale Comisiei Europene cu Pfizer și Moderna încă din aprilie anul trecut:

ActiveNews publică CONTRACTELE SECRETE cu PFIZER și MODERNA. Primele prețuri ale vaccinurilor „GRATUITE” și problema principală a contractelor: statele cumpărătoare sunt responsabile de reacțiile adverse. Clauzele sunt ILEGALE

SCANDALUL CONTRACTELOR SECRETE PFIZER ȘI MODERNA. Clauzele impuse de molohii vacciniști sunt ILEGALE. Comisia a agreat exonerarea de răspundere a producătorilor în caz de reacții adverse sau MOARTE. Experți europeni via ActiveNews. EXCLUSIV

Citiți aici cererea FACIAS și răspunsul primit din partea Ministerului Sănătății (DOC).

Plângerea penala a FACIAS către DNA, aici

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • FlorinN 07.08.2022 20:04
    Nu se va intampla nimic atat timp cat oitele nu se trezesc. Ele se vor duce in continuare evlavioase sa-si faca a a 17-a doza booster si cand oita din fata lor crapa dupa injectare, vor zice toate in cor: "BEEEEE Asta nu e motiv sa nu te injectezi... BEEEEE"
  • GITTA 07.08.2022 22:20
    SINCERE FELICITARI,STIMA si RECUNOSTINTA pentru perseverenta,continuitatea,competenta si curajul in lupta incredibil de grea pentru ADEVAR al ACTIVENEWS si FACIAS!
  • aspenter2002 08.08.2022 04:50
    Suntem intoxicați cu oxid de grafen distribuit prin chemtrails,vaccinuri și chiar alimente. Se elimina cu glutation prezent în avocado,usturoi etc. Oxidul de grafen împreună cu microundele 5G formează o armă binară prin care se produc simptome similare 'COVID'. Suntem tratați ca și cobai de către păpușarii MATRIX.
  • Teo Cezar 17.08.2022 16:16
    De ce sant secrete nemernicilor??? cine le-a semnat lingailor ???
  • Mircea Dragan 21.08.2022 10:49
    Pe banii nostri se cumpara chestii ptr care nu exista .....contract. Neexistand contract nu exista semnaturi ptr ca nu exista suport pe care sa fie puse. Fara contract nu platim nimic. Daca exista vrem sa-l vedem.
  1. Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

  2. Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

  3. La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

  4. Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

  5. REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

  6. Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

  7. Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

  8. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

  9. FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

  10. Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

Ultima oră

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova