IMRE, COSTAȘ, ANDRIEȘ. Activista #rezist Irina Andrieș, triplu vaccinată, a murit subit de cancer chiar la aniversarea manifestației de pe 10 august din Piața Victoriei. Ea considera că nătângii nevaccinați ar trebui să-și plătească spitalul

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nimeni nu-și putea închipui ca tânăra activistă #rezist Irina Andrieș să moară peste noapte, chiar în ziua aniversării manifestației din 10 august 2018. Ea era așteptată, ca întotdeauna, alături de tovarășii ei de #rezist, mai ales că participase la evenimentele din urmă cu patru ani din Piața Victoriei.

Angie Șerban, o altă protestatară cunoscută, prietenă bună a Irinei Andrieș, spune că se aștepta să se vadă cu Irina în Piață, la protestul de ieri, după cum transmite și Fanatik.ro. De dimineață a primit însă tragica veste.

”Astăzi mă așteptam să mă văd cu Irina Andries la protest, în Victoriei, acolo unde ne-am cunoscut și am luptat împreună pentru viitor.. Și-mi sună telefonul dimineață cu vestea că a plecat..

Nici nu am reușit să procesez vestea asta; și mi se pare nedrept că a plecat ea, buna și blânda noastră Irina. (...) Irinuș, ne-a rupt plecarea ta, iubita mea.”, a scris Angie Șerban pe Facebook, care a adăugat în urma întrebărilor privind cauza morții că aceasta ar fi „cancer”.

Nici unul dintre prietenii ei publici nu se aștepta ca aceasta să dispară brusc din această viață.

La anunțul decesului Irinei Andrieș a reacționat și deputatul USR Cătălin Teniță. Acesta spune că Irina a fost unul dintre oamenii care în perioada 2017 – 2019 a fost de sute de ori în Piața Victoriei, mai publică sursa citată.

Irina Andrieș a fost o creatoare de bijuterii și, potrivit profilului ei de pe Facebook, o susținătoare a lui Vlad Voiculescu și Dacian Cioloș și a propagandei oficiale pro-vaccinare. Ea s-a vaccinat cu trei doze de Pfizer deși documentele firmei atestă că NU S-AU FĂCUT TESTE pe bolnavii de cancer, ca atare reacția serului experimental în cazuri de bolnavi de cancer este necunoscută. 

Numeroși specialiști au observat cu date certe că, de la începutul campaniei mondiale de vaccinare, cazurile de cancer „au explodat” înregistrându-se următoarele fenomene în cazul vaccinaților Covid: apariții de cancer, redeschiderea bruscă a unor cazuri de cancer închise, accelerarea unor cancere existente aflate sub tratament și degenerarea lor în cancere galopante, urmate de moarte pe repede-înainte.

Într-o discuție de pe Facebook cu Marius Mioc, o anume Ioana Costaș din Cluj, susținătoare înfocată a vaccinării și cumnata decedatei cu același nume de la Institutul Francez, a recunoscut că ruda sa era vaccinată dar că a murit de cancer.

La fel și Peter Imre, un alt caz mai cunoscut.

În schimb, familia medicului ieșean Gabriela Dumitrescu care a murit la doar 37 de ani de un cancer agresiv apărut brusc, nu are explicații despre modul în care s-a îmbolnăvit victima. În ianuarie 2021 doctorița se vaccinase „anti-Covid” între primii „esențiali”.

O sinteză folositoare pe această temă, aici:

VACCINUL și CANCERUL. Dr. Joseph Mercola și Dr. Ryan Cole despre EFECTELE INJECTARII COVID și CANCERELE GALOPANTE: Pe măsură ce oamenii încep să se trezească, varianta oficială începe să se prabușească. Sinteza VIDEO

Nu știm care a fost cazul protestatarei #rezist dar pagina ei oferă următoarele date, care, în viitor, ar putea fi folositoare organelor de cercetare penală:

Pe 27 decembrie 2022 anunța că se va vaccina.

„Astăzi, de ziua mondiala a sănătății, am făcut primul pas spre normalitate.
Așa, neesențială cum sunt, am fost cipata cu prima doza, Pfizer.
Inițial ma programasem la Fetesti pentru mâine, dar am anulat programarea și am intrat pe lista de așteptare. Așa am câștigat 8 zile și 600 km.
#JosPandemia”, a scris aceasta pe 7 aprilie 2021.

La mesaj a primit numeroase mesaje de felicitare. „Ai reușit, bravo! Sa ne scrii ca te simți bine, o durere ușoară în braț, si atat. Sa-i convingem si pe altii, sa nu le mai fie frică.”, i-a scris unul dintre utilizatorii prieteni.

Pe 10 aprilie 2021 aceasta scria:

„Astăzi, când România a depășit un milion de bolnavi de covid, cand spitalele nu mai fac față, iar tranformarea altora in spitale covid se face cu circ, auriștii și șoșocarii nătângi, ies iar in strada sa protesteze. Fără măști, desigur!
Jandarmeria se uita pasiv, deși legea nu este respectata, din nou!
Mai știe cineva, ceva de Bode?
Ah, ma scuzați, e Weekend!”

Un comentariu marcat ca plăcut de Irina Andreiș susținea: „Lege urgent.
Cine nu respecta regulile pandemice și protestează și in cazul în care ajung la spital bolnavi de Covid-19 să plătească spitalizarea sau să aibă prioritate cei din linia întâi.
Ei să mai astepte până se eliberează un loc în P-ta Victoriei!”

Peste doar câteva zile, pe 15 aprilie 2021, comenta în susținerea vaccinării și a lui Vlad Voiculescu:

„Astăzi avem 195 de decese din cauza covidului și 1518 bolnavi la ATI, dar nu mai avem un ministru al sănătății.
Avem asigurări ca nimic nu se va carantina și ca peste doua săptămîni covidul își va lua niște zile libere, astfel, Românașul dornic de ducă, sa poata zburda liber, la munte, la mare și pe unde "vrea” mușchii lui, fără masca in unele locuri. Covid la liber, nu-i bai, ca face dl mîțu rost de noi paturi ATI!
Și am și eu o întrebare de om prost: nu era mai bine, ca atunci când erau 1300 de paturi ATI ocupate cu covid, sa luam măsuri, decât sa cerem suplimentarea lor? Nu de alta, dar in ritmul asta nu ne vor ajunge nici 1600, 1700 sau 2000 de paturi!
Da, știu, am învățat lecția: tot Vlad va fi de vină!
Și ce ne facem, ca se subțiază zilnic lista doritorilor de vaccinare? Vreo campanie de conștientizare, ceva? De unde eram toți disperați in urma cu doua luni, ca nu știam când ne vine rândul la vaccinare, noua, neesențialilor, iată ca perspectiva este trista. Vom avea vaccinuri milioane și zero doritori de a le folosi!
Tot Vlad este de vina?”

Pe 28 aprilie 2021 anunța, cu bucurie:

„I did it again!
Gata, am făcut rapelul și o data cu el un mare pas spre normalitate, ceea ce va doresc și vouă.

Hai, curaj!”

Pe 28 octombrie 2021 nota: „Doza 3 - Done!”

Astăzi Irina Andreiș nu mai e, fără ca prietenii ei cei mai buni să fi știut că are o afecțiune cauzatoare de moarte într-un mod... fulminant.

Recomandăm și VIDEO: Dr. Roger Hodkinson - Cancerul si vaccinurile cu ARN mesager. ActiveNews Special:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (35)
  • Andri 11.08.2022 18:42
    Cum ii linisteste Dumnezeu pe toti curajosii…ce sa mai zici.
    Dumnezeu sa o ierte
  • Mircea Dragan 11.08.2022 19:30
    La cat ne ura..... eu ce sa mai spun? Hai la mai mare si mai repejor"!
  • Mircea Dragan 12.08.2022 18:34
    O veste draguta. Hai mai repejor si mai multi ca vine iarna si-i frig, pamantul inghetat cum spunea Imbri.
  • Andri 11.08.2022 19:06
    Intr-un orasel mic din Noua Zeelanda, 92 de morminte recente:

    https://t.me/SGTnewsNetwork/29649
    Userul graciousrebel420 pe tiktok
  • Radu Comsuta 11.08.2022 19:08
    Dar știi că mi-a plăcut replica ta Irinuși? Cea cu "Gata mi-am făcut rapelul, și odată cu el un nou pas spre normalitate...".

    Eu aș mai fi adăugat doar atât... un nou pas spre "normalitate" și zece pași spre mormânt...

    Mulțumim pentru bunele intenții dar va trebui să te refuzăm politicos. Faptele realității vorbesc de la sine.

    Dumnezeu să-i ierte pe toți cei înșelați de criminalii globaliști. Dar sângele lor strigă la Dumnezeu pentru dreptate ca și sângele lui Abel ucis mișelește de Cain. Foarte curând Dumnezeu nu va pregeta să facă dreptate: "și cele zece coarne pe care le-ai văzut și fiara vor urî pe desfrânată și o vor face pustie și goală, și carnea ei o vor mânca, și pe ea o vor arde în foc" (Apoc. 17, 17).
  • minita 11.08.2022 19:27
    Sincer, in momentul in care moare cineva e foarte trist pentru cei pe care ii lasa in urma pentru ca daca iubesti pe cineva si il pierzi te doare rau indiferent din ce partid faci parte.
    @zeta nu conteaza cum era fiindca acum pentru ea e momentul in care da socoteala pentru orice ar fi facut si ar trebui sa te gandesti ca atunci cand va veni si momentul tau ( sa dea Dumnezeu sa fie cat mai tarziu dar e un lucru pe care nimeni nu il poate evita ) o sa dai socoteala ca te-ai bucurat de moartea cuiva pe care nu il cunosteai si care nu ti-a gresit cu nimic. In ceea ce priveste ceea ce era accepta ca atat o ducea capul si cum spune vorba, nici cea mai frumoasa fata nu poate sa dea mai mult decat are.
    In rest, selectia naturala functioneaza la toti. Si-a asumat efectele vaccinului asa cum altii ne-am asumat efectele nevaccinarii.
  • Mircea Dragan 11.08.2022 22:33
    Minita scuteste-ne cu povesti lacrimogene. Din cauza astora la fel de prosti ca ea puteam fi cu totii cobai gratuiti la Pfizer. Hai la mai multi!
  • minita ► Mircea Dragan 12.08.2022 11:55
    Mie mi se pare o meschinarie sa te razbuni pe un mort postand in spatiul public comentarii de natura sa ii raneasca pe aia pe care i-a lasat in urma.
    @Mircea Dragan cand zici ca din cauza lor era sa fim cobai e la fel de adevarat ca atunci cand ziceau ei ca din cauza nevacc.nu pot reveni la normal si suporta restrictii. In loc sa vedeti sursa raului va bucurati ca a murit un om care avea alta parere si probabil de care auziti prima oara. Ei sant intaratati sa ne urasca, noi raspundem in acelasi mod si dupa aia ne vaicarim ca traim intr-o lume de tot c....ul.
    Uite o sursa de bucurie si mai mare. Ce-ar fi sa va bucurati de fiecare data cand moare unul care l-a votat pe iliescu sau oricine nu va place. Nu de alta dar pe unii ii cunoasteti personal.
  • Teo Cezar ► minita 14.08.2022 13:41
    Nu mi se pare nici o meschinarie , nu e nici o razbunare , pe cine ??? pe cineva care se intepa si instiga pentru ca cei nevaxinaati sa ,,se dea lege,, sa fie intepati cu forta??? pardon. Mircea a punctat foarte normal si firesc. Nu avem nevoie de asa,, activiste,,
  • Mars.60 Stefan ► Mircea Dragan 12.08.2022 15:59
    Unii traiesc pt. ego si se bucura, altii pt. Hristos si se bucura si ei. Nu e nimic lacrimogen, dimpotriva.
    Crestin fiind, nu te poti bucura de rau niciodata.

    Sfânta Evanghelie după Matei
    Capitolul 5, 43-48

    43. Ați auzit că s-a zis: "Să iubești pe aproapele tău și să urăști pe vrăjmașul tău".
    44. Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc,
    45. Ca să fiți fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele și peste cei răi și peste cei buni și trimite ploaie peste cei drepți și peste cei nedrepți.
    46. Căci dacă iubiți pe cei ce vă iubesc, ce răsplată veți avea? Au nu fac și vameșii același lucru?
    47. Și dacă îmbrățișați numai pe frații voștri, ce faceți mai mult? Au nu fac și neamurile același lucru?
    48. Fiți, dar, voi desăvârșiți, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârșit este.
  • Mircea Dragan ► Mars.60 Stefan 14.08.2022 14:25
    "Să iubești pe aproapele tău și să urăști pe vrăjmașul tău". ????!!!!!! Si ti s-a parut normal cand eram pedepsiti in aplauzele intepatilor ptr ca pur si simple eram sanatosi si gandeam? De unde pana unde eram vrajmas cu vre-unul d-asta intepat?
    Ei merita tot ce li se intampla. Au cautat-o cu lumanarea de botez.
  • Tic 11.08.2022 20:16
    Acum a scăpat de grija noastră. Dacă ar mai fi trăit, ne-ar fi făcut viata grea, noua și copiiilor noștri. Împreună cu "iubitul ministru" Vlad Impostorul, ar fi făcut presiuni sa ne ucidem copiii cu mâna noastră! Asa, a aranjat soarta sa ne scape de o proasta periculoasa care nu se îndoia de propria persoana nici cât negru sub unghie! Dumnezeu s-o ierte, căci are de ce.
  • Mircea Dragan 12.08.2022 18:37
    Este ciudat ce o f...a p-asta grija fata de sanatatea noastra. Foarte suspect. Dupa intepare si-a pierdut mintile?
  • Teo Cezar 14.08.2022 13:31
    Dumnezeu nu bate cu batul...asta e,, normalitatea,, unor idioti e greu de inteles.
  • Mircea Dragan 15.08.2022 16:23
    ''' Sa imi platesc spitalizarea'''!!! Pai eu nu am ajuns la spital asa ''''''nevaccinat'''' dar toanta asta a mutit intepata cu 3 doze. O fi platit groapa?
  • Cotco-emy 11.08.2022 20:17
    Dumnezeu sa o ierte! Cel mai mult ma doare ca diavolul prin slugile lui a reușit să bage ura intre oameni si sa dezbine prieteni,neamuri,pe acest motiv înteparea.Nu e doar discriminare,e ura de moarte.Ala care s-a înțepat a fost înșelat ca face bine bunicii,copiilor si ca scăpăm odata de covrig,ok am inteles serparia propagandei puterii,dar veninul asta,de ce ura,jignirile,atribuirea unui IQ sub zero celor care nu accepta otrava si dispreț total pe nevaxx?? De ce? Trebuie sa ne rugam,fratilor,unii pt altii intepati(inselati) sau neintepati.Ne mor tinerii,asta e tragic....
  • Orizont 11.08.2022 20:56
    https://www.national.ro/social/plafonul-compensarilor-pretului-energiei-virgil-popescu-vrea-ca-romanii-sa-plateasca-mai-mult-ne-asteapta-o-iarna-scumpa-si-grea-771495.html
  • Pampa sada 12.08.2022 01:56
    Dumnezeu sa o ierte! Dar de ce atat de mult hate pe aici? Oamenii care gandesc ca ea trebuie compatimiti,dupa parerea mea. Pt ca singuri se expun riscurilor,si uneori ce e mai rau se intampla. Au fost inselati sa creada in ceva insuficient studiat, ale carui efecte nu sunt inca pe deplin cunoscute. Nu vi se pare acest lucru groaznic? Imi vine din ce in ce mai des sa plang cand ma gandesc la multimea de oameni despre care citesc pe site-ul acesta, ca si-au pierdut viata in urma injectiei.. e o tragedie :(
  • Mars.60 Stefan 12.08.2022 16:07
    Ai perfecta dreptate. Dumnezeu sa te binecuvanteze! Ura e mai rea decat moartea, pt. ca duce la pierderea mantuirii. Daca ne-am pus nadejdea doar in viata asta pamanteasca atunci vai si amar de noi.
  • Mars.60 Stefan 12.08.2022 16:16
    Ai perfecta dreptate. Dumnezeu sa te binecuvanteze! Ura e mai rea decat moartea, pt. ca duce la pierderea mantuirii. Daca ne-am pus nadejdea doar in viata asta pamanteasca atunci vai si amar de noi.
  • Mircea Dragan 14.08.2022 14:30
    Ce sa ierte? Individa instiga la sinucidere colectiva si facea reclama la serul ucigas (stiu , unii inca traiti dintre intepati dar veti copia curand) si era aprobatoarea masurilor dictatoriale ale grupului Arafat.
    A fost un gunoi rezistac si a murit ca un gunoi.
  • Mircea Dragan 14.08.2022 20:18
    @PAMPA SADA- '''''. Au fost inselati sa creada in ceva insuficient studiat''''' SERIOS???? Si de unde ura impotriva noastra a celor neintepati? Deci ei erau neinformati si voiau sa ne convinga pe noi sa ne intepam (chiar fortati)?????? Paguba in ciuperci ca a murit un rebut ''uman''!!!
  • Andri 12.08.2022 07:22
    O curajoasa #rezistenta isi ingroapa fiica de 26 de ani, dar aparent nu intelege de ce

    Pro-Vaccine Doctor Baffled After 26-Year-Old Daughter Dies Suddenly ‘Without Cause’

    One of Australia’s leading doctors and President of the Australian Medical Association of South Australia, Michelle Atchison, has been left shattered and confused following the sudden, unexpected death of her healthy 26-year-old daughter.
    https://newspunch.com/pro-vaccine-doctor-baffled-after-26-year-old-daughter-dies-suddenly-without-cause/
  • Andri 12.08.2022 07:25
    Avrm si eroi sacrificati. Acestia sunt adevaratii eroi curajosi rezistenti la intemperiile furtunii noii ordini mondiale

    Ottawa police detective faces misconduct charges for allegedly seeking links between COVID vaccine and child deaths
    Between June 2020 and January 2022, Grus allegedly accessed nine child or infant death cases in which she had no investigative role.

    An Ottawa police officer is facing misconduct charges for allegedly inserting herself into child death investigations looking for connections to the COVID-19 vaccine.

    https://ottawacitizen.com/news/local-news/ottawa-police-detective-faces-misconduct-charges-for-allegedly-seeking-links-between-covid-vaccine-and-child-deaths
  • lsyandex 12.08.2022 08:13
    Citindu-i postările îți dai seama că femeia asta era în primul rând bolnavă de ură.

    Ura aproape tot ce o înconjura.

    Ura PSD-ul, AUR-ul, pe Iohannis, pe nevaccinați, pe ăia care nu iau în serios restricțiile (chiar vaccinați fiind), jandarmeria, pe ruși, pe Putin etc. etc. etc. Ăștia sunt, de fapt, #reziștii: au impresia că totul merge prost fiindcă mereu altcineva e de vină. Și se încarcă de o ură inutilă, fără să vadă că deseori micile schimbări în bine cu viața lor le pot face chiar ei.

    Ura nu face bine nici la tonusul general, nici la imunitate. E un lucru știut de mii de ani. Nu e de mirare că vaccinurile i-au făcut rău. Au avut mult „teren” la dispoziție.
  • Noe 12.08.2022 08:17
    O localitate măricică din județul Constanța ... În primăvara lui 2020 cimitirul era pe jumătate gol. Acum, locurile de veci proaspăt săpate se înghesuie până la gard. Oamenii spun că nu există familie neîndoliată, decedații fiind, în general, oameni în putere și tineri. Prea mulți tineri! Să mai zic ca localitatea respectivă e fruntașă la înțepare?! Cred că e de la sine înțeles!
    Cât despre Irina nu-știu-cum, nu mai e de mare lucru de adăugat. #Activism într-o altă dimensiune!
  • Andri 12.08.2022 09:24
    Acesta este antihristul, cine intelege engleza, poate asculta si se minuna de elucubrațiile personajului. Din pacate nu este teoria conspiratiei, este plan pus de mult in aplicare

    The Great Reset | What Is the Gilgamesh Project, Singularity and the Anthropocene?

    Yuval Noah Harari is an Israeli lead advisor for Klaus Schwab. Klaus Schwab is the author of COVID-19 / The Great Reset and The Great Narrative and the founder of the World Economic Forum. Yuval Noah Harari is a best-selling author who is openly gay, who abstains from eating meat and who is celebrated by Barack Obama, Mark Zuckerberg, and Bill Gates. Yuval Noah Harari is praised by the World Economic Forum, New York Times, Stanford, TED, MIT, Silicon Valley and TimesTalks. To learn more about the mindset of Yuval Noah Harari read 2nd Thessalonians Chapter 2.

    https://zeeemedia.com/interview/the-great-reset-what-is-the-gilgamesh-project-singularity-and-the-anthropocene/

    Si vin microcipurile acusica, voi, care ne credeti aiuritori si retardati cand va avertizam de acestea. Discursul satanei de mai sus se reflecta in textul de dedesubt

    Microchipping humans: would you get a microchip under your skin?

    Considering how much closer to ourselves we’re keeping technology, it makes sense for the next step to be keeping it inside our bodies, right? That’s what many people around the world think, including hundreds of Australians who have implanted microchips under their skin. But even though there are a fair few early adopters, others aren’t so sure.

    https://www.suncorp.com.au/learn-about/banking/microchipping-humans.html

    Suncorp : a leading provider of general insurance, banking, life insurance and wealth management solutions in Australia and New Zealand.
  • Elina 12.08.2022 15:16
    Acest vierme Yuval Noah are un text, daca va vine sa credeti, in manualul de limba romana clasa a 8-a. Dau mai jos link-ul. Am fost stupefiata cand am vazut.
    Cine hotaraste ce texte studiaza copiii nostri la scoala? Va rog sa il cititi: are valoare literara zero iar mesajul este de-a dreptul stupid si deprimant.
    https://catalog.manualedigitaleart.ro/art-r8/v1/index.html#book/u05-172-173
  • Mircea Dragan 15.08.2022 16:03
    ''Elitele'' cauta scaparea. Stiu ca-s pe faras si forteaza ba un razboi ba o criza economica ( au ''oameni'' in pozitie : Putin, Macron, Trudeau, etc). Vor avea o mare razmerita si vor fi fericiti daca vor apuca sa ajunga in puscarii ptr protejarea vietii.
  • Sabin G 12.08.2022 13:20
    “ #JosPandemia”, a scris aceasta pe 7 aprilie 2021.”...Corect ar fi #JosPlandemia...
  • DanielaBMED 12.08.2022 15:27
    Dumnezeu s-o ierte ! I-a scazut imunitataea, clar, pe cele TREI doze ! Trist e ca dintre cei ce s-au vaccinat au fost destui care s-au ”incumetat” sa-i incurajeze si pe altii sa o faca...
  • Andri 12.08.2022 21:20
    @Elina imi pare rau, trebuie luptat acasa impotriva invataturilor primite la scoala. Ii pregatesc de mici pentru transhumanism, a 4-a revolutie industriala.
  • Nick Cohen 13.08.2022 10:35
    Tembela asta la cit de nauca a fost , chiar ca si-a meritat soarta . Inca mai facea eforturi sustinute sa mai impinga si pe altii pe drumul pierzaniei . Un exemplu clasic al educatiei malefice americane.
  • Mircea Dragan 14.08.2022 14:32
    Sa te injectezi cu 3 doze de ser despre care nu stii nimic se numeste ca esti idiot. O idioata mai putin. Nu-i bai!
  • Rusi 17.08.2022 15:37
    Asa vom scapa de toti activistii #rezist.
Ultima oră

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova