Hepatita misterioasă sau cum să ne ucidem singuri copiii. Av. Gheorghe Piperea: Laptele matern al femeilor care s-au injectat cu serul experimental cu ARNm conține toxine periculoase. Pfizer a atenționat. Și iată că acum apar cazuri de leziuni hepatice

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Imagine: LifeSite și Ro Vaccinare / CNCAV

Imagine: LifeSite și Ro Vaccinare / CNCAV

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consecințele grave ale nebuniei plandemice încep să dea pe răscoale. Laptele matern al femeilor care s-au injectat cu serul experimental cu ARNm conține toxine periculoase, aduse sau produse de ser.

Pfizer a atenționat asupra riscurilor și a recomandat ca injecția să nu se facă și femeilor gravide. Propagandiștii, "experții”, "eroii din linia întâi” au contraire, au zis că e 100% safe.

Și iată că acum apar cazuri de leziuni hepatice… De răspuns pentru daune și cazuri letale nu răspund nici Pfizer, nici propagandiștii… Consecințele sunt doar pe capul cobailor.

*

Pfizer a cerut statelor care au cumpărat serul său experimental să constituie de urgență fonduri naționale de despăgubire a victimelor serului.

Adică, în locul său și al propagandiștilor săi, să plătim noi pagubele, iar ei, dragii de ei, să rămână cu profitul și onorariile de "succes”.

Nu, categoric nu, nu voi fi niciodată de acord cu asta! Trebuie să ne opunem cu fermitate acestui plan.

Pentru defectele produsului său, Pfizer trebuie să suporte pagubele, chiar să intre în faliment, iar managerii săi ultra-plătiți și propagandiștii să intre în pușcărie.

Așa cum am susținut în întreaga plandemie, aceasta este calea legală - mizerabilul de comerciant care a făcut bani din suferința oamenilor, cauzată de produsele sale cu defecte, să răspundă, civil, penal și moral. Așa scrie la lege - Legea nr.240/2004. Oamenii pot da în judecată individual sau în colectiv Pfizer. Aici, nu în SUA. Fără obligația de a plăti taxă de timbru.

Moral și politic, trebuie să răspundă și politicienii, experții, influencerii, jurnaliștii năimiți. Mai ales cei care cereau în stil nazist pedepsirea noastră și aruncarea peste zidurile cetății, pentru simplul fapt că am refuzat să ne supunem unui oribil experiment genetic și psihologic.

Idioții utili, mai ales cei care cereau cu voce tare ca cei ce au refuzat să se înțepe să nu mai fie tratați în spitale pe banii din asigurările publice, ci din propriul buzunar, nu au deloc căderea să ceară statului, adică nouă, să le plătim daunele cauzate de Pfizer. Nu. E cazul să suporte singuri consecințele ”alegerii” lor.

*

Anul trecut, citind din întâmplare un articol elogios referitor la cât de „admirată” este corporația Pfizer, mă minunam cum de pot fi oamenii atât de naivi și estimam că, atunci când vor apărea dovezi indubitabile ale daunelor ireparabile cauzate oamenilor de serul minune și probe certe ale minciunii prin omisiune (dublată de minciuna plătită de stat și de cenzura practicată sub forma „luptei” contra știrilor false) care au stat la baza hiper-profitabilei afaceri cu cantitățile gigantice și inutile de „imunizare” contra răcelii mileniului, același Pfizer va urca rapid în topul celor mai diabolice corporații (most evil), urmând a amenința poziția no.1 ocupată „pe merit” de Monsanto, de vreo 30 de ani.

Iată că acele moment a venit - documentele făcute publice de tribunalul din Texas probează minciuna, iar efectele negative, toxice, ale serului faizăr sunt din ce în ce mai ușor vizibile și mai greu de contestat.

Pe de altă parte, nu de puține ori m-am crucit să văd cât de multă încredere beneficia, ca „specialist”, dementul mesianic bilgheiț, care părea că a stabilit, cu de la sine putere, întreaga agendă a OMS și a autorităților sanitare americane, europene, canadiene sau australiene în domeniul plandemiei.

Iată că Bill Gates se plânge acum că îl agresează și îl înjură lumea pe stradă, acuzându-l de comportament de Big Brother. Păi, eu mă mir că nu i se administrează chiar bătăi crunte - sunt atât de multe zeci de milioane de oameni care au fost induși în eroare de acest moș uitat de Dumnezeu pe pământ și atât de multe zeci de milioane care au suferit sau chiar au murit pentru că lumea s-a concentrat pe obsesia sa pentru „imunizare” totală și obligatorie cu acest ser total inutil și - hellas - atât de nociv, mai ales pentru copii.

Dar știți cum zice românul - Dumnezeu nu bate cu parul ...

Citiți și DOCUMENTE UIMITOARE: PFIZER și FDA au ascuns decesele în urma vaccinării. Peste 1200 de morți în primele 90 de zile. FDA a autorizat vaccinul Pfizer în ciuda sutelor de mii de evenimente adverse grave raportate chiar producătorului

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Tic 07.05.2022 21:22
  Eu nu sunt de acord sa despagubesc pe cei care m-au tratat de neom, care mi-au făcut viața grea, și copiilor și nepotilor mei, care m-au disprețuit, care au urlat la mine, care ne-au strigat pe stradă ca suntem criminali(interpuși ai cunoștințelor înțepate, a căror fiica studenta la medicină a avut orbire intermitenta și pete negre pe creier conform tomograful), cunoștințe, a căror mama în etate , 80 ani cu probleme de supragreutate, diabet, inima și cancer, a murit în spital de "corona", celor care îmi luau în derâdere îndoielile, frământările, întrebările, care mi-au pus condiția sa ii vizitez doar cu "testul impostor" negativ, celor care s-au bulucit ca oile în ac, fără sa se gândească o secunda la consecințele acțiunii lor care se răsfrâng și asupra celorlalți.
  În momentul în care au semnat au fost de acord sa o facă pe propria răspundere, deci nu pe pielea și banii mei, bani care înseamnă învățătură, munca, sacrificii, etc.
 • Tic 07.05.2022 22:59
  În Germania, nr accidentelor de circulație datorate unor "urgente medicale interne" (recte infarct, sau comoție cerebrală, colaps leșin în cel mai fericit caz. Un bus a întrat într-un zid-3 răniți grav, un camion a tăiat de-a dreptul sensul giratoriu intrând într-o casa,șoferul murind la locul accidentului, întrări pe contrasens soldate cu morți și răniți, tamponări în pom, etc.
  Asta este un alt pericol la adresa noastră, a celor neintepati, ca și cel al contaminării instrumentarului medical și al instalațiilor medicale cu singe le celor injectați. Sa nu mai vb de transplanturi și donării de sânge. Cine pe cine sa despăgubească?
  Să-i despăgubească Halep, Arafat, Johannis, Musta, Cherecheș, Diaconu, Mahler, Rafila, Gheorghiță, Voiculescu, epilatoare-am uitat numele-, și toți cei care au făcut averi cu "pandemia" de prostie.
 • Năzuim spre Înviere 07.05.2022 23:38
  Au semnat că o vor face pe proprie raspundere?
  Acum sa tacă!

  Nimeni nu poate fi obligat sa plătească cioburile altuia!

  Daca cineva trebuie să plătească, cei care au provocat plandemia trebuie să plătească, fițe-rul ca ei au creat vac-sinul lor 100% sigur! Dar si cei care au înțepat cu spor adica campania Ro-Vaccinare #Stronger Together, #Totul VaFiBine...

  Și vor plati și amărâții care si-au facut-o cu mana lor printr-o suferință imensă.
  Au fost înșelați! Sau încrezut în știință & medicină mai mult decât în Dumnezeu! Vrem spitale, nu catedrale...

  Măcar de se vor trezi pe ultima sută de metrii să se întoarcă la Dumnezeu și sa își ceara iertare.
  Unii dintre ei inca mai pupă icoanele cu botnița pe gură!
  Treziți-vă oameni buni că ați fost înșelați!
 • Mircea Dragan 08.05.2022 22:34
  Au semnat ca au fost informati!!!!! In 2-3 minute. Eu citesc de 2 ani mii de pagini si tot nu-s convins de rolul serului.
 • Rusi 08.05.2022 09:18
  Toti acesti propagandiști,si "experți” in frunte cu Arafat si Gheorghita trebuie judecati si condamnati pentru genocid.
 • adyyon 09.05.2022 05:47
  https://youtu.be/kmyeEj-Vg6k
  În timp ce adevărații experți de la noi nici nu sînt băgați în seamă.
 • Rusi 08.05.2022 09:23
  De asemenea si cei de la CNA trebuie sa condamnati penal pentru complicitate la genocid.
Ultima oră

23:32

Papahagi a ținut o conferință despre el însuși: "Inteligența artificială și prostia naturală"

23:00

De ce preoții ortodocși de peste Prut vin la Patriarhia Română a Mitropoliei Basarabiei - Emisiune cu Pr. Eftimie Mitra. VIDEO

22:35

Dr. Geanina Hagimă: Note scrise în legătură cu ordinul privind eliminarea rujeolei, oreionului, rubeolei

22:00

Marele protopsalt Mihail Bucă a transmis imagini ale bombardamentului iranian chiar de la Sfântul Mormânt - VIDEO din Ierusalim și o CÂNTARE din drumul spre Muntele Athos: Meditație profundă

21:30

EMISIUNE ACUM: Vlad Țăranu, elevul de 16 ani pus la zid pentru ”Basarabia e România”: ”M-au întrebat pentru ce plâng și le-am spus: Pentru Dumnezeu, Neam și Țară!” LIBER la ActiveNews și Starea de Libertate - REDIFUZARE/VIDEO

21:09

Fotbalistul Ionuț Șerban internat de urgență pentru o stare de rău inexplicabilă. Sportivul de 28 de ani are nevoie de sânge grupa B(3) cu rh NEGATIV

20:37

Revista Familia Ortodoxă: De vorbă cu actorul Dan Puric despre starea neamului nostru

19:33

Noi decese ale unor persoane tinere din România: cadavrul unui bărbat de 40 de ani a fost găsit în Parcul IOR din București. Un tânăr a murit la festivalul de tatuaje organizat în Timișoara

18:05

David-Andrei Anghel, de la Liceul Internațional de Informatică din București, este cel mai bun elev-matematician din lume - Revista Profesionistă a Presei 8 – 12 aprilie 2024

17:41

În PE s-a votat Regulamentul care obligă România să primească imigranți: trebuie să le asigurăm locuințe și alte facilități

16:40

A murit un fost ministru de Interne - doar ce își serbase ziua de naștere. Doru Viorel Ursu a fost implicat în Mineriada FSN din iunie 1990

15:30

Riscul unui al III-lea Război Mondial dacă Israelul ripostează. Președintele Iranului: "Sioniștii vor primi un răspuns decisiv și mult mai puternic". Reacția Moscovei

14:56

Întrebarea-Cheie: Mai poate fi oprit Bibi?

14:22

Încă un preot candidează din partea AUR: Pr. Cătălin Axinte a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru alegerile locale

14:06

Medic din Moldova, doar un an de închisoare, cu suspendare, pentru moartea unui om, după ce cazul său a stat prin tribunale timp de cinci ani