HALEP IA DOZA TREI sau unde nu-i cap vai de performanțe. SERVIM VACCINUL!

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a declarat că va face și a treia doză de vaccin după ce va termina turneele la care mai participă în acest an, cele de la Moscova și Cluj-Napoca, ambele programate în acestă lună. Ea le recomandă tururor românilor să se vaccienze, pentru că vaccinul protejează împotriva bolii Covid-19, transmite ȘtiripeSurse.

Din păcate pentru ea, sportiva pare să nu vadă că de când și-a făcut vaccinul nu a mai câștigat nici un turneu. Vorba-ceea: unde nu-i cap, vai de performanțe!

Citiți Simona Halep a făcut vaccinul Pfizer degeaba. După retragerea de la Wimbledon îi dorim sportivei cât mai multă Mens sana in corpore sano

În urmă cu an, jucătoarea română a contractat coronavirsul, apoi în primăvara trecută s-a vaccinat cu serul Pfizer deși avea deja imunitate naturală. 

 Ascultați și Ce s-a întâmplat cu Simona Halep. Analiza ActiveNews la Starea de Libertate cu Pompiliu Diplan. AUDIO/VIDEO

"A fost un drum lung, am avut o escală de vreo șapte ore, nu a fost ușor, dar bine că sunt acasă. Este greu după accidentare, nu pot să spun că sunt mulțumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă, nu am dureri. Știam că va fi greu, știam că o să fie un sfârșit de an destul de greu. Sunt ok, sunt pozitivă și abia aștept să mă întorc pe teren la antrenamente. E greu să joci Indian Wells în octombrie, s-a schimbat totul, dar cine joacă bine, e meritul lor. (n.r. - despre un meci cu Emma Răducanu) S-a amânat, poate la Cluj. Doar ne salutăm și am felicitat-o din nou pentru ceea ce a făcut, pentru că este extraordinar. (n.r. - despre echipa de dublu cu Gabriela Ruse) A fost frumos, chiar ne-am simțit bine și sper să mai jucăm împreună, să mai jucăm niște meciuri. (n.r. - despre colaborarea cu Adrian Marcu) Foarte bine, chiar mi-a plăcut foarte mult la acest turneu, este o atmosferă plăcută, un om deosebit și mă simt bine cu el. (n.r. - de ce a revenit în țară, în loc să plece la Moscova) Pentru că acolo e greu cu antrenamentele, sunt două săli și nu este comod, mai ales cu restricîiile de acum. Am preferat să vin acasă două zile și să plec peste două zile. Am avut destul timp liber anul acesta, mă bucur că sunt aptă să joc și voi juca Moscova și Cluj. (n.r. - dacă este îngrijorată de creșterea cazurilor de covid-19) Foarte mult, foarte mult și îmi pare rău să aud ce se întâmlă în spitale, este foarte trist, sper ca toți oamenii să înțeleagă din această întâmplare și să se vaccienze, pentru că, cu siguranță, așa cum tot spun medicii, ne protejează. (n.r. - dacă se vaccinează cu doza a treia) Sigur că da, o voi face imediat ce voi termina turneele", a declarat Halep, la sosirea în țară după turneul de la Indian Wells.

Simona Halep, locul 17 WTA și cap de serie numărul 11, adaugă o nouă înfrângere la palmaresul din ultimul an, după ce a fost învinsă, luni, cu scorul de 7-5, 6-4, de Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 100 WTA, în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells.

Citiți și analiza ActiveNews:

Este Simona Halep o victimă tăcută a vaccinării anti-Covid? Sportiva de performanță a adunat în palmares șase retrageri la rând de la competiții internaționale, inclusiv Jocurile Olimpice de la Tokyo

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • Andrei Rînea 14.10.2021 02:45
    Ce exact are la gat pe lantisor?
  • LibertateavinedeSus 14.10.2021 08:26
    De remarcat că nu mai poartă cruciuliță la gat( chiar primise o distincție din partea Mitropoliei Tomisului pentru că nu ezita sa poarte cruciuliță și să facă semnul Sfintei Cruci pe terenurile de tenis) , ci și-a atârnat o cheie. Poate pentru că semnul Crucii este incompatibil cu "vaccinul". Provocare: cei care merg la înțepare pe post de cobai să își facă întâi semnul Crucii, mare și fără grabă. E foarte posibil să își schimbă gândul, care nici macar al lor nu e, ci vine indus pe căile propagandei.
  • Cristache 14.10.2021 11:55
    Unde nu-i cap vai de performanta! QED.
  • Toth Florin 14.10.2021 11:59
    Eu v-am mai zis aici ca halep este o sub mediocra si o proasta, campioana intr-un tenis sub mediocru. deci la banii ei nu-si permite sa dea 50 000 de euro pe un monoclonat, nu zic 2000 euro pentru saraci, ce-i ma 50 000 de euro la ea !!!? foarte inteligenta nu este, am mai zis-o, sub mediocra ca sportiva - campioana intr-un tenis mediocru, sub mediocra ca om.
  • ioansperling 14.10.2021 12:48
    https://vrabiute.blog/2021/10/14/halep-dubla-greseala/
  • Ava80 14.10.2021 13:00
    Tot Tenisul mondial este sponsorizat de băncile masonice și de masoni!
  • Benediction 14.10.2021 13:00
    Face și ea un ban din propagandă... eu zic că e destul de proastă încât să se înțepe, doar nu vă așteptați de la Halep la gândire critică :-)))) Mutu sigur nu s-a înțepat, ăla-i mai pervers dar de la proasta asta mă aștept...
  • Enya 14.10.2021 13:26
    Nu ma leg de performantele sportive, asa cum au fost ele in conjuncturile date, dar ca om, intr-adevar, e mica, mica, mica. Umilirea constanta a antrenorilor si concedierea lor prin sms-uri mi-a aratat adevarata ei fata, lipsita de umanitate, bunatate, ce dezonoreaza alte fiinte care toate, separat, cu cate o bucatica de la fiecare, au facut-o mare. Un om sec acolo unde salasluieste inima poate sa faca si mama performantelor, cand se incheie calatoria pe acest pamant, duci cu tine nu niste diplome sau recorduri de orice fel, ci ce ai acumulat ca fiinta umana in suflet, spirit si constiinta. Astea te insotesc mai departe, nu desertaciunile materiale. Pe fata asta n-o vad niciodata dand ceva unui sarman din inima ei, sau sa faca un gest de bunatate si generozitate, banul este conducatorul vietii ei. Totul e pe bani, totul e legat de bani. Aici e nivelul ei. Propaganda pe care o face unei injectii experimentale cu oxid de grafen si alte nenorociri, pentru care nici eroii, borfasii de la putere, producatorii acestor zemuri chimice si Ministerul Sanatatii nu-si asuma nici o responsabilitate, dimpotriva, fortandu-l tot pe pacient sa semneze ca-si asuma eventuala moarte sau boala pe viata, iese din sfera sportului pe care il face si se incadreaza cel putin la imoralitate. Ramai sportiv si atat, n-ai voie sa te bagi sa influentezi niste oameni indecisi, care apoi vor suporta moartea sau alte consecinte singuri, fara nici un ajutor de nici un fel, nici macar unul sufletesc, din partea nimanui! E valabil pentru orice persoana publica ce accepta acest rol marsav.
  • Tic 14.10.2021 14:49
    Novak Djokovich, ca și austriacul Dominic Thiem, nu se vaccinează și nici nu fac reclama mizeriei.
  • Sweeping 14.10.2021 15:34
    Simona Halep, prostituata guvernului pentru campania "impreuna invingem pandemia".
    Plandemia nu se invinge cu vaccinare, ci cu rezistenta la intepare si la codificarea digitala QR a oamenilor.
  • Tic 14.10.2021 23:30
    Asta vara la una din demonstrațiile anti Covid din Viena, organizatorii au scris pe un banner mare "Corona, test de inteligenta?". Se pare ca cei care revendica pt sine inteligenta, educația, bunul simt, simțul civic, în fine toate calitățile umane și sociale actuale, sint cei care ilustrează f bine spusele Margaretei Thatcher : cind pretinzi a fi o doamna, pare a fi ca nu ești! Deci poate fi un test al inteligentei, al caracterului, al conformismul, al pragmatismul, al lichelismului, al oportunismul, al fricii, al curajului, al demnității, al gândirii cu propriul cap, al speranței, al credinței în Dumnezeu, al sufletului, al dragostei,al tuturor celor omenești. Rămâne la latitudinea fiecăruia ce alege. Doar ca prin aceasta, își asuma fiecare și efectul alegerii asupra celorlalți. Cum bine știm ca țipă autoritățile! Asa și Halep, va trebui sa își asume și ceea ce face acum. Cândva poate, tot public. Tot mediatizat. În perioada decadentei Romei antice, toți libertii, mimii, gladiatorii, toate divortatele, toți dereglatii sexual, toți netalentatii, aveau un cuvânt de spus. Asa și acum. Și atunci a avut loc o mare resetare:creștinismul. Doamne ajută!
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO