
Foto: Western Standard

O notă a Ministerului Sănătății din Canada avertizează că Programul canadian de sprijin pentru vătămări cauzate de vaccinuri își va depăși bugetul de 75 de milioane de dolari din cauza cererii mari, 16 milioane de dolari fiind deja plătite, informează LifeSiteNews.
Conform informațiilor publicate la 28 aprilie de Blacklock's Reporter, Ministerul Sănătății își va depăși plățile prevăzute pentru rănile provocate de vaccinul COVID, în ciuda faptului că a cheltuit deja 16 milioane de dolari pentru despăgubirea celor care au suferit efecte adverse ale vaccinurilor anticovid.
„O finanțare totală de 75 de milioane de dolari a fost alocată pentru primii cinci ani ai programului și 9 milioane de dolari pe o bază continuă”, se arată în nota din decembrie. „Cu toate acestea, costul total al programului depinde de volumul cererilor și al despăgubirilor acordate de-a lungul timpului și de faptul că cererea rămâne la niveluri foarte ridicate”.
„Scopul acestei finanțări este de a se asigura că persoanele din Canada care suferă un prejudiciu grav și permanent ca urmare a primirii unui vaccin autorizat de Health Canada administrat în Canada la 8 decembrie 2020 sau după această dată au acces la un mecanism de sprijin financiar echitabil și în timp util”, a continuat acesta.
Programul canadian de sprijin pentru vătămări cauzate de vaccinuri (VISP) a fost lansat în decembrie 2020, după ce guvernul canadian a oferit producătorilor de vaccinuri un scut de răspundere în ceea ce privește vătămările suferite în urma vaccinului anticovid.
Deși Parlamentul a prevăzut inițial un buget de 75 de milioane de dolari, mii de canadieni au depus cereri de despăgubire după ce au primit așa-numitele vaccinuri „sigure și eficiente” anti-COVID. Din cele 3 060 de cereri de despăgubire primite până în prezent, doar 219 au fost aprobate până în prezent, cu plăți în valoare totală de peste 16 milioane de dolari.
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
Ceva cu WEF, ONU chestii d'astea ...
WEF a publicat o postare numită “4 pași către crearea unei agenții internaționale pentru combaterea criminalității informatice”, în care autorii pledează pentru crearea unei “Autorități Internaționale de Coordonare împotriva Criminalității Cibernetice (ICCA – International Cybercrime Coordination Authority)”, care să acționeze ca un organism de schimb de informații între națiunile care gândesc la fel și care să aibă, de asemenea, puterea de a “standardiza legile privind extrădarea în cazul criminalității cibernetice” și de a “impune sancțiuni colective națiunilor” care refuză să coopereze.
WEF promovează crearea unei Autorități Internaționale de Coordonare împotriva Criminalității Cibernetice, dar cât va dura până când informațiile eronate și dezinformarea online vor fi considerate infracțiuni informatice?
Nu ești de acord cu narațiunile despre schimbările climatice? Ești un ucigaș pentru că omori planeta. Comiți ecocid.
Nu ești de acord cu migrația ilegală? Ești bigot și ceea ce spui reprezintă un discurs al urii.
Nu îți place ce fac reprezentanții tăi și vrei să vorbești? Subminezi autoritatea guvernelor democratice.
Nu vrei să participi la Agenda 2030 a ONU sau la marea resetare a WEF? Erodezi încrederea în instituții.
În condițiile în care așa-numitul discurs al urii e constant amestecat cu informațiile eronate și dezinformarea privind “siguranța digitală”, cât va mai dura până când cele două vor fi imposibil de distins?
https://mihailandrei.wordpress.com/2025/04/30/forumul-economic-mondial-solicita-crearea-autoritatii-internationale-de-coordonare-impotriva-criminalitatii-cibernetice-care-sa-impuna-sanctiuni-colective-tarilor-care-nu-coopereaza/
Și la noi se discută de vaccinarea obligatorie?
Să plătească Trudeau ,că doar a luat banii camionagiilor,băncile,Bourla&co.