Gripa aviară revine. Apare și septicemia hemoragică virală la pești

De Marius Mioc  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gripa aviară, gripa și pesta porcină, boala vacii nebune, mai recent variola maimuței sînt alte boli cu care mafia medicală a creat isterie pentru a jumuli bugetele statelor de-a lungul anilor.
 
Am scris despre aceste subiecte:

– Gripa aviară și problemele prefectului Ovidiu Drăgănescu
– Adrian Streinu-Cercel, neobositul luptător cu apocalipsa
– Escrocheria gripei porcine 2009-2010 (video)
– Ultima modă în materie de pornografie a fricii: variola maimuței
– Serviciul național de sănătate britanic NHS a schimbat pe saitul său pagina despre variola maimuței pentru a face boala să pară mai înfricoșătoare
– Variola maimuței. Nevoie identificată de experți: „Lărgirea definiției bolii”

În presa internațională se reiau pregătirile pentru escrocheria gripei aviare. Escrocheria respectivă a avut izbîndă în anii trecuți, milioane de păsări au fost omorîte în multe țări sub pretextul de a salva oamenii de la o mare primejdie. Și în România au apărut articole care ne spun că gripa aviară începe să-i îngrijoreze pe experții în sănătate. 2023 ar putea aduce noi probleme (linc).

Cazurile de gripă aviară s-au înmulțit în mod alarmant în numeroase state din întreaga lume, iar acest lucru îi îngrijorează pe experții în sănătate. Asta mai ales în condițiile în care virusul H5N1, cel care stă la baza gripei aviare, ar fi suferit o modificare astfel încât să afecteze și mamiferele.

S-a ajuns la această concluzie, după ce virusul H5N1 a lovit în plin o fermă de nurci din Spania. Peste 50.000 de nurci au fost ucise, iar trupurile neînsuflețite au fost distruse. (…)

Pe de altă parte, autoritățile din Statele Unite ale Americii au anunțat că se confruntă, deja de aproape un an, cu cel mai distrugător val de gripă aviară din istorie. Aproape 53 de milioane de păsări au fost răpuse, în ultimul an, de gripa aviară sau a fost nevoie să fie sacrificate și incinerate, după ce primele cazuri au fost înregistrate la o fermă din California

„Gripa aviară lovește puternic România. Peste 200.000 de curcani, omorîți în cîteva zile pe platforma zootehnică Codlea – Brașov”, anunță Antena 3 în 31 ianuarie 2023 (linc).

Ca și în cazul covidului, problema e globală. S-a dat Ordin de Zi pe Unitate în presa internațională să se născocească o nouă problemă – gripa aviară, și în mai multe țări apare simultan această problemă.
Omorîrea unui mare număr de păsări sub pretextul gripei aviare va duce la scumpirea ouălor și a produselor din carne de pasăre. Problema nu este însă nici un fel de virus. Problema o constituie anume experții care, pentru a-și justifica lefurile (plătite din banii contribuabililor) descoperă diferite probleme de care ei și numai ei trebuie să salveze omenirea. Nici virusul, nici războiul din Ucraina nu sînt de vină dacă vedem scumpirea ouălor și a cărnii. Doar măsurile guvernelor au provocat aceasta. Nu mor atîtea animale de boală cîte mor fiindcă autoritățile cer omorîrea lor pentru a ne feri de boală.

Dacă vrem să scăpăm de gripă aviară și de alte boli asemănătoare, trebuie în primul rînd să scăpăm de acești experți. Trecerea lor în șomaj, desființarea Direcțiilor Sanitar-Veterinare și a Direcțiilor de Sănătate Publică, eliminarea din legislație a noțiunii de sănătate publică și acceptarea ideii că fiecare om e răspunzător pentru propria sănătate, și pentru ce alege să mănînce și nu are nevoie de Stat care să-i ocrotească sănătatea, ar fi pașii de urmat. Altminteri, numărul bolilor de care experții vor dori să ne ferească, prin omorîrea în masă a animalelor, e nesfîrșit. Recent s-a anunțat și o boală la pești – septicemia hemoragică virală. „Deși boala nu se transmite la om, autoritățile au luat decizia ca peste 18 tone de păstrăv să fie distruse”, ne anunță Daciana Mitrache în „Adevărul” (linc). Cu alte prilejuri au fost omorîți în masă porci pentru a lupta cu pesta porcină, ori vite, pentru a lupta cu boala vacii nebune. Ne consolăm cu faptul că lăcustele, gîndacii și greierii, recent aprobați pentru consum alimentar în Uniunea Europeană, sînt sănătoși. Bănuiesc că și carnea artificială, al cărei consum era propăvăduit de Bill Gates (linc), este fără viruși. Pe lîngă faptul că vom evita cu ajutorul ei dezastrul climatic, cum explica tot Bill Gates, cel care în mod altruist, cum îi stă bine unui filantrop, a investit în noua tehnologie (linc).

Asemenea boli la animale sînt prilej pentru eliminarea de pe piață a unor concurenți nedoriți. Conspiraționiștii răi spun că e unul din scopurile urmărite.

Redau cîteva fraze dintr-un articol a lui Kit Knightly, pe care-l puteți citi în engleză pe off-guardian (linc).

S-a anunțat în 2 februarie (linc): „Gripa aviară a ajuns la mamifere. Cît de îngrijorați trebuie să fie oamenii?”.

Da, experții au revenit și au niște „atenționări”. Dar nu vă îngrijorați, nu este alarmant… încă. Deși cineva de la New York Times n-a primit notița cu „nu fii alarmist”, fiindcă scrie (linc): „O pandemie încă mai gravă ne-ar putea lovi în curînd”.

Povestea este că oamenii de știință au găsit în ultimul an infecție cu gripă aviară la vidre, urși, delfini și vulpi. Și asta înseamnă că ar putea infecta și oamenii.

Acum, serios, singurul motiv pentru care au găsit acest virus este pentru că l-au căutat. După ultima „sperietură” de anul trecut au crescut căutările… folosind testele PCR.

Testele PCR nu diagnostichează o boală, nu sînt de încredere și pot găsi practic orice. Cunoașteți argumentele (linc – articol din 27 mai 2021 de pe off-guardian).

E nevoie doar ca vreo rezervație naturală să trimită o vidră (moartă?) la un laborator guvernamental, care să facă un test de rutină pentru gripă aviară și să găsească virusul. Deoarece bineînțeles că îl va găsi.

Iată așa gripa aviară trece de la păsări la vidre, vulpi și delfini. Precum covidul a trecut de la lilieci la capre și ulei de motor (linc).

Dar care-i următorul pas? Testarea oamenilor, desigur, fiindcă știm acum că mamiferele se pot infecta. De îndată, „experții” spun în „The Guardian”: „Oamenii de știință atrag atenția că virușii gripei aviare pot avea mutații și cîștiga capacitatea de a se răspîndi printre oameni. Monitorizarea infecțiilor umane este foarte importantă”.

Și, la fel ca la covid, dacă încep să testeze toată lumea pentru gripă aviară, o vor găsi. Știm toți unde duce asta: la vaccinuri (linc). Dar se pare că vaccinurile deja aprobate nu sînt bune – vedeți New York Times (…) „Îngrijorător, toate vaccinurile aprobate cu o excepție sînt produse prin incubarea dozei în ouă”.

Vestea bună e că există o soluție pe cale de realizare. O soluție pe bază de ARN mesager: „Platforma de producție pe bază de ARN mesager folosită la două din vaccinurile covid [Pfizer și Moderna – nota mea] nu depinde de ouă (…). Deocamdată nu există vaccinuri ARN mesager pentru gripă, dar eforturile de a avea unul trebuie grăbite”.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Suflete al meu, glas 6, facerea Preasfințitului Arhiereu Kesarie Sinadon. Psalt: Liviu Cruceru

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Carbid 07.02.2023 13:58
    ....este despre efectul razelor de soare asupra cozilor de pește!

    Daca omenirea permite așa ceva...atunci merită să piară!
  • Carbid 07.02.2023 14:01
    Nu-i ierta Doamne, că știu ce fac!!!
  • Arcas 07.02.2023 22:02
    Războiul împotriva oamenilor se întețește! Sunt atacate sursele de hrană!
Ultima oră

10:49

Moartea subită lovește și la case mari: Iubitul Arynei Sabalenka, locul 2 WTA, a încetat din viață la numai 42 de ani

10:01

Ion Cristoiu: Vladimir Putin a primit mandat de la ruși să meargă până la capăt în războiul cu Occidentul

09:35

De-a râsul-plânsul! Primul tren din lotul de 2,5 miliarde de lei de la Alstom s-a stricat de cum a ajuns în România

09:06

Sătul de Abrams și Leopard, un politician ucrainean a trecut pe Rolls. Deputatul Ghenadi Vațak, printre primii europeni care au cumpărat noul Rolls-Royce Spectre de 600.000 de euro - VIDEO

08:34

Doliu în lumea artistică. Coregrafa Adina Cezar, considerată unul dintre pionierii dansului contemporan, a murit la vârsta de 82 de ani

23:30

Părintele Justin: ”Postul este cel mai bun străjer al sufletului”

23:00

IPS BARTOLOMEU ANANIA. 31 ianuarie - 13 ani de la plecarea la Domnul. 18 martie 2024 - 103 de ani de la naștere. Legăturile IPS Bartolomeu Anania cu Mănăstirea Văratic - de Stavrofora Iosefina Giosanu, stareța mănăstirii

22:30

Un preot român demontează propaganda rusofilă din Republica Moldova. Pr. Eftimie Mitra: ”Nu putem schimba aceste valori ale noastre, ele rămân în popor, pentru că fac parte din sufletul nostru” - VIDEO

22:21

Orașul Arad va fi supravegheat de 1.500 de camere video dotate cu inteligență artificială, proiect de 11 milioane de euro – Va fi posibilă recunoașterea automată a obiectelor și persoanelor

22:10

Traian Vuia, primul om din lume care a zburat cu un aparat mai greu decât aerul auto-propulsat. 18 martie 1906: primul succes aviatic al lui Vuia. Români care au marcat istoria

22:00

18 martie: Nașterea la Ceruri a Sfântului Nicolae Velimirovici, episcopul cu studii la Oxford. Predica Sfântului despre etică si tehnologie

21:41

După victoria la alegerile prezidențiale cu un procent mai mare și decât al lui Iliescu în 1990, Putin a declarat că Navalnîi urma să fie eliberat chiar înainte de moartea sa. ”Asta e viața!”

21:15

Mirela Roznoveanu: Ana Blandiana și Dizidența Imaginară

20:45

Prima zi din Postul Mare. PS Sebastian: CUM TREBUIE SĂ POSTIM? Post binecuvântat!

20:26

Pr. Ioan Istrati: BUCHET DE LACRIMI. Canonul cel Mare, de Sfântul Andrei Criteanul