Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Facultatea de Teologie a Universității din Helsinki i-a oferit Gretei Tunberg titlul de doctor honoris causa în trotinetologie, pardon teologie, ca răspuns la zvârcolelile progresiștilor români împotriva introducerii religiei ca meterie la BAC și față de opoziția unită a cultelor religioase care s-au prins că ministrul Educației vrea să înlocuiască de fapt moralitatea creștină cu „morala” woke a Ligiei Deca, care îi determină pe tot mai mulți părinți în occident să își retragă copiii din școli ca să nu fie sexualizați prematur de niște profesori bolnavi, semnalează Liga Studenților.

Acum cu titlul de doctor honoris causa în teologie în buzunar, Greta se uită la confrații progresiști și îi întreabă: Nu vă e rușine? 

Trecând peste glumă, vă dați seama ce glumă sinistră au ajuns unele universități occidentale sub imperiul cancel culture și al curentului neo-marxist?
 
Fără o opoziție unită în fața acestui curent, în 5, cel mult 10 ani, vom vedea astfel de decizii și în România.

PS. În sistemul finlandez, pe care îl tot adoră ăștia, se poate da bacalaureatul și la religie.

*Nota Redacției: La fel cum Greta se pricepe la teologie, scriitorul Mircea Cărtărescu este expert la medicină. Pe 20 martie, scriitorul anunța că a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Alex 22.03.2023 17:13
  "PS. În sistemul finlandez, pe care îl tot adoră ăștia, se poate da bacalaureatul și la religie."
  O sa faca spume astia cu aspiratii la tarile nordice :)))
 • Alex 22.03.2023 17:23
  "PS. În sistemul finlandez, pe care îl tot adoră ăștia, se poate da bacalaureatul și la religie."
  O sa faca spume astia cu aspiratii la tarile nordice :)))
 • Radu Comsuta 22.03.2023 18:41
  Greta teoloagă.. 'oloagă,...'oloagă....
 • Angela Drobota 22.03.2023 22:32
  La cat de compromisă este acum instituția medicală, ce mai contează încă o umilire ! Hahaha
 • Rusi 23.03.2023 19:29
  Cum se poate ca acestor subspecii sa li se decerneze titlul de doctor?
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO