Gheorghe Piperea: Vă mai amintiți de Je suis Charlie? Nu mai fiți Charlie

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Revista „umoristică” franceză care a fost sub atac terorist pentru că a ironizat personajul central al narațiunii religioase islamice a publicat o caricatură în care ia în derâdere cutremurele din Turcia și Siria, spunând că nu mai trebuie să trimită tancuri ... 

Să faci mișto de nenorocirea oamenilor nu este o idee de om înțelept niciodată, dar așa ceva, în plin dezastru umanitar, este complet idiot și lipsit de suflet. 

Pe de altă parte, imaginați-vă o glumiță de acest gen la adresa a ceea ce se întâmplă în Ucraina. Charlie Hebdo ar fi fost rasă deja, iar patronii săi băgați la zdup. 

Cam așa arată dublul standard al „occidentului colectiv”. 

Românașilor noștri, care se cred parte a acestui așa-zis occident: nu sunteți. Nu uitați că același Charlie Hebdo ne-a făcut mereu în fel și chip, inclusiv cerșetori, hoți și corupți din născare.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Mars.60 Stefan 7649 09.02.2023 09:38
  Asta inseamna sa te faci "frate"(partener "strategic") cu draqu.... ajungi de ras si batjocura!
 • Dorel Timpa 09.02.2023 10:47
  Charlie hebdo și-a meritat-o atunci,

  cred că și acum o sa o ia pe coaja, vreun atentat ceva
 • Catalin1972 09.02.2023 16:48
  Nu,nu meritau sa moara ! Meritau in schimb sa li se închidă revista și sa facă pușcărie pentru mizeriile publicate !
  Ipocrizia jegoasa a autorităților a fost relevanta chiar atunci ,imediat după atentat : pe fondul declarațiilor autorităților franceze privind deplina libertate de exprimare ,un profesor din Paris a publicat o caricatura la adresa Holocaustului ...evident ,a fost arestat ! ...libertatea de exprimare se referea desigur ,doar la subiectele agreate de autorități
 • Simplu-Mihai 09.02.2023 14:36
  Cretinu-i tot cretin indiferent că-i în sud sau nord sau în Franța...
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO