Gheorghe Piperea: Și nu veți mai putea cumpăra, nici vinde, fără să purtați acest semn, care este semnul fiarei ...

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nici nu pot să mai protestez contra cifrelor false pe care le aruncă pe „piață” autoritățile, bătându-și cuie în talpă, oră de oră, fix din perspectiva brumei de credibilitate pe care o mai aveau - tocmai ce s-a anunțat că, din 6 mii de infectări raportate azi, 2300 sunt din București, cifra fiind ținută sub obroc sâmbătă și duminică, pentru a se putea derula în liniște, conform dispensei arahatiene, minunatul congres unde Cîțu a fost înscăunat președinte al așa-zisului partid „național” și, pe de-asupra, „liberal”. Cîțu, sub-numit și (not so) superman. 

Mă oprește obida față de alte două știri. 

În Ziarul financiar de azi scrie că, în pandemie, un milion de pacienți ”nu au mai ajuns la spitale pentru tratament în 2020”. Prietenul și partenerul de afaceri al lui Arafat, dl. Enayati (patron de rețea de spitale și clinici private, cu companie medicală listată la bursă) spune că va fi „o pandemie a bolilor cronice care se vor acutiza”. Cinică și fățarnică afirmație, venind din partea unui exponent al sistemului, un model kafkian de organizare care a ținut 80% dintre pacienți la porțile spitalelor, pe motiv de concentrare pe așa-zisa luptă cu „acest virus nenorocit”. E ușor să faci asemenea afirmații de pe un munte de profituri de „război”, obținute surfând pe valurile artificiale ale "acestei boli nenorocite” și omițând dramele și tragediile celor care au suferit doar pentru că niște zeloși executanți ai ordinelor și protocoalelor medicale arahatiene le-au refuzat accesul la diagnostic și tratament, fie pe motiv că nu au test (foarte fiabil, de altfel ...), fie pentru că nu pașaport sanitar. 

Afirmația asta este din seria celei făcute acum o săptămână de șefa interimară a CNAS, care a spus că, în ultimul an, 85% dintre bolnavii de cancer au murit (nu a spus și din ce cauză, evident). Dar problema fundamentală ridicată de această afirmație cinică este aceea de a ști cum de s-au decontat spitalelor și clinicilor (publice și private) toți banii alocați de la CNAS, din CASS-ul plătit de noi, indiferent dacă am beneficiat sau nu de medicamente gratuite/compensate, proceduri și tratamente? Că nu am auzit să fi fost vreun excedent al acestui buget, pe motiv că un milion de oameni nu au mai avut acces în spital (deci, logic, nu ar mai fi avut cum să cauzeze costuri sistemului). Pe de altă parte, chestiunea ridicată de dl. Enayati nu are nimic altruist în ea. De fapt, omul se plânge că pandemia a creat un gol în clientela spitalelor private, gol cifrat la un milion de clienți-consumatori, din trei! 
Iar asta face trecerea la cea de-a doua știre care m-a umplut de mânie. 

Nu a fost suficientă proba faptului că trecerea la pașaportul sanitar, impus drept condiție de acces în mall-uri și horeca, este falimentară (inclusiv pentru cei care au îmbrățișat ideea segregaționist-totalitară). 

S-a trecut acum la impunerea codului QR și la țară și în orașele mici, zone ale țării unde trăiesc 70% (sau chiar mai mulți) dintre cetățenii români. 

Ca să se poată impune acest minunat semn al fiarei*, este necesară dotarea alimentarelor sătești cu coduri QR și, de asemenea, este urgentă pregătirea profesională a lucrătorilor pentru a le utiliza. Asta înseamnă o închidere de facto a acestor magazine, pe cel puțin 2-3 săptămâni sau chiar luni. Asta înseamnă condamnarea la foamete a acelor oameni și, în plus, întoarcerea în evul mediu, în era trocului (ceea ce nu ar fi neapărat rău din perspectiva sănătății fizice și psihice a omului normal). 

Culmea inteligenței „marilor” specialiști este că s-au gândit ei (până a ieșit fum) că în acest fel oamenii vor decide să se injecteze cu serul miraculos (care nu e mai eficient decât o țuică de prună) și că, odată atins acest țel, gata - hocus - pocus, pandemia trece ca prin minune, ca în filmele DC Comics/Marvel, pe care le iubește atât de mult premierul încât se crede (not so) superman. 

Doar că trocul nu mai înseamnă taxe și impozite, deci bugetul va fi cucu. 

Iar lumea se va închide în klanuri, comunități și grupuri care vor refuza contactul cu "civilizația” - ceea ce, până la urmă, nici nu ar fi rău, căci în acest fel nou-normalismul va deceda în mod natural, strivit sub propria prostie. 

Și parcă ni se spunea mereu că trebuie să avem încredere în experți. 

Care experți băi nene? Ciudații ăștia care confundă o țară cu Metropolis sau Gotham?  

*și nu veți mai putea cumpăra, nici vinde, fără să purtați acest semn, care este semnul fiarei ...

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Doamna Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca:

Întreaga emisiune cu cercetătorii CNSAS Florin Duțu, Florian Bichir și Victor Roncea:

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

PFIZER: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Dumitru Lazar 28.09.2021 14:38
  Inca odata s-a demonstrat " adevarul " spus de indivizi care profeseaza cele mai " nobile "' meserii din lume : politruci , bancheri , avocati , analisti , propagandisti , experti , care acopera spectrul politruc de la stiga ladreapta sus-jos , inainte-inapoi ...
 • Orizont 28.09.2021 15:02
  Cele trei grupuri de patrate sunt echivalente cu cele trei grupuri de linii mai lungi din standardul vechi si inseamna 6 6 6 .
 • o.c. 28.09.2021 16:35
  Pfizer testează un medicament care este suspect de similar cu ivermectina: https://www.zerohedge.com/covid-19/pfizer-launches-final-study-covid-drug-thats-suspiciously-similar-ivermectin

  Concluzia pe care trebuie să o tragă românii, dacă n-au făcut-o deja, este că guvernanții și armata și orice instituție care gestionează epidemia de covid preferă să lase să moară mii/zeci de mii de români (fără să-i luăm în considerare pe bolnavii cronici care nu mai au acces la consultații medicale) decât să recomande folosirea ivermectinei și în felul acesta să afecteze interesele financiare are corporațiilor din domeniul farmaceutic.

  D-abia aștept să-i văd pe ”medicii” ticăloși care ne spuneau că ivermectina este un medicament pt animale, otrăvitor pt oameni și care nu funcționează.
 • Nils 29.09.2021 03:51
  Cind eram copil spuneau batrani ca vor veni vremuri cand doar cei insemnati vor putea vinde sau cumpara.Cand doar cei insemnati vor putea merge la munca si vor putea circula.De unde stiau batranii ce se va intampla?Acele vremuri au venit.Destepti batranii nostri dar noi nu-i ascultam.
 • catalinpatrascu 29.09.2021 23:18
  Excelent articolul, datator de speranta in niste vremuri deprimante.
  Totusi, ca unul ce lucrez intr-un spital privat, parte a unei retele listate la bursa cu o cota mult mai serioasa decat a dl Enayati, cu un patron provenit din aceeasi zona geografica, va spun ca in aceasta perioada fluxul de pacienti si gravitatea cazurilor a crescut considerabil in sectorul privat, pentru ca aici oamenii au fost primiti pentru tratament. Acum nu stiu daca este o intamplare sau face parte din planul de distrugere a sistemului public de sanatate.
  Doamne ajuta!
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 6. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Tandemul Poturaev - Bănescu și Hristosul de Plastic

 10. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

Ultima oră

21:56

Tatăl Laurei Roșca după autopsie: ”Nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”. Doi DJ români morți în condiții neelucidate: DJ Lalla pe plajă, DJ Claudiu Găzdaru, alias Dubphone, găsit mort în casă după 7-8 zile de la deces

21:10

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ pe adresa Patriarhiei Române - Pfizer: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

20:30

Antonio Guterres, despre pregătirea pentru “următoarea pandemie” - ONU îndeamnă guvernele și platformele să-i urmeze instrucțiunile pentru cenzurarea “dezinformării” și “discursurilor instigatoare la ură”

20:00

Profesoara Emilia Corbei din Gorj și Oana Mocanu din Roman au murit subit la 48 și 44 de ani. Ambele lasă în urmă câte un soț și un copil mic

19:15

Ce mai aduce preotul-influencer Vasile Ioana

18:35

† Daniel Arhiereul: Până la canonizare, răstignirea Părintelui Arsenie Boca continuă!

17:37

Mărturia sfintei închisorilor comuniste, Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca - VIDEO

16:30

Mihai Tîrnoveanu: Perversitatea regizorilor alogeni și a figuranților lor. Atacul la Sfântul Ardealului, Arsenie Boca

15:45

USR-ista Clotilde Armand a fost prinsă de Poliția Rutieră

15:00

DON'T LOOK UP! Să nu cumva să îndrăzniți! Nu ridicați privirea din pământ! Priviți numai in jos!

14:07

În buricul UE se formează un Nucleu Anti-Război

13:00

1 octombrie: Rugăciune pentru Acoperământul Maicii Domnului

01:00

1 Octombrie 911: Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului - minunea de la ora 4 din Vlaherne. Maica Domnului mereu cu noi

00:10

1 octombrie: Sfinții Cuvioși Iosif și Chiriac de la Bisericani. „Rămâneți pe loc, că și aceasta este Grădina Mea” - Minunea de la Bisericani: Grădina Maicii Domnului. Ce a făcut Sfântul Ștefan cel Mare

22:00

Av. Marina-Ioana Alexandru: Filmul "Arsenie. Viața de apoi" este o imensă blasfemie la adresa ortodoxiei, la adresa creștinilor ortodocși români, la adresa Bisericii Ortodoxe Române