Gheorghe Piperea: Și nu veți mai putea cumpăra, nici vinde, fără să purtați acest semn, care este semnul fiarei ...

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nici nu pot să mai protestez contra cifrelor false pe care le aruncă pe „piață” autoritățile, bătându-și cuie în talpă, oră de oră, fix din perspectiva brumei de credibilitate pe care o mai aveau - tocmai ce s-a anunțat că, din 6 mii de infectări raportate azi, 2300 sunt din București, cifra fiind ținută sub obroc sâmbătă și duminică, pentru a se putea derula în liniște, conform dispensei arahatiene, minunatul congres unde Cîțu a fost înscăunat președinte al așa-zisului partid „național” și, pe de-asupra, „liberal”. Cîțu, sub-numit și (not so) superman. 

Mă oprește obida față de alte două știri. 

În Ziarul financiar de azi scrie că, în pandemie, un milion de pacienți ”nu au mai ajuns la spitale pentru tratament în 2020”. Prietenul și partenerul de afaceri al lui Arafat, dl. Enayati (patron de rețea de spitale și clinici private, cu companie medicală listată la bursă) spune că va fi „o pandemie a bolilor cronice care se vor acutiza”. Cinică și fățarnică afirmație, venind din partea unui exponent al sistemului, un model kafkian de organizare care a ținut 80% dintre pacienți la porțile spitalelor, pe motiv de concentrare pe așa-zisa luptă cu „acest virus nenorocit”. E ușor să faci asemenea afirmații de pe un munte de profituri de „război”, obținute surfând pe valurile artificiale ale "acestei boli nenorocite” și omițând dramele și tragediile celor care au suferit doar pentru că niște zeloși executanți ai ordinelor și protocoalelor medicale arahatiene le-au refuzat accesul la diagnostic și tratament, fie pe motiv că nu au test (foarte fiabil, de altfel ...), fie pentru că nu pașaport sanitar. 

Afirmația asta este din seria celei făcute acum o săptămână de șefa interimară a CNAS, care a spus că, în ultimul an, 85% dintre bolnavii de cancer au murit (nu a spus și din ce cauză, evident). Dar problema fundamentală ridicată de această afirmație cinică este aceea de a ști cum de s-au decontat spitalelor și clinicilor (publice și private) toți banii alocați de la CNAS, din CASS-ul plătit de noi, indiferent dacă am beneficiat sau nu de medicamente gratuite/compensate, proceduri și tratamente? Că nu am auzit să fi fost vreun excedent al acestui buget, pe motiv că un milion de oameni nu au mai avut acces în spital (deci, logic, nu ar mai fi avut cum să cauzeze costuri sistemului). Pe de altă parte, chestiunea ridicată de dl. Enayati nu are nimic altruist în ea. De fapt, omul se plânge că pandemia a creat un gol în clientela spitalelor private, gol cifrat la un milion de clienți-consumatori, din trei! 
Iar asta face trecerea la cea de-a doua știre care m-a umplut de mânie. 

Nu a fost suficientă proba faptului că trecerea la pașaportul sanitar, impus drept condiție de acces în mall-uri și horeca, este falimentară (inclusiv pentru cei care au îmbrățișat ideea segregaționist-totalitară). 

S-a trecut acum la impunerea codului QR și la țară și în orașele mici, zone ale țării unde trăiesc 70% (sau chiar mai mulți) dintre cetățenii români. 

Ca să se poată impune acest minunat semn al fiarei*, este necesară dotarea alimentarelor sătești cu coduri QR și, de asemenea, este urgentă pregătirea profesională a lucrătorilor pentru a le utiliza. Asta înseamnă o închidere de facto a acestor magazine, pe cel puțin 2-3 săptămâni sau chiar luni. Asta înseamnă condamnarea la foamete a acelor oameni și, în plus, întoarcerea în evul mediu, în era trocului (ceea ce nu ar fi neapărat rău din perspectiva sănătății fizice și psihice a omului normal). 

Culmea inteligenței „marilor” specialiști este că s-au gândit ei (până a ieșit fum) că în acest fel oamenii vor decide să se injecteze cu serul miraculos (care nu e mai eficient decât o țuică de prună) și că, odată atins acest țel, gata - hocus - pocus, pandemia trece ca prin minune, ca în filmele DC Comics/Marvel, pe care le iubește atât de mult premierul încât se crede (not so) superman. 

Doar că trocul nu mai înseamnă taxe și impozite, deci bugetul va fi cucu. 

Iar lumea se va închide în klanuri, comunități și grupuri care vor refuza contactul cu "civilizația” - ceea ce, până la urmă, nici nu ar fi rău, căci în acest fel nou-normalismul va deceda în mod natural, strivit sub propria prostie. 

Și parcă ni se spunea mereu că trebuie să avem încredere în experți. 

Care experți băi nene? Ciudații ăștia care confundă o țară cu Metropolis sau Gotham?  

*și nu veți mai putea cumpăra, nici vinde, fără să purtați acest semn, care este semnul fiarei ...
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Dumitru Lazar 28.09.2021 14:38
  Inca odata s-a demonstrat " adevarul " spus de indivizi care profeseaza cele mai " nobile "' meserii din lume : politruci , bancheri , avocati , analisti , propagandisti , experti , care acopera spectrul politruc de la stiga ladreapta sus-jos , inainte-inapoi ...
 • Orizont 28.09.2021 15:02
  Cele trei grupuri de patrate sunt echivalente cu cele trei grupuri de linii mai lungi din standardul vechi si inseamna 6 6 6 .
 • o.c. 28.09.2021 16:35
  Pfizer testează un medicament care este suspect de similar cu ivermectina: https://www.zerohedge.com/covid-19/pfizer-launches-final-study-covid-drug-thats-suspiciously-similar-ivermectin

  Concluzia pe care trebuie să o tragă românii, dacă n-au făcut-o deja, este că guvernanții și armata și orice instituție care gestionează epidemia de covid preferă să lase să moară mii/zeci de mii de români (fără să-i luăm în considerare pe bolnavii cronici care nu mai au acces la consultații medicale) decât să recomande folosirea ivermectinei și în felul acesta să afecteze interesele financiare are corporațiilor din domeniul farmaceutic.

  D-abia aștept să-i văd pe ”medicii” ticăloși care ne spuneau că ivermectina este un medicament pt animale, otrăvitor pt oameni și care nu funcționează.
 • Nils 29.09.2021 03:51
  Cind eram copil spuneau batrani ca vor veni vremuri cand doar cei insemnati vor putea vinde sau cumpara.Cand doar cei insemnati vor putea merge la munca si vor putea circula.De unde stiau batranii ce se va intampla?Acele vremuri au venit.Destepti batranii nostri dar noi nu-i ascultam.
 • catalinpatrascu 29.09.2021 23:18
  Excelent articolul, datator de speranta in niste vremuri deprimante.
  Totusi, ca unul ce lucrez intr-un spital privat, parte a unei retele listate la bursa cu o cota mult mai serioasa decat a dl Enayati, cu un patron provenit din aceeasi zona geografica, va spun ca in aceasta perioada fluxul de pacienti si gravitatea cazurilor a crescut considerabil in sectorul privat, pentru ca aici oamenii au fost primiti pentru tratament. Acum nu stiu daca este o intamplare sau face parte din planul de distrugere a sistemului public de sanatate.
  Doamne ajuta!
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO