Gheorghe Piperea: Oneștii producători ai vaccinului care “a salvat vieți” în plandemie se ceartă ca chiorii între ei. Moderna a dat în judecată Pfizer/BionTech pentru că le-ar fi copiat și uzurpat patentul. DE CE E TĂCERE PE MORȚII VACCINULUI?

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oneștii producători ai vaccinului care "a salvat vieți” în plandemie se ceartă ca chiorii între ei cu privire la proprietatea industrială (patentul) asupra metodei "științifice” de preparare a serului de manipulare genetică utilizând ARN mesager. 
 
Moderna a dat în judecată Pfizer/BionTech pentru că le-ar fi copiat și uzurpat patentul.  Invers, Pfizer/BionTech a reclamat Moderna la Autoritatea Europeană pentru invenții și mărci pentru că i-ar fi copiat patentul. Același patent. 

Reuters zice că azi Autoritatea Europeană ar fi anulat patentul Moderna. 

BionTech se declară mulțumită și, în plus, acuză Moderna că a mai uzurpat (furat) și alte patente. Sunt sigur că și alegațiile Moderna contra concurenților sunt la fel de de elegante. Ceva de gen "eu l-am făcut hahaleră, el m-a făcut zdreanță, dar nu ne-am jignit”. 

Mai important e altceva. 

Dacă patentul a fost invalidat, cum a fost posibil ca vaccinul să fie autorizat și comercializat? Cum poate fi un vaccin sigur și eficient dacă patentul e furat? 

Cine va cere înapoi de la producătorul furăcios banii obținuți fără just temei? Adică, zeci sau chiar sute de miliarde de dolari? Unii astfel de bani fiind răpiți din taxele și impozitele populației?   

PS În plandemie a fost o dispută stupidă intre administrația americană și producătorii vaccinului, pe motiv că ăștia din urmă nu acceptau ca serul să fie produs sub licență gratuită în Africa și India, ca să ajungă la toți. Producătorii s-au opus. Au câștigat. Știți cu ce motivație? Au zis că numai proprietarii patentului pot produce la calitate înaltă vaccinul. Și gata, treaba s-a fâsâit. 

Care proprietari? 

Că fiecare zice că el e, nu celălalt… 

PPS Onestitatea și dreptatea nu prea îi dau afară din casă pe acești bărbate, Bancel și Bourla… Iată cu cine făcut Ursula afaceri (cam corupte…) și în cine am fost forțați să credem…

Într-un text recent furnizat de Comisia Europeană, ca răspuns la o interpelare a unui euro-parlamentar, se arată că 11.197 de oameni care s-au "imunizat” cu serul experimental au trecut la cele sfinte imediat. Practic, decesul a fost SPONTAN. 

Chiar dacă insistă că decesele au fost puține și excepționale, documentul face involuntar zob narativul oficial cu "sigur și eficient”, mai ales că susține că acele decese au apărut practic pe loc, în centrele de vakseenare. Cu toată această realitate atroce, oamenilor nu li s-a spus - și nu li de spune nici acum - că există asemenea riscuri. Mulți nu și-ar mai fi "imunizat” copiii dacă ar fi știut. 

În plus, acestea sunt decesele vizibile, de netăgăduit. Nimeni nu știe câte decese au avut loc mai târziu și nici câte alte efecte grave au apărut. 

De ce e tăcere? 

Pentru că e impusă, iar vorba e cenzurată. 

Oamenii au reticențe să declare, iar medicii au interdicție să vorbească despre aceste crunte realități. Încă au... 

Evident, "eroii din linia întâi” nu au nici interesul să vorbească și să înregistreze cazurile în registrele de farmacovigilență. 

Nici judecătorii - provakseenare nu au "inima” să condamne malparxisul evident, în ciuda evidenței. 

Aceste atitudini normale, juste și etice le-ar dezvălui vina și naivitatea cobailor de a se supune pseudo-științei vaccinului și ideologiei sovietofile care a caracterizat dictatura sanitară covidistă. 

Dar vremea vine…
Ar putea fi o imagine cu text
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Tic 23.11.2023 12:06
    Asa ca între " gentlemani" e toata afacerea!Daca mai punem si patentul testului PCR al lui Christian Cristea ,alt "domn" ,doctor în medicină( cu lucrarea de doctorat pierdută ,cică,la o inundație),plus pe ăia doi kurzi care au înființat Biontech,la care a investit in noiembrie 2019 întâmplător marele filantrop biluta nebunul si restul de hoitari ,se ajunge la concluzia noastră: crima cu premeditare in grup organizat!
  • Tic 23.11.2023 12:06
    Christian Drosten ,nu Cristea!
  • Rusi 24.11.2023 17:03
    Probabil producători ai vaccinului se cearta intre ei care dintre ei fabricau vaccinurile care te exterminau mai repede.
Ultima oră

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump

12:35

Conducerea Secret Service, chemată să dea explicații în Parlament după tentativa de asasinat asupra lui Trump

12:13

Un susținător al lui Trump spune că a avertizat Serviciile Secrete despre prezența unui bărbat înarmat cu câteva minute înainte de atac: ”De ce nu l-au scos de pe scenă?”

12:01

Biden condamnă tentativa de asasinat asupra lui Trump și îndeamnă la unitate

07:00

Mefistonescu