Gheorghe Piperea: Încă o narațiune a plandemiei se dovedește a fi falsă și se sparge în cioburi care crestează degetele smurdificatorului

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu e nimic științific și rațional în politica de sănătate publică aferentă plandemiei. Nu ține niciun decident cont de specialiști, nici măcar de cei din domeniul medical. Cu atât mai puțin nu se ține cont de alți specialiști care ar trebui să fie consultați în cadrul acestor politici - avocați, psihologi, sociologi, antropologi, teologi, economiști. 

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a propus punerea Bucureștiului și a zonei metropolitane în carantină totală, având în vedere că indicele de infectare a atins 16 la mie (1,6%). După standardele meșterite de Arahat și ajustate politic de Cîțu, soluția s-ar fi impus de mult, mai precis, din momentul în care s-ar depășit 7,5 la mie (0,75%).

Arahat a dat ordin comitetului tehnico-științific al Comisiei Naționale pentru Situații de Urgență (CNSU) să reevalueze această propunere. Zisul comitet, despre a cărei componență, competență și credibilitate nu are nimeni nici cea mai vagă idee, a ajuns la concluzia că evaluarea efectuată de INSP este incompletă/inexactă, motiv pentru care a propus ca „soluția” propusă de INSP să fie respinsă, iar evaluările să continue. 

Așadar, din condei și din poignet, evaluarea INSP, efectuată, cel mai probabil, de specialiși și medici indentificabili, cu patalamale verificabile (nu ca în cazul lui V.V.Voiculescu sau al lui Câțu sau al lui Arahat hymself) și andosată de dna Pistol, a devenit pistol cu apă. Mai mult chiar, credibilitatea INSP este, în acest moment zero. Așa a considerat Arahat că este corect politic și ideologic.

Nici măcar asta nu e atât de grav – în definitiv, câte alte instituții publice nu au fost complet decredibilizate de Arahat?

Extrem de grav este că INSP are rolul primordial, esential, în colectarea, prelucrarea și publicizarea informațiilor oficiale cu caracter sanitar necesare politicilor de sănătate publice. INSP este centrul nodal al sistemului de informații în care TREBUIE să ne încredem, dacă nu vrem să ne cenzureze feisbuc, tuiter, iutiube, tictoc și toată mass media capitivă oficialității, și dacă nu vrem să fim diabolizați de influencerii nazistofili sau de obsedații de ace și doze multiple de ser „eliberator”. 

Sesizați nemernicia? Un grup de experți propriu-ziși (pe care, culmea, îi și poți identifica cu nume, prenume și responsabilitate individuală pentru ceea ce spun și fac) este contrazis, la ordin politic, de un alt grup de „experți”, anonimi, secretizați, cu deplină imunitate de răspundere juridică, dar dotați cu puteri discreționare, care trec dincolo de lege, Constituție și Regulamente europene. 

Remember?  

„nu mă opresc eu din cauza Constituției” 
(Arahat smurdificatorul dixit)  

Sesizați nenorocirea în care ne afundăm pe mâna acestor copii proști întemnițați în corpurile unor adulți trecuți de a doua tinerețe?

CNSU, pe de o parte, ne-a arătat zăhărelul. Sub cuvânt că nu impune carantina, strecoară, totuși, decizia întăririi măsurilor luate până acum. 

Desi măsurile luate până acum sunt de factură totalitară și sunt ilegale (starea de alertă în sine fiind ilegală) și sunt luate de un guvern demis (care nu mai are competența de a emite acte normative care să pună la congelator drepturile și libertățile cetățenești), în comparație cu acest zăhărel, aceste măsuri „vechi” nu mai par atât de amare. Și nici atât de grave ... 

Pansament pu pentru sistemul de iluzii și erori în care captivii lui Arahat s-au îmbarcat și care acum este ciuruit peste tot chiar de Arahat & co.    

Pentru că the unholly Arahat a acceptat să nu ne carantineze, și noi, ceilalți, și captivii lui Arahat & co. putem acum să ne bucurăm de „sănătate” și „siguranță”, în frig, în spaimă de foamete și sărăcire, în depresie și groază de spitalele infractoare ale Românie, unde se moare în incendii la ATI sau în colcăiala de microbi intraspitalicești și de infecții nosocomiale*. 

Putem să uităm încă o tură că drepturile și libertățile noastre sunt înghețate. 

Putem să îi conferim și mai multă putere lui Arahat**. 

Între timp, oameni ca acea doctoriță de 39 de ani care a făcut AVC de la a treia doză se zbat între viață și moarte pe altarul acestor „elite” politico-medicale. Uitați-vă pe net și pe feisbuc – cu fereală, cu jumătăți de cuvinte, cu regrete ipocrite pentru biata femeie și familia, lumea medicală și activiștii vorbesc despre caz, dar nimeni nu ia public atitudine, nimeni nu demarează răzbunarea judiciară pe producători, importatori, politicieni, medici aflați în conflict de interese, pentru că sunt plătiți de producători, influenceri pro-vaxxeri și nazistofili, spitale, stat. 

*ziarul globalist și ultra-pro-vaxxer „libertatea” (ce nume prost ales ...) scria ceva despre acest „neînsemnat” subiect prin 2016; mă întreb ce părere au acum ziariștii pro-Vladuț V. de la „libertatea” despre acest fenomen, care a crescut exponential din 2016 până în prezent, chiar dacă este un subiect ascuns de ochii opiniei publice, mai ales că acum este camuflat de presiunea pe spitale pusă de „această boală nenorocită”, pe care lumea a pus-o în gestiunea acestor neterminați: https://www.libertatea.ro/.../ucigasii-tacuti-din-spitale...

**Mme Mungiu – Pippidi tocmai ce a propus ca Arahat să fie înscăunat prim-ministru și să fie dotat cu puteri și mai discreționare, în condiții de totală pauză a drepturilor și libertăților; și Hitler a primit astfel de puteri discreționare temporare, și iată ce a făcut lumii: a însămânțat filo-nazismul în minți aparent libere, rationale și intelectualiste, iar „gândirea” sa a ajuns la stadiul de recoltă fericită azi, la mai mult de 75 de ani de la dispariția sa …

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu:

CE CONȚIN DOCUMENTELE PFIZER - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Pseudonim* 16.10.2021 16:57
  Și iată flașneta neobosită și etern nestisfăcută a progresiștilor, ne dă de știre ce ar trebui să facă un prim ministru, https://www.romaniacurata.ro/arafat-prim-ministru/ .

  Recursul la istorie se impune, http://www.enseigner-histoire-shoah.org/getMedia.aspx?ID=240&D=attachment , similitudinile între măsurile propuse sunt firești câtă vreme seva ideologică este aceiași, scopul neschimbat.
 • A.C. 16.10.2021 17:25
  De aceea, alaturati-va noua:
  "Destul!
  De doi ani își fac de cap și ne batjocoresc, la noi acasă, iar noi stăm și ne uităm.
  De doi ani ne fură și fac averi pe munca noastră.
  De doi ani ne nenorocesc copiii, obligându-ne să-i învățăm că, în și din România, scapă cine poate.
  De doi ani ne ucid bolnavii și bătrânii.
  De doi ani ne sfidează, impunând, la noi acasă, voința celor străini de țară.

  Ne iau pământul, ne iau bogățiile, ne iau banii, ne iau demnitatea, ne iau simbolurile, ne iau identitatea, ne iau limba, ne iau tradițiile.
  Ne iau eroii și-i pun în loc pe nemernicii care au asuprit poporul român.
  Ne trimit să jucăm golf când murim pentru că ei închid spitalele.
  Ne trimit să jucăm golf când copiii noștri se sufocă sub botniță.
  Ne trimit să jucăm golf când țăranii sunt batjocoriți de politica protecționistă la adresa străinilor.
  Ne invită la schi atunci când mor români arși de vii în lagărele de exterminare numite spitale.
  Ne dau la o parte de pe șosea ca să treacă ei, în drumurile lor pe care tot noi le plătim.
  Păduri, pământ, petrol, aur, apă, gaze, ne-au luat tot și tot noi trebuie să plătim pentru asta. România nu mai e a noastră, ci a LOR, a străinilor și a trădătorilor de neam.
  Suntem LA NOI ACASĂ iar ei sunt niște străini de neam, trădători ai țării în care s-au născut, ființe fără patrie, fără copii și fără Dumnezeu.
  Cât mai stăm să citim articole de presă fără să facem ceva? Cât îi mai răbdăm? Cât mai continuăm să dăm vina pe alții pentru pasivitatea noastră?
  Cât mai avem de gând să tolerăm străinii care-au venit la noi cu traista-n băț și acum au devenit stăpânii noștri?
  Când avem de gând să facem curat ACASĂ LA NOI?
  Adresez un apel, ca cetățean român, tuturor organizațiilor civice, organizațiilor studențești, organizațiilor profesionale.
  Rezistența pasivă este inutilă.
  Mișcările de stradă violente sunt în afara oricărei discuții.
  Trebuie să inițiem cele mai mari procese colective din istoria României: POPORUL ROMÂN CONTRA STATULUI ROMÂN și POPORUL ROMÂN CONTRA CETĂȚEANULUI KLAUS WERNER IOHANNIS.
  Nimeni, niciodată, nu va îndrăzni să ne stea în cale, nici cea mai coruptă justiție nu se poate lupta cu un popor întreg. Vremurile fricii au trecut demult. Nu ne mai vânează Securitatea pe stradă, nu ne mai bagă la beci dacă ne prinde pe frontieră, nu ne mai închide nimeni gura în afară de noi înșine.
  Dacă nu ne luăm soarta în propriile mâini, ne vor blestema copiii noștri pentru că i-am lăsat să devină sclavi în propria țară!
  Nu suntem „oamenii simpli”, domnule Klaus Werner Iohannis!
  Nu suntem „oamenii de pe stradă”, domnilor Câțu, Cioloș, Barna, Ciolacu, Simion, Hunor, Orban, Arafat, Voiculescu și ceilalți!
  Nu suntem „dragi români”, domnule Președinte al României, Klaus Werner Iohannis, care îndrăznești să ne faci xenofobi, antisemiți, naziști!
  Nu suntem „simpli cetățeni”, domnule Vasilică Câțu, care îndrăznești să ne faci analfabeți, teroriști, nespălați!
  SUNTEM POPORUL ROMÂN, și vrem să plecați de unde-ați venit, cu străinii voștri cu tot.
  Să dăm jos botnița!
  Dacă doriți să ne punem la un loc și să începem să ne mișcăm, vă rog să-mi scrieți pe adresa de e-mail rprodan@protonmail.com.
  Sunt de acord ca adresa mea de e-mail să fie făcută publică pe acest forum.
  NU folosesc FB sau alte rețele sociale.
  Împreună cu alți patrioți români am inițiat deja demersul pentru deschiderea unor procese colective, POPORUL ROMÂN CONTRA STATULUI ROMÂN și POPORUL ROMÂN CONTRA CETĂȚEANULUI KLAUS WERNER IOHANNIS.
  NU se pune problema de donații de nici un fel, ci doar să vă alăturați nouă, pentru a constitui o opoziție cetățenească reală, de o amploare nemaiîntâlnită, probabil, nicăieri în lume, la abuzurile și bătaia de joc a Statului român, prin reprezentanții săi, la adresa Poporului Român."
 • dragos.n 16.10.2021 20:12
  Este inca o ilustrare a unei anomalii existente in statul roman. Legea fundamentala, Constitutia nu prevede sanctiuni pentru incalcarea ei, lucru care ar fi obligatoriu dupa opinia mea. Ar fi normal ca oricine incalca legea fundamentala a statului sa fie automat demis din functie. Nu e singura anomalie, dar e cea mai grava, cu consecinte extreme.
 • A.C. 17.10.2021 04:20
  Cu tot respectul, nicio Constitutie nu prevede pedepse pentru incalcarea ei. De acest lucru trebuie sa se ocupe alte legi.
 • A.C. 17.10.2021 04:46
  E Mme sau hm...Mma? Caci se ocupa de pr******tie politica doamna (?!) Mungiu-Pippidi.
  Scuze pentru limbaj, mai ales in zi de duminica...
  Am vazut ca in DEX.ro nu se scrie "prostitutie", explicit, o fi interzis!(?)
  Vad ca si "cretin" e scris cu stelutastelutasteluta!
  INCREDIBIL!!!! E un DICTIONAR!
  Poate face Activenews un articol despre cuvintele "instelate" din DEX.ro!
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 6. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

 10. Șoc în lumea medicală! Un tânăr medic din Timișoara a murit subit

Ultima oră

01:10

A murit Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului (23 februarie 1931 - 30 septembrie 2017). Generalul Vlad despre 1989: Mi-ar fi fost cu neputință să execut ordinul de reprimare a revoltei poporului român

01:05

30 septembrie: 16 ani de la întronizarea PF Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. ÎNTRU MULȚI ANI! O fotografie inedită cu PF Daniel la... costum!

00:15

30 septembrie: Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul Armeniei. Sfintele Mucenițe Ripsimia și Gaiani

23:45

Blocul Naționalist cere îndepărtarea din Capitala României a unor monumente ale ”eliberatorilor” și ”eroilor” care au ucis români

23:30

113 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca: „A fost un sfânt!” - spovedania de pe patul de moarte a unui securist mai puțin bolșevic decât cei de azi. Românii cer Patriarhiei canonizarea Sfântului Ardealului

23:00

Sergiu Ciocârlan: Cuviosul Părinte Arsenie Boca, darul lui Dumnezeu pentru poporul român

22:30

Artă ”grosolană” și ”lipsită de respect”, fără o ”minimă considerație” față de sentimentele unor oameni, îndepărtată dintr-un spațiu public. Un ”gunoi la suprapreț” din banii contribuabililor

21:45

A început ”Cursul 119 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu. Transmisie VIDEO ÎN DIRECT

21:20

Solombănescu, promptitudine în reacții întârziate

21:04

Un studiu publicat de Radiological Society of North America a descoperit semne de leziuni cardiace la persoanele vaccinate anti-Covid care nu au avut dureri în piept

20:21

Un fenomen periculos ia amploare: DEBANCARIZAREA – Banii Gheață au devenit vitali!

20:00

VACCINUL GĂSIT ÎN OAMENI MORȚI! Studiu în NPJ Vaccines – Nature: Vaccinul ARNm anti-COVID-19, găsit în mostre de țesut de la persoane decedate

19:21

PRECIZĂRI în Cazul Al Di Meola și a unei posibile legături între vaccin și infarct

18:33

Olivia Steer: Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există! Știința nu se discută! Se execută!

17:44

Florin Duțu: ZIUA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. UN REGIZOR ȘI O INFECȚIE BOLȘEVICĂ - o diaree cinematografică din bani publici