Gheorghe Piperea: În loc să se laude că au obținut ajutor de la italieni, unguri și nemți, deștepții plandemiei ar face bine să utilizeze rețelele de spitale private, care cam șomează lunile astea

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În loc să se laude că au obținut ajutor de la itelieni, unguri și nemți care s-ar fi oferit să preia bolnavi români aflați în stare critică, deștepții plandemiei ar face bine să utilizeze (cu sau fără plată, că de aia e stare de alertă) rețelele de spitale private, care cam șomează lunile astea*. 

În loc să dea vina pe așa-zișii anti-vaxeri** și chiar pe „ne-vakseenați” că s-au aglomerat la maxim spitalele și că mor oamenii incinerați la secțiile ATI, impostorii care se auto-intitulează specialiști și autorități sanitare ar face mai bine dacă ar demisiona în bloc, pentru a lăsa sistemul sanitar să funcționeze liber de protocoalele arahatiene. Managerii și medicii ar putea, astfel, să ceară și să obțină bani și resurse logistice pentru medicamentele și procedurile sanitare care s-au dovedit eficace până în prezent, în lipsa sau în ciuda vakseenului. 

Și, apropo, cineva care chiar ar putea avea glagoria la purtător ar trebui să impună testarea tuturor, indiferent dacă oamenii sunt sau vakseenați. Britanicii au ajuns la concluzia oficială, prezentată chiar la BBC, că pe măsură ce crește rata de vakseenare, crește și procentul de pozitivare și îmbolnăvire gravă a persoanelor vakseenate. 

Cumpărați naibii medicamente, lăsați medicii și personalul sanitar să își facă treaba, fără presiunea obligativității vakseenării, ascultați, în sfârșit, de știință și de experți, nu mai faceți politică și jocuri de putere pe spinarea și suferințele oamenilor! Cu cât vă concentrați mai mult pe cenzură, pe sancționarea delictului de opinie, pe vânătoarea de inexistenți anti-vaxeri și pe aruncarea responsabilității pe oricine, minus voi, cu atât lumea noastră se afundă mai vijelios în disperare. Cu frigul de afară, cu foamea din gât, cu vidul din buzunare și din conturi, lumea noastră va face nu implozie, ci explozie.   

*săptămânile trecute Warga Enayati, patron din domeniul medicinei private, se plângea că mai mult de un milion de pacienți nu au mai trecut pragurile spitalelor în anul plandemic 2020

**nu există anti-vaxeri în România, ci doar câțiva oameni care se opun super-serului magic (care nu e vakseen, ci substanță de modificare genetică), inoculării obligatorii cu zisul ser, separării lumii în supuși conformiști, pe de o parte, și persoane „ne-vakseenate”, pe de o parte și, în fine, înlăturării oricărei răspunderi a producătorilor zisului se, a spitalelor, a medicilor, a influencerilor, a politrucilor auto-intitulați experți și a statului, pentru ineficiența și efectele adverse periculoase ale zisului ser de manipulare genetică; pe de altă parte, aceste persoane problematice (=ne-dogmatice, care nu iau de-a gata și de bună narațiunea oficială, favorabilă marilor comercianți și vătafilor lor) sunt puține, fără vreo forță financiară în spate, fără susținere mediatică, ci doar cu niște întrebări și dubii - mă îndoiesc, deci găndesc, cuget, deci exist, vă mai aduceți aminte de la lecția de logică din clasa a IX-a?

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu:

CE CONȚIN DOCUMENTELE PFIZER - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Iulian Ioan 13.10.2021 13:54
  http://fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp;jsessionid=1D93D2BE6C27E8BF1F83CBC3CE5A9B37?artid=896399&title=bomba-activenews-presedintele-klaus-iohannis-este-membru-al-organizatiei-progresiste-european-council-of-foreign-relations-un-think-tank-fondat-de-george-soros-fluierul-ro-a-descoperit-ca-ecfr-e-condusa-de-carl-bildt-membru-al-grupului-bilderberg
 • Mirror 13.10.2021 15:36
  Apropos de: "ascultați, în sfârșit, de știință și de experți, nu mai faceți politică și jocuri de putere pe spinarea și suferințele oamenilor! "
  DIN NEFERICIRE IDIOȚII USR NU PRICEP ASTA fiindca:
  "În mintea cea strâmbă, tot lucrul cel drept se strâmbă."
  (Pr.Arsenie Boca)
  Iulian Lorincz - Deputat USR
  pt Circumscripția nr. 43 - Diaspora:
  Făcând referire la atitudinea antivaxx a Dr. Sean Brooks -Phd. Oxford (care a declarat public că toți vaxxinatii vor muri în maxim 3 ani), precum și despre Dr. Robert Malone, (cel ce a creat vaccinul cu ARN Messanger, și a avertizat omenirea ca "Nimeni niciodată nu trebuie să se vaccineze cu aceste vaccinuri, sub nicio formă".)  Ei bine, individul acesta usr-ist își atribuie statutul de judecator acuzând că: "Din cauza unor astfel de specialiști, astăzi în România avem un dezastru sanitar."
  "Specialiștii mai pot fi și ticăloși, nu doar genii." mai debiteaza deputatul usr-ist  Iulian Lorincz.
 • A.C. 14.10.2021 22:54
  Haideti sa si actionam:
  "
  Destul!

  De doi ani își fac de cap și ne batjocoresc, la noi acasă, iar noi stăm și ne uităm.
  De doi ani ne fură și fac averi pe munca noastră.
  De doi ani ne nenorocesc copiii, obligându-ne să-i învățăm că, în și din România, scapă cine poate.
  De doi ani ne ucid bolnavii și bătrânii.
  De doi ani ne sfidează, impunând, la noi acasă, voința celor străini de țară.

  Ne iau pământul, ne iau bogățiile, ne iau banii, ne iau demnitatea, ne iau simbolurile, ne iau identitatea, ne iau limba, ne iau tradițiile.
  Ne iau eroii și-i pun în loc pe nemernicii care au asuprit poporul român.
  Ne trimit să jucăm golf când murim pentru că ei închid spitalele.
  Ne trimit să jucăm golf când copiii noștri se sufocă sub botniță.
  Ne trimit să jucăm golf când țăranii sunt batjocoriți de politica protecționistă la adresa străinilor.
  Ne invită la schi atunci când mor români arși de vii în lagărele de exterminare numite spitale.
  Ne dau la o parte de pe șosea ca să treacă ei, în drumurile lor pe care tot noi le plătim.

  Păduri, pământ, petrol, aur, apă, gaze, ne-au luat tot și tot noi trebuie să plătim pentru asta. România nu mai e a noastră, ci a LOR, a străinilor și a trădătorilor de neam.

  Suntem LA NOI ACASĂ iar ei sunt niște străini de neam, trădători ai țării în care s-au născut, ființe fără patrie, fără copii și fără Dumnezeu.
  Cât mai stăm să citim articole de presă fără să facem ceva? Cât îi mai răbdăm? Cât mai continuăm să dăm vina pe alții pentru pasivitatea noastră?
  Cât mai avem de gând să tolerăm străinii care-au venit la noi cu traista-n băț și acum au devenit stăpânii noștri?
  Când avem de gând să facem curat ACASĂ LA NOI?

  Adresez un apel, ca cetățean român, tuturor organizațiilor civice, organizațiilor studențești, organizațiilor profesionale.
  Rezistența pasivă este inutilă.
  Mișcările de stradă violente sunt în afara oricărei discuții.
  Trebuie să inițiem cele mai mari procese colective din istoria României: POPORUL ROMÂN CONTRA STATULUI ROMÂN și POPORUL ROMÂN CONTRA CETĂȚEANULUI KLAUS WERNER IOHANNIS.

  Nimeni, niciodată, nu va îndrăzni să ne stea în cale, nici cea mai coruptă justiție nu se poate lupta cu un popor întreg. Vremurile fricii au trecut demult. Nu ne mai vânează Securitatea pe stradă, nu ne mai bagă la beci dacă ne prinde pe frontieră, nu ne mai închide nimeni gura în afară de noi înșine.
  Dacă nu ne luăm soarta în propriile mâini, ne vor blestema copiii noștri pentru că i-am lăsat să devină sclavi în propria țară!
  Nu suntem „oamenii simpli”, domnule Klaus Werner Iohannis!
  Nu suntem „oamenii de pe stradă”, domnilor Câțu, Cioloș, Barna, Ciolacu, Simion, Hunor, Orban, Arafat, Voiculescu și ceilalți!
  Nu suntem „dragi români”, domnule Președinte al României, Klaus Werner Iohannis, care îndrăznești să ne faci xenofobi, antisemiți, naziști!
  Nu suntem „simpli cetățeni”, domnule Vasilică Câțu, care îndrăznești să ne faci analfabeți, teroriști, nespălați!
  SUNTEM POPORUL ROMÂN, și vrem să plecați de unde-ați venit, cu străinii voștri cu tot.

  Să dăm jos botnița!


  Dacă doriți să ne punem la un loc și să începem să ne mișcăm, vă rog să-mi scrieți pe adresa de e-mail rprodan@protonmail.com.
  Sunt de acord ca adresa mea de e-mail să fie făcută publică pe acest forum.
  NU folosesc FB sau alte rețele sociale.

  Împreună cu alți patrioți români am inițiat deja demersul pentru deschiderea unor procese colective, POPRUL ROMÂN CONTRA STATULUI ROMÂN și POPORUL ROMÂN CONTRA CETĂȚEANULUI KLAUS WERNER IOHANNIS.

  NU se pune problema de donații de nici un fel, ci doar să vă alăturați nouă, pentru a constitui o opoziție cetățenească reală, de o amploare nemaiîntâlnită, probabil, nicăieri în lume, la abuzurile și bătaia de joc a Statului român, prin reprezentanții săi, la adresa Poporului Român."
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 6. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

 10. Șoc în lumea medicală! Un tânăr medic din Timișoara a murit subit

Ultima oră

01:10

A murit Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului (23 februarie 1931 - 30 septembrie 2017). Generalul Vlad despre 1989: Mi-ar fi fost cu neputință să execut ordinul de reprimare a revoltei poporului român

01:05

30 septembrie: 16 ani de la întronizarea PF Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. ÎNTRU MULȚI ANI! O fotografie inedită cu PF Daniel la... costum!

00:15

30 septembrie: Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul Armeniei. Sfintele Mucenițe Ripsimia și Gaiani

23:45

Blocul Naționalist cere îndepărtarea din Capitala României a unor monumente ale ”eliberatorilor” și ”eroilor” care au ucis români

23:30

113 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca: „A fost un sfânt!” - spovedania de pe patul de moarte a unui securist mai puțin bolșevic decât cei de azi. Românii cer Patriarhiei canonizarea Sfântului Ardealului

23:00

Sergiu Ciocârlan: Cuviosul Părinte Arsenie Boca, darul lui Dumnezeu pentru poporul român

22:30

Artă ”grosolană” și ”lipsită de respect”, fără o ”minimă considerație” față de sentimentele unor oameni, îndepărtată dintr-un spațiu public. Un ”gunoi la suprapreț” din banii contribuabililor

21:45

A început ”Cursul 119 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu. Transmisie VIDEO ÎN DIRECT

21:20

Solombănescu, promptitudine în reacții întârziate

21:04

Un studiu publicat de Radiological Society of North America a descoperit semne de leziuni cardiace la persoanele vaccinate anti-Covid care nu au avut dureri în piept

20:21

Un fenomen periculos ia amploare: DEBANCARIZAREA – Banii Gheață au devenit vitali!

20:00

VACCINUL GĂSIT ÎN OAMENI MORȚI! Studiu în NPJ Vaccines – Nature: Vaccinul ARNm anti-COVID-19, găsit în mostre de țesut de la persoane decedate

19:21

PRECIZĂRI în Cazul Al Di Meola și a unei posibile legături între vaccin și infarct

18:33

Olivia Steer: Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există! Știința nu se discută! Se execută!

17:44

Florin Duțu: ZIUA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. UN REGIZOR ȘI O INFECȚIE BOLȘEVICĂ - o diaree cinematografică din bani publici