Germania contrazice EMA: Numărul persoanelor cu cheaguri de sânge pe creier a fost „statistic semnificativ mai mare” după vaccinare. Declarație halucinantă a lui Gheorghiță, care susține continuarea vaccinări cu AstraZeneca: „Tot vaccinul are o problemă”

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Numărul persoanelor cărora le apar cheaguri de sânge pe creier după ce au primit vaccinul AstraZeneca a fost „statistic semnificativ mai mare” decât numărul mediu al celor care suferă de această problem în mod normal, arată un raport al Autorității de Reglementare a Vaccinurilor din Germania, citat de Mediafax și Cotidianul.

Totodată, Valeriu Gheorghiță, deși susține în continuare vaccinarea cu AstraZeneca, a făcut o declarație halucinantă la Marius Tucă Show: „Nu cred că un lot are o problemă, ci tot vaccinul prin natura lui”. Atunci de ce mai vaccinează românii cu el?

Totodată, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că ”Nu există în acest moment bază științifică pentru eliminarea vaccinului AstraZeneca,  așteptăm decizia EMA de joi săptămâna aceasta (…) Nu există motive de îngrijorare. Ne bazăm pe opinia Organizației Mondiale a Sănătății și a EMA”, a declarat, marți, personajul, potrivit Cetățeanul.net.

Documentul Institutului Paul Ehrlich explică rațiunea din spatele deciziei țării de a suspenda vaccinarea cu AstraZeneca, alături de alte 19 țări, inclusiv Franța, Italia și Spania.

20 de țări ale lumii au suspendat sau anulat vaccinarea cu AstraZeneca pentru a-și proteja cetățenii de decese sau leziuni interne. România lui Cîțu și Gheorghiță merge înainte. Reacția românilor: 33 de mii de programări anulate în ultimele 24 de ore 

Marți, Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a declarat că nu există „niciun indiciu” că vaccinul ar fi cauzat cheaguri de sânge fatale, dar va publica concluziile sale complete joi.

ȘtiriPeSurse: Marea Britanie cercetează cinci cazuri foarte rare de cheaguri de sânge după vaccinarea cu AstraZeneca

 

Începând cu 15 martie, șapte persoane din Germania suferiseră o tromboză venoasă cerebrală severă, cunoscută sub numele de trombocitopenie, între patru și 16 zile de la primirea vaccinului Oxford-AstraZeneca. Trei dintre acești oameni au murit de atunci.

Potrivit unei analize statistice efectuate de autoritatea de reglementare, doar o persoană dintre 1,6 milioane ar fi suferit o astfel de problemă. „Numărul acestor cazuri, apărute după vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca, este statistic semnificativ mai mare decât numărul de tromboze venoase cerebrale care apar în mod normal la populația nevaccinată”, se arată în raport.

O altă cauză: pilula contraceptivă

Tromboza venoasă cerebrală este mult mai rară decât trombozele venoase profunde sau emboliile pulmonare raportate săptămâna trecută de Danemarca, Norvegia și Austria. Aceasta poate duce la inflamarea creierului și hemoragie. Cele șapte persoane – dintre care șase erau femei – aveau vârste cuprinse între 20 și 50 de ani.

Aceasta problema este de aproximativ trei ori mai frecventă la femei și este legată de sarcină și pilula contraceptivă, potrivit cercetărilor efectuate în BMJ.

„Săptămâna trecută se părea că problemele apărute erau tromboze obișnuite. Sunt destul de frecvente », a spus Anke Huckriede, profesor de vaccinologie la Universitatea din Groningen din Olanda.

În raport, autoritatea de reglementare a vaccinurilor din Germania vorbește și despre eventualitatea unei reacții la pilulele contraceptive. Administrarea pilulei contraceptive prezintă un risc mai mare de contractare a trombozei.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Lykon 18.03.2021 16:27
  Impresia mea este ca ne este dirijata atentia (intr-un efort concertat al UE de a pedepsi Brexitul) asupra acestui vaccin, in timp ce celelalte, cu nimic mai bune, trec cumva neobservate. Efectul lor se va arata in timp insa. Horror!
 • ActiveNewsRo 18.03.2021 16:48
  E posibil.
  Vedeti si https://www.activenews.ro/stiri/VOLUNTAR-MORT-IN-TIMPUL-TESTELOR-CU-VACCINUL-Johnson-Johnson.-Trecutul-NEGRU-al-companiei-cu-produse-cancerigene-si-medici-mituiti-inclusiv-din-ROMANIA.-Miliarde-de-dolari-penalizari-si-despagubiri-165786
 • Dromihete 18.03.2021 18:40
  Normal ca este jocul lor! Te asteptai la altceva? Si Oxford Astra Zeneca este soposorizata tot de Kill Motha' Fuka' Bill...Asa ca se mananca intre ei. Ai zis bine ce ai zis, celelalte sunt softuri de modificare genetica, asta de la Oxford, pe langa soft, mai baga si asa zis-ul kkvid in tine, adica gripa aia facuta in laborator cu secvente ADN de la HIV ca si HIV tot in laborator a fost facut, tot de catre ei). Incurca-i Doamne!
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 7. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal