George Simion: Statul-paralel a ieșit la atac împotriva AUR! Vreți să mă puneți în cătușe? Atunci trebuie să treceți de votul românilor duminică la vot!

De Cronicar  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu 4 zile înainte de alegeri, imediat după ce i-am solicitat lui Marcel Ciolacu să îl retragă pe acoperitul Vasile Dîncu de pe lista pentru alegerile europarlamentare, statul-paralel și-a trimis organele de forță pentru a-i aduce la audieri pe zeci de apropiați de-ai mei și membri din echipa de campanie AUR. Motivul? Să dea declarații despre mine!
 
Mă așteptam ca Ciolacu să facă o mișcare săptămână asta, să încerce să manipuleze opinia publică pentru a scoate AUR din competiția electorală, dar nu credeam că este atât de disperat încât să își trimită lacheii pentru a ridica oameni nevinovați de la casele acestora pentru a-i duce la parchet, unde sunt intimidați și amenințați pentru a da declarații false despre mine.

Disperați fiind că au văzut ultimele sondaje reale, care arată susținerea masivă de care se bucură AUR în rândul românilor, păpușarii care îl controlează pe Ciolacu au decis să iasă la un atac riscant, știind foarte bine că este singura șansă a lor de a ne opri. Stiu că nu pot câștiga în mod democratic, așa că se folosesc de toate pârghiile pentru a scoate AUR de pe scena politică.

Faptul că AUR a fost vocal cu privire la Coldea, la Dîncu, are consecințe. Faptul că nu am fost dispuși să facem blat cu statul-paralel, așa cum au făcut-o tot restul partidelor din țară, a atras mânia acoperiților care nu vor să își vadă puterea dispărând după alegeri.
 

Am un singur lucru să le spun acestor corupți securiști care cred că pot controla în continuare destinul României: domnia voastră a ajuns la final. Nu ne veți intimida, nu ne veți opri! Atât timp cât avem românii de partea noastră, nimic nu ne poate doborî!

Ați încercat să ne infilitrați oameni în partid, detonându-i la momentul potrivit, și nu ați reușit să ne ucideți. Ați încercat să ne racolați membrii zi de zi, dar noi tot am continuat să creștem și să ne consolidăm. Ne-ați intimidat, ne-ați amenințat, iar acum ați trecut la pasul următor, încercând să ne anchetați și să ne scoateți din jocul electoral. V-ați folosit toate cărțile din mânecă, crezând că românii sunt proști și vă vor crede.

Marcele, Dîncule, acoperiților, un singur mesaj am pentru voi: mergem până la capăt! Dacă aveați impresia că o să ne speriem de niște parveniți care cred că dețin puterea, atunci nu ați înțeles absolut nimic în ceea ce privește această mișcare patriotică.

Vreți să interziceți AUR? Vreți să mă puneți în cătușe? Atunci trebuie să treceți de votul românilor duminică la vot! Să vă vedem, nenorociților!
 
George Simion
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • IC XC NI KA 06.06.2024 21:55
    Da, duminică la vot, sper că după ce participăm trup dar mai mult suflet..la Sf. Liturghie.

    Spunea un sfânt că dacă am vedea harul Lui Dumnezeu care vine în timpul Liturghiei, am aduna praful de pe podeaua bisericii și ne-am spăla cu el față.

    Hristos a Înviat!
Ultima oră

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos