George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

De Cronicar  /  

Foto Arhivă

Foto Arhivă

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României. Singur nu voi putea face schimbarea, am nevoie de tine.", a anunțat azi, 15 iunie 2024, George Simion, liderul AUR, de la Arenele Romane din București.

"Planul meu pentru România îl puteți afla AICI - VIDEO", a mai spus tânărul politician.

Tot astăzi el a mai publicat pe blogul personal următoarele:

Facem istorie prin curaj!

"După ce a devenit clar pentru toată lumea că România este un stat capturat în care nu există viață democratică, iar liderii providențiali pe care îi așteptam nu au de unde să apară, am luat decizia de a-mi depune candidatura pentru funcția de Președinte al României.

’24

Îi văd pe contracandidații mei: obosiți și blazați. Nu au ce oferi românilor! Îmi propun să fiu, prin contrast, un președinte tânăr și energic, care să lucreze 24/24 pentru poporul său.

Renașterea speranței este singura care poate reconstrui Țara!

AUD, DAR ȘI ASCULT

Simbolic, porțile Cotroceniului trebuie deschise. Și le voi deschide efectiv, cum am făcut-o și cu alte instituții, la care fiecare român să aibă acces. Un președinte care nu este pornit de la talpa Țării nu poate înțelege durerile oamenilor. Iar mare parte din Țară este în suferință. Voi cere părerea înțelepților acestei țări, voi aduna profesioniștii și mă voi consulta cu poporul meu, și în campanie, dar și ca Președinte.

ELIBERĂM STATUL

Prin referendumuri care să fie aplicate voi reda puterea românilor. Prin democrație: 300 de parlamentari, alegerea primarilor în două tururi, și prin eliminarea tuturor instituțiilor inutile și angajaților care stau degeaba la stat: voi fi un președinte drept, fără interese partizane. Lăsăm doar 800.000 de angajați în sectorul public, cum aveam la începutul anilor 2000. La final de mandat, alegerile vor fi libere și românii își pot hotărî singuri soarta printr-un sistem electoral corect.

O ȚARĂ DE STĂPÂNI

Libertatea și proprietatea sunt sfinte. Vreau o țară de proprietari, pentru a rezista la provocările pe care le avem în față. Planul de Împroprietărire a românilor va permite fiecărui român să își folosească agoniseala pentru a avea o casă pentru ei și copiii lor. Asta va reporni economia și va crea prosperitate. Nu voi promulga nicio lege care încalcă libertatea și voi fi garantul apărării drepturilor fundamentale.

MUNCA PREȚUITĂ

Îmi asum să las în buzunarul românilor muncitori banii cuveniți în urma efortului lor. Taxarea muncii va fi redusă la 25%. Mai mult, este hoție. Școlile de meserii, învățământul dual, parcurile industriale și platformă online de angajări, împreună cu stimularea producției în țară și obligarea prelucrării resurselor naturale în țară vor putea inversa fluxul migraționist.

VREAU LINIȘTE ÎN ȚARĂ ȘI PACE ÎN LUME

Vreau să feresc România și cetățenii ei de orice conflict. Țara trebuie să rămână în stare de neutralitate și, treptat, să redevenim promotorul păcii în conflictele armate care distrug vieți nevinovate. România nu va intra în război cât timp eu sunt președintele ei.

Sunt neexperimentat, am făcut multe greșeli, dar totodată am fost suficient de capabil să ajung până aici. Cred că, având sprijinul vostru, vom decide iarăși noi pentru noi și nu alții pentru noi.

Nu voi putea singur, doar cu voi și prin voi!

Așa să ne ajute Dumnezeu!"

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Mircea Dragan 15.06.2024 20:08
  "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"
  Nu este cea mai inteleapta hotarare George.
  Un Piperea avea o mare sansa. Tu vei lua un 20%. Eu te votez dar gandeste-te ce competitori ai.
 • Gabi 1611 15.06.2024 20:35
  N-are sanse, n-are figura, n-are educatie, n-are verb, n-are fond.
 • Horhina 15.06.2024 22:36
  E doar iepure.
 • Piatra 16.06.2024 22:08
  Da, avem mare nevoie de ,,suflu" nou în politică, dar anul ăsta ar fi de folos să vă concentrați pe parlamentare pentru un rezultat foarte bun, și să susțineți un candidat suveranist la prezidențiale. Așa, cu doi iepuri țintă, riscul este ca rezultatele să fie ca și la europarlamentare, înjumătățirea, de la intenție la vot. Și nu ca sunt ăilalți mai buni peste noapte, ci pentru că așteptările românilor de la voi sunt atât de mari încât orice ,,gafă" este apreciată ca superficialitate, imaturitate politică și cântărește enorm, iar de pierdut, pierdem toți.
Ultima oră

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre

10:56

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXIV) – În care strig catalogul generației 1979 a Școlii Generale Vădastra, cu nume, prenume, porecle și neamurile din care ne tragem