Geambașii MARII RESETĂRI s-au strâns la Davos. Sloganul lor: Cooperare într-o lume fragmentată sau Strâns uniți în jurul Partidului ca să mâncăm gândaci în loc de vaci. Zelenski și-a trimis soția, Iohannis pe Aurescu. VIDEO DE LA DAVOS

De Ginan Abraheam  /  

Klaus și ai lui vor fi păziți de 5000 de agenți de securitate

Klaus și ai lui vor fi păziți de 5000 de agenți de securitate

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bogdan Aiurescu, ministrul de Externe din România a confirmat prezența la reuniunea Forumului Economic Mondial de la Davos (FEM/WEF), potrivit unei liste de pe site-ul organizației globaliste. Maia Sandu, care și-a anunțat deja „susținerea pentru FEM” este, de asemenea, prezentă la datorie. Conform unei alte liste, la Forum mai participă și Adina Valean, soția lui Crin Antonescu, dar ca comisară europeană. VIDEO ÎN DIRECT de la deschiderea lucrărilor Forumului în baza textului.
 
Peste 2.500 de delegați, 5.000 de agenți de securitate înarmați și peste 2.000 de zboruri private individuale vor zbura spre Davos, în Elveția pentru a ne spune nouă, celorlalți, să nu mai luăm bilete de avion și să nu mai conducem mașini pe benzină ca să nu poluăm atmosfera și să mâncăm gândaci în loc de vaci, care vor merge la abator în masă pentru că și ele poluează cu flatulențele lor, comentează Vocea Twitter-ului.
 
Olaf Scholz este singurul lider din G7 care va participa în această săptămână la summitul anual al Forumului Economic Mondial de la Davos, cancelarul german urmând să vorbească pe scena principală pentru a doua oară de la preluarea mandatului său, în 2021, transmite CNBC, potrivit ȘtiriPeSurse. 

Desfășurat sub sloganul „Cooperare într-o lume fragmentată”, în perioada 16-20 ianuarie, participanții includ pe  președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, aflat sub anchetă în Afacerea Pfizer, pe fostul secretar de stat al SUA Henry Kissinger, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Ghebreyesus, secretarul general al ONU Antonio Guterres, directorul FBI, Chris Wray, directorii executivi ai Amazon, BlackRock și Pfizer, oficiali de top de la Fundația Gates și din rețeaua Soros, precum și editorul cotidianului The New York Times.
 
Lansarea evenimentului o are drept protagonistă pe soția lui Klaus Schwab, Hilde Schwab (video mai jos). Din partea Ucrainei, Volodomîr Zelenski își trimite, și el, soția, pe Olena Zelenski, după cum a anunțat WEF azi.
 
Olena Zelenska (@ZelenskaUA), First Lady of Ukraine, will join the @wef’s Annual Meeting in Davos, Switzerland. https://t.co/pmGTXzEOU5 #wef23 pic.twitter.com/iEanifqUaK
Și ministrul Sănătății din Germania, ciudatul Karl Lauterbach, se mândrește cu participarea sa la Forum, în timp ce, singur-singurel în avion, salvează lumea de încălzirea globală și visează la un nou plan de implementare a pandemiilor globale: 
 
„În drum spre Forumul Economic Mondial de la Davos. Robert Habeck ni se va alătura în câteva momente. Unul dintre subiecte este o mai bună prevenire a pandemiilor. Se instituie un sistem mondial de detectare timpurie a pandemiei, iar țările mai sărace sunt sprijinite. Am contribuit la dezvoltarea acestui „Fond pentru pandemie".”, a scris el pe Twitter.
În acest context amintim dezvăluirile unui pilot care a transmis public că Asociația Piloților Americani este asltată de cereri de piloți nevaccinați pentru Davos. VIDEO:

Fondatorul WEF Klaus Schwab și clica sa urmăresc să domine lumea prin intermediul unei „Mari Resetări”, care are ca scop, între altele, deposedarea maselor de proprietatea privată și introducerea rapidă a unei adevărate Dictaturi Digitale. „Nu veți deține nimic și veți fi fericiți”, este sloganul lor.
 
Ce anume vor Schwab și FEM și de ce? ActiveNews a răspuns într-o serie de articole disponibile AICI.
 
VIDEO ÎN DIRECT de la deschiderea lucrărilor Forumului:

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
  • Gaby Robinsohn 16.01.2023 19:26
    George Soros și Klaus Schwab nu participă, amândoi, = la Forumul WEF 2023 de la Davos, care începe astăzi și durează până pe 20 ianuarie. Oare de ce? Ce se pune la cale ?
    George Soros scrie pe twitter:
    10 ianuarie - Din cauza unui conflict de programare inevitabil, din păcate nu pot participa la @WEF
    Întâlnire anuală la Davos anul acesta, așa cum am făcut-o în anii trecuți. Plănuiesc să țin un discurs la München în ajunul zilei @MunSecConf. Urmează detalii.
  • Orizont 16.01.2023 20:23
    Straniu - târtanii principali nu se arata la mecla ... "Clone failure" sau alte cauze..

    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/klaus-scwab-and-george-soros-bow-out-of-world-economic-forum-conference-starting-today-in-davos
  • Felix2022 ► Orizont 17.01.2023 07:51
    Posibil.
  • Mircea Dragan 16.01.2023 20:21
    ''Bogdan Aiurescu, ministrul de Externe din România a confirmat prezența la reuniunea Forumului Economic Mondial de la Davos (FEM/WEF)''

    Cine a luat decizia si mai ales ce insarcinari a primit? Ce cauta ei la o adunare care nu reprezinta pe nimeni? Ce cauta trabucel acolo?
  • Orizont 16.01.2023 20:39
    Probabil ii vor folosi chelia aurie pe post de reflector...
  • mihaipopescu 17.01.2023 01:30
    'Bogdan Aiurescu, ministrul de Externe din România a confirmat prezența la reuniunea Forumului Economic Mondial de la Davos (FEM/WEF)''
    - participarea la Forumul de la Davos costa cam 10 pana la 100 Milioane de Euro...toti platiti de la Buget.
  • Gabriela BV 16.01.2023 20:44
    Se caută piloți nevaccinați ca nu cumva, în timpul zborului să sufere vreun pilot vaccinat de moarte subită și să pună în pericol viețile celor care contează.
  • Orizont 16.01.2023 21:08
    Asta e cea mai tare faza - Ar trebui sa duduie in tot "mainstreamu' ... Sunt curios cate stiri vor apare cu acest subiect.
  • Mars.60 Stefan 7649 16.01.2023 21:27
    Pilotii vaccinati pot deveni fara voia lor piloti kamikaze si ramane planeta fara "salvatori" si fara gandaci in loc de vaci...
  • Gabriela BV 16.01.2023 20:49
    Probabil adevăratul forum se ține în altă perioadă sau în alt loc, cu adevărații lideri , iar cu ăștia neimportanți pe care i-au trimis în locul lor se distrage atenția.
    Numai Dumnezeu știe ce planuri întunecate au .
  • mihaipopescu 17.01.2023 01:28
    "Geambașii MARII RESETĂRI s-au strâns la Davos. Sloganul lor: Cooperare într-o lume fragmentată sau Strâns uniți "

    - Aceste reuniuni "Religioase" a noii Religii vestice, seamana foaret mult cu Reuniunile Religioase organisate de Papa de la Roma si Biserica catolica pentru a unii Lumea vestica fragmentata in nenumarate Clanuri si Castele care se bateau zilnic intre ei si a organiza o CRUCIADA.

    Da se organizeaza o noua "Cruciada", se strang fonduri, arme, se fac planuri, Sunt invitati si prieteni si dusmani ca sa vada ce reactie ar avea in anumite Etape. Se fac Planuri. Se descrie "Ierusalemul" la care trebuie ajuns, acum Klima, Gandaci, Cipuri, Vaccinuri.

    Pentru a ne apara de acesti Geambasi.
    Noi oamenii din est am inventat nenumarete Meserii.

    - Meseria de soldat, cu mentalitate vickinga musumana, ca sunt identice. Cei care cred ca daca mor in lupta ajung in Walhalla.
    - Meseria de polizist, arnaut, chiar si o limba a facut pentru polizisti sa nu fie corupti, albaneza.
    - Meseria de aparator in Muntii balcani din sud, Bosniac, musulman cu arme ca sa apere frontul de sud.
    - Meseria de "HUN", da Hunii, acei oameni care trebuiau sa apare Campia Panonica si drumul de apa dunarea de invazie. Unguri se numesc acum, au o limba aspra sa sperie dusmanii.
    - Meseria de Janicear, copil de crestin invatat la scoala militara si facut musulman si vorbitor de o limba aspra si infioratoare la sunet TURCA, o limba care vine dintr-o zona necivilizata a pamantului, din asia. Pentru ca limba noastra dulce cea latina vulgara si romaneasca e o limba civilizatori, s-a schlefuit in 7000 de ani si suna minunat.
    - Meseria de SLAV, om al bibliei, cititor de biblie, care stim ca sunt oameni buni si credinciosi si buni luptatori, aparatori ai credintei si civilizatiei.
    - Meseria de TATAR, o simtim si in nume, om infiorator, de fapt vanzator de oameni care datorita technicii de lupta era o rezerva de aparare in spatele frontului.
    - Meseria de Cazac, contrapartea crestina a meseriei de tatar, pentru ca tatarii erau plini de bani din vanzarea de oameni si nu erau de incredere sa vina la lupta. Cazacii erau tarani crestini saraci, care veneau sa ne apare mai repede si mai de incredere.
    - Meseria de GREC, Grecii erau la inceput doar INTELEPTII care citeau cartiile, Biblia a fost scrisa in greaca veche. Pe urma Elita a vrut sa fie educata si a vorbit greceste.
    - Meseria de Arab, om musulman care invata pe derost coranul, dar nu are timp sa munceasca pamentul. De acea 90% erau crestini si acolo sa munceasca si sa construiasca. Pentru ca Arabul, sa poate repeta cat e ziua de lunga versetele invatate. si sa nu faca nimic.
    - Meseria de Croat, Soldat de elita a imparatiei catolice de la Viena, soldat care avea licenta sa omoare pe oricine si oricand, un 007 al Catolicilor de la Viena. Toti baieti balcanici, crestini.
  • Felix2022 17.01.2023 07:52
    Olenka văd că flituie din greu bani pe călători externe...e război sau altceva în zona aia?!
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO