Frumoasa Gabriela Cristea și „bestia” Oana Pellea, ambele dublu vaccinate, ambele infectate. REMEMBER PLANDEMIA

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ARTICOL REPUBLICAT LA UN AN DE LA APARIȚIE, ÎN SERIA REMEMBER PLANDEMIA.
 
Continuă dezvăluirile despre persoane publice care s-au infectat cu noul coronavirus deși erau vaccinate la zi cu serurile Covid existente pe piață. Cele mai recente cazuri sunt cel al prezentatoarei TV Gabriela Cristea și al actriței Oana Pellea. 
 
Prezentatoarea Gabriela Cristea de la Antena Stars a fost diagnosticată cu noul coronavirus deși este dublu vaccinată cu serurile experimentale Covid. Ea se află în izolare la domiciliu timp de două săptămâni și sub tratament prescris de medici, nefiind necesară internarea în spital, potrivit DC News
 
Gabriela Cristea afirmă că primele semne de boală le-a avut miercuri, 13 octombrie, în timp ce se afla în platoul de televiziune:

„Aseară, în timpul emisiunii, în direct, a început să îmi cadă vocea. O pui pe seama faptului că ar putea să fie o laringită, nu te gândești că nu există decât Covid în lumea asta. Am mai avut probleme cu vocea și m-am gândit că e ceva care a recidivat. Până la sfârșitul emisiunii, într-un interval extrem de scurt, de să zicem 45 de minute, am simțit că încep să îmi ardă urechile. M-am dus acasă. Aveam un singur test acasă la ora respectivă, care se făcea din salivă, și care mi-a ieșit negativ.

Între timp, am luat ceva care să mă pună pe picioare și dimineață când m-am trezit eram semi-călcată de tramvai. Aveam stare ca de gripă cu dureri musculare agresive, mi s-a înfundat nasul. Febra a fost 37 cu 8 de dimineață, și cel mai mult am avut astăzi 38 cu 3”, a explicat prezentatoarea pentru Antena3

Ca la orice vedetă, prețiozitatea și victimizarea sunt la ele acasă: simptomele „atrocelui” Covid sunt pentru ea răgușeala și o banală febră de 37-38 de grade (!). Prezentatoarea era dublu vaccinată, respecta toate măsurile (igiena, masca) și avea de gând să facă și a treia doză a serului experimental Covid:

„Noi ne pregăteam să facem ce-a de-a treia doză prin noimebrie. După ce vor trece cele trei luni de la boală voi merge să fac doza trei”, a mai explicat Cristea, fără ca măcar să bănuiască o posibilă infectare ca reacție adversă la vaccinare - așa cum au pățit nenumărați alți injectați înaintea ei. Dar, vorba citatului ei favorit de pe Facebook, „Dumnezeu zâmbește atunci când te vede ce planuri îți faci!”. Fiind soție și mamă, poate că Providența i-a mai dat un timp de gândire înainte de a-și face încă o injecție experimentală...
 
La rândul ei, actrița Oana Pellea, dublu vaccinată și recunoscătoare serurilor Covid, a anunțat că a primit rezultat pozitiv la testul RT-PCR după ce se autoizolase voluntar de o săptămână, după ce intrase în contact cu o persoană „suspectată” a fi pozitivă la SARS-CoV-2. Nu e clar dacă n-a fost vorba de un exces de zel din partea actriței sau de o eroare a testului RT-PCR, având în vedere lipsa de precizie a acestui test deja abandonat în SUA. Mai mult, Pellea deja făcuse mai multe teste rapide cu rezultat negativ. Care să fi mințit, acestea din urmă sau RT-PCR-ul? Ne lămurește chiar celebra actriță într-o postare pe Facebook.

Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămâna am luat hotararea sa ma autoizolez după ce am intrat in contact cu o persoana suspecta a fi pozitivă Covid19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: "Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat”
Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabila! Reacția presei da… mi se pare incredibilă!
E o decizie pentru care ma aplaud din tot sufletul! Mi am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. 
Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV. 
Mi as fi pus in pericol colegii și pe cei cu care as fi intrat in contact.
Traversez o formă ușoară. Nu vreau sa ma gândesc cum mi ar fi fost fără vaccin! 
Voi rămâne in izolarea impusă de lege. 
Aveți grija de voi si de cei de lângă voi!
Sanatate tuturor! 
Nu dau sfaturi nimănui dar mă felicit că m-am vaccinat!”, a scris Oana Pellea pe 13 octombrie 2021.

Pe 7 octombrie, actrița dădea anunțul despre decizia ei de a se autoizola după intrarea în contact cu o persoană „suspectă” de Covid. La o actualizare, a adăugat că persoana care a venit la serviciu și cu care a intrat în contact nu ar fi angajată nici a Teatrului Național, nici a Teatrului Bulandra. Câte servicii are Oana Pellea? Sau era în vizită la serviciul altcuiva?

„Să nu poți să te vaccinezi din cauza de alergii…Să ți fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într o comunitate și să nu spui nimic de frică că îți pierzi locul de muncă…Sunt vaccinată cu ambele doze. Mă voi izola 7 zile și mă voi testa! Nu îi pot dori decât multă sănătate și visez la ziua în care oamenii vor fi informați și responsabili!”, a anunțat Oana Pellea pe Facebook joi, 7 octombrie.
 
Nu putem să nu observăm că, între 13 octombrie și 7 octombrie, majoritatea postărilor actriței au fost despre Covid, cu mici variațiuni politice (despre Dacian Cioloș) și anticlericale („ancheta” Recorder contra „Marelui Alb”) + câteva aniversări și referiri culturale, în pauza dintre numărul de cazuri și știrile pandemice alarmiste. O persoană cu preocupări artistice și intelectuale!
 
Citiți și: Monica Anghel, dublu vaccinată și chipurile imunizată dar de Covid infectată. Ce zic oamenii: VALUL NEVACCINAȚILOR?



 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Sascha 15.10.2021 19:47
    Deci,vaccinul îi "imunizeaza"doar pe cei gata imunizati. Pentru ceilalți, apă de ploaie,cu potențial letal. Restul: baliverne!
  • Enya 15.10.2021 20:26
    Niciodata nu moare vreo vedeta, vreun star sau superstar, politician de rang inalt, presedinti de tara, ministri, prim-ministri, cancelari, duci, printi, regi, imparati sau copiii acestora!

    De covidul (inexistent) mor doar oamenii simpli si doar in spital, la ATI, iar acum stim cu totii si de ce!

    Iar din cand in cand, sinecuristii, tradatorii de patrie si neam sau pur si simplu idiotii dornici de reclama (chiar si cu un furtun pe bot) sunt activati pe rand la tv, "pe moarte" sau abia "scapati din ghearele mortii". Huo.
  • MILI 15.10.2021 22:08
    Gabriela a crezut că vaccinul este ceva cu acid hialuronic,botox, ceva de înfrumusețare. Cam atăta minte are.
  • DanielaBMED 15.10.2021 22:55
    GRAV e ca vaccinatii sunt vectori perfecti pt raspandirea virusului. Liberi in miscare si actiuni, paucisimptomatici, crezand ca e doar o raceala banala, dau covidul peste tot. Fac forme usoare ma joritatea ? Asa se spune. Si cei care primesc covid de la ei ? Timpul va lamuri. Dar VECTORI PERFECTI sunt ! Cu acte in regula : certificat verde.
  • Elina 20.10.2021 15:19
    oana pelea este o voma afectata. Pot sa zic asa? Da, pot
  • Alex 15.10.2022 14:27
    oana pielea, care era cu "iubirea nu se voteaza"? left-tzoista rezistenta cu acte cu tot, cu certificat cu tot? Nu creed :) Securistei ii vine randul..
  • Mircea Dragan 15.10.2022 14:53
    ''Nu dau sfaturi nimănui dar mă felicit că m-am vaccinat!” Si la ce ti-a folosit Oana?
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”