Francezii și francofonii de pretutindeni au înființat o comisie internațională de anchetă cetățenească prin care cer oprirea stării de urgență sanitară și a campaniei de inoculare forțată de seruri experimentale, precum și pedepsirea vinovaților

De Av. Elena Radu  /  

Foto: profession-gendarme.com

Foto: profession-gendarme.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


EFVV (Forumul european pentru vigilența vaccinurilor) este o alianță de organizații membre și membri individuali din 25 de țări europene. Organizațiile noastre membre sunt formate din grupuri de consumatori și grupuri pro-alegere, ai căror membri, la rândul lor, includ cadre medicale și oameni de știință. Numărul total de membri ai acestora depășește 100.000. Facem apel la toți europenii să se alăture într-o cerere pentru o politică unitară de vaccinare bazată pe libertatea de alegere și consimțământul informat.  Considerăm că vaccinarea obligatorie nu este doar un risc grav, ci și o încălcare a drepturilor omului și a demnității.  Prin urmare, cerem transparență și prudență, precum și recunoaștere și preocupare pentru numeroșii răniți prin vaccinare din Europa și nu numai. (https://efvv.eu/about-us

Am găsit un comunicat de presă publicat azi: https://www.profession-gendarme.com/appel-au-monde-francophone-et-international/ 

Citindu-l mi s-a cam zbârlit părul. Se pare că nu toți oamenii de știință cred ca totul este roz.

Traducerea în limba română (aproximativă) este următoarea:

”COMUNICAT DE PRESĂ 4 iulie 2021

APEL CĂTRE LUMEA FRANCOFONĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ :

OPRIREA IMEDIATĂ A CAMPANIEI EXPERIMENTALE ȘI CRIMINALE DE VACCINARE

ȘI CREAREA UNEI COMISII INTERNAȚIONALE DE ANCHETĂ CETĂȚENEASCĂ

Paris, Franța, 3 iulie 2021.

Sub egida Forumului European pentru Vigilența Vaccinurilor, oameni de știință, avocați, intelectuali, profesioniști din domeniul sănătății, funcționari și cetățeni au adoptat în unanimitate crearea unei comisii internaționale de anchetă cetățenească, la Paris și în zoom, în cadrul primei reuniuni a Consiliului Științific Internațional și Francez, pentru evaluarea politicii COVID-19.

Unul dintre principalele vocații este de a aduna expertiză, experiență, know-how și cunoștințe despre diferitele mișcări existente care au apărut în timpul acestei crize de sănătate și de a aduce soluții concrete de sănătate și strategice, atât științifice, cât și juridice, de securitate (militare?) și politice; pe teren cu și pentru populație.

Un grup de experți din diferite domenii și vorbitori din sală și dintre cei prezenți prin zoom au luat cuvântul pentru a face, pe de o parte, constatări și a stabili consecințele anilor 2020 și 2021 până în prezent și, pe de altă parte, propunerile lor concrete pentru această Comisie internațională. Ca urmare a constatărilor științifice, socio-economice, politice și juridice și a nejustificării legii de urgență și a campaniei forțate și organizate a unui vaccin experimental periculos și criminal, adunarea cere oprirea imediată a tuturor campaniilor de vaccinare în Franța și în lume. Comisia internațională de anchetă cetățenească, înființată în unanimitate, va aduna elementele care să permită incriminarea vinovaților și complicilor acestui masacru organizat, deja cuantificabil și demonstrabil.

Reuniunea a fost prezidată de Jean-Pierre Eudier (chirurg stomatolog pensionar, Luxemburg), Gregory-Paul Martin (autor, Marea Britanie), Astrid Stuckelberger (cercetător internațional, CH), cu participarea lui Virginie de Araujo-Recchia (avocat, FR), reprezentanți din Franța, Israel, Quebec, Canada, Statele Unite, Luxemburg, Belgia, Elveția, Savoia și lumea anglo-saxonă etc.

Această reuniune a urmat Adunării Generale a Ligii Naționale pentru Libertatea Vaccinării din Franța, prezidată de Dr. Jean-Pierre Eudier. Aceasta a fost o Adunare Generală mult așteptată, cu un nivel ridicat de participare din partea membrilor săi, care au validat constituirea acestei comisii și și-au oferit participarea activă.

În discursul său introductiv la prima reuniune a Consiliului științific pentru evaluarea politicii COVID-19, Dr. Jean-Pierre Eudier ne-a reamintit necesitatea urgentă de a consolida constatările și consecințele deja disponibile și de a ne mobiliza. Situația este foarte gravă și urgentă și nu mai este timpul să tergiversăm, ci să acționăm pentru a proteja populația înainte de a fi prea târziu. Comparând situația actuală cu cea a genocidului din Rwanda în ziua J-1, el a reamintit adunării rapiditatea evenimentelor nesperate în ajunul unui masacru îngrozitor, citându-l pe generalul Romeo Dallaire, comandantul forțelor de menținere a păcii ale ONU, care a fost martor la rapiditatea evenimentelor. După ce a remarcat genocidul fulgerător și neputința sa în fața forței distructive a urii dintre tutsi și hutu, generalul Dallaire a declarat: Schimbarea seismică evoluează într-o viață sau se poate întâmpla într-o clipă!”

Dr. Eudier a adăugat că ne aflăm acum în acest moment al crizei COVID-19 și că înființarea Comisiei internaționale de anchetă cetățenească este unul dintre răspunsurile urgente.

Discursul este transcris integral mai jos.

DISCURS INTRODUCTIV AL DR. JEAN-PIERRE EUDIER

Înainte de a intra în subiectul întâlnirii noastre, aș dori, ca o introducere, să vă împărtășesc câteva reflecții asupra contextului actual, care este deosebit de grav și care, pe bună dreptate, ne-a adus astăzi împreună.

Un spirit de divizare emană acum din partea autorităților publice. Toată lumea a observat modul în care politica de sănătate și, în special, dorința de vaccinare obligatorie, îi pune pe cetățeni unii împotriva altora, rupe legăturile sociale și dezbină chiar și familiile.

Divide et impera este o tehnică cunoscută pentru a obține sau a păstra puterea.

Am văzut această tehnică la lucru în Africa, o lume pe care o cunosc foarte bine, deoarece am trăit și am lucrat acolo timp de 40 de ani. Aș dori să dau ca exemplu drama din Rwanda. O divizie a fost organizată în mod deliberat pentru a provoca un război între hutu și tutsi. Pentru o lungă perioadă de timp, aceste două popoare au trăit în pace în aceeași țară, unii ca crescători de vite, iar alții, ca agricultori. Tensiunile au apărut în perioada colonială belgiană, când interesele financiare ale celor care doreau să jefuiască țara au determinat, cu bună știință, aceste două popoare să se opună unul altuia, cu scopul de a diviza țara pentru a o jefui mai bine.

Comunitatea internațională a fost avertizată în repetate rânduri cu privire la tensiunile crescânde dintre aceste două comunități, dar nu a făcut nimic. Atunci când ONU a sosit pentru a asigura pacea, rapoartele alarmante au venit de pe teren, avertizând asupra unui război civil iminent, în special din partea generalului canadian Romeo Dallaire, care conducea operațiunile. Dar generalul canadian nu a fost autorizat să intervină și a asistat neputincios la escaladarea tensiunilor în războiul civil.

La acea vreme, Radio-Télévision des Mille Collines (RTLM), care semăna puțin cu BFMTV de azi din Franța, a jucat un rol fatal, care este acum bine identificat. Citez pentru dovadă un extras din ziarul Le Monde (publicat în aprilie 2019): „Radio-Télévision des Mille Collines a răspândit ura, la început timid, apoi într-un mod total asumat. De exemplu, a divulgat numele persoanelor care urmau să fie împușcate, a oferit recompense în schimbul cadavrelor și i-a îndemnat pe milițieni la masacru: „Veți da foc tutsiștilor și vor regreta că s-au născut... Faceți o treabă bună!”, „Gropile sunt încă pe jumătate goale, trebuie să le umpleți!”. RTLM a jucat un rol crucial în genocidul din 1994, în care și-au pierdut viața 800.000 de tutsi și hutu moderați, potrivit ONU”, concluzionează ziarul Le Monde.

Aș dori să subliniez că marele nostru ziar național pare să fi devenit astăzi un organ de dezinformare a publicului larg. Participă, la fel ca multe alte mijloace de comunicare, la împărțirea între pro-vaxx și anti (liber)-vaxx.

Se repetă istoria? Suntem în pragul unui război civil în Franța sau în Europa? Din păcate, mă tem de acest lucru și nu sunt singurul care gândește astfel în cadrul asociațiilor noastre de apărare a libertăților. Michel de Lorgeril, în cartea sa intitulată „Vaccinurile în epoca Covid-19”, evocă această posibilitate de război civil în cazul vaccinării obligatorii împotriva coronavirusului. Potrivit acestuia, tensiunile dintre pro-vax și anti(free)-vax au crescut de la introducerea, în 2018, a celor 11 vaccinuri obligatorii pentru copii.

În ceea ce privește asociația noastră, putem vedea suferința familiilor care se confruntă cu șantajul și presiunea la care sunt supuse. Părinții sunt supuși unor ordine ale judecătorilor care îi privează de drepturile lor părintești și le impun vaccinarea imediată a copiilor lor.

Odată cu actuala criză sanitară, putem vedea cum mass-media desfășoară o narațiune pro-vax pentru a face vaccinarea obligatorie, universală și nediferențiată, indiferent de statutul biologic individual, ceea ce noi credem că este o aberație biologică, sociologică și medicală.

Dar, la fel ca generalul Dallaire în Rwanda, unii oameni de știință și juriști atrag atenția autorităților asupra riscurilor sanitare și sociologice ale vaccinării obligatorii. Dar ei nu pot face nimic și privesc neputincioși cum societatea este din ce în ce mai divizată. Vocile lor sunt înecate de mass-media, care, așa cum a făcut Radio Mille Collines, îi învrăjbește pe oameni unii împotriva altora. Potrivit presei și televiziunilor noastre, există: 

- pe de o parte, cetățenii de bună-credință, care respectă măsurile sanitare și se supun injecției de Covid-19 din altruism

- iar pe de altă parte, cetățenii răi, care contestă politica liberticidă și care ar fi în cele din urmă „criminali sanitari” pentru că refuză să se vaccineze. În realitate, „cetățenii răi” din ghilimele sunt, în principal, oameni care gândesc și se îndoiesc de argumentul sanitar pentru impunerea vaccinării obligatorii. Sunt oameni care se tem pentru sănătatea lor și a celor dragi lor.

În ciuda discursului politic inițial, care tindea să liniștească și să garanteze libertatea de vaccinare, vaccinarea obligatorie împotriva coronavirusului este cu adevărat la orizont. Am ascultat ieri France Inter, proiectul de lege devine tot mai clar. Încă o dată, cifre manipulate în mod rușinos sunt folosite pentru a încerca să justifice o astfel de cerință. Acest lucru este criminal pentru noi.

Pe teren, observăm o îngrijorare crescândă în rândul populației în general cu privire la perspectiva vaccinării obligatorii. Indiferent de ceea ce spune presa, care ne face să credem că oamenii se grăbesc să se prezinte la centrele de vaccinare, noi credem că oamenii se tem de fapt de acest vaccin. Le este frică să nu-și piardă sănătatea, dar și locul de muncă.

Mulți oameni observă din ce în ce mai multe efecte secundare în rândul rudelor lor, al vecinilor... și uneori chiar direct. Niciodată în istoria vaccinării un vaccin nu a fost atât de periculos. Ieri dimineață, am aflat de la o firmă de avocatură specializată în despăgubiri pentru victimele accidentelor medicale că este din ce în ce mai solicitată de familii: decese, tromboze, atacuri de cord.

În fața refuzului autorităților, a medicilor prescriptori și vaccinatori, Liga este tot mai mult solicitată... Fie că este vorba de cele 11 vaccinuri pediatrice obligatorii sau de vaccinul împotriva Covid-19, cele două fronturi pe care ne luptăm astăzi, nu avem nicio pârghie, niciun mesaj de speranță pe care să îl transmitem... Această neputință a noastră este, de asemenea, cea a unei mari părți a populației. Este o neputință absolut dăunătoare, pentru că oamenii nu au niciun recurs asociativ sau juridic! Care este singura cale de ieșire pentru ei?

Multe familii se confruntă deja cu o adevărată dramă în ceea ce privește vaccinurile pediatrice, altele descoperă acum cu groază pericolul pe care îl reprezintă vaccinul covid-19. Tot mai mulți oameni sunt acum luminați. Aceștia devin conștienți de crima care este comisă împotriva integrității lor fizice, dar și împotriva valorilor lor. Vor lăsa să se întâmple asta?

Acest lucru mă face să mă gândesc la ce se va întâmpla în continuare în această criză dacă vom ajunge la vaccinarea obligatorie. Eu văd doar două opțiuni:

- fie vom asista la un război civil între pro-Vax și free-Vax, asimilați cu anti-Vax, cu un rezultat, putem măcar spera, favorabil libertății vaccinale

- sau vom asista la un adevărat dezastru social și de sănătate.

Acesta este motivul pentru care solicităm oamenilor de știință, avocaților, politicienilor și mass-mediei să devină conștienți de situația alarmantă în care ne aflăm și să redacteze un mesaj puternic prin care să ceară oprirea imediată a acestei campanii criminale de vaccinare.

Solicităm, de asemenea, înființarea unei comisii de anchetă cetățenească și, eventual, înființarea unui tribunal pentru a-i judeca pe cei responsabili de dezastrul actual și viitor.

Paris, 3 iulie 2021

Contact : cecif-cov@protonmail.com – chair@efvv.eu”
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Filipan Daniel Marius 07.07.2021 21:42
    Exista mai multe studii ... "masurile". adica terorismul de stat va ucide mai multi oameni, este clar pentru orice om normal la cap !
  • Gabiu 08.07.2021 01:03
    Nu se poate face nimic daca pe langa tribunalele care vor judeca pe cei vinovati de genocid economic si medical in numele unui virus nedovedit, nu exista si militiile populare care sa-i aresteze si sa-i aduca pe ce vinovati in fata justitiei popoarelor. Dar asta va duce la razboi civil, intre popoare si institutiile statelor mafiote.
Ultima oră

23:32

Papahagi a ținut o conferință despre el însuși: "Inteligența artificială și prostia naturală"

23:00

De ce preoții ortodocși de peste Prut vin la Patriarhia Română a Mitropoliei Basarabiei - Emisiune cu Pr. Eftimie Mitra. VIDEO

22:35

Dr. Geanina Hagimă: Note scrise în legătură cu ordinul privind eliminarea rujeolei, oreionului, rubeolei

22:00

Marele protopsalt Mihail Bucă a transmis imagini ale bombardamentului iranian chiar de la Sfântul Mormânt - VIDEO din Ierusalim și o CÂNTARE din drumul spre Muntele Athos: Meditație profundă

21:30

EMISIUNE ACUM: Vlad Țăranu, elevul de 16 ani pus la zid pentru ”Basarabia e România”: ”M-au întrebat pentru ce plâng și le-am spus: Pentru Dumnezeu, Neam și Țară!” LIBER la ActiveNews și Starea de Libertate - REDIFUZARE/VIDEO

21:09

Fotbalistul Ionuț Șerban internat de urgență pentru o stare de rău inexplicabilă. Sportivul de 28 de ani are nevoie de sânge grupa B(3) cu rh NEGATIV

20:37

Revista Familia Ortodoxă: De vorbă cu actorul Dan Puric despre starea neamului nostru

19:33

Noi decese ale unor persoane tinere din România: cadavrul unui bărbat de 40 de ani a fost găsit în Parcul IOR din București. Un tânăr a murit la festivalul de tatuaje organizat în Timișoara

18:05

David-Andrei Anghel, de la Liceul Internațional de Informatică din București, este cel mai bun elev-matematician din lume - Revista Profesionistă a Presei 8 – 12 aprilie 2024

17:41

În PE s-a votat Regulamentul care obligă România să primească imigranți: trebuie să le asigurăm locuințe și alte facilități

16:40

A murit un fost ministru de Interne - doar ce își serbase ziua de naștere. Doru Viorel Ursu a fost implicat în Mineriada FSN din iunie 1990

15:30

Riscul unui al III-lea Război Mondial dacă Israelul ripostează. Președintele Iranului: "Sioniștii vor primi un răspuns decisiv și mult mai puternic". Reacția Moscovei

14:56

Întrebarea-Cheie: Mai poate fi oprit Bibi?

14:22

Încă un preot candidează din partea AUR: Pr. Cătălin Axinte a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru alegerile locale

14:06

Medic din Moldova, doar un an de închisoare, cu suspendare, pentru moartea unui om, după ce cazul său a stat prin tribunale timp de cinci ani