Filmarea cu o asistentă din Slovenia care pretinde că există 3 tipuri de doze la vaccinurile Covid s-a viralizat pe Internet. Potrivit acesteia, 1 e placebo, 2 e ARN mesager și 3 e cancer. Ar putea fi adevărat? FOTO/VIDEO

De Părău Vlad  /  

Foto: dailytelegraph.co.nz

Foto: dailytelegraph.co.nz

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fosta republică iugoslavă Slovenia se află în stare de șoc după ce o asistentă a denunțat din interiorul sistemului sanitar faptul că politicienilor și altor cetățeni de rang înalt li se injectează soluție salină în loc de serul experimental Covid bazat pe ARN mesager, scrie DailyTelegraph.co.nz.

Într-o filmare de pe Facebook, care a fost anterior ștearsă de YouTube, femeia, care pretinde că este asistenta șefă a Centrului Medical Universitar din Ljubljana, ocupându-se cu primirea și administrarea flacoanelor de vaccin pentru politicieni, a demisionat și a ținut o conferință de presă cu privire la acest scandal. (Notă: Daily Telegraph a înțeles din sursele sale din Slovenia că videoclipul original a fost până la urmă eliminat și de pe Facebook. Cu toate acestea, el s-a viralizat și a fost încărcat pe mai multe conturi de Facebook,cum ar fi și pagina „Stop Laznivim Medijem” - opriți mass-media lingușitoare!) VIDEO:


În timpul conferinței, ea a arătat codurile de pe flacoane, unde fiecare conține cifra 1, 2 sau 3, iar apoi a explicat semnificația acestor numere. 
 
Potrivit acesteia, nr. 1 corespunde unei doze placebo, conținând soluție salină. Numărul 2 conține serul pe bază de ARN mesager, iar numărul 3 este o secvență de ARN mesager care conține onco-gena legată de adenovirus care contribuie la dezvoltarea cancerului. Ea a spus că cei injectați cu fiola numărul 3 vor dezvolta cancer la nivelul țesuturilor moi în următorii 3 ani după administrarea injecției.

Ea spune că a asistat personal la injectarea tuturor politicienilor și magnaților și a tuturor celor care au fost injectați din flaconul cu numărul 1. Potrivit acesteia, cu toții au fost injectații cu soluție salină, un placebo. Asta explică de ce mereu una și aceeași asistentă e surprinsă administrându-le vaccinul politicienilor în fotografii făcute de aceștia pentru mass-media.
 
 
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Adryan 26.11.2021 03:38
    Filmarea de 21 de minute e în limba slovenă.
    Se pare că nu există pe internet o traducere completă a ei în engleză (cel puțin eu nu am găsit dar am văzut că și alții spun că n-au găsit) ci doar un mic fragment de un minut.
    https://www.bitchute.com/video/WEnEy0jEjhDJ/

    Cineva a povestit pe Facebook în italiană cam ce zice:
    https://www.facebook.com/gibi.bigi.372/posts/219616933647521
    Traducerea automată a Facebook-ului din italiană în română (deci cu ceva greșeli de traducere dar inteligibilă) e următoarea:

    Mulți dintre voi m-ați întrebat traducerea a ceea ce se spune în videoclipul postat de „STOP La žnivim Medijem”.
    Acesta este rezumatul, in italiana, a ceea ce am auzit in videoclipul publicat (pe parcursul a 21 min si 7 sec), FARA niciun comentariu personal din partea mea, cu exceptia unor scurte adnotari pe care le-am pus:
    - Videoclipul ar trebui (condiționat și obligatoriu) să fie în jurul lunii iulie sau poate august a acestui an, 2021. La început, persoana citește o descriere (a aflat serios de la prietenii săi medici) despre ce este virusul corona și cum a fost izolată prima tulpină pe la mijlocul anilor 60 la un pacient care suferă de o răceală normală. Explică faptul că virusul este clar vizibil la microscopul electronic, dar apoi spune „ai grijă... Suntem în anii 60... și aici nu știu dacă se referă la descoperirea virusului (probabil) sau microscopul electronic care pero' cred că încă nu exista (Ștefano Montanari și Antonietta Gatti ar ști cu siguranță mult mai multe decât mine). Continuați cu toate aceste descrieri științifice medicale până la ora 3:00.
    Așa că începe să vorbească despre propriile experiențe: unde a lucrat (în afară de terapie intensivă, în toate domeniile îngrijirii medicale, de la clinici pediatrice la geriatrie), care au fost metodele lui de lucru (impresia M)AI este că este asistentă medicală specializată nu. Mă retrag, deși din traducerea Google, care Postez mai jos, se spune ca si-a dat demisia).
    Interesant cum definește ea (pur) industria farmaceutică, industria "farmaceutică-mafia"...
    Așadar, el continuă să vorbească despre cum se face cercetarea cu vaccinurile, mai ales cu acestea actuale, menționând unul, dar fără să-l numească: „30% din el este alcătuit dintr-un placebo, deci pacientul nu știe dacă a primit venin și vaccinul sau placebo așa, cum să nu fii absolut sigur să primești un anumit vaccin sau altul, chiar dacă se cere explicit. Nu se întâmplă peste tot, dar se întâmplă. „Apoi vorbește despre coduri (1, 2 sau 3) care sunt scrise (sau etichete lipite, nu știu, nefiind vaccinat) pe cardurile emise pacienților sau pe cardurile clinice ale acestora, ca document al evenimentului vaccinării: „Placebo corespunde codului i l 1, nu 2 nici 3" (dar nu intra in detaliu. Ce contin cei clasati 2 sau 3!! ). „Pacientul nu știe asta, dar ei știu! Scopul lor este să vaccineze cât mai mulți oameni, dar chiar și acel probabil 30% care nu va fi inclus în studiul lor. ”
    În ceea ce privește efectele colaterale ale vaccinurilor (min. 7:45) spune că, „... Deși anumiți medici notează corect aceștia din urmă în graficele clinice ale pacienților, mulți nu o fac. Taluni informează date exacte Institutului Național de Sănătate Publică, NIJZ, altele. De la noi (din Slovenija) totul este o minciună: cei care spun că nu există efecte colaterale sau că nu au fost decese mint! Ea pretinde că... în Slovenia s-au înregistrat în jur de 500 de decese din cauza efectelor vaccinului (ATENȚIE! Raportez doar datele furnizate de ea! ). În Europa (dar aici nu pare foarte sigur... ) aproximativ 600/700.000 cazuri de efecte colaterale severe. În fața a cincizeci de morți, vaccinarea ar trebui întreruptă și ceea ce fac "ei" este un adevărat genocid! "
    Apoi urmează un pasaj în care vorbește despre o discuție pe care a avut-o cu un europarlamentar (sloven) despre cunoștințele sale și răspunsurile evazive pe care le-a avut: știința.. . Trebuie să asculți știința... etc. (nu mai puțin ce sunteți obișnuiți să auziți în Italia... )
    El continuă să vorbească despre studiile în curs, dintre care încă nu există rezultate definitive, asupra efectelor colaterale după prima, a doua și a treia vaccinare (pentru cei vaccinați) și asupra pacienților tratați cu placebo. Apoi (min 11:45) indică un al treilea studiu (pe care ea îl numește „studiu orb”) codat C45(91001) legat de cazurile de tumori de țesut moi care pot apărea după o perioadă de 3 până la 10 ani.
    De asemenea, se remarcă faptul că datele privind mortalitatea provocată de corona virus, aflat în posesia sa, nu intră în coliziune cu datele oficiale.
    De asemenea, se concentrează pe faptul că vaccinarea împotriva gripei, scade semnificativ apărarea imunitară a unei persoane și durează cel puțin 3 luni pentru ca aceasta să se reechilibreze (și amintiți-vă decesele din Lombardia, vaccinările a t apetit și etc... ) și ce " ... în ultimii 2 ani nu au existat date oficiale despre gripă, de parcă aceasta ar fi dispărut complet".
    În cele din urmă, încheie cu unii dintre criticii săi către mass-media (sloveni) și către anumiți medici pentru modul în care manipulează datele pacienților lor.
    Pe de altă parte, pe de altă parte, raportez traducerea pe care am găsit-o în comentariile clipului (și de care nu m-am atins absolut deloc, având pur și simplu copied/lipesc), dar asta, ciudat, nu este de acord cu a mea.
    Ar putea fi... As putea spune ca in clipul analizat lipseste o bucata, o fi traducerea unui text pe care nu il am, dar m-as fi asteptat sa vorbeasca in detaliu despre codurile 2 si 3 si ce reprezinta ele, cand are p paine de Placebo-ul... De asemenea, cel puțin în acest video, nu a scos niciun lingău... și NU SPUNE că a asistat la vaccinarea „politicienilor și muncitorilor. "Nu știu atunci să clarific această neînțelegere:
    -
    "Ieri a izbucnit un mare scandal în Slovenia și astăzi toată Slovenia vorbește despre o mare vaccinare. Șeful Centrului Medical Universitar, centru clinic din Lubiana, care are grijă să primească sticle și să se ocupe de tot, și-a dat demisia, a apărut pe camere și a scos sticle cu sticle lichide. El le-a arătat oamenilor codurile de pe sticle fiecare conține 1, 2 sau 3 cifre în cod, și apoi le-a explicat semnificația acestor numere.
    * Numărul 1 este placebo, soluție salină. Numărul 2 este o sticlă clasică de ARN. Numărul 3 este o sticlă de ARNm care conține gena onc, legată de adenovirusul care contribuie la dezvoltarea cancerului. Pentru aceste sticle, numărul 3 spune că persoanele care au primit-o în decurs de 2 ani vor avea cancer de țesut moi.
    *Spune că el a asistat personal la înjunghierea tuturor politicienilor și magnaților și toată lumea a primit junghiul numărul 1, așa că au primit o soluție salină, un placebo. Și asta explică de ce aceeași persoană ne vaccinează toți politicienii când fac poze pentru mass-media. "
    Sper ca această lucrare, pe care am încercat să o fac cât mai bine, să vă fie cumva de folos și să vă clarifice ideile în continuare. Încă o informație, dacă este susținută de date reale, nu dă greș niciodată.
  • Dumitru Lazar 26.11.2021 08:31
    Pai daca tot a descoperit mirsavia , inseamna ca stie clar care sint fiolele cu nr. 1 , 2 , 3 .Tragic este ca in taberele pro si contra a orce ( politrucie , religie , fotbal , pandemie ... ) sint ikndivizi care vad oportunitati , sau mai grav sint plantati la adversar pentru a darima la comanda , vezi cazul petrina-pntcd si multi multi altii prin toata lumea , ultimul cu voia dvs. marele rapsod t. gheorghe .
  • ioansperling 26.11.2021 11:04
    https://vrabiute.blog/2021/11/26/medicii-germani-refuza-vaccinarea-a-3-a/
  • Orizont 26.11.2021 12:04
    Fiolele marcate cu 3 ar putea fi directionate in cadrul unor aranjamente criminale catre caminele de batrani sau pe zone izolate din provincie unde nu exista observatori si atentie publica...
  • Nenea Iancu 26.11.2021 15:52
    Si daca-i invers, ca sa caute toata lumea solutia nr 1 si de fapt aia sa fie cu cancer? Cine mai poate dovedi? In tot cazul, puteau sa-i dea si Simonei Halep solutie salina, si-au batut joc de cariera si naivitatea ei! Pacat...
  • Andri 27.11.2021 21:55
    Daca s-a vaccinat, Simonica s-a bagat singura in mocirla.
Ultima oră

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova