Foto: Facebook
Din cauza distanțării sociale impuse de starea de urgență, Revista Familia Ortodoxă pune la dispoziție gratuit în format digital pe website-ul propriu, ca un cadou de Paști pentru creștinii iubitori de lectură, numărul pe aprilie.
Cei care doresc să recompenseze generozitatea redacției și să ajute colectivul editorial să treacă peste aceste momente dificile, pot face online o donație de orice valoare cred de cuviință.
„Dragii noștri,
în noile condiții impuse de starea de urgență, ne este cu neputință să tipărim și să vă expediem revista lunii aprilie.
Vă invităm să o citiți în format digital, pe pagina aceasta, în speranța că în curând v-o vom putea oferi și în format fizic, după depășirea situației de criză.
Ajutați-ne să rămânem împreună o mare familie și împreună să putem trece peste această piatră de încercare!
Avem nevoie de ajutorul vostru ca să putem continua!
Susțineți Familia Ortodoxă!”, este scrisoarea pe care o adresează colectivul redacțional cititorilor fideli în preajma sărbătorilor de Paști.
În numărul 135 din aprilie 2020 al acestei publicații puteți citi: o scrisoare de început, conținând îndemnul lui Nicolae Steinhardt, „Liberi sunteți să alegeți”; un editorial de Virgiliu Gheorghe, intitulat „Cu Dumnezeu sau cu lumea?”; un material în memoria Mitropolitului Pavel al Alepului, intitulat „Prigoana și mucenicia sunt slava Bisericii”; un articol semnat de psihologul Irina Petrea, despre copii și imaginea de sine a părinților; un studiu despre rețelele de socializare, semnat de lect.univ.dr. Andrei Drăgulinescu; o scriere a părintelui Vasilios Voloudakis, intitulată „Chiar vreți să existați?”; poziții ale unor mari duhovnici despre criza actuală, cu titlul „Cel mai de folos Post Mare din viața noastră”; un dialog cu ieromonahul Dionisie Ignat, despre „Credința în Învierea lui Hristos”; un articol despre Sfântul Ioan de Shanghai și San Francisco, intitulat „Atunci tămăduirea ta se va grăbi”; un articol despre Biserica de altădată, semnat de Sergiu Ciocârlan; un eseu de Marina Ioana Alexandru, care concluzionează că „Miza este sufletul omului”, un interviu despre vaccinuri și pandemie cu bioeticianul dr. Virgiliu Gheorghe și multe altele.
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.