Facebook a ajuns să ne cenzureze pe pagina ActiveNews până și comentariile cititorilor. FOTO / ACTUALIZARE

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce ne-au cenzurat o postare despre un adevăr istoric - masacrarea românilor de către unguri la Ip și Treznea - cenzorii Facebook a ajuns să șteargă până și comentariile cititorilor la una dintre postările noastre de azi despre „incidentele” stradale subite, respectiv articolul Mamă de 35 de ani, căzută secerată pe stradă de mână cu copilul ei, pe care îl ducea la școală, în Iași - ACTUALIZARE: A MURIT! (foto).

Am încercat și noi ca administratori ai paginii ActiveNews să vizualizăm comentariile devenite invizibile tuturor cititorilor dar ne-a fost imposibil.

Reamintim că Facebook ne-a redus vizibilitatea cu circa 60%, afectându-ne major și veniturile, drept pentru care vă invităm călduros să accesați direct site-ul nostru ActiveNews și să vă abonați la Buletinul nostru și la  canalul de Telegram ActiveNews România, care a depășit recent 10.000 de abonați.

Vă mulțumim!

ACTUALIZARE. Situația se repetă și cu articolul despre moartea subită a voleibalistului constănțean: Moarte fulgerătoare: Un cunoscut voleibalist s-a stins subit, la doar 39 de ani. Sportivul constănțean Doru Ghimeș lasă în urmă doi copii. FOTO:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Enya 23.09.2022 20:21
    Pentru ca sunteti singurul ZIAR ROMANESC ADEVARAT, patriot, nevandut, care de 2 ani incoace, zi si noapte fara incetare, duce o lupta infernala cu demonii de dincolo si demonizatii de aici!

    Va am in inima pentru totdeauna, Ziaristi, Comentatori si cititori romani din toate colturile lumii!

    Stiti ca impreuna am rasturnat multe situatii, da? Am deschis ochi, suflete, noi, toti cei de aici, sa fiti mandri de puterea mintii pe care ati pus-o in cuvinte si prin care ati scos la iveala Adevarul pe care AICI ati putut sa-l dati departe atator fiinte!!!

    Sa fim uniti pentru ca mai avem mult de tras!

    Va imbratisez pe toti cu toata inima mea calda!

    Si MULTUMESC!!
  • Constantinescu Valentin-Ionut 24.09.2022 15:33
    ENYA
    facebook-meta-instagram-whattsapp-youtube-tiktok-twitter-linkedln nu mai sunt relevante ca si platforme de social media
    de fapt "megaplatformele" cu 1-2 miliarde de utilizatori sau sute de milioane de useri vor dispare.
    SA VA SPUN UN "SECRET"
    Daca Eu...postez cu numele in clar pe 10 platforme zilnic...comentarii...la 30 articole,,,pot avea si 100.000-200.000 vizualizari...NU DEPIND DE O PLATFORMA...SOCIAL MEDIA...POSTEZ CU NUMELE IN CLAR...SI POZA EVENTUAL...SI 200.000 VIZUALIZARI COMENTARII...
    NICI "INFLUENCERII" MEDII...SA SPUNEM...NU AU ATATEA VIZUALIZARI ZILNIC....
    INCERCATI SA INTELEGETI CU FUNCTIONEAZA ACESTE PLATFORME...
    Facusem un cont pe linkedln...ajunsesem la 7.000 conexiuni....si am avut maxim 2.000 vizualizari la o postare...la altele...10 vizualizari...si mi-au sters contul...chiar mi-au facut un bine...spuneau si Jurnalistii...ajung la un cont cu 100.000 abonati pe youtube...si li se sterge contul....
    Toate Bune!!!
    Vali ✨✔
  • Adrian Cacovean 24.09.2022 01:15
    Orice autentificare la comentarii cu contul Facebook face reclamă prin absorbție către Facebook și deserviciu utilizatorului conectat prin platforma Facebook la site-ul Active News. Site-ul Active News este supt de putere cu fiecare conectare prin Facebook la acest site. Dacă Active News vrea putere, trebuie să se desprindă de orice legătură cu Facebook, altfel toate încercările de ajungere la utilizatorii doritori de adevăr vor ajunge date în pulberea pustiului țesută de platforma Facebook. Conectarea la Active News să se facă prin orice altceva decât Facebook. Comentariile la articolele Active News să s efacă prin orice altceva decât Facebook. Facebook este o rețea criminală ucigătoare de adevăr și o pușcărie pentru membriii ei.
  • FlorinN 24.09.2022 10:35
    Ce masiv urmează sa se întâmple. Și YT face același lucru. Oare ce vor sa ascundă? Ce vor sa nu ne lase sa împărtășim între noi?
  • Orizont 24.09.2022 11:53
    Astazi este posibil un atentat / atac /diversiune - steag fals ... ceva , sau un colaps- domino in sistemul parazit bancar ...
Ultima oră

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriile lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția