Exclusiv EVZ. Ion Cristoiu o deconspiră pe influențărița cîțistă Ana Morodan, reținută pentru droguri și alcool la volan: ”Se confirma mașinăria infernală pusă la cale de servicii”

De EVZ | evz.ro  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ana Morodan, vedetă tv și infuențăriță autointitulată „contesa digitală” a fost reținută de Poliție aseară după ce s-a urcat la volan băută și sub influența drogurilor. Ea nu avea nici permis de conducere, nu a oprit la semnalele polițiștilor, a lovit două mașini și s-a sustras recoltării de probe biologice. Analistul Ion Cristoiu a urmărit cu mare interes desfășurarea acestor evenimente, deoarece e unul dintre cei care a avut mari semne de întrebare vizavi de această vedetă atunci când și-a făcut debutul în spațiul public. Maestrul susține că acum suspiciunile i se confirmă.

În ediția de miercuri a emisiunii lui Robert Turcescu de la EVZ Play, maestrul Ion Cristoiu a comentat subiectul momentului: arestarea Anei Morodan, celebră influențeriță în spațiul virtual românesc.

Numele ei nu este unul nou pentru consacratul jurnalist, ba chiar acesta i-a urmărit ascensiunea încă de când a început să apară în lumina reflectoarelor. Ion Cristoiu a suspectat de la bun început că blonda, care a apărut beată în emisiuni TV și care acum a fost prinsă în stare euforică și de polițiști, că este un produs al serviciilor secrete.

De la croitoreasă, la contesă

„Hai să vă zic istoria acestei domnișoare”, a spus Ion Cristoiu în cadrul EVZ Play.

„Asupra acestui nume mi-a atras atenția, încă de pe vremea demonstrațiilor din Piața Victoriei, Bogdan Iacob (n. Bogdan Tiberiu Iacob, jurnalist).

Astăzi se confirmă ceea ce noi suspectam, ce spuneam, dar nu ne credea nimeni. Se confirma mașinăria infernală pusă la cale de servicii.

Dacă vă uitați pe site-ul ei, ea este o croitoreasă. Ea avea un site cu oarece influență, deoarece se dădea Marilyn Monroe. Era pe domeniul ăsta, numai pe modă.

Când a venit acest val, „#rezist”, ea a devenit „contesa digitală”. A fost pusă la lucru pentru a chema lumea în stradă. Era una dintre luptătoarele împotriva regimului”, a explicat jurnalistul Ion Cristoiu, exemplificând, împreună cu Robert Turcescu acțiunile „contesei digitale”.

„Ea era acolo, era ferment digital”, a replicat Robert Turcescu.

În cadrul emisiunii de pe Evz Play au fost reluate mesajele Anei Morodan de pe rețelele sociale din vremea protestelor #rezist din Piața Victoriei. Le puteți viziona AICI!

Același tipar ca la Mihai Șora

„Nu e genul meu, dar acum are succes la tineri, atenție!, care nu sunt foarte interesați de politică. I s-a amplificat atunci, ca la Șora, avea milioane de likeuri. Șora scria „cântă o pasărică în fața ferestrei mele”. Nu era o maximă, și apăreau milioane de likeuri. Te lua groaza”, a mai spus Ion Cristoiu, apoi a conchis:

„Sunt ca semințele prăjite. Serviciile le scuipă, apoi. Hai să facem un bilanț cu vedetele la vremea haștagiștilor…”

A fost oprită de Poliție de 2 ori în 24 de ore. S-a ales cu 3 dosare penale

Brigada de Poliție a transmis un comunicat în cazul reținerii Anei Morodan. „Contesa digitală” așteaptă acum decizia procurorilor în privința reținerii sale. După cele 24 de ore petrecute în arest, ea ar putea rămâne în celulă pentru încă 30 de zile.

„La data de 28 Martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule”, a transmis, miercuri, Brigada de Poliție.

După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat.

În acest context, polițiștii au procedat la conducerea persoanei în cauză la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, unde și de această dată a refuzat”, precizează Poliția Rutieră.

Atunci, Ana Morodan s-a ales cu un dosar penal pentru „Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal.

„Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 22:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o persoană de sex femeiesc.

După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive”, conform Brigăzii de Poliție a Capitalei.

În acest context, Ana Morodan a fost dusă din nou la sediul INML, pentru a i se recolta mostre biologice, moment în care ea s-a ales cu un al doilea dosar penal.

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 2 și 336 alin.2 din Codul Penal. În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive”, conform sursei.
 
EVZ
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Badass 30.03.2023 17:08
  Generalul Morodan? A? Suna a....?
 • Dorel Timpa 30.03.2023 20:51
  Ce celebra, ce contesa?

  Asta e o beșină expirata, îmi era tare antipatică încă de cînd a început cu emisiunea aia stupida de pe tv!
 • Mircea Dragan 02.04.2023 10:07
  Asta a avut si emisiune tv? Nici la rupt bilete la intrarea in wc-uri publice nu as fi pus-o!
 • Corina George 03.04.2023 06:55
  Nu se va întîmplă nimic. Va vinde ea pe cineva de care Secu are nevoie. Sau poate amanta cuiva bine sus pus. NU poți avea tupeul asta nenorocit decit dacă te dai în bărci dacă ii ai la mina pe distinșii de prin servicii etc. Îmi este sila de țară dumneavoastră în care eu nu mai trăiesc de mult ca refugiat politic. Am crezut ca va fi mai bine ca România va merge pe un drum bun. Nicivorba. Azi Ceaușescu este regretat. Mai aveai o armata o țară așa cum era dar azi România aparține altora. Serviciile sunt vândute și nu fac nimic sa apere tătar. Vechea poveste de a juca la mai multe capete. Cine faci așa Riști sa ți-o iei de la toți. Nu avem nimic din Ungaria la felul cum iei apăra aia țară lor și la ce politicieni au. NU au avut teama nici de ruși în 56 și nu au de nimeni. Sunt deștepți și sunt și de data asta de partea corecta a istoriei. Noi am trădat și l-am făcut mare pe regele bilbiit care a trădat sa iei ia el bomboana de pe tort omorindu- l pe Antonescu care nu a renunțat sa apere România ca tătucă Carol II pentru care lăsase tronul de doua ori pentru o curva. Antonescu a plătit cu moartea. Toți tac nu spune nimeni nimic dar spunea Ceuasescu despre Antonescu și Marin Preda. Culmea. Cine sa spună Brucan care făcea crima în zi de Crăciun el ateul lui peste anti Creștinul de serviciu? UN popor absent care era făcut de cel care ne bătuse iei bătuse joc de noi fac indu-ne idioți. Frumos nu? Și azi tot ei conduc România și uite cum tac pe cine rușii ii Amenințau pe evrei cu mama evreica al ui Hitler. NU au mișcat în front. Vai și amar de noi cu politicieni jeguri cu porelati jeguri toți vinduti. Poporul abia aștepta deschiderea granițelor sa fuga au rămas clanurile de țigani și securiștii îmbogățiți. IN rest vai și amar. O tută ca asta care ar merita băgată în pușcărie la greu nu va face așa ceva. Așa cum nici nevasta lui nea COTLET Păunescu nu a făcut cum nici Huidu cel mason . Sa va fie clar sinteti sclavii propriilor slăbiciuni nici c restini nici teroriști nimic nu sinteti. Slugi și așa veți ramine.
 • Elina 03.04.2023 12:53
  Ne cerem scuze ca v-am suparat. Eu si colegii de birou renuntam la pauza de pranz si ne apucam sa corectam ceea ce tocmai ne-ati semnalat. Rezultatele le veti observa imediat sau, cel tarziu, maine dimineata.
  Dupa care ne apucam sa rezolvam treaba si la vecini si, daca tot ne-am apucat, mergem si la canadieni si australieni, unde, nu stiu daca ati obsevat, comunismul in floare.
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 4. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 5. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 6. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 7. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 8. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 9. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 10. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare