Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Interpretul "Nemo" a câștigat duminică Eurovision pentru Elveția cu "The Code", un cântec de propaganda homosexualistă, un premiu care încheie o competiție marcată de controverse, în special cu privire la participarea Israelului, relatează ProTV. Propagandistul homosexualist a spart trofeul nemeritat când l-a așezat pe scenă, dar a primit altul în schimb...
 
 
'The Code' spune povestea călătoriei pe care am început-o realizând că nu sunt nici bărbat, nici femeie", a afirmat anterior Nemo.

În noiembrie 2023, Nemo a ieșit în evidență ca fiind "non-binar" într-un interviu acordat presei elvețiene, unde a declarat că preferă să fie numit „they”/„ei” în limba engleză și să folosească prenumele în loc de pronume în limba germană.

"Codul" din versuri se referă la drumul parcurs de Nemo descoperind că nu se identifică nici ca bărbat, nici ca femeie. 
 
Cântărețul a vorbit anterior despre dorința de a sprijini alte persoane aflate într-o poziție similară și de a juca un rol de lider în cadrul comunității LGTBIQ+.
  
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
 • Orizont 12.05.2024 15:10
  Pitpalac intr-un copac,
  ...
 • Orizont 12.05.2024 15:12
  ...Da' belengher are ?
 • Wolf Edmond 12.05.2024 17:23
  Eurovision a încetat să mai fi o competiție între soliști. Eurovision s-a transformat în scrutin electoral modern patronat de sataniști în care se știe dinainte care element al carnavalului va câștiga. Va câștiga cel mai anormal, mai anticreștin și mai antimoral element. Nu contează dacă ce cântă e coerent și nici calitatea vocii ori a piesei muzicale, în general. Ultima dată m-am interesat despre acest Eurovision până am aflat că unul din concurenți se credea femeie și avea barbă. Am aflat ulterior că a și „câștigat” premiul cel mare. De atunci nu mă mai interesează în absolut această făcătură europeană care seamănă mai degrabă cu o grădină zoologică..
 • Orizont 12.05.2024 20:06
  Am incercat sa ascult abominatia cateva secunde... Apoi am dat pe sarite.. Un amestec disonant de schizofrenic cu ridicol - Exact ca bolnavul din imagini. Cu din astia vrea Macrou sa cladeasca marea armata UIE si sa bata Rusia :)) . Problema e ca nu pot anticipa ce mai urmeaza - Care ar fi urmatorul pas al progresului dupa "non-binar" ? ...
 • Wolf Edmond ► Orizont 12.05.2024 22:05
  Sunt peste 150 de genuri pe site-ul ONU și se tot adaugă. După non-binar probabil că urmează prea-binar.
 • Wolf Edmond 12.05.2024 20:24
  Grădină zoologică este puțin spus. Rectific.
  Eurovision s-a transformat într-o ghenă culturală.
 • Dumitrescu 12.05.2024 17:45
  Asta promoveaza uniunea (anti) europeana.
  Inca nu va e clar?
 • Aly09 12.05.2024 19:04
  Corect
 • Neanae 12.05.2024 18:08
  După cum se poate observa și comenta realitatea în care “pur și simplu ne zbatem”, încercând să supraviețuim, câștigarea primului premiu Eurovision de către un NIMENI ar fi ceva obișnuit și de apreciat.
  În schimb când artiști consacrați, normali la cap și în suflet, cu valori incontestabile (sic!) și talent debordant ni se prezintă oriunde am fi, dapăi musai să ne revoltăm, să fluierăm și să dăm cu ouă către “nemernicii retrograzi și neduși pe calea progresului progresist global și globalist”.
  Asta e normalitatea și tare mă bucur ca am o vârstă la care îmi permit să nu sufăr, cel puțin nu mult! Vomit des, atâta tot. Ca trebuie să elimin amarul creat de aste timpuri controlate de sataniști, drogați și monocefali. “Nimeni” ăsta e un cretinoid satanist cu probleme psihice, apreciat și sper pupat îndelung în partea opusă de unde îi iese “vorba” de către cei fix ca el, poate și mai rău. Să-i arză mămăliga profund și adânc până în infernul sufletelor lor. Pragmatii imbecile.
 • Aly09 12.05.2024 19:03
  Nu o castigat diavolita din Irlanda ca o castigat un non binar din Elvetia, tot un draq !!!


  Inca o dovada ca ce se promoveaza demult timp la "Nebun Vision" !!!  Si cum se stie ca tara care castiga "Nebun Vision" locul 1, anul urmator va fi gazda, numai bine ca in 2025 cum este deja de actualitate ca in fiecare an se tine WEF in Elvetia la Davos, acum se va tine si "Nebun Vision"
  Toti nebunii si dracii se vor aduna acolo in 2025, va fi prapad !!!  Dumnezeule prin armata ta, scapa-ne de nebunii astia, doar tu esti salvarea noastra !!!


  Trezirea POPOR !!!  P.S.

  Ucraina lui Zele o luat si ea locul 3, se putea sa nu primeasca ceva, pffffffffffffff
 • georg xanthu 12.05.2024 19:14
  Este bine ce se intimplä. Degenerare existä,multä vreme neglijatä..cindva afläm de ea si ne revoltä.Nu este cazul.
  Degenerare este doar un aspect social,care sau nu l observäm,sau träim impreunä si i cäutäm leacul.Este cancerul societätii.Doctorii cautä leacul.In acest caz,ca si in pandemie,se produce o inversare a fenomenului.Omul normal devine cel prigonit.Doctorii pentru acest fenomen sunt nebunii imbräcati in doctori.Noul social este Bill Gates ,Arafat,Soros, OMS,ei sprijinä un nou social. care ne uimeste,n am stiut cä existä..dar el a existat mereu.Acum isi cere dreptul.Cancerul se vrea celula sänätoasä,iar doctorul OMS va gäsi si vaccinul..pentru noi cei sänätosi.
 • IC XC NI KA 12.05.2024 20:22
  ”'The Code' spune povestea călătoriei pe care am început-o realizând că nu sunt nici bărbat, nici femeie", și nici pe ce lume sunt.. continuarea firească..

  Te doare sufletul să vezi, să simți ..ce poate face necuratul cu ființa cerească - omul, ființa supremă a creației Lui Dumnezeu, meșteșugită după și asemănarea Sa, pe care Însuși Hristos Fiul Lui Dumnezeu a Răscumpărat-o prin Jertfa Sa pe Cruce!

  Hristos l-a nimicit “Piei, satano” (Matei 4,10) și alții nu mai știu cum să facă să se nimicească..ei pe ei cu el. Doamne, miluiește!

  Hristos a Înviat!
 • Brick 12.05.2024 21:44
  Pervertirea copiilor, scena dementa cu adulti imbecilizati care nu par a avea nimic impotriva ...
  https://www.youtube.com/watch?v=hsLzmxPtlG8
 • Allexx 13.05.2024 12:22
  Democrație și libertăți bolnave,este evident că nu există democrație și că libertatea trebuie supusă unor legi și îngrădiri bine stabilite,altfel toată lumea a luat-o razna cu excepția câtorva tari care au înțeles acest lucru și nu doresc asemenea "libertăți" pentru cetățenii lor.
 • Davinci 13.05.2024 13:13
  Exact ce spuneam anume ca acești LGBTQ nu vor drepturi ci vor sa fie speciali. Înțeleg toleranta ceea ce este normal pentru indivizi de genul asta care ocupa nu demult un capitol uriaș in psihologie etc. Steinhardt spunea sa nu fie goniți din biserica si sa fie primiți pentru ca acolo este ultima lor șansă.

  Am ajuns aici dat fiind nepăsarea oamenilor care din ce in ce mai mult nu mai au curajul sa iasă in fata sa lupte. Se stei foarte bine dar iată unde s-a ajuns. La sindromul Stockholm.

  SI neapsarewa omului de bine nu face decit sa fie si el parte din problema

  Iar nemernicii globaliste si politically corect merg înainte cu nesimțire. Sa nu fie prea tirziu cind ne vom trezi.
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires