Eroina noastră, doctorița Camelia Smicală, a ajuns în sfârșit acasă, împreună cu toți copiii ei. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Flori, cadouri pentru copii, exclamații de bucurie și lacrimi – acestea au fost ingredientele pe care doctorița Camelia Smicală și copiii ei mai mici, Mihai și Maria le-au primit la primii pași făcuți pe pământ românesc.

Sfârșitul calvarului doctoriței Cameliei Smicală, care astăzi a ajuns în România împreună cu toată familia, inclusiv cu Mihai și Maria, cei doi copii sechestrați zeci de luni de statul finlandez, transmite cotidianul nemțean Vestea.net.

Alături de cei menționați mai sus sunt și Andreea (fiica mai mare) și Ari (noul soț al Cameliei) iar imaginile de mai sus surprind momentul în care toți aceștia au fost întâmpinați la Aeroportul Otopeni de câțiva prieteni.

„Mulțumim din suflet. Vă iubim pe toți. Mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi. Care v-ați rugat pentru noi. Voi toți sunteți familia noastră”, a spus Camelia Smicală, cu ochii în lacrimi, la finalul întâlnirii cu românii care au așteptat-o la Otopeni.

Probabil că în această seară, Camelia și familia ei vor ajunge la Piatra Neamț acolo unde părinții ei îi așteaptă cu atîta emoție. În toți acești ani de calvar, părinții Cameliei (pensionari octogenari) nu au obosit să pledeze cauza fetei lor și a celor doi nepoți. Au făcut apeluri către autorități, au dat declarații presei, au participat la mitingurile de susținere.

Drama Cameliei și a celor doi copii (ajunși între timp adolescenți) a început în martie 2015, de la acest moment filmat și disponibil AICI

De-a lungul acestor ani de luptă care uneori părea a fi imposibil de câștigat, Camelia Smicală a avut aproape și rude, organizații ale societății civile românești, o parte din presă și Biserica Ortodoxă (prin reprezentanți din Europa dar și din România), oameni simpli care au luat poziție împotriva acestei crunte nedreptăți, conchide cotidianul nemțean.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Citiți și Camelia Smicală ne dă vestea bună a zilei și a anului: Copiii ei sunt, definitiv, ACASĂ

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Paul1976 12.07.2021 00:10
    Dumnezeu să le dea sănătate. Oare este aproape profeția "multi vor dori să se intoarca in țară dar putini vor reuși"?
  • Enya 12.07.2021 05:03
    Dna Smicala este singurul medic alopat roman care a declarat in vara lui 2020 ca virusul sars-cov2 nu prea exista pentru ca medicina nu stie nici la ora actuala ce este un virus. Pentru asta este cu adevarat o eroina! Iar un avocat curajos si independent, care ar da statul si politicienii in judecata pentru neconstitutionalitatea tuturor deciziilor politice si medicale din 2020/2021, folosindu-se de Studiul de caz al dr. Smicala, si i-ar forta sa demonstreze stiintific existenta sars-cov2 pe baza caruia au declansat totalitarismul medical, ar deveni erou, fie ca ar castiga, fie ca nu (din cauza justitiei care apartine sistemului tradator, nu ca ar exista "virusul"!), pentru ca acest proces fantastic ar putea reprezenta inceputul sfarsitului celei mai mari farse ale omenirii!

    Pentru a vedea cat de mare au construit minciuna medicina alopata si BigPharma, intrati pe yt si vizionati "CASA NUMERELOR. Sida, doar un mit."
Ultima oră

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre

10:56

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXIV) – În care strig catalogul generației 1979 a Școlii Generale Vădastra, cu nume, prenume, porecle și neamurile din care ne tragem