Elvețienii și-au ratat șansa la libertate: Peste 60% au votat la referendum în favoarea certificatului verde

De Cătălin Vușcan  /  

FOTO. DW.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 60% dintre elvețieni au votat în favoarea certificatului verde, arată ultimele date publicate de institutul sondage gfs.bern, potrivit agenției DW.

Referendumul de duminică a avut loc după ce organizatorii au declarat că permisul a reprezentat o restricție abuzivă  asupra libertăților.

Cu puțin sub două treimi din populație complet vaccinată, elvețienii au una dintre cele mai scăzute rate de vaccinare din Europa de Vest.

Cu o majoritate covârșitoare, elvețienii au  respins planul de abolire a certificatului COVID, introdus în septembrie.

Șaizeci și trei la sută dintre alegători au spus "Da" pentru păstrarea cardului de sănătate”.

Certificatul limitează intrarea în locurile publice la cei care sunt complet vaccinați, s-au vindecat de virus sau au un test negativ.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
 • hannah 28.11.2021 16:06
  De aceea au si facut referendum! Stiau foarte bine pe ce se bazeaza, pe prostia ingnorantilor, pe dorinta oarba de supunere! In toate tarile care au peste 60% procentul de inoculati este posibil cat de curand sa se faca acest referendum, tocmai pt. a instala tirania "democratic", fara a fi acuzati ca au impus-o!
  Ia sa faca acum si in Romania! Ce credeti ca ar iesi?
  Dar nu-i bai, se asteapta acel pix care sa scrie pe foaie ca sunt 50%+1 si apoi "jar mananca" romanasii! Cat spuneam ca va mai dura? Una sau doua luni! Sa vedem sfarsitul lui "Februarie rosu". Desi se vrea mai reoede ca le ticaie ceasul de la Cruxelles (scris intentionat asa) si nea Bourla si cu Hexe von der Leyen (Hexe= vrajitoare) ii vor arde pe rug si le vor lua averile butonistilor injectati placebo.
  Asa ca dragilor, daca in Romania nu se vor ridica cei care vor intr-adevar dreptate....ne paste inchisoarea sufletelor.
  Sincer, dupa ce am tot vazut o multime de filmulete, postate de diversi despre cum romanii nu iau deloc atitudine in fara asupririi, nedreptatilor si doar o mana de oameni se zbat sa miste ceva......nu cred ca lui Superman si lingailor lui inclusiv Marele Golfer, le va fi greu sa incondeieze acel 51%!
 • Sweeping 28.11.2021 16:16
  Cum vine treaba asta: s-au vaccinat sub o treime, dar au votat 60% pentru certificatul de sclavie digital .!?

  E manipulare pe față a numarului de voturi!
 • Enya 28.11.2021 16:36
  In Elvetia e barlogul reptilelor sataniste.

  Oculta avea nevoie ca de aer de un precedent astfel incat guvernele lumii sa implementeze prin referendumuri furate (se mai indoieste cineva ca voturile vor fi altfel decat masluite?) certificatul nazist!

  Mai e o sansa. Mereu sunt sanse, chiar si dupa ce criminalii voteaza in parlamente legi anti-constitutionale, impotriva Drepturilor Omului!
  Si-anume, ca popoarele care vor fi chemate la referendum sa le rejecteze pentru ca exista un singur principiu divin care spune ca

  LIBERTATEA NU SE VOTEAZA!!!

  Elvetienii au votat sigur impotriva! Sansa la libertatea le-au furat-o criminalii, cei care au numarat voturile, marionetele ocultei. Au fost prosti insa ca s-au dus sa voteze. Era obligatoriu sa ramana acasa si sa boicoteze referendumul certificatului nazist.

  Se actioneaza nebuneste pe toate caile sa se hibridizeze specia umana prin injectare cat mai repede!
 • ioansperling 28.11.2021 16:45
  Surpriză ar fi fost sa fi votat impotriva! Pardon sa fi iesit invers ca cine cum voteaza nu mai intereseaza de loc pe cei care numara!
  A fost o "capcana" acest referendum (ca mai toate) pentru a putea legifera ce si-au dorit!
  Uitam tot timpul ca democratia nu e altceva decat o dictatura a lui 50+1!
 • Dd 28.11.2021 17:37
  .... referendum... :)))))))))))....
  .... Era Clotilda pe'acolo ??
 • AdiAdi 28.11.2021 17:46
  Imposibil ca un procent atât de mare să fi votat în favoarea certificatului verde în condițiile în care sunt atât de puțini vaccinați. Rezultatele sunt clar măsluite. De altfel legile fundamentale nu se pot încălca, astfel încât însuși referendumul nu are o bază care să respecte drepturile fundamentale ale omului.
 • Nespalat pe creier 28.11.2021 20:04
  Sweeping
  S-au vaccinat 65%
 • Dromihete 28.11.2021 21:48
  Intr-o "tara" mai bine spus intr-un "comitat" al cabalei in care se poate cumpara de la farmacie vestitul Lysergic Acid Diethylamide, nu este o surpriza...Asa ca, mascarada cotinua, legit! Tetrul si deceptia ela rang de arta! Fenta e la ea acasa, la propriu! They say jump, You say fuck off!!!
 • A.C. 29.11.2021 01:39
  Alegeri falsificate, cum e regula peste tot.
 • Gabriel Geller 29.11.2021 06:57
  Ma indoiesc ca ar fi votat asa ceva. Ceva e putred.
 • liviu tiganasu 29.11.2021 13:13
  "Certificatul limitează intrarea în locurile publice la cei care sunt complet vaccinați, s-au vindecat de virus sau au un test negativ."???
  Nu mai inteleg nimic!
  Ce anume prevede legea respectiva, ce limitari contine si catre cine se indreapta limitarile?
 • Vlad Pârău 29.11.2021 14:21
  Limitările se îndreaptă către toți cei care nu se află în una dintre cele 3 categorii amintite în citatul de mai sus. Adică la toți oamenii sănătoși care nu vor să interacționeze cu sistemul „sanitar” covidian.
 • hannah 29.11.2021 13:50
  Stiati ca Forumul economic (WEF) de la Davos a fost anulat pentru 2021? Au fost amenintati cu moartea si a fost anulat.
  https://www.srf.ch/news/wirtschaft/wef-davos-morddrohungen-open-forum-wef-abgesagt
  https://www.swissinfo.ch/eng/wef-open-forum-cancelled-following-threats/47145928
  aveti doua linkuri, desi sunt o multime, unul in germana si unul in engleza, de la publicatii oficiale, nu zvonuri de pe yt.
 • hannah 29.11.2021 14:37
  Scuze, a fost anulat pt 2022!!!!! Viteza-i de vina!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 10. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei