Elon Musk pune sare pe rană Ucrainei: Fie că ne place sau nu, Crimeea este parte a Rusiei. Dacă rușii pierd peninsula, este ca și cum SUA ar pierde Hawaii și Pearl Harbor

De Cătălin Vușcan  /  

Foto: Bloomberg

Foto: Bloomberg

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fondatorul SpaceX, Elon Musk, a evidențiat valoarea crucială a Crimeei pentru securitatea națională a Rusiei și a comparat potențiala pierdere a acesteia pentru Moscova cu pierderea de către SUA, de exemplu, a Hawaii sau Pearl Harbor, relatează TASS.

"Fie că ne place sau nu, Crimeea este văzută absolut ca o parte centrală a Rusiei de către Rusia. Crimeea are, de asemenea, o importanță critică pentru securitatea națională a Rusiei, deoarece este baza lor navală din sud. Din punctul lor de vedere, a pierde Crimeea este ca și cum SUA ar pierde Hawaii & Pearl Harbor", a scris luni Elon Musk pe Twitter.

Miliardarul și-a împărtășit, de asemenea, punctul de vedere cu privire la armele nucleare, avertizând asupra pericolului unui război nuclear:
 
"Dacă Rusia se confruntă cu distrugerea armatei sale și cu o înfrângere totală din partea NATO, atunci NATO va răspunde cu arme nucleare și civilizația se va sfârși", a scris el pe blog.

Pe 3 octombrie, Musk și-a dezvăluit viziunea sa asupra unui plan de pace pentru Ucraina. Ca un prim pas, el a propus organizarea de referendumuri sub supravegherea ONU în teritoriile care s-au alăturat recent Rusiei. 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Tic 18.10.2022 11:15
    De când e asta mare "deștept" in istorie, politica, etc? Scoate "spuma" spumelor numai experti: gates pe medicina, ăsta pe istorie. Să-l vedem pe bezos ce domeniu isi aroga, ca deh, el "sa rămâie fără coledzi"?
  • Florin Sabau 18.10.2022 12:49
    Și Musk încercă apa cu degetul
  • cristi vlad 18.10.2022 13:23
    Dar nici n-ar fi așa rău dacă SUA ar pierde Hawaiul și Pearl Harborul.
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România