Elon Musk cere arestarea lui Anthony Fauci, după ce Institutul Național de Sănătate al SUA a recunoscut că a finanțat cercetări pre-Covid în Wuhan, China, așa cum afirmau ”conspiraționiștii” vânați de cenzura oficială

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elon Musk a cerut vineri arestarea și urmărirea penală a doctorului Anthony Fauci, după ce Institutul Național de Sănătate a recunoscut în fața Congresului că a finanțat cercetări riscante de tip "gain-of-function" în Wuhan, China, înainte de izbucnirea pandemiei COVID-19 în SUA, relatează New York Times.

"Urmărit penal/Fauci", a scris pe Twitter miliardarul CEO al Tesla și SpaceX și proprietar al rețelei de socializare X, împărtășind prima pagină a ziarului The Post de vineri, care conține o fotografie a lui Fauci și titlul "MINCIUNI ȘOCANTE".
 
 
Directorul adjunct principal al NIH, Lawrence Tabak, a mărturisit joi, în cadrul unei audieri a unei subcomisii a Camerei Reprezentanților, că guvernul american a finanțat într-adevăr cercetări periculoase la Institutul de Virusologie din Wuhan, care a modificat coronavirusul liliacului cu puțin timp înainte de izbucnirea epidemiei, la sfârșitul anului 2019.

"Dr. Tabak, a finanțat NIH cercetările de obținere a funcțiilor la Institutul de Virologie Wuhan prin intermediul [organizației nonprofit cu sediul în Manhattan] EcoHealth [Alliance]?". , a întrebat reprezentantul Debbie Lesko (R-Ariz.) din cadrul Subcomitetului select pentru pandemia de coronavirus.

"Depinde de definiția pe care o dați cercetării de tip gain-of-function", a răspuns Tabak. "Dacă vorbiți despre termenul generic, da, am făcut-o."

Răspunsul lui Tabak intră în conflict cu mai multe dezmințiri înflăcărate ale lui Fauci.

"NIH nu a finanțat niciodată și nu finanțează în prezent cercetarea de tip gain-of-function în cadrul Institutului de Virusologie Wuhan", a declarat Fauci, acum în vârstă de 83 de ani, în fața Congresului în mai 2021.

Musk nu a precizat ce acuzații penale ar trebui să i se aducă lui Fauci, deși sperjurul și minciuna în fața Congresului sunt opțiuni evidente și au fost recomandate de republicanii din Congres.

Ambele infracțiuni pot fi pedepsite cu până la cinci ani de închisoare și, în general, au un termen de prescripție de cinci ani.
 
Pentru publicare unor articole cu supoziții asemănătoare, acum confirmate oficial, ActiveNews a fost adeseori sancționat de cenzori internaționali sau locali, slugi mărunte ale marionetelor la putere.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Sabin G 20.05.2024 10:57
  Toți ciocli apocaliptici ar trebui arestați și judecați
 • Neanae 20.05.2024 12:26
  Bizarul Elon Musk îmi place pe bune din ce în ce mai mult!
 • dumbirish01 20.05.2024 13:17
  Am urmarit ultimii 8 ani jocurile de putere din State. La puscarie nu a ajuns nimeni care a fost persoana publica care e slujit marilor satane. In schinb cei care s-au impotrivit agendei au ajuns.
 • mariusmioc 21.05.2024 11:17
  Iar se susține propaganda cu laboratorul din Wuhan, menită să mențină minciuna că virusul a fost ceva deosebit (deci că măsurile excepționale luate împotriva lui au fost justificate).
  Cînd va declara OMS pandemie de gripă aviară, variola maimuței ori cine știe ce oportunitate vor găsi, tot pe laboratorul din Wuhan vor da vina? Virusuri există cu miile în natură, nu au nevoie să creeze în laborator virusuri noi. Problema e doar propaganda care se face în jurul unor virusuri perfect naturale.
  https://mariusmioc.wordpress.com/2021/05/29/facebook-renunta-sa-mai-cenzureze-mesajele-despre-posibila-obirsie-artificiala-a-virusului-c0vid-de-ce-cred-ca-aceasta-este-totusi-o-teorie-falsa/
 • Rusi 22.05.2024 11:22
  Acesti infractori care au cenzurat si sancționat ActiveNews trebuie sa plateasca penal pentru complicitate la genocid.
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires