Elena Radu, blocată ilegal să intre în Parlament fără „certificat”: Camera Deputaților habar nu are că este autoritate publică și nu instituție publică. Scrie în CONSTITUȚIE

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De ce ne mai mirăm de legile care se adoptă de Parlamentul României? În condițiile în care Camera Deputaților habar nu are că este autoritate publică (potrivit titlului III, Capitolul 1 din Constituție) și nu instituție publică.

Azi am venit la Camera Deputaților. Voiam sa înregistrez puncte de vedere cu privire la Proiectul de lege nr. 545/2021.

Am solicitat și o întrevedere cu AUR referitoare la proiectul de lege PL X nr 545/2021, pentru a le înainta punctul de vedere.

Dar, ce sa vezi?

Surpriza! Nu am acces în spațiile Camerei Deputaților fără "certificat verde" .

Asa ca ma apucai sa caut în baza a ce au introdus o asemenea condiție de acces.

Ce sa vezi? S-a găsit biroul permanent al Camerei Deputaților sa implementeze HG nr 1130/2021, IN CARE NU EXISTA O ASEMENEA CONDIȚIE DE ACCES ÎN SEDIUL UNEI AUTORITATI PUBLICE.

ASA CA ÎN CAMERA DEPUTAȚILOR NU SE CUNOAȘTE NICI CARE ESTE STATUTUL ACESTEIA.

SE CREDE PROFUND ERONAT CA ESTE VORBA DE O  INSTITUȚIE PUBLICA, ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE CAMERA DEPUTAȚILOR ESTE AUTORITATE PUBLICĂ.

Am transmis o solicitare la biroul permanent al Camerei Deputaților ca să modifice aceasta aberație.
Sunt curioasa dacă vor înțelege ceva.

Cine sa mai tina cont de Parlament, dacă cei care fac parte din el habar nu au ce e cu el?
 
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
 
Ar putea fi o imagine cu text care spune „Sănătate Publică București, solicitare care revine în sarcina organizatorilor, cu respectarea prevederilor egale. Măsurile din prezentul memorandum completează celelalte măsuri aprobate Biroul permanent implementate la nivelul Camerei Deputaților pentru perioada în care este declarată starea de alertă. SECRETAR GENERAL, GEORGE IONUT/ DUMITRICĂ SECRETAR GENERAL ADJUNCT Silvia Claudia MIHALCEA Direcția afaceri interne Director Eduard BACHIDE Direcția generală resurse umane.si salarizare Director general Alexandra Patricia' BIRAICA Centrul Internațional de Conferințe Director general Ion Lucian CATRINA Direcția informatică și comunicații Director Marian BOTOCAN Direcția comunicare și relații publice Director Gabrielai ENEA 3”
 
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
Ar putea fi o imagine cu text
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

IMNUL CARPATIN-FĂGĂRĂȘENILOR - Ion Gavrilă Ogoranu (+1 mai 2006):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Radu R 15.11.2021 13:30
    "Cu toate aceste explicații, din moment ce Constituția României utilizează atât expresia de autoritate publică, cât și pe cea de instituție publică, trebuie să fie o distincție între cele două categorii de autorități, altminteri, nu înțelegem de ce legiuitorul constituant utilizează cele două noțiuni distinct, și nu utilizează doar sintagma generică de autoritate publică.

    O atare distincție o regăsim în literatura juridică din perioada interbelică(5), care, pornind de la faptul că atât autoritățile publice, cât și instituțiile publice au un patrimoniu propriu, arată că deosebirea importantă care apare între cele două autorități constă în recunoașterea unei poziții supraordonate, în sistemul puterii publice, în favoarea autorității, statut care, de altfel,îi conferă și numeroase prerogative (decizionale, de reglementare, control, sancționare etc.), pe când instituția publică are doar menirea de a presta anumite servicii publice specializate, în diverse domenii administrative."

    Sursa: https://lege5.ro/Gratuit/ge3dinzyheza/autoritati-publice-vs-institutii-publice-institutiile-de-interes-si-utilitate-publica-delimitari-conceptuale
  • o.c. 15.11.2021 13:47
    Clasa politică poartă cea mai mare parte din vină pt ruina care a ajuns România. O gașcă de imbecili puși pe adunat averi! Ar trebui să înfunde pușcăria cu toții!
  • DanielaBMED 15.11.2021 17:58
    O data in plus mai spun si eu ca riscam sa ne intoarcem inainte de 89. TRAIM UN INCEPUT DE DICTATURA. Vai de noi ! Daca un avocat nu poate intra in cladirea parlamentului, un avocat care stie legile si poate pune ferm degetul pe ABUZURI, noi, muritorii de rand, putem lua si bulane pe cocoasa si ajunge in vreun beci al politiei, al viitoarei militii...etc
  • DN 15.11.2021 19:28
    Atât HG 1130 cât și 1183 prevăd la art.12 alin.5 excepția de la prevederile alin.4 prin care este permis accesul avocaților pentru exercitarea activităților prevăzute la art.3 din Legea 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat.
    Adică, avocaților li se permite accesul în instituții publice (cum se consideră CD) fără dovada vaccinarii.
    Abuz!
  • alex888 15.11.2021 23:37
    D-na Radu vi s-a dat o putere atât legalã cât si crestinã divinã prin ceea ce faceti, luptati ptr suveranitatea României si a românilor cu peste 40000 de semnãturi la mânã, o listã care se va suplimenta in aceastã sãptãmânã, aveti tot dreptul sã vã confruntati cu aceastã gloatã diabolicã si fãrã scrupule, tot dreptul îl aveti, si asta in numele cetãtenilor României.
    Noi vã sustinem asa cum putem prin mici actiuni, prin rugãciune,…pânã ne vom uni, unii cu altii, si vom forma aceea platosã de nestemate a marelui Psalmist marele Rege David.
    “Psalmul 63
    1. Auzi, Dumnezeule, glasul meu, când mă rog Ție; de la frica vrăjmașului scoate sufletul meu.
    2. Acoperă-mă de adunarea celor ce viclenesc, de mulțimea celor ce lucrează fărădelege,
    3. Care și-au ascuțit ca sabia limbile lor și ca niște săgeți aruncă vorbele lor veninoase ca să săgeteze din ascunzișuri pe cel nevinovat.
    4. Fără de veste îl vor săgeta pe el și nu se vor teme. Întăritu-s-au în gânduri rele.
    5. Grăit-au ca să ascundă curse; spus-au: "Cine ne va vedea pe noi?"
    6. Iscodit-au fărădelegi și au pierit când le iscodeau,
    7. Ca să pătrundă înlăuntrul omului și în adâncimea inimii lui.
    8. Dar Dumnezeu îi va lovi cu săgeata și fără de veste îi va răni, că ei singuri se vor răni cu limbile lor.
    9. Tulburatu-s-au toți cei ce i-au văzut pe ei; și s-a temut tot omul.
    10. Și au vestit lucrurile lui Dumnezeu și faptele Lui le-au înțeles.
    11. Veseli-se-va cel drept de Domnul și va nădăjdui în El și se vor lăuda toți cei drepți la inimă.“
Ultima oră

23:12

Este publicul pregătit pentru adevărul despre vaccinurile Covid? Dr. Pierre Kory, despre lărgirea “fereastrei Overton” și modul cum dovezile și afirmarea adevărului sunt tot mai greu de ignorat de către mass-media dominantă

22:00

Pr. Ioan Istrati: Sfânta și Marea Joi - Dumnezeul cerurilor, răpus de iubire, ajunge atât de aproape de oameni, încât este călcat în picioare de cei care au iadul drept acoperământ

21:07

Vaccinul Gardasil a provocat cancer de col uterin unei tinere, care ulterior a murit la doar 22 de ani

20:30

Un sfânt "FĂRĂ SCAUN LA CAP": Sfântul anticomunist Gavriil Georgianul, omul care a dat foc unui portret al lui Lenin de pe Comitetul Central al Partidului Comunist din Tbilisi chiar de „1 mai muncitoresc”

19:24

Robert Malone, conferință la București: „Să facem Europa măreață din nou!” Pericolul tehno-totalitarismului. Elitele globaliste sunt extrema stângă. Tehnologia de război psihologic implementată deja este o încălcare a drepturilor omului - VIDEO

18:20

Colegiul Medicilor îi spală pe medicii implicați în decesele suspecte de la Spitalul Sf. Pantelimon

17:45

Părintele Bogdan Florin Vlaicu: Miercurea Mare - ziua contrastelor duhovnicești. 1 mai: respectarea Postului Mare versus obiceiul îmbuibării de 1 mai muncitoresc comunist

16:30

A murit un mare artist: Rodion Gheorghiță, sculptorul care restituia României operele dispărute ale lui Constantin Brâncuși

16:03

Scene de coșmar într-un supermarket din Cluj. O femeie de 50 de ani a făcut infarct sub privirile șocate ale clienților și angajaților

15:41

S-a predat Donald Trump? – Statul Paralel pare că îi pregătește un nou mandat la Casa Albă

15:18

Manifestații pro-Palestina în marile campusuri universitare din America. Zeci de arestări în rândul protestatarilor - VIDEO

14:22

Danemarca renunță la Ozempic, medicamentul pentru diabet care provoacă o explozie de efecte adverse

13:50

Tucker Carlson, interviu cu Aleksandr Dughin, ”creierul lui Putin” - VIDEO

12:30

Când a fost primul ”1 Mai muncitoresc” în România. ”Ziua Muncii” cu defilarea comunistă din București, într-o filmare de epocă din 1964 - VIDEO

11:49

Statul subteran, dezgropat de jurnaliștii de la Realitatea PLUS: Dinamitarea rețelei de infractori conduse de Coldea