Elena Radu: FIȚI VIGILENȚI! Ședință mare in coaliția de guvernare azi, de la ora 18. Este foarte posibil să se vină cu un proiect de lege nou al Guvernului în procedură de urgență în Parlament prin care se trece la folosirea Certificatului Verde

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


”Problema Certificatului Verde este foarte acută. În urma ultimelor evoluții de pe plan mondial, răspândirea rapidă a variantei Omicron și a unui posibil val 5 în România în luna ianuarie-februarie se dorește accelerarea luării unei decizii – este foarte posibil să se vină cu un proiect de lege nou al Guvernului în procedură de urgență în Parlament. În baza acestui proiect de la o anumită rată a incidenței se a trece la folosirea Certificatului verde la anumite activități și zone. Rămâne de clarificat toate aceste zone și activități.

După cum am văzut ieri, ei depun toate diligențele ca sa importe virusul si sa crească nr de cazuri, sa vina valul 5 in ianuarie 2022 si intre timp sa dea o lege pentru a impune obligativitatea unui certificat (care vedem ca e de vaccinare, față de ce au prin HG urile date tot de coaliția de guvernare). 
Nu ”securizează” granițele. 

Nu asigură necesarul de medicamente. 

In schimb, cat mai multe certificate, restrângeri de drepturi si obligativități. 

Bun, ne vaccinam 100%. Dispare virusul? Nu se mai aglomerează spitalele? Nu mai moare lumea? 
Vedem ca vaccinat sau nu poți sa te infectezi, poți sa transmiți virusul si poți să mori. 
E suficient să ne uităm la statisticile din alte țări, care ne demonstrează că puțin contează gradul de vaccinare. 

Așa că dacă le pasă de sănătatea noastră, să ne lase cu certificatele și cu presiunile pentru vaccinare. 
Să stabilească care medic dă prescripția medicală pentru vaccinare. 

Să asigure efectuarea de analize medicale gratuite ca să nu fie cetățeanul predispus la efecte adverse grave după vaccinare și să lase cetățenii să aleagă dacă se vaccinează sau nu, după cum sunt ei mai liniștiți psihic.

După 2 ani de isterie, cea mai importantă este starea de sănătate psihică, să poată omul să treacă liniștit prin boală, dacă se infectează, indiferent dacă este sau nu vaccinat. 

Pentru cei care se vaccinează si au efecte adverse, să termine cu negarea efectelor adverse si sa sfătuiască cetățenii să meargă la medic de la apariția primelor efecte adverse pentru a se trata (să nu avanseze efectele adverse). 

Altfel, pun în pericol chiar viața și sănătatea cetățenilor care decid să se vaccineze. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

ROMÂNIA - MORȚI SUBITE CARE PUTEAU SĂ NU EXISTE:

VACCINAREA - SINUCIDERE? Articol pe ActiveNews. VIDEO:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Orizont 06.12.2021 16:44
  PSDPNL = FIARA 666 moarte antihrist
 • Orizont 06.12.2021 17:00
  PSDPNL va ia porcul din ograda si mancarea de la gura familiei !
  PSDPNL forteaza cu viclenie "certificatul" diabolic 666 !
  PSDPNL = MAFIA SECURISTA FARMA !
  PSDPNL INTERZIC ANTIVIRALELE IN FARMACII !
  PSDPNL omoara batranii si bolnavii pe banda rulanta !
  PSDPNL nu au alte obiective decat delapidarea banilor din PNRR primiti pentru vanzarea poporului roman in ghearele Cabalei canibal-pedofile !
 • manu_fx 06.12.2021 20:59
  Germania a schimbat refrenul, dupa manifestatiile din Austria si nu mai vrea vaccinare obligatorie in toata populatia, ci pe un segment mai mic, reglementat si de alte tari, incepand din martie anul viitor. https://www.national.ro/stiri-externe/germania-vrea-sa-impuna-vaccinarea-obligatorie-unor-anumite-categorii-de-angajati-744773.html Asta imi da speranta ca se va mai amana si la noi gluma asta cu vaccinarea obligatorie, poate pentru cel putin urmatorul sezon gripal, adica cel mai devreme iarna viitoare.
 • Alex TG 07.12.2021 00:05
  Multumim doamna Elena Radu pentru eforturile pe care le depuneti si pentru competentele juridice pe care le aveti in demersurile dvs.
  Din cate am citit, am aflat ca exista multi medici si personal medical care nu sunt de acord cu ce se intampla in legatura cu farsa numita Covid, dar care sunt supusi la presiuni foarte mari si carora le este teama sa mai vorbeasca. Am vazut asta si la medici din strainatate, care rapid sunt supusi oprobiului Colegiului Medicilor din respectiva tara daca incep sa spuna ceva diferit fata de ce spune coalitia OMS-Pharma-Guverne-Media. In acest sens, cred ca ar fi de mare utilitate, daca ar exista o organizatie juridica, cum sunteti dvs., care sa ii poata reprezenta daca este nevoie si pe care medicii respectivi sa se poata baza in cazul in care le sunt incalcate drepturile si sunt persecutati in urma dezvaluirilor lor si a dezaprobarii publice fata de ceea ce se intampla. Asta pentru ca parerea lor de specialisti este de mare valoare si poate zgudui fundamental planul mondial diabolic. Totul este ca medicul respectiv sa stie ca are in spate o sustinere juridica solida, pentru ca razboiul acesta este destul de dur si se duce pe toate planurile..

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

16:21

Kompromat ca la manual: Statuia lui Zelenski se prăbușește cu un zgomot infernal de Fiare Vechi

15:50

Icoana Maicii Domnului de la Ghighiu - minune cu fiica bolnăvioară a Arhidiaconului Mihail Bucă. Analizele de sânge ale micuței Irene Ecaterina s-au îmbunătățit rapid

14:45

David Popovici a obosit brusc de tot - nu va mai participa la nici un eveniment public. Sinistrul Sportului Eduard Novak nu a scăpat ocazia să se lipească propagandistic de tânărul campion

13:50

UCIS „SIGUR ȘI EFICIENT” DE ASTRAZENECA. Ancheta Medicinei Legale s-a finalizat, după un an: Rockerul Zion de 48 de ani a murit din cauza unui „traumatism cerebral catastrofal” generat de injecția cu serul experimental de la Oxford, lăudat la Trinitas TV

12:30

VACCINAREA - SINUCIDERE? Un cititor îi răspunde Oliviei Steer: Îndemnarea la vaccinare se regăsește în Codul Penal din 2009 la Art 191 - Determinarea sau înlesnirea sinuciderii. VIDEO: Tribunal din Franța: Moartea prin vaccinarea Covid este sinucidere!

11:25

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae: Bioetica într-o societate orfană de Dumnezeu (III)

10:30

Înotătorul, vaccinul și cîmpenii. Olivia Steer: Am un lapsus

09:00

MARI ROMÂNI. 19 august: Nașterea marelui compozitor George Enescu

00:30

19 august: Sfântul Mucenic Andrei Stratilat, cel ce și-a convertit armata la creștinism și apoi a primit decapitarea. Sfinții Mucenici Timotei, Agapie și Tecla; Sf. Cuvios Teofan cel nou

23:16

Morți subite la copii și în Noua Zeelandă. O fetiță de 12 ani a decedat după ce a colapsat în timp ce alerga într-un parc din Auckland

22:02

Dan Diaconu - Telegram: Medic chirurg pediatru din Grecia care a operat de apendicită un copil vaccinat: Am găsit țesuturile copilului într-o stare asemănătoare jeleului. Așa ceva vedem uneori doar la bolnavii de cancer

20:43

Platforma Chimcomplex Borzești își întrerupe temporar activitatea din cauza prețului energiei electrice și gazelor naturale. ANUNȚ

19:30

Dovezile ASCUNSE: Vaccinurile ARN-mesager provoacă masiv AVORTURI și MALFORMAȚII

18:20

Rafila ne informează: Mai distrugem 8.000.000 de doze de „vaccinuri”. „Sunt costuri de sute de milioane de euro”. CINE LE PLĂTEȘTE ȘI CINE PLĂTEȘTE?

17:45

Un român a descoperit ce înseamnă cu adevărat OMS