Editorial marca The Defender: Relatarea unui medic pediatru despre Ivermectină: Este un tratament sigur și eficient. De ce nu ne lasă să-l utilizăm?

De Cătălin Vușcan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un editorial despre importanța ivermectinei în lupta cu Covid-19, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews:
 
„Un pacient cu diabet zaharat de tip 1 m-a sunat să-mi spună că farmacistul de la Walgreens a refuzat să elibereze rețeta pe care o scrisesem pentru ivermectină, așa că am sunat să întreb de ce.

Tânărul farmacist, care avea câțiva ani de la terminarea școlii de farmacie, m-a informat că nu înțelegea de ce foloseam ivermectină pentru tratamentul precoce al COVID, deoarece "SARS-CoV-2 nu are exoschelet(înveliș protector)".

I-am explicat că nu foloseam ivermectina ca medicament antiparazitar, ci că aceasta avea date impresionante ca antiinflamator și antiviral.

În plus, ca medic pediatru, am peste 40 de ani de experiență în gestionarea multiplelor boli virale. Este valoros să tratăm virușii din timp, adesea cu remedii naturale ieftine, mai degrabă decât să "stăm acasă până când avem probleme de respirație și apoi mergem la spital", așa cum au sfătuit oficialii publici din SUA pentru COVID.

Farmacistul nu a crezut explicația mea inițială. "Nu am de gând să eliberez rețete pentru ivermectină care sunt folosite în doze pseudovaccinale", mi-a spus el.

Am fost surprins că un farmacist tânăr a putut să anuleze rețeta unui medic cu experiență, eliminând efectiv o opțiune de prevenire și tratament ieftină pentru anumiți pacienți în mijlocul unei pandemii.

Educatorul medical din mine a intrat în acțiune. "Aș fi bucuros să vă trimit câteva referințe despre utilizarea ivermectinei pentru tratament și prevenție. Există studii impresionante din Argentina, Peru, Africa și India care sugerează rezultate mult mai bune decât cele pe care le obținem aici, în SUA, cu concentrarea noastră exclusivă asupra vaccinurilor."

El mi-a spus că Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) nu a recomandat ivermectina pentru COVID. Am cerut să văd documentația și a fost de acord să mi-o trimită prin fax.

I-am predat în mână 93 de referințe și un articol de revistă grozav la Walgreens.

Farmacistul mi-a trimis prin fax o postare din 5 martie, de pe site-ul web al FDA, intitulată "De ce nu ar trebui să utilizați ivermectina pentru tratarea sau prevenirea COVID-19".

A doua zi, am primit o notificare că o farmacie din Virginia de Nord nu va elibera nicio rețetă de ivermectină dacă în codul de diagnostic se menționează COVID.

Scrisesem o rețetă de ivermectină pentru un pacient care are un istoric de reacții negative la vaccinuri și o boală autoimună semnificativă. Vârsta sa de adolescent înseamnă că are un risc foarte scăzut de deces din cauza COVID în sine.

Bazându-mă pe experiența mea ca medic de peste un deceniu, eram îngrijorat de potențialele evenimente adverse dacă ar fi primit vaccinul COVID. Am cercetat datele despre ivermectină și mi s-a părut o opțiune excelentă pentru el, pe care să o aibă la îndemână pentru tratamentul timpuriu al COVID dacă se îmbolnăvește.

Un farmacist dintr-o farmacie, care nu l-a examinat niciodată pe pacientul meu și nici nu a aflat istoricul său medical amplu, a reușit să-mi învingă cea mai bună judecată medicală, refuzând să elibereze rețeta.

În aceeași zi, în cadrul unei conversații cu o farmacie de compoziție, am aflat de un caz în care familia unui pacient a trebuit să dea în judecată un spital pentru a obține un tratament cu ivermectină.

Rețineți că profilul de siguranță al ivermectinei este excelent și că medicamentul este spectaculos de ieftin decât marea majoritate a intervențiilor spitalicești.

Trei zile mai târziu, în timpul unei convorbiri telefonice cu un coleg ai cărui părinți locuiesc în Colorado, am aflat că un farmacist de la o farmacie importantă nu numai că refuza să elibereze ivermectină pentru pacienții în vârstă de 86 și 87 de ani care dețineau rețete valabile, dar farmacistul a luat inițiativa de a le reaminti celorlalte farmacii King Soopers din stat să nu elibereze nici aceste rețete.

Analiza mea a literaturii medicale este că ivermectina are un istoric impresionant în materie de siguranță și există multiple studii din întreaga lume care sugerează că poate reduce morbiditatea și mortalitatea cauzate de COVID 19.

Doi medici care au fost de fapt în secția de terapie intensivă tratând pacienți reali, Dr. Paul Marik și Dr. Pierre Kory, au analizat experiența lor anterioară cu pacienți bolnavi în mod similar și au revizuit strategiile de tratament pentru a determina ce ar putea fi de ajutor.

În timp ce Dr. Anthony Fauci ne sfătuia să "stăm acasă și să așteptăm vaccinul", medicii din prima linie au avut grijă de pacienții dinaintea lor, învățând lecții valoroase despre ce a funcționat și ce nu.

Dacă dvs. sau pacienții dvs. întâmpinați dificultăți în obținerea rețetelor de ivermectină pentru prevenirea sau tratamentul COVID 19, consultați această resursă excelentă de la Front Line COVID 19 Critical Care Alliance”.
 
Studii despre beneficiile ivermectinei puteți găsi AICI
 
Sursa: The Defender
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • brian duffy 05.10.2021 13:31
    imi pare rau sa spun dar articolul este inutil
    nu se vrea dministrarea ivermectinei si nici noi nu o cerem in mod expres prin demonstratiile tinute (bagata ca cerere laolalta cu alte cereri mai mult sau mai putin coerente(care se pot elimina din start prin administrarea de ivermectina, pt.ca eliminam intr-o luna probabil cv-ul din tara/lume))
    din pacate am observat ca si narativa libertatii si nevaccinarii este axata nu pe acest tratament (sau altele care au functionat) ci pe cereri civice
    la o dictatura medicala ar trebui sa se raspunda cu cereri de tratament ai daca-i determinam pe cei ce ne conduc sa le aplice n-ar mai putea aplica nici restrictii et co.
    de fapt totul se reduce la 2 dictoane pe care ocultii le-au folosit de atatea ori in istorie:
    -divide et impera
    -through chaos on order (am uitat varianta latina :( )
  • ioansperling 05.10.2021 13:35
    Repet: am doi membri de familie scosi de la ATI cu ivermectină data pe ascuns!
  • Orizont 05.10.2021 18:49
    Am facut rost de un flacon cu niste pastilute mici pentru uz veterinar , insa contrar propagandei de pe Goagal , pe alte motoare de cautare apar destule rezultate ca poate fi luata fara probleme de oameni daca este dozata corect pe kg.
  • alabalaportocala 05.10.2021 14:14
    Sotul meu s-a tratat asta vara cu ivermectina, cumparata din Bulgaria. La cateva ore dupa prima doza a incetat febra. A avut o forma mai usoara decat mine, care nu am indraznit sa iau altceva decat paracetamol si vitamine, pentru ca alaptam.
  • o.c. 05.10.2021 14:37
    găsiți ivermectină pe indiamart.com
    încercați să cumpărați doar ce se vinde sub brandurile: iverheal, ivercon, ivermectol sau iverhope. e tot ivermectină dar fiecare producător are propriul brand.
  • Florincat 31.01.2022 20:03
    Tu ai comandat? Imi dai mai multe detalii pe cat.florin@yahoo.com?
  • Florincat 31.01.2022 20:19
    Tu ai comandat? Imi dai mai multe detalii pe cat.florin@yahoo.com?
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  8. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

  10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO