EXPLOZIE de morți suspecte, ca la Cernobîl. 25% dintre bătrânii unui cămin din Berlin au murit imediat după vaccin. Hartă virtuală cu decesele, focarele de coronavirus apărute după vaccinare și reacțiile adverse

De Alesandru Anghel și Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cititor ActiveNews ne semnalează că societatea civilă germană s-a organizat exemplar și înregistrează aproape la zi cazurile de reacții adverse, focare de coronavirus apărute după vaccinare cât și decesele suspecte de după vaccin, pe un site special, corona-blog.net, unde a fost încărcată și o hartă virtuală a acestor cazuri, expuse individual, disponibilă AICI.

Marcajele roșii reprezintă decese, galben pentru efectele secundare și albastru pentru „focare Corona” după vaccinare.

„Raportăm aici ceea ce mass-media noastră publică ascunde prin tăcere. Nu știm dacă a fost întotdeauna așa, dar din 2019 numai COVID-19 a condus lumea, după cum observăm.. Suntem o mână de cetățeni preocupați de problemele actuale și care dorește să pună aceste informații la dispoziția publicului larg.”, se afirmă în declarația de principii a site-ului.

La noi, din păcate nu există ceva similar din partea societății civile românești și nici a statului, în ciuda numărului de decese suspecte raportate de presă, destul de sporadic dar total neglijate de autorități. Parcă am fi în China, imediat după declanșarea epidemiei sau în URSS, după explozia de la Cernobîl. Puțina presă liberă scrie și prezintă cazuri concrete, autoritățile tac și raporteză zilnic zero probleme, succese totale la vaccinarea în masă anuală a populației, după cum ne anunță și șefii Pfizer: injecția va fi administrată anual. Fiind vorba de un software, după cum s-a mai spus, e nevoie de update regulat. Ca la calculatoare.

Știrile din Germania sunt îngrijorătoare. După cum raportează publicația avocatului Robert F. Kennedy, 25% dintre rezidenții din azilul de bătrâni din Germania au murit imediat după vaccinul Pfizer.

Reiner Fuellmich și Viviane Fischer, avocați și membri fondatori ai Comitetului german de investigație pentru Corona, intervievează un îngrijitor într-o casă de bătrâni din Berlin care descrie ce s-a întâmplat în timpul și după lansarea vaccinului COVID Pfizer.

În acest videoclip șocant, de 40 de minute, Reiner Fuellmich și asociatul său Viviane Fischer, avocați și membri fondatori ai Comitetului german de investigație Corona, intervievează un denunțător neidentificat la o casă de bătrâni din Berlin, Germania.

Denunțătorul, un îngrijitor, descrie ce s-a întâmplat la unitatea de îngrijire în timpul și după lansarea vaccinurilor COVID-19. Vocea denunțătorului a fost distorsionată pentru a proteja identitatea individului și este în germană cu subtitrări în engleză.

Denunțătorul descrie modul în care șapte din cei 31 de rezidenți ai căminelor de îngrijire medicală cu demență au murit după prima doză de vaccin Pfizer , iar un al optulea era aproape de moarte în momentul înregistrării interviului. După a doua doză, încă 11 rezidenți s-au îmbolnăvit grav și încă unul a murit.

Cu alte cuvinte, 25% dintre rezidenți au murit imediat, iar 36% au fost grav afectați în scurt timp.

Videoclipul conține imagini de la azilul de bătrâni, unde o echipă formată din trei sau patru persoane, inclusiv un soldat în uniformă, vaccinează rezidenții, folosind forța în multe cazuri. Filmările sunt îngrijorătoare, deoarece arată unii oameni se opun injectării, fiind însă vaccinați forțat.

Fischer a depus o plângere în numele denunțătorului la Parchet și poliție. Aceștia vor să se declanșeze o anchetă de către oamenii legii pentru a se afla public toate aceste informații și a se a opri alte decese.

Până acum au existat numeroase rapoarte cu privire la persoane în vârstă care au murit după vaccinuri. Ziarul BURSA din România chiar a solicitat întreruperea vaccinări vârstinicilor până la lămurirea acestor cazuri.

În ianuarie, oficialii din Norvegia și Germania au declarat că analizează decesele în urma vaccinului, în număr de 33 și, respectiv, 10, la data aceea. Luna trecută, în Spania, oficialii au oprit temporar vaccinurile după ce 46 de rezidenți ai unui azil au murit după ce au primit vaccinul.

Global Times a raportat săptămâna trecută că 16 persoane în vârstă din Elveția au murit în urma vaccinărilor COVID.

În SUA, conform celor mai recente date disponibile din sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor, vârsta medie a celor care au murit în urma vaccinurilor COVID este de 77,8.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • ioansperling 02.03.2021 18:10
  Eu unul nu sunt chiar usor de impresionat dar daca asculti poveste îngrijitorului din azilul de batrâni te înfiori!
  Toate aceste stiri nu se discuta in media! Se ating poate intr-o emisiune la miezul noptii dar Germania pe care o cunosc eu si unde se discutau toate problemele, se cautau solutii...a disparut! Eu unul nu mai vad mari diferente cu comunismul dinainte de 70!
 • Dromihete 02.03.2021 18:50
  Cutremurator! Genocid in direct!
 • JoeB 02.03.2021 19:39
  https://vaccineimpact.com/2021/death-rates-skyrocket-in-israel-following-pfizer-experimental-covid-vaccines/
 • JoeB 02.03.2021 19:48
  https://campaigns.healthimpactnews.com
 • Rusi 03.03.2021 18:49
  Daca s-a intamplat la Berlin este in regula.
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires