EXCLUSIV. Cum a murit după vaccinul Pfizer/BioNTech asistentul de la Sanatoriul Balnear din Mangalia, primul caz de deces din România, mușamalizat. Îl chema Sorin Săvulescu și anul acesta împlinea 49 de ani. Cine răspunde?

De Marian Ghițeanu  /  

Foto: Observator / Facebook

Foto: Observator / Facebook

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O campanie, agresivă și ineficientă în același timp, se derulează de mai multe săptămâni, pe toate canalale TV. Un grup de medici, atent selecționați în programul guvernamental de propagandă, încearcă să convingă poporul să se vaccineze împotriva virusului mondial. Doar atât. Nici o campanie despre eventualele efecte adverse ale vaccinului, nici o campanie de informare despre eventualele contraindicații ale vaccinului. Nici o campanie despre imunizarea organismului, care ar putea salva vieți, după cum explică specialistul Virgiliu Gheorghe în Studiul său publicat de ImunoMedica. Ore întregi de spoturi publicitare guvernamentale, plătite cu sume imense, numai pentru a-i băga pe oameni, repede-repede, într-un fel de "țarc al vaccinării”.

Iohannis de ce nu se vaccinează acum?!

Mai presus de toate acestea, cea mai bună campanie, probabil, destul de convingătoare, ar fi fost vaccinarea președintelui Iohannis, în direct și la oră de vârf. Premierul Israelului, Beniamin Netanyahu, s-a vaccinat în direct, printre primii din țara sa! Mai mult, Iohannis nici măcar nu-și mai instalează pupitrul ca să îndemne poporul să se vaccineze. De asemenea, consoarta Georgeta Iohannis, profesoară, ar fi trebuit să dea exemplu dascălilor din întreaga țară, care sunt atât de debusolați, și să se vaccineze, cu tot tam-tamul publicistic de rigoare. Aici trebuie să-i pomenim și pe premierul Vasile Cîțu, pe membrii Cabinetului, pe șefii celor două Camere ale Parlamentului, pe liderii partidelor. Niciunul dintre aceștia nu s-a încumetat să se vaccineze în direct, în fața camerelor de luat vederi! Te pomenești că or fi „antivacciniști”!  Și atunci, oamenii, cetățenii, înspăimântați, bombardați cu frici, multe, și incertitudini, grave și la fel de multe, cum să aibă încredere în vaccinare?!

Peste toate acestea, care țin de lipsa gravă a unei strategii pentru campania de vaccinare, unii oameni mai și mor, după ce ce vaccinează! Nu mai vorbim de doamna dr. Carmen Dorobăț, de la Iași, mare specialistă și, deopotrivă, "vedetă” în campania de salvare a bolnavilor atacați de virus, care după ce s-a vaccinat s-a îmbolnăvit de covid!!!

Dar, dincolo de toate acestea, ceea ce sapă la temelia încrederii în noile vaccinuri, sunt cazurile tragice, al unor oameni care au murit după ce s-au vaccinat!

Cazul decesului de la Mangalia

Cel mai recent este al asistentului medical Sorin Săvulescu, de la Sanatoriul Balnear din Mangalia.

Așadar, pentru Mangalia s-au trimis 100 de doze. Sorin Săvulescu a fost cel cu numărul șase, dintre colegii săi, care s-a vaccinat cu produsul Pfizer/BioNTech - vaccinul Comirnaty. El s-a vaccinat luni, pe data de 4 ianuarie a.c. Conform unor surse apropiate lui Săvulescu, el i-ar fi spus unui prieten al său că dacă nu se vaccinează riscă să-și piardă slujba!

Concret, cum am spus, Sorin Săvulescu s-a vaccinat luni, pe 4 ianuarie, în jurul orei 9, după care a fost trimis acasă. Ajuns la domiciliu, ar fi dormit de la ora 14.00 până pe la 19-20 și a reclamat soției că se simte foarte obosit, oboseala (fatigabilitatea) fiind una dintre reacțiile adverse. Nu bea nimic. Mănâncă normal, însă fără foarte mult apetit.

A doua zi, pe 5 ianuarie, reclamă, la fel, o oboseală generală și se odihnește după-amiaza, dar nu neapărat mai mult ca de obicei. Mănâncă la fel, poate ceva mai puțin ca de obicei, dar și bea ceva alcool. Concret, bea niște vin "de buturugă”, aproape un litru, și puțină țuică de țară, vreo 100 de ml, spre seară.

Trebuie spus aici că Sorin Săvulescu era fumător, dar avea acest obicei numai după ora 14.00 când termina turele de la serviciu și mânca întotdeauna dimineața, alimentație preponderent sănătoasă, deoarece locuia mai mult la țară, în apropierea orașului Mangalia.

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei unu, la un moment dat, se ridică de lângă soție și vrea să meargă la baie. Fiind totuși terapeut, deci cu pregătire medicală, Săvulescu a simțit că ceva este în neregulă și a chemat salvarea. Până să vină salvarea s-a prăbușit și medicii de pe ambulanță au încercat resuscitarea cu electroșoc. Este dus la spital, unde se constata decesul – infarct.

Specialiștii de la Medicina legală află că i se făcuse vaccinul Covid și solicită obligatoriu efectuarea necropsiei.

Unul dintre prietenii lui cei mai buni a relatat că a vorbit chiar cu un fost manager al spitalului, de la care a cerut mai multe informații. Acesta i-ar fi spus că nici ei nu știu ce s-a întâmplat, dar a presupus o dilatare excesivă a vaselor de sânge, care ar fi permis unor cheaguri să blocheze inima. Inima era, totuși, destul de sănătoasă, după cum s-ar fi exprimat.

O mențiune importantă trebuie făcută aici: Săvulescu NU a fost informat despre condițiile post-vaccinare – adică fără alcool, sare sau alte contraindicații. Totuși, așa cum am relatat, în primele 24 de ore nu a băut nimic.

Contactată de ActiveNews, doamna Georgeta Săvulescu, văduva defunctului, a refuzat să ofere mai multe detalii despre tragedia care i-a lovit familia. Cu o voce plină nu numai de tristețe ci și marcată de o frică cu greu ascunsă, ne-a spus că nu poate declara nimic!

Trebuie amintit că tot un apropiat foarte bun a relatat că l-a întrebat, constant, pe parcursul celor două zile, despre starea sa, ambii fiind interesați de efectul vaccinului. Sorin Săvulescu nu a avut vreodată probleme cardiace de care să știe!

Sorin Săvulescu era născut pe 7 mai 1972. Rămâne înscris în istorie drept prima victimă - nerecunoscută oficial - a unui vaccin insuficient testat, după cum se recunoaște chiar în Prospectul acestuia.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul!

Cazul grav al dr. Hristos Pilalis, directorul unui mare spital din Atena

Un alt caz, care crează, iarăși, mari suspiciuni asupra efectelor adverse grave ale noului vaccin, este cel al dr. Hristos Pilalis, directorul adjunct al spitalului Thriasio, o mare unitate spitalicească din Atena, aflat încă în stare gravă, despre care ActiveNews a relatat încă din 3 ianuarie a.c.

Astfel, la 24 de ore după ce i s-a administrat vaccinul Pfizer/BioNTech, dr. Pilalis a intrat într-o stare foarte gravă. Soția doctorului Pilalis a declarat presei: "mă tem că se încearcă să se ascundă faptul că este o reacție adversă, fiind vorba despre o reacție adversă gravă a vaccinului.” Dr. Hristos Pilalis, în vârstă de 54 de ani, făcuse vaccinul anti-coronavirus pe 28 decembrie. A doua zi a dezvoltat mari dificultăți de respirație!

Cazul decesului de la Lisabona

De asemenea, ActiveNews a relatat despre cazul Sóniei Azevedo, o asistentă medicală de 41 de ani din Portugalia, care a murit subit la două zile după ce a fost vaccinată anti Covid-19. Cauzele exacte ale decesului asistentei nu au fost încă stabilite, dar autoritățile medicale  speră că vor fi stabilite în timpul autopsiei.

Institutul Portughez de Oncologie (IPO), unde lucra asistenta, a confirmat „moartea subită” a acesteia, la două zile după administrarea vaccinului, dar a ținut să precizeze că nu au fost observate efecte adverse.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, a fost vaccinată împotriva Covid-19 pe 30 decembrie și a murit pe chiar de Anul Nou, după cum relata "Jornal de Notícias”.

Alte cazuri pe bandă

La acestea se adaugă, din cazurile cunoscute până acum, un bărbat de 75 de ani, care a murit în Israel, tot în urma unui infarct la aproximativ două ore după ce a fost vaccinat anti-Covid, un medic PERFECT SĂNĂTOS din Miami care a MURIT la 16 zile după ce a primit vaccinul Pfizer, o  doctoriță de 32 de ani din Mexic, care a suferit convulsii și a paralizat după ce a fost injectată cu vaccinul experimental Pfizer, 7 bătrânii care au murit pe bandă în Norvegia la scurt timp după vaccinare, și cine știe ce alte cazuri mușamalizate, asemenea celui din Mangalia.

Cine răspunde?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • cyrus1 12.01.2021 05:36
    Decese ascunse - http://stateofthenation.co/?p=47100
  • Rusi 12.01.2021 19:27
    Cei de la CNA sunt complici de crima.Deocamdata.
Ultima oră

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos

14:32

Comandor (r) dr. Ștefan Popa: Preotul și pilotul – doi slujitori ai cerului. 20 IULIE - PRAZNICUL PROROCULUI ILIE. ZIUA AVIAȚIEI ROMÂNE ȘI A FORȚELOR AERIENE