EUROPA IA FOC: Protest anti-Nazi Pass cu 35.000 de mii de oameni, reprimat violent la Bruxelles. Olanda, iar în flăcări. În Austria, manifestanții pașnici anti-lockdown au umplut centrul Linz-ului până la refuz, după protestul de la Viena

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Bruxelles zeci de mii de oameni au protestat duminică împotriva îngrădirii libertăților sub pretextul pandemiei, iar forțele de ordine au încercat să reprime brutal manifestația anti-CoronaPass.

Imagini distribuite de pagina Legitimă Apărare arată jandarmi care dau cu gaze lacrimogene în direcția cetățenilor revoltați, precum și autospeciale care aruncă jeturi de apă înspre mulțime.

Nici protestatarii nu se lasă mai prejos, lansând sticle incendiare în direcția opusă.

VIDEO:

Conform altor filmări surprinse de Vécu Media Officiel, oamenii au organizat baricade în flăcări, care au fost înlăturate de autospeciale blindate. Realizatorii filmărilor estimează că pe străzile din Bruxelles, aproape de sediul instituțiilor U.E., au protestat 35.000 de cetățeni. Aceștia scandau „Liberté!” și unii dintre ei aruncau cu proiectile improvizate în contra mașinilor de poliție care îi potopeau cu jeturi de apă. Când protestatarii au început să se împrăștie, scutierii înarmați cu bâte au început să-i fugărească pe străzile adiacente. O imagine deplorabilă din capitala Belgiei și a Uniunii Europene! VIDEO:

Bruxelles nu a fost singurul mare oraș european unde s-a protestat masiv duminică. După Rotterdam și Haga, revoltele împotriva restricțiilor pandemice s-au propagat la Leeuwarden, Groningen și Enschede în Olanda, potrivit Anonyme Citoyen. Protestatarii sunt bătuți și săltați în dube de jandarmerie. Pe fundal se aude că se trage cu gloanțe de cauciuc sau grenade lacrimogene. VIDEO:

 

Anonyme Citoyen mai oferă imagini cu o mulțime imensă de oameni protestând pașnic în orașul austriac Linz împotriva carantinei obligatorii a întregii populații, anunțate începând de luni, precum și contra vaccinării Covid obligatorii, programate începând din februarie 2022. Oamenii au umplut până la refuz centrul istoric al orașului. VIDEO:

 

Citiți și: Imagini spectaculoase cu sute de mii de manifestanți din lume contra pașaportului de vaccinare și a măsurilor de carantinare forțată. FOTO / VIDEO din marile capitale ale Europei și nu numai 

 AUSTRIA - PROTEST PAȘNIC:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (30)
  • Enya 22.11.2021 02:03
    Intre timp, la noi, un anti-roman vrea sa voteze asa ceva in parlamentul criminalilor. Mizerabilul "patriot" nu numai ca ii vrea pe romani pe drumuri, dar vrea si amenzi de 50.000-100.000 pentru angajatorii care nu respecta nazipass!

    "AUR cere ca personalul angajat care nu prezintă Certificat verde să treacă în „regim part-time, muncă la domiciliu sau  telemuncă”. Dacă regimul muncii nu permite flexibilizarea acesteia, atunci are loc suspendarea raporturilor de serviciu până este găsită o soluție, adică 30 de zile. Mai mult, dacă în cele 30 de zile nu poate fi găsită o soluție, are loc fie o nouă suspendare, fie încetarea contractului, fiind la latitudinea angajatorului."

    "PNL vrea sancționarea angajatorilor care nu respectă aplicarea Certificatului verde cu amenzi de la 10.000 de lei la 100.000 de lei, în timp ce aleșii AUR se contrazic în ceea ce privește cuantumul amenzilor. În timp ce liderul deputaților, Antonio Andrușceac vrea amenzi cuprinse între 5.000 de lei și 10.000 de lei, George Simion (copreședinte AUR) vrea sancțiuni între 50.000 de lei și 100.000 de lei."


    https://m.adevarul.ro/news/politica/partidele-relaxeaza-conditiile-privindcertificatul-verde-vrea-recunoasterea-testelor-arata-prezenta-anticorpilor-1_6198af0b5163ec4271bf9770/index.html
  • Ioanea 22.11.2021 03:46
    @ENYA - Vezi ca aberezi rau. Adica AUR organizeaza proteste anti nazipass da tu zici ca cere amenzi...
    Btw, cam cat iei, asa, in medie pe o postare de kkt? intreb pt un amic...
  • Florin 22.11.2021 06:43
    Minte mult Pravda-Adevarul. Nu e o sursă credibilă. Probabil știrea e corectă, cu o ”mică” modificare. USR și Barna în loc de AUR și Simion.
  • Mircea Dragan 22.11.2021 08:25
    ""George Simion (copreședinte AUR) vrea sancțiuni între 50.000 de lei și 100.000 de lei."""
    D-lor administratori dvs vedeti ce scrie ENYA aici? Asa ceva nu poate fi adevarat. Simion este contra certificatului!
  • Enya ► Mircea Dragan 22.11.2021 14:57
    Doar pe fb! In parlament voteaza amendamente, adica adaugiri/completari la nazipass, deci il valideaza!
  • Razvan Adrian 22.11.2021 09:30
    Suntem pierduti. Toti ne intorc spatele!
  • OMAGA 22.11.2021 09:38
    Em am scris de sute de ori ca in Romania toate partidele sunt o apa si un pamant si nimeni nu ne apara interesele in parlament/senat.
    Monstruoasa coalitie care sa infiripa acum ne arata asa de clar acest lucru.
    Precum si inversunarea cu care toate partidele impreuna imping la vot legea certificatului.
  • Enya ► OMAGA 22.11.2021 14:59
    Teatru de papusi ce fac ei in parlament! Azi votez eu impotriva, maine, tu!

    Romanii nu trebuie sa se mai uite la leprele criminale din parlament, la spusele sau voturile lor pe bucati (unul e pro, altul e contra, apoi inverseaza).

    Ci sa se uite la propria viata, la cum ne-au anulat drepturile si libertatile, aici e adevarata lor votare!!! Sunt mana in mana toti, acolo e un cuib de tradatori cun n-a mai avut Romania niciodata in toata existenta ei! Toti sunt vanduti, corupti, agenti ai unor servicii romanesti sau straine, tot ce fac ei acolo e doar un teatru de papusi pentru prostime, nimic altceva!

    Nu va uitati pe fragmente, la cine, ce voteaza, uitati-va la rezultatul final, care intotdeauna este impotriva noastra, a cetatenilor!!! INTOTDEAUNA!!!

    Nu conteaza teatrul cu voturile impotriva ale lui simion sau altul, pentru ca in culise se hotaraste de comun acord ca majoritatea sa adopte acea lege!

    AICI este realitatea, in votul final!
  • OMAGA ► Enya 22.11.2021 22:20
    Asa e, pomul se cunoaste dupa roade.
    Circul jenant si praful aruncat in ochii lumii dispar daca te uiti atent la faptele lor si la consecintele faptelor lor. Curand vom vedea una din aceste consecinte, la votul legii nazi pass-lui.
  • Orizont 22.11.2021 10:58
    Pana nu aud o poziție clara anti rabojul 666 și anti-,, digitalizare", rămân cu impresia ca Aur și Simion dansează un balet securist. Trebuie sa vedem un denunț Total și categoric al sistemului Biometric nazist și renunțarea la orice "amendamente" inutile care doar mențin segregarea și faciliteaza instaurarea Fiarei!
  • Codreanu 22.11.2021 07:57
    @ Enya 22.11.2021 02:03 @

    Intre timp, la noi, un anti-roman vrea sa voteze asa ceva in parlamentul criminalilor. Mizerabilul "patriot" nu numai ca ii vrea pe romani pe drumuri, dar vrea si amenzi de 50.000-100.000 pentru angajatorii care nu respecta nazipass!

    "AUR cere ca personalul angajat care nu prezintă Certificat verde să treacă în „regim part-time, muncă la domiciliu sau telemuncă”. Dacă regimul muncii nu permite flexibilizarea acesteia, atunci are loc suspendarea raporturilor de serviciu până este găsită o soluție, adică 30 de zile. Mai mult, dacă în cele 30 de zile nu poate fi găsită o soluție, are loc fie o nouă suspendare, fie încetarea contractului, fiind la latitudinea angajatorului."

    "PNL vrea sancționarea angajatorilor care nu respectă aplicarea Certificatului verde cu amenzi de la 10.000 de lei la 100.000 de lei, în timp ce aleșii AUR se contrazic în ceea ce privește cuantumul amenzilor. În timp ce liderul deputaților, Antonio Andrușceac vrea amenzi cuprinse între 5.000 de lei și 10.000 de lei, George Simion (copreședinte AUR) vrea sancțiuni între 50.000 de lei și 100.000 de lei." @

    ENYA, opriti propagarea dezinformarii, altfel deveniti ridicol ,,jurmalul Adevarul'' nu mai este de mult un reper de informare credibila, priviti cu atentie cine ii sunt proprietarii.
  • Rusalina 22.11.2021 08:22
    Va fi primul Crăciun pentru copii lui fără tatăl lor .Propun o colecta pentru ajutorul lor financiar și nu numai .Rog redacția sa ia legătura cu soția dansului și sa publicați un nr. de cont unde putem trimite bani .Dumnezeu sa ne ajute !
  • Toth Florin 22.11.2021 08:41
    ba, nu pot sa nu-mi amintesc cum in 2017-2018 ambasadele acestor tari il trageau pe draaaagnia de urechi ca nu respecta statul de drept, drepturile omului, constitutia si legile.
  • Enya 22.11.2021 10:22
    Ce "amendament" criminal, auziti, lasa la latitudinea angajatorului daca sa-l dea afara sau nu pe angajat, desi ii pun amenda de 50.000 -100.000 lei daca nu o face! Baga in lege "la latitudinea", apoi, dupa legiferarea certificatului nazist, trimit circulare interne sa-i dea afara pe romani, asa cum au facut acum cu marile magazine si supermarketuri, tot prin scrisori directe catre patroni, ascunse de ochii lumii, sa nu-i primeasca pe oameni fara nazipass desi NU e legiferat nimic! Tot ce au facut si fac e nazism pur!

    Alta mizerie: trebuie sa te lasi scobit adanc in nas de zeci de ori pe luna, ceea ce duce la boli adevarate!

    Apoi, doar 10 teste FRAUDULOASE iti sunt date gratuit din niste fonduri obscure care dupa prima luna nu vor mai exista fortand oamenii sa si le plateasca singuri.

    Apoi, daca esti gasit pozitiv si spitalizat cu forta de armata (ca asa va fi, de ce credeti ca pun un militar la sefia guvernului?), sa iti platesti singur spitalizarea! Adica, eroii te umfla cu protocoale criminale care ucid, apoi, daca n-ai crapat de la medicamente, te sedeaza ca sa te ventileze fortat cu oxigen industrial pana iti explodeaza sau ard plamanii (nu in mai mult de 1 zi, doua), dar tu si familia ta trebuie sa platiti spitalizarea si "tratamentele"!

    Sau: esti deja vaxxat, deci ai cruce pe tine, vei ajunge intr-o zi OBLIGATORIU la spital daca n-ai murit din prima de infarct sau avc, incepi sa faci operatii diverse ca sa scapi de efectele cumplite ale vaxxului, aparute in functie de cat de slab ti-a fost sistemul imunitar si unde te-a atacat serul eugenic, iar criminalii te pun sa platesti tot tu efectele otravurilor lor, asta dupa ce te-au pus tot pe tine sa-ti asumi moartea sau pagubele pe viata cand te-au injectat! Te doare minte de cate imbarligaturi baga doar ca sa nu-ti lase nici o sansa SA TRAIESTI!!

    Vei fi ca aia din China condamnati la moarte carora familiile trebuie sa le plateasca glontul ce trebuie sa-i ucida!!!!

    Eu comentez nazipass-ul asa, de frustrare, ca oricum nenorocirea asta nu trebuie sa existe sub nici o forma!

    Criminalilor, pentru ce interziceti voi dreptul la viata, criminalilor, cand sars-cov2/covid nici macar NU EXISTA??? Si de-ar fi existat, asa ceva tot n-ar fi trebuit sa se intample!!!!

    Tot ce traim nu are nici cea mai mica legatura cu sanatatea populatiei sau grija pentru ea, ci reprezinta agenda finala a Noii Ordini Mondiale - totalitarismul satanist!

    De ce ati fost voi alesi de romani in parlament, criminalilor, ca sa ii EXTERMINATI prin infometare sau vaxxurile ucigase????

    La inchisoare pe viata cu voi, leprelor naziste din guvern si parlament!!!!! Sau la Targoviste, pentru genocidul pe care continuati sa-l faceti!

    Avocatilor, de ce nu initiati ieri, nu azi Procesul Covidului Inexistent??? S-ar termina cu pandemia intr-o secunda, ar disparea si botnitele, si testarile frauduloase, si vaxxarea, si genocidul, tot! Pentru ca NU EXISTA SARS-COV2 / COVID!!!!!

    Traim cea mai mare minciuna si frauda medicala a umanitatii, ceea ce ni se intampla nu e vreun virus ucigas (inexistent) sau pandemie (la fel de inexistenta), ci doar o operatiune psihologica in masa (PsyOps), tot asa cum a fost si 9/11!!!!
  • Enya 22.11.2021 13:44
    Mai, fratilor! TREZITI-VA!

    Numai faptul ca acest impostor autointitulat patriot, manjind jertfa adevaratilor eroi patrioti ai Romaniei noastre, a introdus amendamente la nazipass, inseamna VALIDAREA SI ACCEPTAREA NAZIPASS-ULUI!

    Individul va duce cu zaharelul pana il vor vota pentru ca stie ca dupa aceea numai cu foc si gloante mai poate fi anulat! Adica, va ramane valabil pentru totdeauna!

    De ce nu cereti voi inregistrarea video de la parlament, sa-l auziti cu urechile voastre ce a spus in comisie si cum a propus el amendamentele alea otravitoare care sustin de fapt agenda??? Si documentele scrise?!? Nu vorbele lui de pe facebook!

    Impostorul una spune in fata voastra, pe fb, pe live-uri si total opusul il face in parlament! Omul a fost creat pentru asa ceva, la fel si aur-ul! N-ati fost pacaliti destul 31 ani???? Cand iesiti din sindromul Stockholm?!???
  • Enya 22.11.2021 13:52
    Poporul roman are dreptul la orice inregistrare video cu orice dezbatere din comisiile parlamentului, legiferari etc!

    Unde este cea din 15 sau 16 noiembrie 2021 cand aur si simion au introdus noi amendamente la nazipass, VALIDANDU-L DE FAPT?!???

    Acest nazispass nu trebuie sa existe sub nici o forma!!!, cu nici un amendament!!!, ce a facut simion este tradare pe fata, dar numai spalatii pe creier nu vad asta!
  • Orizont 22.11.2021 15:47
    Ai dreptate , dar trebuie sa analizam situatia in ansamblu inca de cand haitele PSDPNLUSRUDMR au primt comanda pentru "lege" . Ne aflam intr-un clenci nenorocit cu tot cu AUR pentru ca interventia lor a fost din pozitia unei MINORITATI de numai 30 de parlamentari care nu ar putea contrabalansa votul dat de banda terorista majoritara . In consecinta au incercat sa spoiasca o abominatie care nu poate fi acceptata sub nici o forma. Situatia AUR este echivalenta cu intratul in troaca porcilor si halul in care te poti murdari sau poti fi mancat...
  • Enya ► Orizont 22.11.2021 16:52
    Interventia AUR e de fatada!!!

    Sunt cu totii niste tradatori, amendamentele lui simion de zilele trecute vorbesc de la sine si valideaza certificatul verde!!! (aici e alta impostura, sa manjesti verdele - culoarea vietii si a Naturii si sa-l asociezi cu un precursor al mortii arata cat de diabolici sunt si cat de mult le place sa se joace cu noi si sa-si bata joc pana in cele mai mici amanunte)

    Serviciile tradatoare mai baga cate un "patriot" in parlament la fiecare 4 ani ca sa ne faca sa lasam garda jos, ca doar lupta "patriotul" pentru noi!

    Rolul acestui partid aparut peste noapte si al liderului sau este ca cetatenii sa creada in continuare in parlament si sa-l legitimizeze, votandu-l perpetuu, in timp ce parlamentarii sa adopte de fapt doar legi anti-romanesti si toate cerintele satanelor de la Bruxelles si ale celor din barlogul reptilelor din Elvetia (centrul satanelor de pe Terra).

    "Uite, simion voteaza impotriva a nu stiu ce lege"!

    Dar legea aia e deja stabilita din culise de servicii cum sa fie votata, cine sa-si asume rolul pro, cine contra etc, asa ca lui simionul de acum nu ii ramane decat sa joace rolul patriotului care lupta pentru tara si care oricum este invins de "raii" de la USR, UDMR, PNL, PSD etc.

    Repet, acesti "simioni" introdusi periodic in parlament si care chipurile se bat pentru noi au rolul de a pacali poporul sa voteze in continuare acest sistem criminal de partide si politicieni astfel incat sa nu mai aiba deschiderea catre alte forme de guvernane care ar fi doar pentru popor, doar pentru Romania!

    Nimeni din parlament nu tine cu noi, absolut toti se inchina la acelasi stapan tradator de patrie si popor!
  • Orizont ► Enya 22.11.2021 18:02
    @ENYA
    :) Am observat si eu constructia "dizidentului" inca de acum cativa ani....
    Incercand sa fiu cat de cat echidistant in legatura cu diferitele grupari care duc lupta "antisistem" nu pot sa ignor faptul ca Exista cateva "anomalii" legate de parcursul AUR , incepand cu acceptarea unor securisti in randul membrilor , apoi cu scandalul legat de Sosoaca si eliminarea din partid in urma discursurilor acide ale acesteia in plenul senatului - (Recunosc ca pe partea cu lupta antimasca , anti-Arafat , antirestrictii si antivaXXin am apreciat-o intotdeauna.) Apoi situatia hilara cu zertifikatul 666 din care se poate trage si concluzia ca Sistemul Securist pro-Globalist incearca o ULTIMA varianta de a mentine o anemica aparenta a "valorilor" "democratice" prin construirea unei opozitii controlate si perpetuarea Simulacrului Putere/Opozitie .
    Perceptia mea este ca o data cu implementarea sistemului satanic se produce la nivelul majoritatii tacute cea mai abrubta FALIE sociala si ideologica si totodata disparitia mecanismelor de LEGITIMIZARE a actualei clase politice - Din acest punct intram in dictatura sau devenim independenti si liberi - Ambele scenarii inseamna distrugerea haitelor politruce.
  • Enya ► Orizont 22.11.2021 18:31
    Ma bucur ca ati observat si dvs. ca aur si simion sunt doar niste facaturi.
  • Enya 22.11.2021 14:00
    Intelegeti odata pentru totdeauna!

    Orice amendament introdus (de natura vicleana, cum sunt aceste rectificari sau adaugiri care nu modifica cu nimic CRIMA NAZISTA) in loc sa se renunte total si definitiv la ideea de nazipass inseamna de fapt validarea "certificatului verde" (nazipass)!!!!!
  • Orizont 22.11.2021 15:48
    @ENYA
    Ai dreptate , dar trebuie sa analizam situatia in ansamblu inca de cand haitele PSDPNLUSRUDMR au primt comanda pentru "lege" . Ne aflam intr-un clenci nenorocit cu tot cu AUR pentru ca interventia lor a fost din pozitia unei MINORITATI de numai 30 de parlamentari care nu ar putea contrabalansa votul dat de banda terorista majoritara . In consecinta au incercat sa spoiasca o abominatie care nu poate fi acceptata sub nici o forma. Situatia AUR este echivalenta cu intratul in troaca porcilor si halul in care te poti murdari sau poti fi mancat...
  • Enya ► Orizont 22.11.2021 18:09
    Am completat mai jos despre impostor, treceti peste mesajul diversionist al lui Cosmin care a pus ditamai kilometrul de postare ca sa nu mai citeasca nimeni, si cititi si restul.
  • Cosmin32 22.11.2021 14:01
    Epidemia de Covid: "Cea mai mare înșelătorie în domeniul sănătății din secolul 21". Raport realizat de 1500 de profesioniști din domeniul sănătății


    Suntem profesioniști din domeniul sănătății din cadrul colectivului internațional : United Health Professionals, compus din peste 1.500 de membri (inclusiv profesori de medicină, medici de terapie intensivă și specialiști în boli infecțioase) din diferite țări din Europa, Africa, America, Asia și Oceania și, la 26 august 2020, am adresat guvernelor și cetățenilor din țările din întreaga lume un mesaj de alertă cu privire la epidemia de COVID.

    Spunem: STOP tuturor măsurilor nebunești și disproporționate care au fost luate încă de la început pentru a lupta împotriva SARS-CoV-2 (izolare, blocarea economiei și a educației, distanțare socială, purtarea de măști pentru toți, etc.), deoarece acestea sunt total nejustificate, nu se bazează pe nicio dovadă științifică și încalcă principiile de bază ale medicinei bazate pe dovezi.

    1. Spunem : STOP tuturor măsurilor nebunești și disproporționate care au fost luate încă de la început pentru a lupta împotriva SARS-CoV-2 (izolare, blocarea economiei și a educației, distanțare socială, purtarea de măști pentru toți, etc.), deoarece sunt total nejustificate, nu se bazează pe nicio dovadă științifică și încalcă principiile de bază ale medicinei bazate pe dovezi. Cu toate acestea, susținem, desigur, măsuri rezonabile, cum ar fi recomandările de a se spăla pe mâini, de a strănuta sau tuși în cot, de a folosi un șervețel de unică folosință etc.

    Nu este prima dată când omenirea se confruntă cu un nou virus: a cunoscut H2N2 în 1957, H3N2 în 1968, SARS-CoV în 2003, H5N1 în 2004, H1N1 în 2009, MERS-CoV în 2012 și se confruntă cu virusul gripei sezoniere în fiecare an. Cu toate acestea, niciuna dintre măsurile luate pentru SARS-CoV-2 nu a fost luată în cazul acestor virusuri. Ni se spune :

    - "Dar, SARS-CoV-2 este foarte contagios", iar noi răspundem : ESTE ABSOLUT FALS. Această afirmație este, de altfel, respinsă de experți de renume internațional[1]. O simplă comparație cu celelalte virusuri arată că contagiozitatea SARS-CoV-2 este moderată [2,3]. Sunt boli precum rujeola care pot fi descrise ca fiind foarte contagioase. De exemplu, o persoană cu rujeolă poate infecta până la 20 de persoane, în timp ce o persoană infectată cu acest coronavirus contaminează doar 2 sau 3, adică : de 10 ori mai puțin decât rujeola. -

    "Dar, este un virus nou" și noi răspundem : H1N1 și celelalte virusuri pe care le-am menționat sunt, de asemenea, virusuri noi. Cu toate acestea : nu am pus țările în izolare, nu am blocat economia globală, nu am paralizat sistemul educațional, nu am făcut distanțare socială și nu le-am spus oamenilor sănătoși să poarte măști.

    -"Dar nu avem un vaccin", iar noi răspundem: la începutul H1N1, nu aveam nici noi un vaccin, ca și în cazul SARS-CoV. Cu toate acestea : nu am pus țările în izolare, nu am blocat economia globală, nu am paralizat sistemul educațional, nu am făcut distanțare socială și nu le-am spus oamenilor sănătoși să poarte măști.

    - "Dar, acest virus este mult mai letal" și noi răspundem : ESTE ABSOLUT FALS. Pentru că, în comparație cu gripa, de exemplu, și dacă luăm în calcul perioada 01 noiembrie - 31 martie, la nivel mondial au fost -când s-au luat aceste măsuri- : 860.000 de cazuri și 40.000 de decese, în timp ce gripa în aceeași perioadă de 5 luni infectează, în medie, 420 de milioane de oameni și ucide 270.000 de persoane. În plus, rata de mortalitate anunțată de OMS (3,4%) a fost mult supraestimată și a fost respinsă de la început de experți eminenți în epidemiologie.

    Dar chiar dacă luăm această rată de mortalitate, putem observa că acest coronavirus este de trei ori mai puțin letal decât cel din 2003 (10%) și de zece ori mai puțin letal decât cel din 2012 (35%).

    - "Dar, COVID-19 este o boală gravă" și noi răspundem : ESTE ABSOLUT FALS. SARS-CoV-2 este un virus benign pentru populație, deoarece provoacă 85% din formele benigne, 99% dintre cei infectați se recuperează, nu constituie un pericol pentru femeile însărcinate și copii (spre deosebire de gripă), se răspândește mai puțin rapid decât gripa și 90% dintre cei care mor sunt persoane în vârstă (care trebuie, bineînțeles, să fie protejate ca și alte populații cu risc). Acesta este motivul pentru care experții au calificat drept "delirantă" afirmația potrivit căreia ar fi o boală gravă și au declarat, la 19 august, că "nu este mai rea decât gripa" .

    - "Dar, există și persoane asimptomatice" și noi răspundem : 77% dintre persoanele infectate sunt asimptomatice și în cazul gripei și pot transmite și ele virusul. Și totuși : oamenilor sănătoși nu li se spune în fiecare an să poarte măști și nu se face nici o distanțare socială, în ciuda faptului că gripa infectează 1 miliard de oameni și ucide 650.000 de persoane.

    -"Dar acest virus duce la saturarea spitalelor" și noi răspundem: ESTE ABSOLUT FALS. Saturația afectează doar câteva spitale, dar oamenii sunt făcuți să creadă că întregul sistem spitalicesc este saturat sau că saturația este iminentă, când în anumite țări există mii de spitale.

    Este rezonabil și adevărat să atribuim, de exemplu, la 1.000 sau 2.000 de spitale o situație care privește doar 4 sau 5 spitale? În plus, nu este surprinzător faptul că unele spitale sunt saturate deoarece sunt situate în grupuri (cum ar fi Lombardia în Italia sau New York în SUA). Nu trebuie să uităm că spitalele din multe țări au fost saturate (inclusiv unitățile de terapie intensivă) în timpul unor epidemii de gripă anterioare și, la vremea respectivă, vorbeam chiar de : "tsunami" de pacienți în spitale, "spitale saturate", corturi ridicate în afara spitalelor, "zone de război", "spitale prăbușite" și "stare de urgență". Și totuși : nu am pus țările în izolare, nu am blocat economia globală, nu am paralizat sistemul educațional, nu am făcut distanțare socială și nu le-am spus oamenilor sănătoși să poarte măști.

    2. Noi spunem: STOP acestor măsuri nebunești și din cauza consecințelor lor catastrofale care au început deja să apară: sinuciderea oamenilor așa cum s-a semnalat în China, dezvoltarea tulburărilor psihiatrice, paralizarea parcursului educațional al elevilor și studenților la universitate, efecte negative și pericole asupra animalelor, neglijarea altor boli (mai ales cronice) și creșterea mortalității acestora, violență domestică, pierderi economice, șomaj, crize economice majore (puțină lume știe că criza economică din 2007-2008 a provocat sinuciderea a cel puțin 13.000 de persoane în Europa și America de Nord), consecințe grave asupra agriculturii, destabilizarea țărilor și a păcii sociale, risc de războaie.

    Un editorial publicat în European Journal Of Clinical Investigation a denunțat, de la bun început, daunele provocate de : măsurile extreme fără dovezi, informațiile exagerate privind pericolul real al virusului și știrile false răspândite (chiar și de marile reviste). Unii au comparat chiar această pandemie cu cea a gripei din 1918, ceea ce este o MINCIUNĂ și o manipulare, deoarece aceasta a ucis 50 de milioane de oameni, ceea ce nu are absolut nimic de-a face cu numărul de morți provocat de acest coronavirus.

    3. REFUZĂM obligația de a aplica aplicații de depistare a contacților, așa cum se întâmplă în anumite țări, deoarece SARS-CoV-2 este un virus benign care nu justifică o astfel de măsură. În plus, conform recomandărilor internaționale și indiferent de gravitatea unei pandemii (moderată, mare, extraordinară), nu se recomandă urmărirea contactelor. În timpul epidemiilor de gripă, se face urmărirea contactelor ? Cu toate acestea, virusul gripal infectează mult mai multe persoane și are mai multe populații la risc decât acest coronavirus.

    4. Noi spunem : STOP cenzurii experților și profesioniștilor din domeniul sănătății pentru a-i împiedica să spună adevărul ( mai ales în țările care se pretind democratice).

    5. Împărtășim opinia experților care denunță includerea screening-urilor în numărarea cazurilor, chiar dacă subiecții sunt sănătoși și asimptomatici. Acest lucru a dus la o supraestimare a cazurilor. Trebuie reamintit că definiția unui caz în epidemiologie este : "apariția mai multor rezultate posibile : boli, complicații, sechele, decese. În așa-numita supraveghere sindromică, apariția unor evenimente nespecifice, cum ar fi gruparea simptomelor sau a motivelor de a solicita asistență medicală, spitalizări, apeluri la serviciile de urgență, este definită ca fiind un caz". Așadar, noi spunem : separați depistările de cazuri și nu le mai confundați.

    6. Împărtășim opinia experților care denunță faptul că nu se face nicio distincție între persoanele care au murit din cauza virusului și persoanele care au murit cu virusul (cu comorbidități), faptul că cauza decesului este atribuită SARS-CoV-2 fără teste sau autopsie și că medicii sunt presați să adauge COVID-19 la certificatele de deces chiar dacă pacientul a murit din alte motive.

    Acest lucru duce la o supraestimare a numărului de decese și constituie o manipulare scandaloasă a cifrelor, deoarece în timpul epidemiilor de gripă sezonieră, de exemplu, nu lucrăm în acest mod. Mai ales că 20% dintre pacienții COVID sunt coinfectați cu alte virusuri respiratorii .

    După reevaluare, doar 12% din certificatele de deces dintr-o țară europeană au demonstrat o cauzalitate directă de la coronavirus. Într-o altă țară europeană, profesorii Yoon Loke și Carl Heneghan au arătat că un pacient care a fost testat pozitiv, dar care a fost tratat cu succes și externat din spital, va fi în continuare considerat ca fiind decedat din cauza COVID, chiar dacă a făcut un atac de cord sau a fost călcat de un autobuz trei luni mai târziu.

    La 31 iulie, directorul Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (Centers for Disease Control and Prevention - CDC) dintr-o țară din America de Nord a recunoscut că este adevărat că există un stimulent economic pervers pentru ca spitalele să umfle numărul deceselor cauzate de coronavirus.

    7. Împărtășim opinia experților care au avertizat împotriva intubării aproape sistematice a anumitor pacienți, din cauza fricii nebune de virus. Protocoalele trebuie schimbate, deoarece au dus la un număr mare de decese.

    8. Noi spunem: este important să se facă o revizuire a performanțelor analitice și clinice ale testelor introduse pe piață, inclusiv a testelor virologice.

    Multe truse de testare sunt utilizate în prezent în condițiile în care o parte semnificativă a performanțelor lor (de exemplu : specificitatea analitică, în special pentru cele patru coronavirusuri sezoniere) nu a fost evaluată, ceea ce reprezintă o problemă gravă, deoarece, pe lângă cazurile de falsuri negative, literatura de specialitate raportează îngrijorătoare falsuri pozitive, care pot supraestima numărul de cazuri și decese. Potrivit unui profesor de microbiologie, rata falsurilor pozitive poate ajunge la 20%. Anumite articole științifice care au raportat aceste cazuri de falsuri pozitive au fost cenzurate .

    Prin urmare, noi spunem : STOP obligativității testelor de screening din cauza acestei lipse de fiabilitate și a lipsei de verificare a performanțelor acestora și pentru că nimic în acest coronavirus (care este un virus benign și cu o rată scăzută de mortalitate) nu o justifică. Așa cum am spus : Gripa infectează 1 miliard de oameni în fiecare an (de 30 de ori mai mult decât SARS-CoV-2) și totuși nu este necesar niciun test pentru a călători.

    9. Le spunem cetățenilor: nu vă fie teamă, acest virus este benign, cu excepția cazului în care faceți parte din populațiile expuse la risc. Dacă posturile de televiziune vor face același lucru cu gripa, cifrele vor fi mult mai mari decât în cazul coronavirusului ! Canalele de televiziune vă vor raporta în fiecare zi, în medie, 3 milioane de cazuri și 2.000 de decese cauzate de gripă. Iar pentru tuberculoză, canalele TV vă vor raporta în fiecare zi, în medie, 30.000 de cazuri și 5.000 de morți. De fapt, virusul gripal infectează 1 miliard de oameni în fiecare an și ucide 650.000, iar tuberculoza infectează 10,4 milioane de oameni în fiecare an și ucide 1,8 milioane de oameni. În plus, la televizor sunteți informați despre "cazuri", dar acestea sunt depistări și nu cazuri. Un articol științific, SARS-CoV-2 : frică versus date, publicat în International Journal of Antimicrobial Agents, a demonstrat că pericolul virusului a fost supraestimat și că frica ar putea fi mai periculoasă decât virusul în sine.

    10. Le spunem cetățenilor : spălatul pe mâini este un reflex pe care trebuie să îl avem pe tot parcursul vieții noastre, indiferent dacă există sau nu coronavirus, deoarece este cea mai eficientă măsură de igienă. Dar a purta o mască atunci când nu ești bolnav și a practica distanțarea socială, nu face parte din igienă sau din conservarea sănătății publice, ci este o nebunie. Purtarea unei măști pentru o perioadă lungă de timp are mai multe efecte nedorite pentru sănătatea dumneavoastră și o transformă într-un cuib de microbi. "Virusul se poate aduna în mască, iar când o scoți, virusul se poate transfera pe mâini și astfel se poate răspândi mai departe", afirmă medicul epidemiolog Anders Tegnell. Întrebată dacă oamenii se expun mai mult la risc purtând măști, medicul Jenny Harries a declarat : "Din cauza acestor probleme de comportament, oamenii se pot expune negativ mai mult decât mai puțin".

    Chiar și medicii dentiști au avertizat, recent, asupra efectelor grave asupra sănătății orale, pentru că au văzut că purtarea măștilor pentru o perioadă lungă de timp duce la boli precum cariile dentare, boli parodontale sau respirație foarte acră.

    "Vedem o mulțime de oameni cu mai multe inflamații, mai multe carii și boli ale gingiilor... Vedem inflamații la gingiile unor oameni care au fost sănătoși dintotdeauna și carii la oameni care nu au avut niciodată... Aproximativ 50% dintre pacienții noștri sunt afectați de acest lucru",

    spune doctorul Robert Raimondi, medic stomatolog.

    "Oamenii au tendința de a respira pe gură în loc să respire pe nas, în timp ce poartă o mască...Respirația pe gură provoacă uscăciunea gurii, ceea ce duce la o scădere a salivei, iar saliva este cea care luptă împotriva bacteriilor și curăță dinții...Pacienții vin la noi spunând: "Uau, îmi miroase respirația, am nevoie de o curățare". [Dar] atunci când simți respirația urât mirositoare, fie ai deja o boală parodontală, fie ai o mulțime de bacterii care stau pe limbă din cauza gurii uscate... Boala gingivală - sau boala parodontală - va duce în cele din urmă la accidente vasculare cerebrale și la un risc crescut de atac de cord",

    spune doctorul Marc Sclafani, un alt dentist.

    În plus, mulți dintre voi se plâng de aceste măști, mai ales în această perioadă de vară. Trebuie să știți că gura și nasul nu sunt făcute pentru a fi obstrucționate. Ceea ce purtați este o mască, aparent, dar o botniță a libertății voastre, în realitate. Mai ales că epidemia s-a terminat în majoritatea țărilor, așa cum spun mai mulți experți, precum profesorul Yoram Lass, iar cei care vă spun contrariul sunt MINCINOȘI. Spunându-vă că epidemia nu s-a terminat, vorbind despre amenințarea unui al doilea val (care nu se bazează pe nici o dovadă), cerându-vă să purtați o mască și să faceți distanțare socială, scopul este, de fapt, să prelungească frica până la realizarea unui vaccin și pentru ca acesta să fie mai bine acceptat de voi.

    11. Le spunem companiilor aeriene: mai multe studii științifice au arătat o legătură între excesul de igienă și dezvoltarea unor boli precum bolile alergice, bolile autoimune, bolile inflamatorii sau anumite tipuri de cancer. Aceasta este ceea ce numim în medicină : ipoteza igienistă. Așadar, opriți operațiunile de dezinfecție și înlăturați măștile și costumele de protecție ridicole ale angajaților dumneavoastră pe care le-am văzut în mass-media. A face acest lucru este o nebunie. De asemenea, aeroporturile trebuie să înceteze să mai ia temperatura și să facă carantină. SARS-CoV-2 nu este ciuma neagră. Și dumneavoastră, ca și cetățenii, ați fost manipulați.

    12. Le spunem guvernelor : ridicați toate restricțiile și obligațiile impuse cetățenilor (stare de urgență, izolare, purtarea unei măști, distanțare socială etc.), deoarece acestea sunt stupide și pur dictatoriale și nu au nimic de-a face cu medicina sau cu igiena sau cu păstrarea sănătății publice. Nu există niciun motiv științific sau medical pentru ca cetățenii care nu sunt bolnavi să poarte o mască. Doctorul Pascal Sacré, medic anestezist și medic de terapie intensivă, a declarat : "A obliga pe toată lumea să le poarte tot timpul, în timp ce epidemia dispare, este o aberație științifică și medicală". Profesorul Didier Raoult spune :

    "Decizia de închidere ca și decizia de a purta măști... nu se bazează pe date științifice...".

    Dr. Lisa Brosseau și Dr. Margaret Sietsema, experți în protecția respiratorie, spun :

    "Nu recomandăm ca publicul larg care nu prezintă simptome de boală asemănătoare cu COVID-19 să poarte în mod obișnuit măști de pânză sau chirurgicale, deoarece : nu există dovezi științifice că acestea sunt eficiente în reducerea riscului de transmitere a SARS-CoV-2...".

    Profesorul Maël Lemoine a precizat că modificarea recomandărilor privind măștile este : "politică, nu științifică".

    În unele țări asiatice, oamenii poartă măști pe tot parcursul anului (de exemplu, pentru a se proteja de poluare). A împiedicat această purtare generalizată a măștilor în aceste țări să aibă epidemii de coronavirus ? Această purtare pe scară largă a măștilor în aceste țări le împiedică să aibă în fiecare an epidemii de gripă sau de alte virusuri respiratorii ?

    Răspunsul este, desigur, nu. Pe de altă parte, având în vedere cele 8 milioane de tone de plastic care sunt deja aruncate în oceane în fiecare an, măștile și mănușile adaugă o nouă amenințare și constituie o poluare deosebit de periculoasă pentru sănătatea noastră și pentru faună. În Italia, dacă s-ar arunca doar 1% din măștile utilizate în prezent, 10 milioane de măști ar ajunge în fiecare lună în ocean18. În plus, măștile chirurgicale au o durată de viață de 450 de ani! Prin urmare, le spunem guvernelor : OPRIȚI aceste măsuri ilegale și periculoase de purtare obligatorie a măștilor.

    13. Le spunem polițiștilor: cetățenii vă datorează foarte mult, pentru că sunteți în fiecare zi garanția securității lor și a respectării legii și a ordinii publice. Dar acest lucru nu înseamnă să vă supuneți orbește unor ordine nedrepte. Această greșeală a fost cea care a dus la cel de-al doilea război mondial și la moartea a 50 de milioane de oameni.

    Așadar, vă spunem : aplicați legea, dar nu nedreptatea și dictatura, refuzați să aplicați aceste măsuri, refuzați să vă verbalizați concetățenii (atunci când nu poartă o mască, de exemplu), nu-i bateți, nu-i întemnițați.

    Nu fiți instrumentele dictaturii. Fiți de partea cetățenilor și urmați exemplul frumos al polițiștilor americani care i-au susținut pe cetățeni îngenunchind alături de ei. Vă asigurăm că aceste măsuri nu au nimic de-a face cu medicina, cu igiena sau cu păstrarea sănătății publice, este dictatură și nebunie.

    14. Le spunem cetățenilor: trebuie să respectăm legea. Dar, acest lucru nu înseamnă o supunere oarbă față de nebunie, nedreptate sau dictatură.

    Această supunere oarbă a cetățenilor a fost cea care a dus la cel de-al doilea război mondial, cu moartea a 50 de milioane de oameni. V-ați născut liberi și trebuie să trăiți liberi, prin urmare : nu vă fie frică și dacă nu sunteți bolnavi : scoateți-vă măștile, ieșiți din casă așa cum doriți și fără distanțare socială, dar faceți-o pașnic și fără violență. Profesorii Carl Heneghan și Tom Jefferson, epidemiologi cu o mare expertiză în medicina bazată pe dovezi, spun : "Nu există nicio dovadă științifică care să susțină regula dezastruoasă a celor doi metri. Cercetările de slabă calitate sunt folosite pentru a justifica o politică cu consecințe enorme pentru noi toți".

    15. Noi spunem că trebuie să se facă o reformă totală a OMS. Succesele OMS sunt de necontestat : milioane de vieți au fost salvate datorită programelor de vaccinare împotriva variolei, iar consumul de tutun a fost redus la nivel mondial. Cu toate acestea, problema majoră a OMS este că, de câțiva ani încoace, este finanțată în proporție de 80% de către companii (în special, laboratoare farmaceutice) și donatori privați (în special, o fundație foarte cunoscută) și există numeroase scandaluri :


    - alarmă falsă privind gripa H1N1 sub presiunea lobby-ului farmaceutic,
    - o îngrijorătoare indulgență față de glifosat, pe care OMS l-a declarat sigur, în ciuda victimelor acestui erbicid,
    - orbirea față de consecințele poluării cauzate de companiile petroliere din Africa,
    - minimizarea bilanțului uman al dezastrelor nucleare de la Cernobîl la Fukushima și a dezastrelor de la
    - utilizării munițiilor cu uraniu sărăcit în Irak și în Balcani,
    - nerecunoașterea Artemisei în tratamentul malariei pentru a proteja interesele farmaceutice, în ciuda faptului că aceasta a fost deja o medicină bazată pe dovezi.

    Independența organizației este compromisă atât de influența lobby-urilor industriale - în special a celor farmaceutice - cât și de interesele statelor membre, în special ale Chinei. Președintele unei țări a declarat :

    "Cred că Organizației Mondiale a Sănătății ar trebui să îi fie rușine pentru că este ca o agenție de relații publice pentru China".

    Instituția de la Geneva, care a subestimat amenințarea Ebola (peste unsprezece mii de morți) este, de asemenea, acuzată de neglijență față de bolile tropicale, în favoarea unor piețe mai suculente.

    O anchetă realizată în 2016 (WHO in the clutch of lobbyists)[19] a arătat o radiografie edificatoare a OMS ; o structură slăbită și supusă unor multiple conflicte de interese. Această investigație a arătat cum interesele private domină sănătatea publică în cadrul OMS.

    Nu este acceptabil ca banii care îl finanțează să provină în principal de la o singură persoană și să fie infiltrat de lobby-uri. Recent, OMS s-a discreditat și mai mult prin faptul că a căzut în capcana Lancet Gate, în timp ce un simplu student ar putea constata că este vorba de un studiu fraudulos

    În momentul gripei H1N1 : Dr. Wodarg, președintele Comisiei pentru sănătate a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), a criticat influența industriei farmaceutice asupra oamenilor de știință și a funcționarilor OMS, spunând că aceasta a dus la situația în care "milioane de oameni sănătoși au fost expuși inutil la riscul unor vaccinuri prost testate" și că, pentru o tulpină de gripă, aceasta a fost "mult mai puțin dăunătoare" decât toate epidemiile de gripă anterioare .

    A avut perfectă dreptate, deoarece, ulterior, vaccinul a făcut 1.500 de victime ale narcolepsiei, dintre care 80% au fost copii, după cum vom vedea.

    De asemenea, a criticat OMS pentru că a răspândit teama unei "false pandemii", a numit-o "unul dintre cele mai mari scandaluri medicale ale secolului" și a cerut, de asemenea, o anchetă.

    De fapt, criteriile de declarare a unei pandemii (cum ar fi gravitatea) au fost modificate de OMS sub influența lobbyiștilor farmaceutici, astfel încât să poată vinde vaccinuri țărilor din întreaga lume. Conform unui raport21 realizat de Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei cu privire la modul în care a fost gestionată pandemia de gripă H1N1, inclusiv de către OMS :

    "risipirea unor sume mari de bani publici și, de asemenea, sperieturi și temeri nejustificate cu privire la riscurile pentru sănătate... Au fost identificate deficiențe grave în ceea ce privește transparența proceselor decizionale legate de pandemie, care au generat îngrijorări cu privire la posibila influență a industriei farmaceutice asupra unora dintre deciziile majore legate de pandemie. Trebuie să ne temem că această lipsă de transparență și de responsabilitate va duce la o prăbușire a încrederii în sfaturile oferite de principalele instituții de sănătate publică".

    Istoria se repetă astăzi, cu exact aceiași actori și aceeași campanie a fricii. Fostul director al departamentului de sănătate publică al OMS a dezvăluit într-o altă investigație (Trust WHO) că, în momentul H1N1, nimeni nu se temea în cadrul OMS și că nu cunoștea pe nimeni din OMS care să se fi vaccinat, inclusiv pe fostul director general: Dr. Margaret Chan [22]. Deși era un oficial de frunte al OMS, a fost exclus, la fel ca majoritatea colegilor săi, de la o întâlnire între directorul general și companiile farmaceutice producătoare de vaccinuri, motivul invocat fiind: "este o întâlnire privată"...

    16. Noi spunem că trebuie deschisă o anchetă și că anumiți oficiali ai OMS trebuie interogați, în special cel care a făcut promovarea internațională a închiderii, care este o erezie din punct de vedere medical și o înșelătorie care a indus lumea în eroare. Într-adevăr, la 25 februarie 2020 : șeful misiunii comune OMS-China privind COVID-19, a lăudat răspunsul adus de Beijing în fața epidemiei. El a spus că China a reușit prin instrumente "de modă veche", a subliniat că "lumea trebuie să învețe de la China" și trebuie să fie inspirată de ea. El a mai spus că "dacă avea COVID-19, dorea să fie tratat în China" ! O dată, el a lăudat și China, numind-o "foarte deschisă" și "foarte transparentă".

    Cine poate crede aceste declarații ? Cine poate crede că, dacă ar fi avut COVID-19, ar fi vrut să fie tratat în China ? Cine poate crede că lumea trebuie să se inspire din China și că controlul epidemiei trebuie să se facă cu "metode de modă veche" ?

    Ceea ce este uimitor este că a făcut ca întreaga lume să creadă ceea ce a spus. Pentru că, din păcate : de la declarațiile sale și de la raportul supervizat de el (în care putem citi că metodele Chinei sunt : "agile și ambițioase"), țările lumii au luat măsuri disproporționate și au urmat orbește recomandările OMS, izolându-și populația.

    Frica și psihoza au fost propagate prin prezentarea SARS-CoV-2 ca fiind un virus foarte periculos sau cu o mortalitate masivă, când nu este absolut deloc așa.

    Din fericire, un interviu cu el a arătat o parte importantă a adevărului și a conflictelor de interese ale OMS cu China, atunci când un jurnalist l-a întrebat despre statutul Taiwanului (care este în conflict cu China) în cadrul OMS și dacă OMS va reconsidera statutul de membru al Taiwanului: s-a prefăcut că nu aude întrebarea, apoi, când a fost întrebat din nou, a încheiat videoconferința! (Videoclipul a ajuns la peste 8 milioane de vizualizări). Tot el a fost cel care a declarat la sfârșitul lunii februarie : "Există un singur medicament în acest moment despre care credem că ar putea avea o eficacitate reală și acesta este remdesivirul". Cum poate să spună acest lucru chiar înainte de apariția rezultatelor ? Și de ce a spus-o?

    Parlamentarii canadieni i-au emis chiar o citație obligatorie, după ce a refuzat invitațiile repetate de a depune mărturie în fața unei comisii a Camerei Comunelor. Chiar și liderul conservator canadian și-a exprimat îngrijorarea cu privire la acuratețea datelor OMS privind COVID-19.

    Într-adevăr, a spune că China a redus numărul de cazuri sau a gestionat bine epidemia și a aplatizat curba datorită blocării este o minciună pură și nu se bazează pe nicio dovadă, deoarece nimeni nu este în măsură să ofere numărul de cazuri sau decese din China dacă nu ar fi aplicat blocarea. În plus, câteva luni mai târziu : lumea a descoperit că numărul de cazuri și decese nici măcar nu era adevărat !

    Recent, trei țări africane au expulzat oficiali ai OMS pentru că, potrivit unor state, aceștia au falsificat cifrele de cazuri COVID-19, umflându-le.

    Oamenii care se află în spatele blocajului, a psihozei și terorii globale, când văd : graba oamenilor la supermarketuri, oamenii care se ceartă pentru paste făinoase sau hârtie igienică, distanțele de 1 metru ca și cum ar fi ciumă, oamenii închiși ca și cum ar fi animale, străzile dezinfectate, poliția care bate cetățenii, dronele și elicopterele mobilizate, oamenii care ies cu certificate, purtarea măștii în ciuda sfârșitului epidemiei și a faptului că oamenii nu sunt bolnavi, nu este exclus ca ei să râdă din cauza ușurinței cu care au manipulat țări întregi și poate, chiar le spun : oi.


    Nebunia a ajuns până acolo încât în unele țări :
    plajele au fost dezinfectate cu înălbitor,
    pompierilor mustăcioși și bărboși li s-a interzis să lucreze,
    bariere de plexiglas au fost instalate peste tot (chiar și în sălile de clasă) ca și cum ar fi vorba de ciumă,
    un tren a fost oprit pentru că o persoană nu purta masca,
    familii private de a-și vedea morții (ca și cum virusul ar fi sărit din cadavru și i-ar fi mușcat),
    femei în vârstă de 70 de ani amendate după ce au ieșit să arunce gunoiul.
    și chiar și monedele și bancnotele venite din străinătate au fost "izolate" !

    Cum pot țările să accepte să cadă în acest nivel de nebunie, prostie și dictatură ? Mai ales cele care se numesc țări democratice.

    Toate acestea pentru un virus care provoacă 85% din formele ușoare și pentru care 99% din persoanele infectate se vindecă.

    OMS a îndemnat lumea să copieze răspunsul Chinei la COVID-19 și a reușit ; fiecare țară din lume, urmând orbește OMS, a devenit o copie certificată a Chinei.

    Doar câteva țări au refuzat să le imite stupid pe altele, cum ar fi Suedia sau Belarus, care pot fi felicitate.

    Președintele unei țări europene a avut dreptate când a spus că :

    "este doar o psihoză mai periculoasă decât virusul în sine". Experți de renume mondial au calificat alerta globală drept "disproporționată".

    Profesorul Jean-François Toussaint a declarat :

    "Mi se pare că OMS are o foarte mare responsabilitate în faptul că nu a fost capabilă să stabilească o prioritate, în faptul că a repetat neobosit că era o amenințare pentru umanitate" (Journal International de Médecine, 13 iunie 2020).

    17. Noi spunem că trebuie să nu mai urmăm orbește OMS, deoarece aceasta nu este o societate erudită și este departe de a fi independentă, după cum am văzut.

    Întrebat despre motivul deciziei de a face obligatorii 11 vaccinuri, un fost ministru al sănătății al unei țări europene a răspuns :

    "Este o decizie de sănătate publică care răspunde, de fapt, unui obiectiv global al OMS care cere astăzi tuturor țărilor lumii să obțină 95% din copii vaccinați pentru vaccinurile necesare".

    Recomandăm, de asemenea, guvernelor să aleagă bine experții care îi consiliază și să îi evite pe cei care au legături cu companiile farmaceutice.

    Un eminent profesor de infecțiologie a făcut următoarea remarcă despre anumiți experți dintr-o țară europeană:

    "Un membru eminent al Comisiei pentru boli transmisibile a Înaltului Consiliu a primit 90.741 de euro de la industria farmaceutică, dintre care 16 563 de euro de la [laboratorul farmaceutic care produce o moleculă concurentă de hidroxiclorochină]. Cu toate acestea, acest Înalt Consiliu este cel care a luat celebra decizie de interzicere a hidroxicloroquinei, cu excepția celor care vor muri... Nu văd nicio urmă în această decizie de respectare a procedurii de gestionare a conflictelor de interese... Dacă un membru prezintă un conflict de interese major, trebuie să părăsească ședința și să nu participe la dezbateri sau la redactarea deciziei... Cu toate acestea, în josul acestei decizii, nu se menționează conflictele de interese sau numărul de membri calificați care au participat la vot. Este o încălcare gravă a regulamentului".

    Un fost editor al New England Journal of Medicine a declarat :

    "Profesia medicală este cumpărată de industria farmaceutică, nu numai în ceea ce privește practicarea medicinei, ci și în ceea ce privește predarea și cercetarea. Instituțiile academice din această țară își permit să fie agenții plătiți ai industriei farmaceutice. Cred că este rușinos".

    Acest lucru, desigur, nu ar trebui să fie generalizat la toată lumea.

    18. Le spunem guvernelor: nu mai urmați - în cazul epidemiilor - modelele matematice, care sunt lucruri virtuale fără legătură cu realitatea și care au indus lumea în eroare în mai multe rânduri și au fost o justificare pentru politicile nebunești de izolare.

    Într-adevăr, o universitate europeană care are legături strânse cu OMS a declarat că :

    -50.000 de britanici vor muri din cauza bolii vacii nebune, în timp ce, în cele din urmă, doar 177 au murit.
    -Gripa aviară urma să ucidă 200 de milioane de oameni, în timp ce doar 282 au murit.
    -gripa H1N1 urma să ucidă 65 000 de britanici, în timp ce doar 457 au murit.

    Rata mortalității a fost, de asemenea, exagerată, iar gripa H1N1 a sfârșit prin a fi mai ușoară decât se anticipase inițial, motivând unii să denunțe banii, timpul și resursele considerabile consumate de răspuns.

    La acea vreme, presa a descoperit că rectorul acestei universități, care consilia OMS și guvernele, primea un salariu de 116.000 de lire sterline pe an de la producătorul vaccinului împotriva gripei porcine.

    Astăzi, pe baza aceluiași model defectuos, dezvoltat pentru planificarea pandemiei de gripă, ei au făcut previziunile lor astrologice cu privire la COVID-19; au spus că 500.000 de oameni vor muri în Marea Britanie, 2,2 milioane în SUA, 70.000 în Suedia și între 300.000 și 500.000 în Franța !

    Cine poate crede aceste cifre nebunești ? De aceea, profesorul Didier Raoult califică aceste modelări drept : "versiunea modernă a divinațiilor".

    Profesorul John Ashton a denunțat, de asemenea, aceste predicții astrologice și faptul că ele au un fel de statut religios. În plus, presa a descoperit că cel care, în cadrul acestei universități, a îndemnat guvernele să facă blocaje nici măcar nu respectă ceea ce le-a recomandat. Și aici trebuie să se facă o anchetă cu anumiți funcționari ai acestei universități. Profesorul Jean-François Toussaint a spus despre încuviințare :

    "Trebuie neapărat să împiedicăm orice guvern să mai ia o astfel de decizie. Mai ales că instrumentalizarea pandemiei cu închideri generalizate pentru jumătate din omenire nu a avut ca rezultat decât întărirea regimurilor autoritare și stoparea campaniilor de prevenire a marilor boli mortale. În Franța, simulările care estimează că au fost salvate 60.000 de vieți sunt pure fantezii".

    Celebrul slogan internațional : "stați acasă, salvați vieți" a fost doar o minciună. Dimpotrivă, închiderea a ucis mulți oameni.

    19. REFUZĂM vaccinarea obligatorie și REFUZĂM certificatul de vaccinare obligatorie împotriva coronavirusului pentru a călători, din următoarele motive :

    -Vaccinul nu este esențial deoarece 85% din forme sunt benigne, 99% dintre subiecții infectați se recuperează, iar copiii, precum și femeile însărcinate nu sunt subiecți de risc. În plus, o mare parte a populației este deja protejată împotriva SARS-CoV-2 prin imunitatea încrucișată dobândită cu coronavirusurile sezoniere.

    A spune că nu suntem siguri de acest lucru este o MINCIUNĂ, iar ridicarea de îndoieli cu privire la durata sau eficacitatea acestei protecții este o manipulare menită să protejeze planul de afaceri al vaccinului.

    -Este un virus ARN, prin urmare este mai predispus la mutații și există riscul ca vaccinul să fie ineficient.

    -Testele de vaccinare sunt efectuate în grabă și unii solicită accelerarea procedurilor de testare și efectuarea lor fără testele obișnuite pe animale, ceea ce este riscant. Testarea vaccinurilor fără a lua timp pentru a înțelege pe deplin riscurile de siguranță ar putea aduce eșecuri nejustificate în timpul pandemiei și în viitor.

    -Testele anterioare ale vaccinurilor împotriva coronavirusurilor sunt îngrijorătoare : în 2004, unul dintre vaccinurile dezvoltate împotriva SARS a provocat hepatită la animalele pe care a fost testat. Un alt vaccin aflat în faza de testare a provocat leziuni pulmonare grave la animalele de laborator, făcându-le mai sensibile la viitoarele infecții. Cu zeci de ani în urmă, vaccinurile dezvoltate împotriva unui alt coronavirus, virusul peritonitei infecțioase feline, au crescut riscul pisicilor de a dezvolta boala cauzată de acest virus. Fenomene similare au fost observate în studiile pe animale pentru alte virusuri, inclusiv coronavirusul care provoacă SARS.

    -Anumite vaccinuri sunt testate de companii care nu au experiență în fabricarea și comercializarea vaccinurilor și care folosesc tehnologii noi în medicină, despre care nu cunoaștem nici beneficiile, nici riscurile pentru sănătate.

    -Cercetarea profitului financiar al mai multor companii farmaceutice în detrimentul sănătății populației (fără a generaliza, desigur).

    Șeful unei companii farmaceutice le-a spus acționarilor săi în timpul gripei H1N1 : "Acest vaccin, va fi o oportunitate semnificativă în ceea ce privește veniturile. Este un impuls frumos pentru noi, pentru cifra de afaceri și pentru fluxul de numerar".
    Fostul ministru al sănătății dintr-o țară europeană a declarat la 23 mai 2020 :

    "Când există o epidemie precum COVID, vedem : mortalitate, când suntem medic, ... sau vedem : suferință. Și există oameni care văd : dolari... aveți mari laboratoare care spun : acum este momentul să facă miliarde".

    La 16 iunie 2020, profesorul Christian Perronne, specialist în boli infecțioase, a declarat pentru Sud Radio despre vaccinul împotriva coronavirusului :

    "Nu avem deloc nevoie de el ... Totul se referă la obiective pur comerciale". Site-ul web al revistei Nexus a publicat pe 7 august opinia doctorului Pierre Cave care a declarat :

    "În Franța, epidemia s-a terminat...în calitate de medic, nu ezit să anticipez deciziile guvernului : Nu numai că trebuie să refuzăm aceste vaccinuri [împotriva COVID-19], dar trebuie să denunțăm și să condamnăm abordarea pur mercantilă și cinismul abject care au ghidat producerea lor".

    -Încălcările scandaloase ale eticii în multe studii clinice :

    Deoarece țările occidentale nu le permit să încalce principiile etice, multe companii farmaceutice (fără a generaliza) își desfășoară testele clinice ale medicamentelor și vaccinurilor în țări în curs de dezvoltare sau sărace, unde se fac experimente pe oameni fără a-i informa și fără consimțământul lor.

    Un raport redactat de Irene Schipper (document de informare SOMO privind etica în studiile clinice) a arătat încălcări etice șocante și foarte grave ; în cadrul unui studiu clinic, de exemplu, femei africane au fost infectate cu HIV și apoi s-au îmbolnăvit de SIDA. Acest studiu clinic a fost finanțat de o fundație și un laborator bine-cunoscut. În unele țări, aceste studii clinice scandaloase au fost efectuate cu complicitatea autorităților locale și cu conflicte de interese.

    -O companie farmaceutică: AstraZeneca a obținut protecție împotriva viitoarelor acțiuni în răspundere pentru produse legate de vaccinul său COVID-19, în cazul unor efecte secundare nocive, din partea majorității țărilor cu care a încheiat acorduri de furnizare. Cu alte cuvinte, statele și nu AstraZeneca sunt cele care vor despăgubi victimele, adică din banii cetățenilor ! În acest sens, le spunem cetățenilor : protestați MASIV împotriva acestui acord scandalos, rușinos și profund incorect până când va fi eliminat. Trebuie să refuzați această utilizare IRESPONSABILĂ a banilor dumneavoastră. Chiar și experții belgieni au fost "șocați" de acest acord.

    -Scandalurile legate de vaccinurile periculoase și chiar mortale dezvoltate în timpul epidemiilor și vom menționa două exemple (nu suntem, bineînțeles, anti-vaccinuri, deoarece acestea pun sub semnul întrebării descoperirile lui Edward Jenner).

    Scandalul vaccinului împotriva virusului H1N1: acesta a fost testat pe un număr mic de persoane și totuși a fost comercializat ca fiind sigur în 2009.

    Dar, un an mai târziu, în Finlanda și Suedia au apărut îngrijorări cu privire la o posibilă asociere între narcolepsie și vaccin. Un studiu de cohortă efectuat ulterior în Finlanda a raportat un risc de 13 ori mai mare de narcolepsie după vaccinare la copiii și tinerii cu vârste cuprinse între 4 și 19 ani, majoritatea dintre aceștia având un debut în termen de trei luni de la vaccinare și aproape toți în termen de șase luni.

    În 2013, un studiu publicat în British Medical Journal a confirmat aceste rezultate și pentru Anglia. În total, acest vaccin periculos a dus la 1.500 de cazuri de narcolepsie numai în Europa, iar 80% dintre victime sunt copii. O parte din personalul medical NHS vaccinat a fost, de asemenea, afectat de narcolepsie.

    Narcolepsia este o boală neurologică cronică și incurabilă în care pacienții adorm necontrolat, suferă de crize de somn care durează câteva minute și se întâmplă oriunde și oricând în timpul zilei (somnolență diurnă) și sunt, de asemenea, victime ale unor crize impresionante de cataplexie (slăbiciune musculară temporară bruscă sau pierderea controlului muscular cauzată de o emoție puternică, cum ar fi râsul, furia sau surpriza. Acest lucru poate provoca slăbiciune la nivelul genunchilor, incapacitatea de a articula sau uneori chiar o cădere pe parcursul a câteva secunde). Această boală dăunează funcțiilor mentale și memoriei și poate duce la halucinații și boli mintale. Peter Todd, un avocat care i-a reprezentat pe mulți dintre reclamanți, a declarat pentru Sunday Times:

    "Nu a mai existat niciodată un caz ca acesta. Victimele acestui vaccin au o afecțiune incurabilă și pe viață și vor avea nevoie de o medicație extinsă".

    Printre victimele vaccinului se numără : Josh Hadfield (opt ani), care ia medicamente împotriva narcolepsiei care costă 15.000 de lire sterline pe an pentru a-l ajuta să rămână treaz în timpul zilei de școală.

    "Dacă îl faci să râdă, se prăbușește. Memoria lui este distrusă. Nu există niciun leac. Spune că își dorește să nu se fi născut. Mă simt incredibil de vinovată că l-am lăsat să facă vaccinul", a declarat mama lui.

    Familiile au suferit un calvar care a durat 7 ani pentru a obține câștig de cauză în instanță. Și în loc ca laboratoarele farmaceutice să le despăgubească, au făcut-o statele, adică din banii cetățenilor !

    Scandalul vaccinului mortal împotriva dengue într-o țară asiatică, în 2018: Potrivit biroului procurorului Persida Acosta, 500 de copii au murit din cauza acestui vaccin și câteva mii sunt bolnavi.

    Unii copii au nevoie de operații pentru a absorbi sângele după hemoragii grave. Majoritatea familiilor nu pot plăti aceste operații. Potrivit procurorului, responsabilitățile sunt împărțite între laboratorul care a vândut "un vaccin periculos" și guvernul care a pus în aplicare o campanie de vaccinare "masivă și nediscriminatorie", în condiții deplorabile. Medicul Erwin Erfe, care lucra pentru procuratură, a efectuat două-trei autopsii de copii pe săptămână, cu rezultate mereu identice: "Hemoragii interne, în special la nivelul creierului și al plămânilor... și organe umflate".

    Acest vaccin promitea totuși să fie un triumf planetar ; în 2015, laboratorul a confirmat cu mare fast comercializarea unui vaccin revoluționar împotriva dengue. Era o premieră mondială, produsul a douăzeci de ani de cercetări și al unor investiții de 1,5 miliarde de euro. Totuși, încă de la început, s-au ridicat voci în comunitatea științifică : doctorul Antonio Dans a încercat să avertizeze asupra rezultatelor neconcludente ale primelor teste clinice. În Statele Unite, profesorul Scott Halstead, un specialist de renume mondial în această boală, a trimis chiar o înregistrare video difuzată în Senatul țării pentru a îndemna la suspendarea programului de vaccinare. Fostul ministru al sănătății din țară a fost inculpat în acest scandal. "Atracția profitului este cea care a ucis acești copii", a declarat procurorul Persida Acosta.

    20. Noi spunem : STOP la toate aceste măsuri nebunești, dictatoriale și cu siguranță nu sanitare din cauza cărora au loc tragedii în fiecare zi :

    o adolescentă s-a sinucis în Marea Britanie pentru că, pentru ea, închiderea trebuia să dureze 300 de ani,
    o femeie însărcinată a suferit martiriul în timpul nașterii în Franța,
    un adolescent din SUA a suferit o deplasare a maxilarului și va trebui să fie operat după ce a fost agresat de un cuplu căruia i-a cerut să poarte măști,
    o asistentă medicală a fost de asemenea agresată în Franța, iar un șofer de autobuz chiar a murit din cauza acestor măsuri ilegale de obligativitate a măștilor,
    60.000 de pacienți cu cancer ar putea muri în Marea Britanie din cauza lipsei de tratament sau de diagnosticare, potrivit profesorului Karol Sikora,
    12.000 de persoane ar putea muri pe zi până la sfârșitul anului din cauza foametei legate de măsurile COVID-19 (conform Oxfam),
    numărul de stopuri cardiace s-a dublat în unele țări, companiile dau faliment,
    305 milioane de locuri de muncă cu normă întreagă au fost pierdute -afectând în special : femeile și tinerii- conform Organizației Internaționale a Muncii, un om a murit din cauza măștii în SUA,
    etc.

    Chiar și păsările au de suferit de pe urma acestor măsuri periculoase și sunt prinse și ucise din cauza măștilor :

    " [pescărușul nu a putut decât] să se împiedice și să cadă, deoarece bietul de el avea o mască de față Covid de unică folosință încâlcită în jurul ambelor picioare... Este clar că masca era acolo de ceva timp și că benzile elastice se strânseseră în jurul picioarelor, deoarece articulațiile îi erau umflate și dureroase... Sunt îngrijorat că acest pescăruș ar putea fi prima dintre numeroasele victime acum că măștile de față sunt norma",

    Angajați ai Societății Regale pentru prevenirea cruzimii față de animale au declarat pentru BBC pe 20 iulie și pasărea a suferit această tortură timp de o săptămână !

    Trebuie, de asemenea, remarcat faptul că cauza inițială și principală a tragediei lui George Floyd este izolarea : dacă nu ar fi existat izolarea, el nu și-ar fi pierdut locul de muncă, ar fi fost pe 25 mai la serviciu, nu ar fi fost ucis, nu ar fi avut loc vandalismul și incendiile din magazine, precum și ciocnirile cu poliția, nu s-ar fi produs haosul din SUA și George Floyd ar fi fost evitat, iar George Floyd ar mai fi fost în viață printre noi astăzi.

    21. Noi spunem guvernelor : TOTUL trebuie să revină imediat la normal (inclusiv redeschiderea serviciilor spitalicești, a transportului aerian, a economiei, a școlilor și universităților) și această luare de ostatici la nivel mondial trebuie să înceteze, deoarece ați aflat, cu dovezi în sprijinul vostru, că voi, în calitate de cetățeni, ați fost victimele celei mai mari escrocherii în domeniul sănătății din secolul 21.

    Profesorul Carl Heneghan a declarat pe 23 august că teama publică care împiedică revenirea țării la normalitate este nefondată, potrivit Express. Profesorii Karina Reiss și Sucharit Bhakdi au lansat, în iunie, o carte intitulată : "Corona : alarmă falsă ?" .

    Primarul unui oraș din Europa a declarat : "Atmosfera răspândită pe [subiectul coronavirusului] este deosebit de grea și devine suspectă".

    Dr. Olivier Chailley a scris o carte intitulată :

    "Virusul fricii, cum a înnebunit întreaga lume". Profesorul Sucharit Bhakdi (a trimis, de asemenea, o scrisoare Angelei Merkel) a descris măsurile luate, inclusiv de izolare, ca fiind : "grotești, absurde și foarte periculoase... un impact oribil asupra economiei mondiale... autodistrugere și sinucidere colectivă...".

    Trebuie deschisă o anchetă internațională și independentă, iar cei responsabili trebuie să fie judecați.

    22. Le spunem cetățenilor : pentru a vă păstra în "turmă", este posibil ca unii să încerce să ne discrediteze prin toate mijloacele, de exemplu acuzându-ne de conspirație etc. Nu-i ascultați, sunt niște MINCINOȘI pentru că informațiile care v-au fost date sunt : medicale, științifice și documentate.

    23. Le spunem cetățenilor : această scrisoare nu trebuie să vă conducă la violență față de nimeni. Reacționați în mod pașnic. Iar dacă un profesionist din domeniul sănătății care semnează această scrisoare va fi atacat sau calomniat sau amenințat sau persecutat : susțineți-l MASIV.

    Dragi cetățeni : o mulțime de oameni de știință, profesori eminenți în medicină și profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume au denunțat ceea ce se întâmplă și este timpul ca voi să vă treziți !

    Dacă nu vorbiți, noi măsuri dictatoriale vor fi impuse.

    Trebuie să REFUZAȚI acest lucru. Vă asigurăm că aceste măsuri nu au nimic de-a face cu medicina, cu igiena sau cu păstrarea sănătății publice, este dictatură și nebunie.

    Doctorul Anders Tegnell a declarat: "Lumea a înnebunit" cu măsuri de izolare a coronavirusului care "contrazic tot ceea ce se știe despre gestionarea pandemiilor de virusuri".

    24. Îi invităm pe profesioniștii din domeniul sănătății din TOATĂ LUMEA să fie puternici și curajoși și să-și facă datoria de a spune adevărul, să ni se alăture MASIV în colectivul : Profesioniștii din Sănătate Uniți și să semneze această scrisoare până la :

    Trimițând următoarele 4 informații: nume, prenume, nume de familie, profesie și țară la :

    join.unitedhealthprofessionals@gmail.com

    Trimițând (la adresa join.unitedhealthprofessionals@gmail.com ) un videoclip (în limba engleză sau în limba dvs.) între 5 și 10 minute în care vă exprimați opinia și expertiza dvs. cu privire la COVID-19 sau la măsurile luate pentru combaterea COVID-19.

    Videoclipul dvs. va fi apoi publicat pe canalul YouTube al colectivului.

    Lista semnatarilor va fi actualizată în mod regulat.

    Albert Einstein spunea : "lumea nu va fi distrusă de cei care fac răul, ci de cei care se uită la ei fără să facă nimic".

    Urmați-ne pe :

    -Facebook : https://www.facebook.com/United-Health-Professionals-113530073772726

    -YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCl84pLXXDdyPqbhazvdvYUw/ -

    -Twitter : https://twitter.com/UnitedHealthPr2

    -Instagram : https://www.instagram.com/unitedhealthprofessionals/

    LISTA SEMNATARI MEMBRI AI COLECTIVULUI :
    https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2021/02/Health-Professionals.pdf

    Sursa originală a acestui articol este Global Research :
    https://www.globalresearch.ca/the-covid-outbreak-biggest-health-scam-of-the-21st-century-report-by-1500-health-professionals/5737838
  • Enya 22.11.2021 14:38
    Iar dupa ce va trece in parlament nazipass-ul, acest impostor va va spune trist ca el s-a opus, asa cum v-a zis de atatea ori pe fb sau in email-uri, dar ca parlamentarii sunt vanduti iar el e singur impotriva tuturor, omitand sa va spuna ca amendamentele lui au validat de fapt nazipass-ul!

    Si uite-asa veti ramane cu impresia ca "patriotul" s-a luptat pe viata si pe moarte cu colegii, cand de fapt ei au lucrat cot la cot pentru distrugerea totala a vietii si libertatii noastre pentru ca amendamentele lui asta au facut, au impins certificatul spre adoptare!

    El nu se opune, el doar completeaza sau modifica pe ici, pe colo nazipass-ul, dar nazipass-ul il vor legifera pentru ca e ordin de la oculta satanista!

    Ati inteles ce face "patriotul" in parlament, da? Mai adauga amendamente la nazipass, in loc sa-l declare anticonstitutional si CRIMA IMPOTRIVA UMANITATII, asa cum e el in realitate!
  • Orizont 22.11.2021 18:15
    @ENYA
    Incercand sa fiu cat de cat echidistant in legatura cu diferitele grupari care duc lupta "antisistem" nu pot sa ignor faptul ca Exista cateva "anomalii" legate de parcursul AUR , incepand cu acceptarea unor securisti in randul membrilor , apoi cu scandalul legat de Sosoaca si eliminarea din partid in urma discursurilor acide ale acesteia in plenul senatului - (Recunosc ca pe partea cu lupta antimasca , anti-Arafat , antirestrictii si antivaXXin am apreciat-o intotdeauna.) Apoi situatia hilara cu zertifikatul 666 din care se poate trage si concluzia ca Sistemul Securist pro-Globalist incearca o ULTIMA varianta de a mentine o anemica aparenta a "valorilor" "democratice" prin construirea unei opozitii controlate si perpetuarea Simulacrului Putere/Opozitie .
    Perceptia mea este ca o data cu implementarea sistemului satanic se produce la nivelul majoritatii tacute cea mai abrubta FALIE sociala si ideologica si totodata disparitia mecanismelor de LEGITIMIZARE a actualei clase politice - Din acest punct intram in dictatura sau devenim independenti si liberi - Ambele scenarii inseamna distrugerea haitelor politruce.
    E momentul ca AUR sa inteleaga situatia extrema in care ne aflam , sa adopte o pozitie transanta impotriva Certificatului si sa treaca in mod real de partea adevarului.
  • Enya ► Orizont 22.11.2021 18:37
    N-au ce sa transeze AUR si simion atata vreme cat nu sunt de capul lor. N-o sa-i vedeti niciodata de partea adevarului pentru ca AUR este PARTIDUL PANDEMIEI!

    Daca nu exista "pandemia", AUR n-ar fi existat!
  • Ioanea 22.11.2021 17:04
    Ca sa nu mai fie loc de speculatii si interpretari, celor interesati va transmit pozitia AUR vis-a-vis de nazipass:

    "AUR se va opune certificatului votand oricum impotriva legii, indiferent de amendamente.

    Ele au fost depuse totusi pentru cateva motive:
    - AUR e singurul partid care va vota inpotriva, deci sansele sa treaca sunt mari, de aceea o forma mai putin nazista de lege ar salva locul de munca al multor romani
    - o testare de anticorpi si mai ales de imunitate celulara ar demonstra (științific) nivelul real de imunitate, trebuie învinși cu armele lor, nu cu negaționism
    - e important sa fie legat de incidență, pentru a nu fi o stare permanentă, iar pe de alta parte având in vedere imunitatea naturala e putin probabil sa mai avem valuri cu incidenta mare.
    - valabilitatea vaxului trebuie limitata la 6 luni, cum zic si toate studiile. Astfel se vor prinde si ei ca nu te poti ințepa la infinit
    - chiar daca legea trece si fara amendamentele AUR, macar avem constiinta impacata ca am incercat sa mai salvam ce se poate."

    Sper ca s-a inteles...
  • Enya 22.11.2021 18:05
    Looool, pai se intelege exact ce-am explicat eu aici: ca prin aceste amendamente, simion sustine fix, dar fix, dar fix certificatul nazist!!!!

    Gargara aia vomitiva cu liniute nu e decat o umplutura plina de aberatii care sa te ameteasca sa nu mai bagi in seama validarea de fapt a certificatului mortii!

    Deci, una spune "patriotul" pe facebook, dar cu totul alta face in parlament, in comisie, unde voteaza certificatul nazist prin intermediul amendamentelor aiuristice pe care le-a introdus!

    Rolul lui simion si al AUR este urmatorul: sa creeze o falsa speranta pentru romani ca cineva lupta pentru ei impotriva certificatului nazist (a masurilor abuzive si a plandemiei in general, ca doar ei sunt salvatorii prostimii), oamenii sa ramana pasivi, dar mai ales sa nu cumva se revolte impotriva certificatului nazist INAINTE DE VOTARE, astfel incat ei sa-l implementeze linistiti in parlament!

    Astia sunt AUR si simion: falsii opozanti.
  • Enya 23.11.2021 14:16
    "Ca sa nu mai fie loc de speculatii si interpretari, celor interesati va transmit pozitia AUR vis-a-vis de nazipass: 

    "AUR se va opune certificatului votand oricum impotriva legii, indiferent de amendamente. 

    Ele au fost depuse totusi pentru cateva motive:
    1.- AUR e singurul partid care va vota inpotriva, deci sansele sa treaca sunt mari, de aceea o forma mai putin nazista de lege ar salva locul de munca al multor romani
    2.- o testare de anticorpi si mai ales de imunitate celulara ar demonstra (științific) nivelul real de imunitate, trebuie învinși cu armele lor, nu cu negaționism
    3.- e important sa fie legat de incidență, pentru a nu fi o stare permanentă, iar pe de alta parte având in vedere imunitatea naturala e putin probabil sa mai avem valuri cu incidenta mare.
    4.- valabilitatea vaxului trebuie limitata la 6 luni, cum zic si toate studiile. Astfel se vor prinde si ei ca nu te poti ințepa la infinit
    5.- chiar daca legea trece si fara amendamentele AUR, macar avem constiinta impacata ca am incercat sa mai salvam ce se poate." 

    Sper ca s-a inteles..."


    Haideti sa luam pe rand aceste MIZERII.

    1. "... o forma mai putin nazista de lege ar salva locul de munca al multor romani".

    Asa lupta un patriot? Da, daca e doar "patriot"!

    Cu alte cuvinte, nu va omoram prin taierea gatului, ci prin spanzurare! E bine asa, simion? Asa "lupti" tu pentru romani? Un patriot adevarat isi da si viata pentru un tel, in nici un caz nu face compromisuri! Stii de ce? Pentru ca tu nu faci "compromisuri" ca n-ai avea incotro, ca ai fi singur prin parlament (sunteti cu totii tradatori si slujiti aceluiasi sistem si aceleiasi oculte sataniste, deci nu sunteti "tu" si "ei", manipulatorule fara constiinta, ci faceti parte din aceeasi gasca!, doar in teatrul de papusi care e dat la televizor din parlament intrati in niste roluri, insa cum se inchide camera si in special dupa aceea in culise, vi se impart rolurile de pro si contra in functie de zile, scandaluri, legi ce trebuie votate), tu de fapt indeplinesti agenda pentru ADOPTAREA CERTIFICATULUI NAZIST!

    Trebuia sa fii impotriva pana la sfarsit, indiferent de urmari si consecinte, indiferent daca votul tau nu conta!!!!!

    Votul tau si al AUR trebuia sa fie CONTRA CERTIFICAT NAZIST pana la sfarsitul sfarsiturilor!!!!! Dar pentru ca rolul tau e unul marsav, impotriva romanilor, atunci vii cu explicatii mizerabile, care ii insulta pe toti romanii!

    2. In primul rand nu e nici un negationism, nu e nici un virus/covid dovedit stiintific, nu se fac autopsii etc. Asta cu negationismul este o alta spalare de creier stalinista, fix la fel cum e cu "teoria conspiratiei"!

    In al doilea rand, atata timp cat tu, simion, nu umbli la cauza (sa-i fortezi intr-un proces in instanta pe politicieni si medici sa demonstreze stiintific existenta inexistentului sars-cov2/covid), nu arati decat ca esti parte a problemei, a agendei plandemiei si ca nu vii cu absolut nimic in plus fata de cum ar trebuit sa vina unul care lupta cu adevarat impotriva acestei dictaturi naziste medicale fara precedent!!

    Practic ce faci tu, simion, este: cum va e mai bine (alegeti!): fara o mana sau fara un picior?

    Ce anticorpi, ma, ce bazaconii stiintifico-fanstastice, ce vrajeli cu imunitate celulara si toate rahaturile??!...

    EU NU AM NEVOIE SA-MI JUSTIFIC SANATATEA SAU LIPSA EI!

    NICI O FIINTA UMANA NU TREBUIE SA-SI JUSTIFICE SANATATEA SAU LIPSA EI in fata nimanui, de fapt, a dictatorilor!!!!!

    Tot ce facti voi este impotriva Constitutiei! Sunteti tradatori de neam si de tara din moment incalcati Constitutia!

    3. Nu e nici un val, impostorule, este o telenovela diabolica pe care ati facut-o ca fiind realitate, valul 1 sezonul 1 al telenovelei, valul 2 sezonul 2 al telenovelei etc.

    Atata timp cat voi validati existenta inexistentului sars-cov2/covid (si nu-i dati in judecata pe politicienii si medicii care au instaurat nazismul medical bazat pe ceva ce nu exista, sa fie fortati sa demonstreze existenta acestui virus inexistent), nu faceti decat sa veniti cu elucubratii suplimentare pseudo-medicale (asimptomatic, pre-asimptomatic, imunitate, anticorpii qourului, imunizati, neimunizati, vaxxuri etc) de care va folositi ca sa spalati creierul permanent, permanent, permanent pentru ca oamenilor sa le intre in cap ca exista virusul sars-cov2/covid!!! O minciuna repetata de suficiente ori devine adevar!

    4. ... "valabilitatea vaxxului sa fie limitata la 6 luni."...

    Tot ce ai spus la punctul 4 este o strategie securista imputita care evident ca se vede cu ochiul liber ca nu numai ca nu rezolva nimic, dar valideaza instaurarea DICTATURII ABSOLUTE!!

    5. "...macar avem constiinta impacata ca..."

    Nu numai ca tu nu ai nici o constiinta si esti doar un papitoi manevrat, dar prin acest punct vrei sa transmiti ideea de deznadejde, ca nu se mai poate face nimic, ca oricum suntem neputinciosi si ca oricum n-avem nici o modalitate prin care sa oprim acest lucru, si atunci haide sa ne resemnam si, cel mai important, si de fapt aici intervine rolul tau, e ca NOI SA NU FACEM NIMIC (ca "faci" tu pentru noi), tu ne duci fix in acelasi punct al agendei Marii Resetari!!

    In loc sa opresti abuzul asta, ca nu ne lasa sa intram in magazine, tu vii si spui "hai sa fie raul cel mai bun"! Pe baza caror legi nu ma lasa pe mine sa intru in magazin? Pentru asta trebuie sa lupti tu, nu sa adaugi si sa completezi certificatul "verde" nazist pe care il votezi! Tu de fapt votezi pe fata, ametindu-ne pe noi ca ai adaugat amendamente doar ca sa ne faci jugul mai usor de suportat! Realizezi cum ne prostesti pe fata, impostorule? Cum mai indraznesti sa spui ca esti impotriva, cand tu de fapt Il VOTEZI???

    In acest context, si cu explicatiile si comentariile mele, sa inteleaga toata lumea ca acest partid numit AUR plin de mascarici nu este nici un opozant, luptand pentru normalitatea adevarata, ci este PARTIDUL PRO PANDEMIE, PARTIDUL PRO DICTATURA NAZISTA MEDICALA, creat special cu aceasta misiune!

    Cine isi pune sperantele in AUR si nu face nimic ca sa stopeze inaintarea acestei agende cumplite, nu face decat sa lase timpul sa treaca, fix ceea ce isi doresc AUR, PNL, PSD, UDMR, USR, PLUS etc, astfel incat ei sa instaureze toate nenorocirile astea fara ca noi sa mai putem face ceva!

    Desi se poate face "ceva" oricand, cu toate legile adoptate date cu tot!!!!!

    Ar trebui sa-i resetam NOI pe ei, sa defecam pe toate legile lor anticonstitutionale si date numai si numai impotriva noastra si sa ne lase dracului in pace sa ne vedem de vietile noatre, ca nu e nici un covid, nici un virus, nimic noi, titul e la fel cum a fost dintotdeauna pe pamant!!!!
Ultima oră

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”