Droguri, sex, băuturi, prostituate - Aproape 9.000 de noi fotografii au fost găsite pe laptopul lui Hunter Biden

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproape 9.000 de fotografii din laptopul lui Hunter Biden au fost publicate online de organizația non-profit Marco Polo, potrivit Daily Mail.

Cele 8.864 de fotografii postate pe bidenlaptopmedia.com includ sute de imagini cu Hunter consumând droguri și făcând sex cu prostituate, precum și fotografii de familie.

Fotografiile includ 7.032 imagini, majoritatea din aplicația iPhoto a MacBook Pro al lui Hunter, 1.832 dintr-o copie de rezervă a iPhone XS, 428 de "live photos" (scurte videoclipuri realizate cu un iPhone), 674 de imagini trimise în mesaje text, 579 de capturi de ecran, 40 trimise prin WhatsApp și alte 111.

Imaginile sunt datate între 2008 și 2019. Unele au coordonate geografice atașate, arătând că Hunter a făcut fotografii în Hawaii, Cabo San Lucas, Kosovo, Republica Dominicană, vestul Chinei, Londra, Paris, Roma, Belgrad și în SUA.

Toate fotografiile văzute de DailyMail.com se potrivesc cu fotografiile dintr-o copie a laptopului lui Hunter Biden obținută de DailyMail.com și autentificată de experți în criminalistică cibernetică la începutul anului 2021.

Fotografiile provin din laptopul abandonat al lui Hunter și, alături de imaginile obscene, includ fotografii de familie cu Hunter alături de tatăl său Joe și restul clanului Biden. 
 
Marco Polo a blurat nuditatea cea mai explicită din fotografiile șocante, precum și numerele de cont din extrasele de cont, numerele de card de credit și de securitate socială și alte informații sensibile.
 
 FOTO:
 
 
 
 
 
 
 
Marco Polo a fost fondat de fostul angajat al Casei Albe a lui Trump, Garrett Ziegler, în vârstă de 28 de ani, și se descrie ca fiind "un grup de cercetare non-profit care expune corupția și șantajul".

'Dacă poporul american vrea să știe cum este prima lor familie, o va obține. Și nu vom scoate fotografii care îi prezintă pe soții Bidens într-o lumină bună', a declarat Ziegler.

El a adăugat însă că a fost nevoie de aproximativ două luni pentru a 'blura organele genitale' din toate fotografiile.

Ziegler a precizat că trocul pe care organizația sa l-a încărcat săptămâna trecută conține '98% din fotografiile de pe dispozitiv', după ce a eliminat unele imagini precum 'capturi de ecran ale jocurilor Candy Crush'.

Printre publicațiile provocatoare ale fostului membru al staff-ului lui Trump se numără și un raport de 645 de pagini privind ancheta Marco Polo asupra conținutului laptopului lui Hunter, publicat în toamna anului trecut.

Raportul incendiar l-a acuzat pe Hunter de 459 de infracțiuni, inclusiv infracțiuni de prostituție, distribuție și posesie de droguri, fraudarea agențiilor guvernamentale, lobby străin ilegal și spălare de bani.

De asemenea, a folosit e-mailuri și alte documente din laptop pentru a susține că președintele Joe Biden a fost complice la evaziune fiscală, a încălcat Legea privind înregistrările prezidențiale și a folosit informații nepublice în scopuri financiare în șase incidente din iunie 2010 până în decembrie 2016.

Ziegler a publicat, de asemenea, peste 120.000 de e-mailuri din laptop pe site-ul său, BidenLaptopEmails.com, precum și transcrierea și publicarea unor pagini din jurnalul surorii lui Hunter, Ashley Biden.
 
Echipa de avocați a lui Hunter a cerut între timp Congresului să lanseze o investigație privind modul în care Marco Polo a obținut rapoartele de activitate suspectă (SAR) ale Departamentului Trezoreriei, o parte din dovezile pe care parlamentarii republicani le folosesc pentru investigațiile lor privind corupția familiei Biden.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu:

CE CONȚIN DOCUMENTELE PFIZER - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Patriot Roman 09.06.2023 18:07
  Asta cu infractiunile de prostitutie e aiurea. A apelat la prostituate in SUA fiin legal de multa vreme, dar nu sa prostituat el, asa ca unde e infractiunea? Si ca e mare consumator de droguri iar nu poate fi condamnat, in west consumatorii nu mai sint incriminati de mult- ca doar nu facea biden jr, trafic de substante.Dar pt. luare/primire de mita ,poate fi! Iar cu traficul de influentza in state se cheama lobby si e legal.Pt. primire de mita poate fi bagat la cotetz bine de tot!
 • Alex 09.06.2023 23:34
  Mneah.. E mai interesant un ozene, o nasa, un wildfire, un trump, alea alea..
 • Corina George 11.06.2023 16:00
  sa fi fost asta mai. tare ca Mizil și Voicu? Mai sa fie? Dar bideanu jr e o pasare a pací . a facut tot ce se putea sa ajute și bietele curve uitate de timp și jegoase din ale Americii. Clinton dădea tonul mai tare după Kennedy și alții. Epstein? O farsa el trăiește cred. Cum sa omoare o pasare a libertății unde toți sunt egali sub soare inclusiv copilașii și altele care se revolta acum pentru ca au fost prinse și asta pentru ca le plăcea acolo în palate. ele care se spală mai greu după un act fie el și intelectual. Florin piersic sa fi fost întrecut de bideu? Nu-mi vine sa cred! Asta da libertate pentru unii iar pentru alții pușcărie... singurul nemernic de la yankei se vrea a fi Trump. Mă gândeam ce i-o fi trebuit sa ... cine putea trai liniștit pentru ca bani are. Sa fie și ceva patriotism dorește sa ceva pentru AMerica? Pai nu spunea Kennedy ca important este ce faci tu pentru țară ta decit țară pentru tine? SI face și trage de ani de zile între un Paste și un Crăciun. SI a făcut și a făcut bine. Dar binele mai este văzut el așa cum a fost lăsat? După Deștepții din computere și aia de la Builderberg adevarul este relativ și singurul adevăr absolut este ca adevarul este relativ. dar tot lor li se potrivește și lecția de logica a lui giga... "iarba-i verde , broasca-i verde rezulta ca broasca-i iarba. " Dumnezeu sa ne ajute așa cum este TRup sa ajungă la putere. Așa ceva nu s-a mai văzut în istorie sa hartzuiesti și sa cauți orice pentru a condamna un om ce vrea o America normala și sa redevină ce a fost. Nu . se vrea lgbtqp, hanteri și bideu senil. Mama voastră a dracului de jeguri nenorocite! Doamne ajuta-l pe Trump care nu este o Albă ca Zăpadă dar vorbim de ce a făcut pentru lume și America... SI de aici mă uit și scuip dar nu împotriva vântului ci în direcție bideilor și al celor ce ii susțin. Ai urechi de auzit javra de Soros?
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 6. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

 10. Șoc în lumea medicală! Un tânăr medic din Timișoara a murit subit

Ultima oră

01:10

A murit Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului (23 februarie 1931 - 30 septembrie 2017). Generalul Vlad despre 1989: Mi-ar fi fost cu neputință să execut ordinul de reprimare a revoltei poporului român

01:05

30 septembrie: 16 ani de la întronizarea PF Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. ÎNTRU MULȚI ANI! O fotografie inedită cu PF Daniel la... costum!

00:15

30 septembrie: Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul Armeniei. Sfintele Mucenițe Ripsimia și Gaiani

23:45

Blocul Naționalist cere îndepărtarea din Capitala României a unor monumente ale ”eliberatorilor” și ”eroilor” care au ucis români

23:30

113 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca: „A fost un sfânt!” - spovedania de pe patul de moarte a unui securist mai puțin bolșevic decât cei de azi. Românii cer Patriarhiei canonizarea Sfântului Ardealului

23:00

Sergiu Ciocârlan: Cuviosul Părinte Arsenie Boca, darul lui Dumnezeu pentru poporul român

22:30

Artă ”grosolană” și ”lipsită de respect”, fără o ”minimă considerație” față de sentimentele unor oameni, îndepărtată dintr-un spațiu public. Un ”gunoi la suprapreț” din banii contribuabililor

21:45

A început ”Cursul 119 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu. Transmisie VIDEO ÎN DIRECT

21:20

Solombănescu, promptitudine în reacții întârziate

21:04

Un studiu publicat de Radiological Society of North America a descoperit semne de leziuni cardiace la persoanele vaccinate anti-Covid care nu au avut dureri în piept

20:21

Un fenomen periculos ia amploare: DEBANCARIZAREA – Banii Gheață au devenit vitali!

20:00

VACCINUL GĂSIT ÎN OAMENI MORȚI! Studiu în NPJ Vaccines – Nature: Vaccinul ARNm anti-COVID-19, găsit în mostre de țesut de la persoane decedate

19:21

PRECIZĂRI în Cazul Al Di Meola și a unei posibile legături între vaccin și infarct

18:33

Olivia Steer: Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există! Știința nu se discută! Se execută!

17:44

Florin Duțu: ZIUA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. UN REGIZOR ȘI O INFECȚIE BOLȘEVICĂ - o diaree cinematografică din bani publici