Dr. Valeriu Gheorghiță recunoaște pentru prima oară oficial morții din urma vaccinării

De Alesandru Anghel  /  

Foto: Curierul Zilei / Argeș și Gorj Online

Foto: Curierul Zilei / Argeș și Gorj Online

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiță, a afirmat în conferința sa de presă de marți (VIDEO aici, min 73) că, din informațiile pe care le are, cauzele deceselor unor persoane care s-au imunizat sunt cardiovasculare și neurologice și nu au legătură cu vaccinarea.

"Din informațiile noastre, este vorba de evenimente cardiovasculare și neurologice, care au fost, din ce înțelegem, cauzele generatoare ale acestei evoluții nefavorabile, care nu au legătură cu vaccinarea, ca să fie cât se poate de clar. Este vorba despre un eveniment temporal asociat cu momentul vaccinării și acest lucru cred că a fost deja stabilit", a explicat medicul, potrivit Agerpres.

Reamintim cititorilor și autorităților un studiu american care avertizează asupra asupra unei posibile cauze a deceselor și reacțiilor severe după vaccin ale persoanelor vârstnice sau/și sensibile cu inima și circulația sângelui.

Potrivit lui Gheorghiță, Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a comunicat oficial în legătură cu persoanele decedate care au murit după ce s-au vaccinat, scrie Agenția națională de presă.

"Din ceea ce eu știu, vorbim de circa 7 sau 8 persoane care ne-au fost aduse la cunoștință și pentru care noi am făcut comunicate oficiale. În toate aceste cazuri, exceptând cazul doamnei asistente de la Institutul 'Marius Nasta', în care nu am văzut raportul medico-legal, și de asemenea cazul persoanei din județul Argeș, de la Mioveni, în care iarăși încă nu a sosit raportul medico-legal, în toate celelalte s-a stabilit cauza decesului", a spus medicul, citat de Agepres.

Am căutat și noi aceste comunicate oficiale de care vorbește medicul Ghoegrhiță și nu le-am găsit. Pe site-ul specializat creat de STS pentru CNCAV se află doar trei referințe legate de decese, cu privire la cazul de la Bacău, și cazurile mai recente de la Mioveni și Târgu Jiu despre care ActiveNews a relatat aici UPDATE! ÎNCĂ DOI ROMÂNI UCIȘI DE VACCIN. Un profesor de 45 de ani din Argeș și un bărbat de 46 de ani din Tg. Jiu au murit la nici 24 de ore după ce s-au vaccinat cu PFIZER / BioNTech. BILANȚUL NEGRU înregistrat de ACTIVENEWS

Cu privire la cazul pensionarei de 73 de ani din Bacău, din 22 ianuarie a.c., primul recunoscut ca având legătură cu vaccinul, portalul Guvernului României afirmă că „Informațiile primite până la acest moment sugerează o suprapunere de evenimente fără legătură de cauzalitate cu vaccinarea, ceea ce încadrează cazul în categoria evenimentelor coincidente. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, evenimentul coincident este definit ca „evenimentul produs după vaccinare, care nu este provocat de vaccin sau de administrarea acestuia”.” Ați înțeles, desigur.

Cu privire la cazul de la Târgu Jiu, din 1 martie a.c., al lui Ioan Barbu, în vârstă de 46 de ani, site-ul guvernamental arată că „Investigațiile medicale efectuate în cadrul Secției Anestezie – Terapie Intensivă din SJU Târgu Jiu au evidențiat modificări caracteristice unui infarct miocardic acut întins.”  

Reamintim cititorilor și autorităților și un al doilea studiu american în care se arată: ATAC DE CORD. De ce se poate muri de vaccin. Posibile cauze: MICROTROMBII - leziuni microvasculare la creier, inimă, ficat și rinichi. STUDIU remis autorităților SUA, valabil și pentru cele din România 

Cu privire la cazul de la Mioveni, din 2 spre 3 martie a.c., al învățătorului în vârstă de 45 de ani Gheorghe / George Constantin Năstase, site-ul STS/CNCAV informează că „La acest moment, DSP Argeș a sesizat autoritățile competente în vederea efectuării procedurilor specifice pentru stabilirea cauzelor decesului.”

Nu este deloc clar cum de a aflat medicul Gheorghiță cauza celorlalte decese post-vaccin când încă nu s-a stabilit până acum, din 28 ianuarie, data când a decedat asistenta de la Marius Nasta, cauza acestei morți.

De asemenea, afirmația că toate aceste date cu privire la cele „7-8 decese” au fost comunicate public, este FALSĂ.

Pentru a lămuri afirmațiile medicului Gheorghiță, ActiveNews s-a adresat oficial autorităților responsabile, urmând să vă comunicăm la rândul nostru datele pe care la vom primi.

Pentru documentare vă recomandăm următoarele subsecțiuni ale paginii COVID:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Orizont 10.03.2021 18:01
  Pe fondul terorismului mediatic cu Valuri si restrictii au loc aceste dezvaluiri despre asasinarea bolnavilor prin tortura - Observ alunecarea (voita) intr-o cheie de propaganda pentru vaccinare - Orice oroare este stoarsa si exploatata abil in directia infricosarii populatiei despre efectele "Coronavirusului" si "tratamentele" conexe cu care s-ar putea intalni in spitale : Vedeti ce puteti pati ? Deci, fuga la vaccin, ca sa nu va casapim la spital !
  Mai mult ,in scandalul raportarilor de date "secrete" facute de Voiculescu nu se scoate o vorba despre MINCIUNILE comunicate de GCS despre "aglomeratia" de la ATI , in schimb se scoate in fata lacomia personalului MI/MAI care atat de mult vrea sa se vaccineze incat a sarit parleazul inaintea categoriilor de risc...
  O reprezentatie a ticalosiei facuta pe frauda si pe cadavre.
 • __ 11.03.2021 00:52
  În lumea ghițelor totul e perfect... chiar și bebelușii sug din ace în loc de țâțe... toate plutind printre nori pufoși.

  Urmează vaccinurile care prelungesc viața... rămâneți pe frecvență, nu schimbați postul de radio!

  Mulțumim ActiveNews pentru informații!
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires